Massage efter Fødsel | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Massage i dit hjem
efter fødsel

Professionel massage

Velvære på dine vilkår

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo når du booker velvære via RaskRask.

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke oplevelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores massage

At give liv er hårdt for kroppen

Det bedste du kan gøre for dig selv efter en fødsel er at give den de optimale rammer for at genvinde balancen i krop og sind. Massage er en af de bedste og ældste måder at gøre dette på en naturlig måde. Men det skal være på dine præmisser, hvor du kan slappe af i hjemmets trygge rammer. Vi bringer massøren til dig på det tidspunkt der passer dig bedst.

Få kroppen tilbage i balance

Mange nybagte mødre oplever smerter som konsekvens af at have båret rundt på den ekstra vægt i 9 måneder. Det er ofte lænden, ryggen, nakken og skulderen som kommer under ekstra pres, hvilket kan medføre spændinger i hele kroppen. Vi foreslår at du i perioden der følger fødslen får regelmæssig massage, og vores mål er få dig og din krop tilbage i balance – det har du fortjent.

Fordele ved en massage efter fødsel

Der er mange fordele ved at få regelmæssige massagebehandlinger, både imens du er gravid og efter du har født – det løsner op i spændt muskulatur, letter ømme områder, forbedrer blodcirkulation og mobilitet, og får dig generelt til at føle dig bedre tilpas. At bære et barn i kroppen ændrer dit tyngdepunkt og gør, at din muskulatur sættes under uvant pres i din ryg, nakke, mavemuskler og skuldre. I forbindelse med graviditeten løsnes dine ledbånd også, hvilket gør at dine bækkenled er mindre stabile, ændrer din kropsholdning og trækker dit bækken fremad. Disse stressende faktorer gør, at du med garanti vil opleve både en fysisk og psykisk forløsning ved en efterfødselsmassage hos RaskRask.

Massage efter fodsel i Danmark
Book Massage efter fodsel

Massage efter fødsel i København

København er hjemsted for en stor del af de danske børnefamilier. Mange af dem placeret midt i det travle bybillede, hvor trafikken kan være en tidskrævende faktor. Med en massage fra RaskRask kan du forkæle dig selv med velvære og afslapning. Efter en lang gåtur ved Søerne er en massage den ultimative forkælelse. Vi har en lokal og professionel massør til dig, hvad enten du holder til midt på Strøget, Frederiksberg, Islands Brygge eller i Nordvest.

Massage efter fødsel i Aarhus

Leder du efter massage i Aarhus, så kan vi hjælpe dig. Vores dygtige massører har erfaring med massage til gravide og efter fødsler, og de tilbyder udekørende massage over hele Smilets By. RaskRask har sine rødder i Aarhus og er vokset op i Studentervæksthuset. Mange af vores massører fra Aarhus har været med fra begyndelsen, og alle er selvfølgelig klar til at møde op hos dig og give dig en god massage.

Massage efter fødsel i Aalborg

Aalborg byder på en masse spændende oplevelser for store og små. I Aalborg finder man både kulturelle og naturskønne oplevelser, og som børnefamilie er det et fantastisk sted at være. Efter en lang gåtur med barnevognen kan en massage være den perfekte afslapning. Vi hjælper dig, og bringer massagen til jer. Vores lokale massører har stor erfaring med massage både nord og syd for Limfjorden.

Massage efter fødsel i Odense

Med de nostalgiske og smukke rammer som omringer H.C Andersens fødeby Odense, er den fynske hovedstad et eftertragtet mål for mange børnefamilier. Vores massører sørger for, at hele familien er på toppen både før, under og efter graviditeten. Book en massør gennem RaskRask, og få forkælelse til hele kroppen.

Eller find din lokale massør tæt på dig!

Mød dine massører

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Det siger kunderne om os

Start din massage her