Spændingshovedpine Massage | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask
100% quality garanteret

Spændingshovedpine massage

Velvære på dine vilkår

GAVEKORT

Læg velvære under juletræet og giv en gave der kan mærkes

Læs mere

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer vores massage

 • Hvad er spændingshovedpine massage?

  Spændingshovedpine massage er til dig, som oplever muskelspændinger i nakke, hals og øvre ryg, og som har behov for at få løsnet op. Her fokuseres der på at give dig en massage, som afspænder og beroliger dine muskler i området omkring nakke – og halsmuskulaturen. Har du behov for en mere dybdegående massage af kroppen, anbefaler vi, at du også prøver en fysiurgisk massage, som har en god og effektiv virkning på smerter og spændinger. Dette afhænger af, hvor dine smerter og spændinger sidder. Din massør vil lytte til dine ønsker samt vejlede dig, så du og din krop kan få den massage, som passer til dig.

 • Hvordan opstår spændingshovedpine?

  Der kan være mange årsager til, at spændingshovedpine opstår. Spændingshovedpine kan blandt andet fremkomme ved forkerte arbejdsstillinger, dårlig søvn eller stress, som dermed kan give spændinger i muskulaturen ved nakken, skuldrene og halsen. Efter længere tids spænding i nakken kan der forekomme symptomer i form af trykken omkring hoved – især panden. Har du et meget stillesiddende job, er det derfor vigtigt at få gode rutiner ind i hverdagen, så du på den måde kan komme dine spændinger til livs, og dermed undgå en slem hovedpine. Du kan læse meget mere om, hvordan du får mere bevægelse ind i arbejdsdagen ved at klikke her. 

 • Hvor mange behandlinger skal jeg have?

  Dette afhænger af, hvor effektivt vores spændingshovedpine-massage er på dig, samt hvor svære spændinger man har. Har du døjet med hovedpinen i længere tid, har du måske brug for flere behandlinger, og her kan du med fordel gøre brug af vores klippekort, hvor du kan spare op til 1000 kroner. En regelmæssig massage kombineret med motion vil hjælpe dig med at få styr på din spændingshovedpine, og dermed få mere velvære samt gode rutiner ind i en ellers travl og hektisk hverdag. Vores dygtige og søde massører står klar til at hjælpe dig.

Person modtager massage
Massør giver massage
 • Få din massage i vante omgivelser

  Hos RaskRask er konceptet nemt og overskueligt. Find vores dygtige fagpersoner her, som kan komme ud i dit lokalområde og give dig den rette behandling helt efter dine ønsker og behov. At få massagen bragt hjem i vante omgivelser vil få dig til at føle dig afslappet og godt tilpas, og du slipper dermed for besværet med at komme til og fra en klinik. Du skal bare sørge for håndklæde og lagen, så klarer vi resten!

 • Tag en snak med din massør

  Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din krop har brug for en massage som omfatter hele kroppen, eller om der er bestemte områder, som du gerne ville have behandlet mere dybdegående, står vores dygtige massører klar til at vejlede dig. På den måde kan I få en god dialog, og sammen finde ud af, hvad du har behov for. Hos RaskRask står vores fagpersoner altid klar til at hjælpe dig.

 • Hvor bestiller jeg en spændingshovedpine massage?

  Du kan nemt og hurtigt bestille en massage på vores hjemmeside. Indtast blot dit postnummer og du kan se hvilke af vores fagpersoner, der befinder sig i dit nærområde. Hos RaskRask udbyder vi massage til alle store byer, herunder København, Aarhus, Aalborg og Odense.

Mød dine massører

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage her