Akut Massage i dit Hjem | Ring Nu - Vi Hjælper Dig | RaskRask
100% quality garanteret

Akut massage
i dit hjem

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer vores massage

Bestil massage, dér hvor du er!

 • Er du kommet til skade?

  Er du kommet til skade, døjer du med pludselig opstået spændinger og myoser, eller trænger du bare til velvære her og nu? Så kan det være ærgerligt at skulle vente flere dage på din massage. Derfor vil vi gøre vores bedste, for at du kan få en tid snarest muligt. Ofte med få dages varsel – og nogle gange endda med få timers varsel! Vores dygtige massør vil køre hjem til dig, så du ikke skal ud i trafikken med din skade, og i stedet kan få akut massage derhjemme.

  Book en tid nu!

 • Ring til lægen - før du ringer til os

  Ved akut opståede skader, anbefaler vi i øvrigt, at du søger læge, inden du bestiller en fysiurgisk massage. Har du den mindste mistanke om, at der kan være opstået et brud eller en forstuvning, er det vigtigt, at du får det undersøgt først. En massage vil ikke have nogen effekt på friske skader.

 • Få en sportsmassage til din sportsskade

  Er der derimod tale om overbelastninger eller ømme muskler efter en ekstraordinær fysisk udfoldelse, så kan en akut massage i form af en sportsmassage have en stor effekt på healings- og restitueringsprocessen.

  Sportsmassage fokuserer på muskler med forøget ophobning af affaldsstoffer. Med dybe og tværgående teknikker arbejder behandleren på tværs af muskelfibrene. Denne teknik løsner effektivt op for spændinger, stramhed, affaldsstoffer, syre og unødvendig hævelse i muskler og led. Med andre ord giver det et sundt og fornyet flow i muskulaturen, der gør at du kan præstere bedre. Så hvad enten man er elitesportsudøver eller motionist, så vil man drage stor fordel af en sportsorienteret massage.

  Bestil allerede i dag her!

dør2 massage
 • Individuelle behov

  Vi ved at der er forskel på mennesker, og at vi alle har forskellige behov. Derfor er vi meget åbne over for dine udfordringer og bestræber os altid på at hjælpe dig. Det gælder også, hvis du har brug for en akut tid til arbejdspladsen, hotellet, eller et helt tredje sted. Kontakt os, så finder vi sammen en løsning hurtigst muligt.

  Læs mere om vores store udvalg af massage ydelser her!

 • Hurtig og nem behandling

  Er det ikke muligt med en akut massage på dagen, plejer vi at kunne hjælpe inden for 1-3 dage.

  Glemte du hvad massøren sagde, at du skulle gøre efter behandlingen? Læs mere om Råd: 7 gode råd efter massage!

 • Livet er for kort til at gå rundt med smerter

  Livet og tiden er for kort til at gå rundt med smerter. Du er i stor grad selv ansvarlig for dit helbred og velvære, det er sjældent at andre tager hånd om dine småskavanker, uden at du selv har rakt ud efter hjælpen. RaskRask giver en håndsrækning, nu er det op til dig at tage imod hjælpen og massagen, før din situation måske forværres. RaskRask står klar med samarbejdspartnere i form af dygtige massører, hvis lidenskab er at hjælpe folk som dig med at behandle og hjælpe dig af med spændinger, muskelømhed og sene irritation/sene betændelse.

Mød dine massører

100+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage her