Iskias Massage fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Iskias massage
i dit hjem

Iskias massage
i dit hjem

Velvære på dine vilkår

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo når du booker velvære via RaskRask.

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke oplevelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores massage

Hvad er Iskias massage?

Iskias massage omfatter massage af musklerne omkring iskias nerven, som løber fra lænden og bækken ned til bagsiden af benene. Nerven Iskias kontrollerer mange af muskler i dette områder og kan derfor give smerter som strækker fra store dele af overkroppen og ned i benene. Smerterne opstår typisk, hvis muskulaturen ved nerven bliver for spændt. Dette opstår typisk ved for megen og anstrængende skrivebordsarbejde, samt for kontoransatte i al almindelighed.

Hvorfor opstår lænde- og bensmerterne?

Sidder man forkert eller har man en forkert arbejdsstilling kan det føre til store smerter. Smerterne vil ofte opstå i lænden og begynder herefter ofte at stråle ned i benene. Man skal være særlig opmærksom, hvis man oplever stærke smerter udelukkende i højresiden, da det kan være et tegn på mere alvorlige skader. Ved ballerne er der store muskler som kan blive meget spændte, som resultatet af at vi ikke får bevæget kroppen nok. Den kanal som iskias nerven bevæger sig gennem, kan blive presset i så høj grad at muskulaturen ender med at presse mod selve iskias nerven, hvilket fører til de ofte omfattende smerter.

Brug for tips til at få bevæget dig mere på arbejdet – læs mere her!

Hvordan foregår Iskias-massagen?

Til at komme problemet til livs, vil der typisk blive anvendt triggerpunkt massage og fysiurgisk massage. Den Fysiurgiske massage er den form de fleste forbinder med almindelige massage. Her anvender man tryk til at komme effektivt ned i muskulaturen, så man få løsnet op i spændingerne og frigivet musklerne fra nerven, så smerterne mindskes. Det kan kræver flere behandlinger at få løst problemet afhængigt af, hvor store smerterne er.

Iskias massage i Danmark
massage ben

Hvordan hjælper Iskias-massagen?

Regelmæssig iskias massage kombineret med forskellige øvelser vil ofte være den mest effektive måde at afhjælpe udfordringerne. Derudover er det naturligvis vigtigt at få bevæget kroppen. For de, som arbejder på kontor, gælder en tommelfingerregel: Den næste stilling er den bedste stilling.

Prøv en sportsmassage

Er du den mere aktive type, vil sports-massagen være et godt alternativ. Med en sportsmassage fra RaskRask, fokusere massageterapeuten generelt på et specifikt problemområde, som du præsenterer, som regel forbundet med en slags sportsaktivitet, f.eks. overbelastning i en muskel eller led, eller ved ømhed grundet løb, styrke eller stræk.

Det vigtigste med massage er, at du finder en massør, som lytter til dine behov. Det er nemlig ikke så vigtigt om man vælger den ene eller anden type massage, så længe massøren forstår udfordringen.

Læs mere om vores udbud af massager her!

Vi leverer til hele landet

Nu tilbyder RaskRask massage i alle de store byer, bl.a. København, Aarhus, Aalborg og Odense. Vi tror på, at det er vigtigt at prioritere velvære i dit hjem, så du ikke skal på transport mens du er i smerter. Vi kommer og hjælper dine ben, så du kan fokuserer på fornyet energi og at få mere velvære i hverdagen.

Vi kommer ud lokalt – også dér hvor du er.

Mød dine massører

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Det siger kunderne om os

Start din massage her