Massage i Taastrup fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
i Taastrup

Professionel massage
i Taastrup

Massør kører hjem til dig

Forsikret af Tryg logo

I samarbejde med RaskRask, Tryg logo har sammensat en forsikring, der giver tryghed.

Læs mere

Kvalitetsgaranti

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse hver gang.

Læs mere

Presseomtale

Firmamassage

Sådan fungerer vores massage i Taastrup

Massage book

Tid til det vigtige

Bestil din professionelle massage når det passer dig. Så du får tid til der betyder noget

Massage i dit hjem

Velvære bragt til døren

Få din massage det mest afslappende sted i verden - i dit hjems trygge rammer

Få massage

Altid i gode hænder

Alle vores massører er nøje udvalgte, eksaminerede og forsikret af

Massage i Taastrup

Taastrup også kendt som Tåstrup er en satellitby til København. Byen er beliggende øst for den gamle landsby Høje Taastrup, som med tiden er vokset sammen med selve Taastrup. Byen har godt 34.000 indbyggere og ligger som en hyggelig og fredelige perle mellem Roskilde og København. Taastrup grænser op til Hedehusene, Torslunde, Vallensbæk Albertslund og Risby. Taastrup har lidt af det hele. Kultur, historie, fremtidsplaner, flotte bygninger, arkitektur, nostalgiske udtryk og en fredfyldt atmosfære. Høje-Taastrup Kommune har et rigt og varieret kultur og kunstliv. Friluftsteateret og Egnsteateret er blot en af mange fantastiske attraktioner. Og på samme måde tilbyder området tilbagevendende kulturfestivaller for børn og voksne.

Nem og bekvem massage

Det er aldrig kedeligt at være i Høje Taastrup og med RaskRask ankomst til byen, er det hele nu blevet endnu sjovere. I hvert fald behøver du ikke gå glip af noget længere på grund af ømme muskler eller et hold i nakken. RaskRask arbejder på at kunne tilbyde den mest fantastiske massage i Taastrup og resten af København, med dig i centrum. Du kan nu undgå transporten, og kan modtage velvære i dit eget hjem. Vores lokale massører står altid klar til at hjælpe dig, der hvor du er.

Find din nærmeste massør her!

Stort udvalg af massage ydelser

RaskRask er stolte over at kunne tilbyde et bredt udvalg af massage ydelser. Vælg bl.a. mellem sportsmassage, fysiurgisk massage, og gravid massage. Eller prøv en anderledes massage oplevelse med massage på hotel.

Læs mere om vores store udvalg af behandlinger og find din favorit på vores hjemmeside.

Transportabel massage briks er blevet bragt op til kundens lejlighed

Fingeren på pulsen

Modtag særlige tilbud og gode råd til en sund hverdag med mere velvære.

Massør giver en mand fra Taastrup wellness massage

Om RaskRask

RaskRask er et banebrydende koncept for velvære, funderet i Aarhus tilbage i 2015. Det startede ud som del af et bachelorprojekt, men har så siden hen taget fart. I dag, er vi nået ud til hele landet og har allerede hjulpet flere tusinde kunder landet over. Hos os, er kunden i centrum, og derfor har vi valgt at afskaffet klinikkerne, og kommer i stedet ud til folk, dér hvor de er. På den måde, sparer massøren for dyre klinikker, mens kunden slipper for lang transport og besværligheder med parkering. I stedet, kan kunden læne sig tilbage, og vente på at massøren kommer til dem. Det kalder vi velvære-on-demand.

Massage i en moderne tid

Hos RaskRask tror vi på at massagebranchen trænger til en opdatering. Vi mener, at den traditionelle fremgangsmåde er forældet i forhold til det moderne samfund. I dag er det vigtigt at man kan tilgå behandling til en fornuftig pris, når behovet opstår – også for dig i Taastrup. Samtidig synes vi ikke det er rimeligt, at du skal ud af døren med spændinger og smerter i kroppen. Ved at kombinere de to ting har vi formået at lave en forretningsmodel, hvor massøren kommer til dig med briks og det nødvendige udstyr. Og samtidig til en pris, der er lavere end normalt. Det mener vi, giver mest mening i nutidens samfund.

Forskelle på massageformene

Traditionelle massagebehandlinger er gode, når du bare har brug for lidt stressaflastning og afslapning. Når du har ømme muskler, eller har mere specifikke lidelser, kræves der mere opmærksomme teknikker. Fysiurgisk og trigger point massage er meget ens. Forskellen er, at dybvævsmassage anvender forskellige traditionelle massageteknikker til at arbejde i vævet, mens triggerpunktmassage bogstaveligt talt er på udkig efter at manipulere eller trykke på det ene punkt, der lindrer spændinger i et helt område (måske ikke engang i nærheden). For begge kan du overveje denne, som et uvurderligt redskab til at beroligende ømme muskler over hele kroppen. Massagetyperne ovenfor er nogle af de mest populære massager, du kan få, men der er mange andre. Uanset hvilken type massage du vælger, skal du sørge for at fortælle din terapeut, hvilke områder du især har brug for arbejde på, samt hvordan trykket føles. Der er forskel på folks smertegrænse.

Mød dine massører i Taastrup

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Massage til alle behov

Det siger kunderne om os

Convenience

 • Massage i dit hjem, når det passer dig
 • Spar besværlig rejse- og ventetid
 • Massøren medbringer briks og olie
 • Mere overskud til det vigtige

Tryghed og faglighed

 • Kvalificeret og eksamineret massør
 • Massage i hjemmets trygge og vante rammer
 • Kvalitetsgaranti

Tilpasset dine behov

 • Dit velvære i centrum
 • Behandling tilpasset dig
 • Fokus på de områder, der generer dig 
 • Gode råd til bedre velvære i din hverdag

Massører i hele landet

Start din massage i Taastrup her