Massage i Esbjerg fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask
100% quality garanteret

Professionel massage
i Esbjerg

Professionel massage
i Esbjerg

Massør kører hjem til dig

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer massage i Esbjerg

 • Husk at lyt til kroppens signaler

  Vi stræber efter sundhed som aldrig før. Man kunne faktisk fristes til at sige, at sundhed og motion er blevet en ny folkesygdom. Og det er der måske noget om. Trods intentionerne om et godt helbred, så lader flere og flere nemlig til at blive ramt af stress, spændinger, rygproblemer og andre krops relaterede udfordringer. Mange af os glemmer, trods vores store stræben efter sundhed og motion, at lytte til kroppens signaler. Og ender først med at reagere, når skaden allerede er sket. Vi har de bedste intentioner om at være sunde og raske, men sundhed er mange ting.

 • Din krop betaler prisen

  Når vi befinder os nede i fitnesscenteret eller læner os ind over køkkenbordet, så glemmer vi ofte at det er kroppen der betaler prisen. Sundhed handler dermed ikke kun om motion og sund kost. Det handler heller ikke kun om massage, men det kan være en vigtig faktor i forhold til at optimere på dit velvære. I sidste ende handler det om at passe på den krop som skal bære os igennem et forhåbentlig langt liv.

 • Udviklingen i Esbjerg

  Esbjerg har en forhistorie med rødder til erhvervsbrancherne industri og fiskeri. Disse erhverv trak folk ned mod havnen i jagt på arbejde. Erhvervene var store og betød samtidig at byens indbyggertal også voksede. Den dag i dag er der stadigvæk godt gang i disse erhverv, men byen har også gennemgået en udvikling og tilbyder langt mere end blot det. Det er nu også muligt at booke en hjemmemassage i Esbjerg, hjem til dig selv.

briks-køkkenrulle-håndklæde
Mand fra Ballerup får massage
 • MASSAGE I ESBJERG

  Esbjerg er ikke bare Danmarks femtestørste by. Den er også fuld af naturskønne oplevelser, interessante museer, kunst, kulturelle arrangementer, massere af butikker og et hyggeligt byliv – for ikke at glemme den unikke og fine natur i Nationalparken Vadehavet. Esbjerg har det hele og mere til. Det er en ren fornøjelse at besøge området. Hvad enten man er på cykel i den frie natur, går langs stranden eller sejler i kajak på vadehavet. Vi åbner døren ind til en ny verden af velvære, med massage i Esbjerg

 • Massage hjemme hos dig i Esbjerg

  Hos RaskRask er vi derfor utrolig glade for at være blevet en del at landskabet. Hvad enten du har brug for velvære-, fysiurgisk- eller sportsmassage har du nemlig altid vores dygtige, lokale massøren lige ved hånden. Esbjerg har et motto, der lyder: “Rask må det gå”. Og det gør det, når du bestiller massage hos os. Det skal være hurtigt og enkelt, uden rejsebesvær og massage af fineste kvalitet.

 • Tryk på din krops reset knap, med en massage

  Med en professionel massage kan du hurtigt komme til at føle dig yngre. Spændinger og myoser som over en årrække har ophobet sig, kan du nu komme til livs. En massage kan hjælpe dig til at nå derhen. Med RaskRasks massage løsning, gør vi det muligt for dig let, hurtigt og billigt at få en massør hjem til dig.

Mød dine massører i Esbjerg

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage i Esbjerg her