Massage efter Fødsel | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Massage
efter fødsel
i dit hjem

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

DR logo
Børsen_logo
jyskebank tv
Jyllands-posten
berlingske
TV 2 logo

Covid-19 retningslinjer - læs mere

Sådan fungerer vores massage

 • At give liv er hårdt for kroppen – Få en massage efter fødsel

  Det bedste du kan gøre for dig selv efter en fødsel er at give den de optimale rammer for at genvinde balancen i krop og sind. Massage er en af de bedste og ældste måder at gøre dette på en naturlig måde. Men det skal være på dine præmisser, hvor du kan slappe af i hjemmets trygge rammer. Vi bringer massøren til dig på det tidspunkt der passer dig bedst.

 • Få kroppen tilbage i balance

  Mange nybagte mødre oplever smerter som konsekvens af at have båret rundt på den ekstra vægt i 9 måneder. Det er ofte lænden, ryggen, nakken og skulderen som kommer under ekstra pres, hvilket kan medføre spændinger i hele kroppen. Vi foreslår at du i perioden der følger fødslen får regelmæssig massage, og vores mål er få dig og din krop tilbage i balance – det har du fortjent.

 • Massage efter fødsel hele landet over

  Massage efter fødsel i København

  København er hjemsted for en stor del af de danske børnefamilier. Mange af dem placeret midt i det travle bybillede, hvor trafikken kan være en tidskrævende faktor. Med en massage fra RaskRask kan du forkæle dig selv med velvære og afslapning. Efter en lang gåtur ved Søerne er en massage den ultimative forkælelse. Vi har en lokal og professionel massør til dig, hvad enten du holder til midt på Strøget, Frederiksberg, Islands Brygge eller i Nordvest.

  Massage efter fødsel i Aarhus
  Leder du efter massage i Aarhus, så kan vi hjælpe dig. Vores dygtige massører har erfaring med massage til gravide og efter fødsler, og de tilbyder udekørende massage over hele Smilets By. RaskRask har sine rødder i Aarhus og er vokset op i Studentervæksthuset. Mange af vores massører fra Aarhus har været med fra begyndelsen, og alle er selvfølgelig klar til at møde op hos dig og give dig en god massage.

  Massage efter fødsel i Aalborg
  Aalborg byder på en masse spændende oplevelser for store og små. I Aalborg finder man både kulturelle og naturskønne oplevelser, og som børnefamilie er det et fantastisk sted at være. Efter en lang gåtur med barnevognen kan en massage være den perfekte afslapning. Vi hjælper dig, og bringer massagen til jer. Vores lokale massører har stor erfaring med massage både nord og syd for Limfjorden.

  Massage efter fødsel i Odense
  Med de nostalgiske og smukke rammer som omringer H.C Andersens fødeby Odense, er den fynske hovedstad et eftertragtet mål for mange børnefamilier. Vores massører sørger for, at hele familien er på toppen både før, under og efter graviditeten. Book en massør gennem RaskRask, og få forkælelse til hele kroppen.

  Eller find din lokale massør tæt på dig!

Mød dine fagpersoner

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage