Massage København | RaskRask.dk

København Massage
i dit hjem

SÅDAN FUNGERER RASKRASK

raskrask massør kommer til dit hjem

Bestil online og massøren kører til dig - med massagebriks.

raskrask massør kommer til dit hjem med massage briks

Alle massører er nøje udvalgte, sü du er altid i gode hÌnder.

massage therapist giving a massage

Kom stress og spĂŚndinger til livs i hjemmets trygge rammer.

NOGLE AF DINE MASSØRER

Alle dine massører er forsikret af - LÌs mere.

VÆRDI

MERE TID

Spar ventetid og rejsetid. Se kalenderen, og bestil tid nĂĽr det passer dig.

HOS DIG

Din massør kommer til dig! Sports, fysiurgisk og velvÌre massage i dit hjem eller pü dit kontor.

DEN RETTE MASSØRER

Alle dine massører er nøje udvalgte, baggrundstjekket, og eksamineret i fysiologi, anatomi og massage.

Den rette pris

Vi har gode priser, da massøren sparer behovet for en dyr klinik.

VI ER STOLTE AF

RaskRask har fĂĽet den gyldne fugl 2016
Mikrolegat
Startup Weekend Aarhus Health 2015
4,9 / 5
stars

af 160+ anmeldelser

KØBENHAVN MASSAGE

HER KOMMER VI RUNDT

Indtil videre bringer vi massage ud i de større byer. Du kan fü massage i København, massage i Aalborg, massage i Odense og massage i Aarhus, men vores vision er give alle i Danmark muligheden for massage i hjemmet.

Du kan finde flere informationer om, hvilke omrüder og postnumre de forskellige massører dÌkker under lokationer.

Bor du i nærheden af de ovenstående byer, men fremgår dit postnummer ikke fra listen, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon – Vi kan muligvis finde en løsning, hvis du bor i grænselandet til en af storbyerne.

KØBENHAVN OG FAKTA

København er Danmarks hovedstad og største by. Der bor ca. 1.3 millioner mennesker (2017), og byens historie er ca. 1200 år gammel. Kært barn har mange navne, og den kaldes blandt andet ”Kongens København”, ”Byen med de skønne tårne” og ”Wonderful Copenhagen”. Den består af 18 små bydele som hver især byder på forskellige miljøer. Fra multikulturelle Nørrebro, Frederiksberg, København V til Christianshavn og Amager som spreder sig mod syd.

SEVÆRDIGHEDER I VERDENS MINDSTE STORBY

København byder pü en bred vifte af sevÌrdigheder for enhver smag. Mest berømt er den over 100 ür gamle forlystelsespark Tivoli, statuen af H.C. Andersens karakter Den Lille Havfrue eller den famøse fristad Christiania. Derudover byder Hovedstaden ogsü pü landemÌrker, betydningsfulde bygninger (som Christiansborg Slot) og andre interessante sevÌrdigheder og museer.

HOVEDSTAD PÅ INDUSTRI OG UDVIKLING

København er naturligvis ogsü et økonomisk epicenter i kraft af at vÌre landets største byomrüde og indgür ogsü i vigtige handelsaftaler med det sydlige Sverige. Mange af Danmarks største virksomheder har hovedafdelinger i omrüdet, specielt medicinalvirksomheder som Novo Nordisk eller Lundbeck eller skibsfart som A.P. Møller-MÌrsk og Nationalbanken.

Hovedstaden er konstant i bevÌgelse, og adskillige ambitiøse udviklingsprojekter bliver konstant visualiseret og igangsat. NÌvnevÌrdigt er byudviklingsprojektet af Ørestad og Nordhavnen, som i forvejen har storkommercielle og kulturelle attraktioner som koncertsalen i DR-Byen eller det spritnye Arenaen.

KØBENHAVNS NATTELIV, MAD OG UNDERHOLDNING

København byder pü en imponerende variation i dens natteliv, underholdning og mad-oplevelser. Uanset om du er til smü barer, bodegaer eller klubber kan du finde det overalt i København. Fra smarte cocktailbarer som Ruby til Cosy Bar eller Woodstock CafÊ til Vega eller Ideal Bar.

Er du mere til sport og underholdning har den internationale fodboldklub FC København, som holder til i Parken med plads til nÌsten 40.000 tilskuere, god stemning og hotdogs og fadøl. Synes du at det er sjovere at deltage i sport end at se pü, er der flere hundrede fitness centre i København som Fitness World, Fitness DK eller Dansk Fitness.

København er ogsü verdensberømt for den store mÌngde mad man kan spise, og der er spÌndende tilbud i alle prisklasser. Uanset om du er til streetfood, cafÊer, burgerbarer eller stilede restauranter kan du finde noget. Fra den fantastiske Geranium restaurant til mere prisvenlige spiseoplevelser som Grisen eller YoBurger.

Ogsü inden for spillesteder og teater blomstrer København som aldrig før. Du kan opleve den hardcore Copenhell festival, slappe af i Jazzhouse eller se en af de mange koncerter Vega, i Kødbyen pü Amager eller pü en af Christianias mange spillesteder. For teatergÌngere er der büde de lidt større forestillinger pü det Kongelige Teater eller mindre forestillinger i Eventyrteatret eller Nørrebro Teater.

HVAD ER RASKRASK – KØBENHAVN MASSAGE

Vi er et nytÌnkende massage-koncept, som har tilpasset sundheds- og velvÌreydelelser til det moderne samfund. Vi har gjort det nemmere end aldrig før at modtage massage i en travl og hektisk hverdag. I tÌt samarbejde med fysioterapeuter samt nogle af de bedste massører, har vi gjort det muligt at bestille sundhedsorienteret og kvalitetsbevidst massage i København, og vi bestrÌber os pü at komme hen til dig hvor end du er i København og omegn.

MERE END BARE MASSAGE I KØBENHAVN

Massage eller massageterapi er manipulation af kroppens bløde vÌv. Herunder led og ledbünd, muskler, sener, og bindevÌv. Behandleren skaber fornyet flow i muskulaturen ved at bearbejde kroppens spÌndinger og myoser. Massage er en af verdens Ìldste behandlingsformer og müske den mest naturlige form for smertestillende behandling.

TÌnk at det første man gør, nür man für krampe i benet eller støder albuen pü noget, er at massere det beskadiget eller ømme omrüde. Denne naturlige reaktion, som sidder dybt i os alle, danner grundlaget for professionel massage, som vi kender det i dag. Massage er velvÌre og afslapning af øverste skuffe, men det er i ligesü høj grad en investering i kroppen fysiske helbred.

TYPISK ANVENDELSE AF MASSAGE

Massage anvendes til mange forskellige symptomer – både fysiske og psykiske.


Her er nogle af de mest almindelige:

ØMME MUSKLER OG BEHANDLINGER

En dybdegående eller fysiurgisk massage, hvor musklerne bliver masseret godt igennem efter hård træning, er med til at sænke niveauet af inflammation – kroppens reaktion på lokale vævsskader. Derved afhjælpes musklerne til at komme sig hurtigere, samtidig med at ømheden mindskes betydeligt.

SMERTER OG GENTAGENDE BEHANDLING

Ved at løsne op i de stive muskler og led, og samtidigt skabe fornyet flow i blodcirkulationen, kan de fleste smerter fra sports- og arbejdsrelateret skader lindres effektivt. Det samme gÌlder hovedpine og smerter i forbindelse med gigt. Gentagende behandlinger har en lindrende effekt pü kroppen og kan i mange tilfÌlde vÌre ligesü effektivt som smertestillende medicin. I et studie fra 2003 fandt man ud af, at massageterapi rettet mod rygsmerter mindskede behovet for smertestillende medicin med 36%

SKADER OG ET FORSVAR IMOD DEM

I forhold til skader har en sportsmassage büde en lindrende og en katalyserende effekt. Det er dog vigtigt at bemÌrke, at har man püdraget sig en skade som endnu ikke er undersøgt hos lÌgen, sü anbefaler vi, at du gør det med det samme. Massage afhjÌlper ikke forstuvninger eller brud. Har man füet diagnosticeret skaden kan massage derimod hjÌlpe healingsprocessen hurtigere i mül, samt lindre de medfølgende gener og smerter.

STRESS, DEPRESSION OG ANGST – AARHUS ER HEKTISK

Det overrasker nok ikke sü mange lÌngere, at massage er yderst effektivt mod stressrelaterede lidelser. Massage püvirker kroppens biokemi. En undersøgelse med 500 deltagende fortaget af Touch Research Institute viste at et stresshormon faldt med 53 procent, mens niveauet af serotonin og dopamin steg (serotonin og dopamin er de neurotransmitter som reducerer stress).

IMMUNFORSVARET OG PÅVIRKNING

Da massage mindsker niveauet af stresshormoner, som har en negativ effekt pĂĽ immunforsvaret, har massage ligeledes en positiv effektiv pĂĽ immunforsvaret. For eksempel fandt man ud af at studerende, som var stresset op til en eksamen, havde et bedre immunforsvar og mindre angst, hvis de modtog massage i tiden op til.

BLODTRYKKETS BEHANDLINGSMULIGHEDER

Der er efterhånden lavet en del undersøgelser som viser markante forbedringer af blodtrykket, ved personer som får regelmæssig massage. Pudsigt nok er resultaterne i de fleste tilfælde bedst hos mændene – hvilket forskerne ikke har en forklaring på.

AfhÌngigt af ønsker og behov, anvendes forskellige teknikker og behandlingsformer. Er man for eksempel overbelastet eller har füet en forstrÌkning, sü kan en professionel sportsmassage, med fokus pü det dybere vÌvslag, forbedre og forkorte healingsprocessen. Mens en mere velvÌre orienteret massage, med bløde greb og strøg, er rettet mod personer med mentale spÌndinger som stress og depression.

ER DU ØM EFTER MASSAGE?

Efter din massage er det en god ide at blive liggende et par minutter til kroppen finder sit normale tempo igen. Det er ikke unormalt at man kan blive en smule øm efter massage. Specielt hvis ikke man er vant til det. Ligesom med trÌning vil det gü over efter et par dage. Og der er ikke noget farligt ved det. TvÌrt i mod, er det et signal om, at musklerne skiller sig af med affaldstofferne.


LÌs mere om ømhed efter massage.

HUSK AT DRIKKE NOK VAND

De fleste har sikkert hørt, at det er en god ide at drikke vand efter en omgang massage. Det skyldes at kroppen udskiller affaldsstoffer fra musklerne, som ryger over i blodet, og herefter skal nedbrydes og udskilles med urinen. Der er dog ingen nyere forskning, som tyder pü, at det skulle vÌre specielt godt at drikke vand lige efter massage. Omvendt er der hellere ikke ingen forskning, som ser at det ikke skulle vÌre godt. Sü rüddet mü vÌre, at hvis du har lyst til at drikke vand efter din massage, sü gør det. Men det er ikke et must.

KØBENHAVN AKUT TID

Som noget nyt kan du nu efterspørge en akut tid hos RaskRask. Har du brug for behandling her og nu, sü vil vi forsøge at hjÌlpe dig med en S.O.S besked til vores behandlere. Er der nogen ledige, für du besked inden for en time. Det koster 50% ekstra. Kan det ikke lade sig gøre pü dagen, plejer det at kunne en af de følgende dage.