Massage København | RaskRask.dk

København Massage
i dit hjem

Bestil en professionel massør hjem i stuen

FĂĽ en massage

SĂĽdan fungerer RaskRask

calendar

Book en professionel massage nĂĽr det passer dig

car icon

Din massør kører til dig med massagebriks

hus icon

Nyd en afslappende behandling i hjemmets trygge rammer

Spar rejsetid med en massage i hjemmet i København

Størstedelen af københavnere kÌmper mod muskelspÌndinger og stress. Hverdagen i København bliver konstant mere hektisk, hvilket lÌgger et større pres pü os som mennesker, og det bliver vanskeligt at nü det hele. Specielt at passe pü sig selv.
Det er på ingen måde afslappende at jage rundt i Københavns trafik efter en massageklinik. Derfor tilbyder vi massage det mest afslappende sted i verden – hjemme hos dig selv.

Sammen med professionelle fysioterapeuter og certificerede massører har vi skabt RaskRask konceptet. Massørerne sparer de store udgifter til en fysisk klinik, ved at vi benytter en deleøkonomisk forretningsmodel. Og du sparer rejsetid og ventetid. Vi ordner alt det kedelige besvĂŚr og administration for massørerne, sĂĽ massøren kan fokusere pĂĽ dig og dine behov – uanset om det er en fysiurgisk massage, en sportsmassage eller en velvĂŚre massage. Det er ogsĂĽ muligt at fĂĽ massøren bragt til arbejdspladsen med en fleksibel firmamassage-ordning.

Pü den müde für du nem adgang til en professionel massage i København, nür det passer dig.

Det giver dig tid og overskud til det vigtige.

Anmeldelser og omtale

jp finans logo
aarhus stifstidende logo
lokal avisen logo
berlingske logo
jyskebank tv logo
ekstra bladet logo

Massage Priser

Med i prisen: transportudgifter, massagebriks, massageolie

45min pris
60min pris
75min pris

NOGLE AF DINE MASSØRER

Dine massører er nøje udvalgte, eksamineret og forsikret af tryg logo. Sü du er altid i gode hÌnder.

raskrask massør Michella

KØBENHAVN

MICHELLA

raskrask massør Zahed

KØBENHAVN

ALLAN

raskrask massør Ulla

KØBENHAVN

ULLA

raskrask massør Brian

KØBENHAVN

BRIAN

VI STØTTER

Nür du booker hos RaskRask, hjÌlper du os med at støtte

massanga hospital
WWF logo
Red Barnet logo

Vi Er Stolte Af

Priser, legater og anerkendelser

den gyldne fugl 2016
mikrolegat logo
startup weekend aarhus health 2015

Book Din Massage Nu

Skriv dit postnummer, vÌlg din massør, og find en ledig tid der passer dig

RASRASK ER DET SPRIT NYE MASSAGE KONCEPT I KØBENHAVN

Billede af RaskRask Massage

København massage hos RaskRask

Spar ventetiden, rejsetiden og penge ved at bestille massage hos RasRask. Du kan få massage i dit hjem, på dit kontor – Ja, uanset hvor du befinder dig i København og omegn. Vi tager os af alt det administrative for massørerne så du er altid er i centrum. Massage i København betyder massage i hele København.

Vi har mange forskellige services men fÌlles for dem alle er at de hjÌlper dig og din krop, og alle vores massører er nøje udvalgte og certificeret. VÌlg mellem sportsmassage, fysiurgisk massage, firmamassage, gravid massage, massage pü hotel, massage for mødregrupper, massage efter fødsel, rygmassage, nakke massage, parmassage og eventmassage.

VelvÌre skal vÌre for os alle sammen, ikke kun de som har tid og energi til at jagte klinikker. Du kan booke 24 timer i døgnet gennem vores hjemmeside med bare fü klik, og bor du i Københavns omegn kan vi højest sandsynligt ogsü sagtens hjÌlpe dig. Vores mül er at massage og velvÌre generelt skal kunne nü ud til alle i Danmark.
FĂĽ velvĂŚren tilbage i hjemmet med en massage hos RaskRask. Dit VelvĂŚre, Dine VilkĂĽr.

SevĂŚrdigheder i verdens mindste storby

København er Danmarks hovedstad og største by. Der bor ca. 1.3 millioner mennesker (2017), og byens historie er ca. 1200 år gammel. Kært barn har mange navne, og den kaldes blandt andet ”Kongens København”, ”Byen med de skønne tårne” og ”Wonderful Copenhagen”. Den består af 18 små bydele som hver især byder på forskellige miljøer. Fra multikulturelle Nørrebro, Frederiksberg, København V til Christianshavn og Amager som spreder sig mod syd.

København byder pü en bred vifte af sevÌrdigheder for enhver smag. Mest berømt er den over 100 ür gamle forlystelsespark Tivoli, statuen af H.C. Andersens karakter Den Lille Havfrue eller den famøse fristad Christiania. Derudover byder Hovedstaden ogsü pü landemÌrker, betydningsfulde bygninger (som Christiansborg Slot) og andre interessante sevÌrdigheder og museer.

Hovedstad pĂĽ industri og udvikling

København er naturligvis ogsü et økonomisk epicenter i kraft af at vÌre landets største byomrüde og indgür ogsü i vigtige handelsaftaler med det sydlige Sverige. Mange af Danmarks største virksomheder har hovedafdelinger i omrüdet, specielt medicinalvirksomheder som Novo Nordisk eller Lundbeck eller skibsfart som A.P. Møller-MÌrsk og Nationalbanken.

Hovedstaden er konstant i bevÌgelse, og adskillige ambitiøse udviklingsprojekter bliver konstant visualiseret og igangsat. NÌvnevÌrdigt er byudviklingsprojektet af Ørestad og Nordhavnen, som i forvejen har storkommercielle og kulturelle attraktioner som koncertsalen i DR-Byen eller det spritnye Arenaen.

Københavns natteliv, mad og underholdning

København byder pü en imponerende variation i dens natteliv, underholdning og mad-oplevelser. Uanset om du er til smü barer, bodegaer eller klubber kan du finde det overalt i København. Fra smarte cocktailbarer som Ruby til Cosy Bar eller Woodstock CafÊ til Vega eller Ideal Bar.

Er du mere til sport og underholdning har den internationale fodboldklub FC København, som holder til i Parken med plads til nÌsten 40.000 tilskuere, god stemning og hotdogs og fadøl. Synes du at det er sjovere at deltage i sport end at se pü, er der flere hundrede fitness centre i København som Fitness World, Fitness DK eller Dansk Fitness.

København er ogsü verdensberømt for den store mÌngde mad man kan spise, og der er spÌndende tilbud i alle prisklasser. Uanset om du er til streetfood, cafÊer, burgerbarer eller stilede restauranter kan du finde noget. Fra den fantastiske Geranium restaurant til mere prisvenlige spiseoplevelser som Grisen eller YoBurger.

Billede af Købenahvn

Ogsü inden for spillesteder og teater blomstrer København som aldrig før. Du kan opleve den hardcore Copenhell festival, slappe af i Jazzhouse eller se en af de mange koncerter Vega, i Kødbyen pü Amager eller pü en af Christianias mange spillesteder. For teatergÌngere er der büde de lidt større forestillinger pü det Kongelige Teater eller mindre f forestillinger i Eventyrteatret eller Nørrebro Teater.

Billede af Raskrask sportsmassage

København Sportsmassage

Nür kroppen er aktiv hver dag vil der nødvendigvis forekomme noget slid. Musklerne bliver trÌtte, senerne stramme, og leddene stive. En sportsmassage er en specifik type massage der er effektiv mod slid i kroppens maskineri. Sportsmassage bruges isÌr af topatleter og folk der dyrker meget sport.

Sport og fysisk aktivitet udfordrer muskler og sener, og derfor følger der naturligvis en del ømhed med nür man er mere fysisk aktiv end man er vant til. Nür du bliver stÌrkere bliver musklerne genopbygget, og med denne proces følger der ofte en vis smerte. Smerten kan vÌre et tegn pü at du har trÌnet hürdt, og er derfor ikke nødvendigvis noget dürligt tegn. Sportsmassage kan hjÌlpe mod ømhed ved at det sÌtter gang i din blodcirkulation, og dermed sÌtter fart i helingsprocessen.

Men smerte kan ogsü vÌre et faretruende tegn pü at du har trÌnet forkert eller for meget. Her er et det nødvendigt at søge hjÌlp hos en professionel, og ofte vil du opleve at de inkluderer et forløb med massage. Her kommer en sportsmassage ved RaskRask ind i billedet. Vores massører kan lindre dine smerter og gøre din krop klar til nÌste skridt mod en sund og rask krop.

Det er naturligt at ville trÌne sig bedre eller stÌrkere, og sü fortjener du ogsü en behandling efterfølgende kan genopbygge muskelvÌv og styrken i led og sener. Det er derfor sportsmassage stort set altid er en del af professionelle atleters sportsprogrammer.

billede af fysiurgisk massage

København fysiurguisk massage

Der kan vÌre mange ürsager til at din krop bliver stresset, og i København er der ogsü mange grunde til at dit pyskiske velvÌre kan blive stresset. Lidt stress i krop og sind er nÌppe skadeligt, men bliver der ikke gjort noget ved det, kan det püvirke dit helbred pü lang sigt. En fysiurgisk massage virker ikke kun spÌndinger, smerter og stress i kroppen, men kan ogsü have positive effekter pü dit mentale helbred.

I København er det muligt gennem RaskRask at bestille en fysiurgisk massør som kører til dig med egen briks uanset hvor du befinder dig. Vi dÌkker samtlige postnumre, og vi har sü mange massører, at du kan fü massagen nür du har brug for det. En massage skal vÌre afslappende, og derfor skal du ikke bruge tid og energi pü at finde en klinik i Københavns travle trafik.

En fysiurgisk massage er en specifik type af massage, hvor muskler, led og sener gennemarbejdes for at sÌnke et potentielt højt niveau af inflammation. Fysiurgisk massage er et vigtigt skridt for at kroppens naturlige helingsfunktion kan foregü optimalt, og fokus ligger primÌrt pü de forskellige led- og muskelsmerter der kan have ophobet sig.

Rolige arbejdspladser kan også give spændinger – Bestil en fysiurgisk massage i København

Det er ikke svĂŚrt at komme i tanke om forskellige typer af arbejdspladser, hvor skader er et regelmĂŚssigt problem. Arbejdspladser der involverer hĂĽrdt fysisk arbejde er notorisk kendt for at medbringe skader i muskler og led, men vidste du at det ogsĂĽ er et udbredt problem pĂĽ kontoret?

Mange døjer med nakkespÌndinger, ryg- og skuldersmerter der opstür ved at lüste usunde arbejdsstillinger. En fysiurgisk massage kan vÌre løsningen pü en smerte før den bliver til en skade ved at den gür dybt i musklerne og leedne. Fysiurgisk massage kan hjÌlpe pü mange ting til din krop og sind, og eftersom København er sü travl, er det oplagt at bestille en fysiurgisk massage hos RaskRask. Vores dygtige massører tilpasser massagen til dig og dine specielle behov og sørger for at du für en sundere tilgang til din krop.

raskrask logo

RaskRask.dk København

CVR: 37119954

Klerkegade 2D, 1. tv
1308 København K

Tlf: 93 88 00 63

info@raskrask.dk

Åbningstider – kundeservice:
Mandag – Fredag 9:00 – 17:00