Akut massage | RaskRask.dk

AKUT TID

Har du brug for en tid her og nu?
Vi vil gøre, hvad vi kan for at hjælpe dig!

Sådan fungerer det:

Normalt kan du tidligst bestille en tid 1 dag i forvejen via vores online system.

Hvis du har brug for en akut massage i dag, beder vi dig ringe til os på tlf.93880063.
Så kontakter vi alle vores massører, for at se om der er en der kan hjælpe dig snarest muligt. Du vil få svar inden for 1 time.

En akut tid koster lidt mere, pga. det ekstra arbejde for massøren og administrationen. 45 min. akut massage koster 585 kr. og 60 min. akut massage koster 690 kr.

Er det ikke muligt at finde en tid på dagen, plejer det at kunne lade sig gøre en af de efterfølgende dage.
Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

ring til raskrask

Massage kan hjælpe i forbindelse med:

checkSpændinger i nakke, ryg og skuldre

checkSmerter og muskelstivhed

checkSportskader

checkHovedpine

Er du kommet til skade, døjer du med pludselig opstået spændinger og myoser, eller trænger du bare til velvære her og nu? Så kan det være ærgerligt at skulle vente flere dage på behandling. Det har vi forståelse for hos RaskRask. Derfor forsøger vi øjeblikkeligt at hjælpe med at finde en akut massagetid til de, som bare ikke kan vente. Hos RaskRask har vi en ambition om, at det i fremtiden skal være muligt at bestille sundhed og velvære med bare få timers varsel. Der er dog et stykke vej endnu. Og derfor kan vi desværre hellere ikke garantere, at det kan lade sig gøre at få en tid på dage hver gang.

Ved akut opståede skader, anbefaler vi i øvrigt, at du søger læge, inden du bestiller en fysiurgisk massage. Har du den mindste mistanke om, at der kan være opstået et brud eller en forstuvning, er det vigtigt, at du får det undersøgt først. En massage vil ikke have nogen effekt på friske skader.

Er der derimod tale om overbelastninger eller ømme muskler efter en ekstraordinær fysisk udfoldelse, så kan en akut massage have en stor effekt på healings- og restitueringsprocessen.

Vi ved at der er forskel på mennesker, og at vi alle har forskellige behov. Derfor er vi meget åbne over for dine udfordringer og bestræber os altid på at hjælpe dig. Det gælder også, hvis du har brug for en akut tid til arbejdspladsen, hotellet, eller et helt tredje sted. Kontakt os, så finder vi sammen en løsning hurtigst muligt.

Er det ikke muligt at finde en tid på dagen, plejer vi at kunne hjælpe inden for 1-3 dage.