Massage i Hørsholm fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
i Hørsholm

Professionel massage
i Hørsholm

Massør kører hjem til dig

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo når du booker velvære via RaskRask.

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke oplevelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores massage i Hørsholm

massage i Hørsholm

Hørsholm er en af Nordsjællands perler. 25 kilometer fra Københavns centrum ligger denne fantastiske by som kan lidt af det hele. Hørsholm blev i sin tid dannet i tilknytning til Hirschholm Slot. Christian 6. Forærede slottet til sin hustru, Sophie Magdalene, der ønskede at etablere en lille by for at give liv og atmosfære til omgivelserne. Det må man sige, der er kommet.

I dag byder Hørsholm nemlig på alt fra shopping, cafeer og delikatesser, til kunst, arkitektur og sport. Byen er både moderne og nostalgisk på samme tid. Man behøver bare at gå en tur igennem Hørsholm Slotshave en enkelt gang for at fornemme den historie, der følger med den gamle barokbygning. Hørsholm er et fantastisk sted at være.

nem og billig massage

Derfor er vi hos RaskRask glade for at være blevet en del af byen. Vores dygtige, lokale massører kører fra Nivå Bugt til Sjælsø og tilbage igen med den allerbedste massage. Hvad enten du har brug for velvære massage eller trænger til at få løsnet en golfalbue, så står vi altid klar til at hjælpe dig.

stort udvalg af massage ydelser

Hos RaskRask har vi massage til enhver smag. Vælg bl.a. mellem gravid massage, for dig som venter. Prøv en anderledes velvære oplevelse med massage på hotel, eller forkæl en du holder af med en lækker parmassage i eget hjem.

Vores lokale massører står altid klar til at hjælpe dig, dér hvor du er.

Læs mere om vores udvalg af ydelser på vores hjemmeside!

Ny briks klar til at blive brugt
Mand fra Hørsholm har booket en massage med en RaskRask massør

om raskrask

Det hele startede i Aarhus og blev lynhurtigt en kæmpe succes. Konceptet har allerede nået de første 2500 behandlinger bare i Aarhus, mens efterspørgslen fra behandlere og kunder bliver større og større. Konceptet har revolutioneret massage og behandlingsbranchen i forhold til et travlt og hektisk samfund. I stedet for kunden skal starte bilen op, finde en parkeringsplads og tilpasse sig klinikkernes vilkår, så kommer behandlerne fra RaskRask direkte hjem til kunden med briks og det nødvendige udstyr, når det passer kunden. Tilmed til en pris som ligger under klinikkerne. Og uden at gå på kompromis med kvalitet.Vi kommer rundt i hele landet og der hvor du er, når du har brug for os. Har du spørgsmål til, hvordan koncepter virker eller hvad vi kan gøre for dig, så er du altid velkommen til at kontakte os. Så vil vi forsøge at besvare dine spørgsmål efter bedste evne.

hvad kan man forvente under en massage?

Du behøver ikke nogen specielt forberedelse til massage. Inden en massagen starter, skal din massagebehandler spørge dig om symptomer, din sygehistorie og hvad du håber at få ud af massage. Din massageterapeut vil samtidig forklare dig hvilken massage og teknikker han eller hun vil bruge. I en typisk massage terapi session, skal du klæde eller bære løstpassende tøj. Men naturligvis kun til et punkt, du er komfortabel med. Afhængig af præference kan din massage terapeut bruge olie eller lotion til at reducere friktionen på din hud. Fortæl din massør hvis du kan være allergisk overfor ingredienser.En massage session kan vare fra 45 til 75 minutter afhængigt af typen af ​​massage og hvor meget tid du har.

Uanset hvilken form for massage du vælger, skal du føle dig rolig og afslappet under og efter din massage.

tag en snak med din massør

Vi mennesker er ikke ens, og der kan være stor forskel på, hvordan vi ønsker at få massage. Nogen vil gerne have en dybdegående sportsmassage, mens andre nyder bedre af en mild omgang velvære massage. Derfor er det altid en rigtig god ide, at snakke med massøren inden og under behandlingen. Hvis affaldsstofferne får lov at hobe sig op i muskler og led, så sætter det sig som smerter og på sigt skader. RaskRask er et tilbud til alle de, som ikke har tid til at komme ud af døren eller dem, som ønsker at få behandling i velkendte og trygge rammer. Vi bestræber os altid på at tilpasse forløbet efter dig.

Vores lokale massører står altid klar til at hjælpe dig, der hvor du er.

Find din nærmeste massør her!

Mød dine massører i Hørsholm

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Det siger kunderne om os

Start din massage i Hørsholm her