Massage forebyggelse | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Massage forebyggelse
i dit hjem

Professionel massage

Velvære på dine vilkår

Forsikret af Tryg logo

I samarbejde med RaskRask, Tryg logo har sammensat en forsikring, der giver tryghed.

Læs mere

Kvalitetsgaranti

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse hver gang.

Læs mere

Presseomtale

Virksomhed

Sådan fungerer vores massage

Massage book

Tid til det vigtige

Bestil din professionelle massage når det passer dig. Så du får tid til der betyder noget

Massage i dit hjem

Velvære bragt til døren

Få din massage det mest afslappende sted i verden - i dit hjems trygge rammer

Få massage

Altid i gode hænder

Alle vores massører er nøje udvalgte, eksaminerede og forsikret af

En effektiv behandling

Massage er en form for behandling, der involverer manipulation af muskler, sener og bindevæv med henblik på at reducere spændinger og øge blodcirkulationen i kroppen. Massage har været anvendt som behandling i årtusinder og har vist sig at være en effektiv metode til f.eks. at lindre smerter, reducere stress og øge velvære. Derudover har massage også vist sig at være en effektiv måde at forebygge en række specifikke problemer og lidelser på.

Muskelsmerter og spændinger

En af de mest åbenlyse fordele ved regelmæssig massage er, at det kan hjælpe med at lindre muskelsmerter og spændinger. Gennem manipulation af musklerne kan massøren hjælpe med at løsne op for knudepunkter og øge blodcirkulationen, hvilket kan føre til en reduktion af smerter og øget bevægelighed. Massage kan også hjælpe med at forebygge fremtidige muskelsmerter ved at øge fleksibiliteten og styrken i musklerne.

Bedre mental sundhed

Derudover kan massage være nyttigt for at forebygge udbrændthed og øge den mentale sundhed. Gennem massage af kroppens ømme og spændte områder kan massøren hjælpe med at reducere stresshormonet kortisol i kroppen og øge produktionen af lykkehormonerne serotonin og oxytocin. Det kan føre til en følelse af mere ro og afslapning, hvilket kan være nyttigt for at hjælpe med at forebygge stressrelaterede problemer såsom søvnløshed og træthed.

Føler du, at du nogen gange oplever ‘hjernetåge’? Så kan du læse mere om årsager og løsninger til dette lige her.

Massage forebyggelse i Danmark

Fingeren på pulsen

Modtag særlige tilbud og gode råd til en sund hverdag med mere velvære.

Book Massage forebyggelse

Hjælper mod mange problemer

Massage kan også være nyttigt for at forebygge og lindre en række andre sundhedsmæssige problemer. Det kan f.eks. hjælpe med at forebygge hovedpine og migræne ved at lindre spændinger i nakke og skuldre. Det kan også hjælpe med at forebygge forstoppelse ved at øge blodcirkulationen i tarmområdet og fremme en sund fordøjelse. Massage kan endda hjælpe med at øge immunforsvaret ved at øge blodcirkulationen og lindre stress, hvilket kan hjælpe kroppen med lettere at kunne bekæmpe infektioner og sygdom. Læs også vores blog om, hvordan man bedst undgår at blive syg i efteråret

Fordele ved regelmæssig massage

Det er vigtigt at bemærke, at de forebyggende fordele ved massage vil være mest mærkbare, hvis det er en del af en regelmæssig rutine. Regelmæssig massage kan hjælpe med at holde musklerne og kroppen i god form og reducere risikoen for at udvikle de ovennævnte problemer. Der kan være mange fordele ved at få regelmæssig massage, da det kan hjælpe med at holde kroppen i balance og øge din generelle velvære. Det er en god måde at pleje og tage sig af selv på. Det er også vigtigt at huske, at du skal kontakte din læge, hvis der er behov for det. Massage er ikke en erstatning for lægebehandling, men det kan være et effektivt supplement ved siden af anden behandling.

Regelmæssig massage kan også være med til at sænke sygefraværet på din arbejdsplads med en massageordning gennem RaskRask.

Mød dine massører

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Det siger kunderne om os

Convenience

 • Massage i dit hjem, når det passer dig
 • Spar besværlig rejse- og ventetid
 • Massøren medbringer briks og olie
 • Mere overskud til det vigtige

Tryghed og faglighed

 • Kvalificeret og eksamineret massør
 • Massage i hjemmets trygge og vante rammer
 • Kvalitetsgaranti

Tilpasset dine behov

 • Dit velvære i centrum
 • Behandling tilpasset dig
 • Fokus på de områder, der generer dig 
 • Gode råd til bedre velvære i din hverdag

Massage i de største byer

Start din massage her