Massage i København fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask
100% quality garanteret

Professionel massage
i København

Professionel massage
i København

Massør kører hjem til dig

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer massage i København

 • Nem adgang til professionel massage i København

  Sammen med professionelle fysioterapeuter og certificerede massører har vi skabt RaskRask konceptet. Massørerne sparer de store udgifter til en fysisk klinik ved, at vi benytter en deleøkonomisk forretningsmodel. Hvilken betydning har det for dig? du sparer rejsetid, ventetid og transportplanlægning til behandlingsstedet og får massagebehandlingen i hjemlige trygge rammer. Behandlingen finder dermed tid og sted, præcis efter dit ønske. Vi ordner alt det kedelige besvær og administration for massørerne, så massøren kan fokusere på dig og dine behov – uanset om det er en fysiurgisk massage, en velvære massage eller en sportsmassage. Det er også muligt at få massøren bragt til arbejdspladsen med en fleksibel firmamassage-ordning.

 • Massage i københavn skal være let

  De mange og alsidige massageformer, gør det muligt for dig at finde den massageform som passer til den udfordrende situation du er i. Sammen med massøren, er det vigtigt gennem dialog at skabe den fælles forståelse for hvad du specifikt ønsker at få løst og løsnet op i.
  I RaskRask vil vi påstå at det er den lettest tilgængelige massageløsning, til dig som bor i København. Nem adgang til vores kalender system, som viser hvilke fagpersoner, som arbejder i dit postnummer. Du får dermed nem adgang til en professionel massage i København, når det passer dig.
  Hos RaskRask vil vi gerne gøre en indsats for at du få overskud til det der er vigtigt for dig.

 • Stort udvalg af massører i københavn

  Når man bor i Danmarks største by og hovedstad, København er der et hav af oplevelser, kultur og faciliteter. Derfor har vi i RaskRask selvfølgelig også oprustet os med mange dygtige fagpersoner, som står klar til at hjælpe dig. Der er et minimumskrav, for uddannelsesniveau hvis man skal være samarbejdspartner af RaskRask. Det betyder at du trygt kan vælge enhver massør. Den klassiske spændingsopløsende massage er en selvfølge at kunne som massør, men ellers har vores forskellige samarbejdspartnere som regel også specialiseret sig i én retning.

Briks står klar og venter på en patient fra København der skal masseres
Yngre mand på massagebriks modtager massage i København
 • Et hektisk storbyliv

  Trafik støj, larm fra håndværkere, en tæt befolkning og larm fra events. Der er ikke noget at sige til at størstedelen af københavnere kæmper mod muskelspændinger og stress. Hverdagen i København bliver konstant mere hektisk. Det lægger et større pres på den københavnske befolkning. Stress niveauet bliver højere og højere. Det stress niveau bør vi alle prioritere at nedbringe, men de færreste af os er gode til at prioriteter det.
  RaskRask konceptet er til for at råbe de specielt mange Københavnere op. Det er tid til at du prioritere dig selv og massage er vejen frem.

 • Massage hjemme hos dig selv

  Det at finde tid til at få massage skal ikke være en stressfaktor. Det er ikke afslappende at jage rundt i Københavns trafik efter en massageklinik. I RaskRask tror vi på at vores koncept passer perfekt ind i mange københavneres liv og ovenikøbet kan tilfører mere energi, glæde og overskud i hverdagen hos dig. Tag plads i sofaen og book en tid, helt i dit eget tempo. Så sørger vi for en massage i de mest afslappende rammer – hjemme hos dig selv.

 • Velvære for dig i københavn

  Et liv i København, er et liv med fart på. De mange faktorer, som spiller ind på den hverdag du oplever i København, betyder ikke at du skal gå på kompromis med dit velvære. Det betyder blot at du skal sætte lidt tid af til at få lidt mere velvære ind i din hverdag.
  Den velvære kan komme fra mange forskellige ting, blandt andet ro, god søvn, sollys, motion og god kost. Selv hvis dette er noget du har fokus på, er det nødvendigvis ikke nok. Det er her konceptet fra RaskRask kommer ind i billedet. Du tilbydes mange forskellige massageformer. Den massageform som taler bedst ind er wellnessmassage. Denne massageforms egenskab er at sætte skub i kroppens healingproces og løsne op i den berørte muskelvæv.

Mød dine massører i København

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage i København her

RaskRask.dk København

CVR 37119954


Klerkegade 2D, 1.tv
1308 København K


Tlf: 93 88 00 63


info@raskrask.dk


Åbningstider - kundeservice:
Mandag-fredag 09:00-17:00

Massage i København

RASKRASK ER DET SPRITNYE MASSAGEKONCEPT I KØBENHAVN

København massage hos RaskRask

Spar ventetiden, rejsetiden og penge ved at bestille massage hos RasRask. Du kan få massage i dit hjem, på dit kontor – Ja, uanset hvor du befinder dig i København og omegn. Vi tager os af alt det administrative for massørerne, så du er altid er i centrum. Massage i København betyder massage i hele København.

Vi har mange forskellige services, men fælles for dem alle er, at de hjælper dig og din krop. Alle vores massører er nøje udvalgte og certificerede. Vælg mellem sportsmassage, fysiurgisk massage, firmamassage, gravid massage, massage på hotel, massage for mødregrupper, massage efter fødsel, rygmassage, nakke massage, parmassage og eventmassage.

Velvære skal være for os alle sammen, ikke kun de som har tid og energi til at jagte klinikker. Du kan booke 24 timer i døgnet gennem vores hjemmeside med bare få klik, og bor du i Københavns omegn kan vi højest sandsynligt også sagtens hjælpe dig. Vores mål er at massage og velvære generelt skal kunne nå ud til alle i Danmark. Vi oplever især at parmassage er populært i det københavnske, da det passer godt ind i en travl hverdag, hvor både mor og far har brug for et velfortjent afbræk. Her skiftes I til at få jeres behandling, mens den anden slapper af i sofaen.
Få velværen tilbage i hjemmet med en massage hos RaskRask. Dit Velvære, Dine Vilkår.

Seværdigheder i verdens mindste storby

København er Danmarks hovedstad og største by. Der bor ca. 1.3 millioner mennesker (2017), og byens historie er ca. 1200 år gammel. Kært barn har mange navne, og den kaldes blandt andet ”Kongens København”, ”Byen med de skønne tårne” og ”Wonderful Copenhagen”. Den består af 18 små bydele som hver især byder på forskellige miljøer. Fra multikulturelle Nørrebro, Frederiksberg, København V til Christianshavn og Amager som spreder sig mod syd.

København byder på en bred vifte af seværdigheder for enhver smag. Mest berømt er den over 100 år gamle forlystelsespark Tivoli, statuen af H.C. Andersens karakter Den Lille Havfrue eller den famøse fristad Christiania. Derudover byder Hovedstaden også på landemærker, betydningsfulde bygninger (som Christiansborg Slot) og andre interessante seværdigheder og museer.

Hovedstad på industri og udvikling

København er naturligvis også et økonomisk epicenter i kraft af at være landets største byområde og indgår også i vigtige handelsaftaler med det sydlige Sverige. Mange af Danmarks største virksomheder har hovedafdelinger i området, specielt medicinalvirksomheder som Novo Nordisk eller Lundbeck eller skibsfart som A.P. Møller-Mærsk og Nationalbanken.

Hovedstaden er konstant i bevægelse, og adskillige ambitiøse udviklingsprojekter bliver konstant visualiseret og igangsat. Nævneværdigt er byudviklingsprojektet af Ørestad og Nordhavnen, som i forvejen har storkommercielle og kulturelle attraktioner som koncertsalen i DR-Byen eller det spritnye Arenaen.

Københavns natteliv, mad og underholdning

København byder på en imponerende variation i dens natteliv, underholdning og madoplevelser. Uanset om du er til små barer, bodegaer eller klubber kan du finde det overalt i København. Fra smarte cocktailbarer som Ruby til Cosy Bar eller Woodstock Café til Ideal Bar.

Er du mere til sport og underholdning har den internationale fodboldklub FC København, som holder til i Parken med plads til næsten 40.000 tilskuere, god stemning og hotdogs og fadøl. Synes du, at det er sjovere at deltage i sport end at se på, er der flere hundrede fitnesscentre i København som Fitness World, Fitness DK eller Dansk Fitness.

København er også verdensberømt for den store mængde mad man kan spise, og der er spændende tilbud i alle prisklasser. Uanset om du er til streetfood, caféer, burgerbarer eller stilede restauranter kan du finde noget. Fra den fantastiske Geranium restaurant til mere prisvenlige spiseoplevelser som Grisen eller YoBurger.

Også inden for spillesteder og teater blomstrer København som aldrig før. Du kan opleve den hardcore Copenhell festival, slappe af i Jazzhouse eller se en af de mange koncerter i Kødbyen på Amager eller på en af Christianias mange spillesteder. For teatergængere er der både de lidt større forestillinger på det Kongelige Teater eller mindre forestillinger i Eventyrteatret eller Nørrebro Teater.

Sportsmassage i København

KØBENHAVN SPORTSMASSAGE

Når kroppen er aktiv hver dag vil der nødvendigvis forekomme noget slid. Musklerne bliver trætte, senerne stramme, og leddene stive. En sportsmassage er en specifik type massage der er effektiv mod slid i kroppens maskineri. Sportsmassage bruges især af topatleter og folk der dyrker meget sport.

Sport og fysisk aktivitet udfordrer muskler og sener, og derfor følger der naturligvis en del ømhed med, når man er mere fysisk aktiv end man er vant til. Når du bliver stærkere bliver musklerne genopbygget, og med denne proces følger der ofte en vis smerte. Smerten kan være et tegn på at du har trænet hårdt, og er derfor ikke nødvendigvis noget dårligt tegn. Sportsmassage kan hjælpe mod ømhed ved at det sætter gang i din blodcirkulation og dermed sætter fart i helingsprocessen.

Men smerte kan også være et faretruende tegn på, at du har trænet forkert eller for meget. Her er et det nødvendigt at søge hjælp hos en professionel, og ofte vil du opleve at de inkluderer et forløb med massage. Her kommer en sportsmassage ved RaskRask ind i billedet. Vores massører kan lindre dine smerter og gøre din krop klar til næste skridt mod en sund og rask krop.

Det er naturligt at ville træne sig bedre eller stærkere, og du fortjener en behandling, som kan genopbygge muskelvæv og styrken i led og sener. Derfor er sportsmassage stort set altid en del af professionelle atleters sportsprogrammer.

Fysiurgisk massage i København

KØBENHAVN FYSIURGISK MASSSAGE

Der kan være mange årsager til, at din krop bliver stresset, og i København er der også mange grunde til at dit pyskiske velvære kan blive stresset. Lidt stress i krop og sind er næppe skadeligt, men bliver der ikke gjort noget ved det, kan det påvirke dit helbred på lang sigt. En fysiurgisk massage virker ikke kun spændinger, smerter og stress i kroppen, men kan også have positive effekter på dit mentale helbred.

I København er det muligt gennem RaskRask at bestille en fysiurgisk massør som kører til dig med egen briks, uanset hvor du befinder dig i Storkøbenhavn – Christianshavn, Frederiksberg, Amager osv. Vi dækker samtlige postnumre, og vi har så mange massører, at du kan få massagen når du har brug for det. En massage skal være afslappende, og derfor skal du ikke bruge tid og energi på at finde en klinik i den københavnske travle trafik.

En fysiurgisk massage er en specifik type af massage, hvor muskler, led og sener gennemarbejdes for at sænke et potentielt højt niveau af inflammation. Fysiurgisk massage er et vigtigt skridt for at kroppens naturlige helingsfunktion kan foregå optimalt, og fokus ligger primært på de forskellige led- og muskelsmerter der kan have ophobet sig.

Rolige arbejdspladser kan også give spændinger – Bestil en fysiurgisk massage i København

Det er ikke svært at komme i tanke om forskellige typer af arbejdspladser, hvor skader er et regelmæssigt problem. Arbejdspladser der involverer hårdt fysisk arbejde er notorisk kendt for at medbringe skader i muskler og led, men vidste du, at det også er et udbredt problem på kontoret?

Mange døjer med nakkespændinger, ryg- og skuldersmerter der opstår ved at låste usunde arbejdsstillinger. En fysiurgisk massage kan være løsningen på en smerte før den bliver til en skade ved at den går dybt i musklerne og ledene. Fysiurgisk massage kan hjælpe på mange ting til din krop og sind, og eftersom København er så travl, er det oplagt at bestille en fysiurgisk massage hos RaskRask. Vores dygtige massører tilpasser massagen til dig og dine specielle behov og sørger for at du får en sundere tilgang til din krop.

FYSIURGISK MASSAGE

En type massageterapi, dyb vævsmassage fysiurgisk massage, bruger faste tryk til at nå dybere lag af muskel og fascia (bindevæv omgivende muskler). Det bruges til kronisk spændinger og smerter og kontraherede områder som en stiv nakke og øvre ryg, lændesmerter, benmuskulatur og ømme skuldre.

Hvordan virker det?

Mens nogle af tagene kan føle som det samme som dem, der anvendes i svensk massagebehandling, er dybvævsmassage ikke den samme som at have en regelmæssig massage med dybe tryk.

Det bruges til at opdele arvæv og nedbryder fysisk muskelknuder eller vedhæftninger (bånd af smertefuldt, stift væv), der kan forstyrre cirkulationen og forårsage smerte, begrænset bevægelsesområde og betændelse. I begyndelsen af massagen anvendes der almindeligvis lettere tryk til opvarmning og forberedelse af musklerne. Specifikke teknikker anvendes derefter.

Fordele

Dyb vævsmassage fokuserer normalt på et specifikt problem, såsom kronisk muskelsmerte, skaderehabilitering og følgende forhold:

Folk bemærker ofte et forbedret bevægelsesområde umiddelbart efter en dybvævsmassage.

Vil det gøre ondt?

På visse punkter under massage kan du føle ubehag eller endda lidt smerte, som massageterapeuter arbejder på områder hvor der er vedhæftninger eller arvæv.

Du bør altid fortælle din massageterapeut, hvis du føler smerte under massage. Terapeuten kan justere teknikken, hvis overfladiske muskler er spændte. Smerter er ikke nødvendigvis gode, og det er ikke nødvendigvis et tegn på, at massageen virker. Faktisk kan din krop spændes som reaktion på smerte, hvilket gør det sværere for terapeuten at nå dybere muskler.

Hvad kan jeg forvente?

Massører kan bruge fingerspidser, knogler, hænder, albuer og underarme under en dybvævsmassage. Du kan blive bedt om at trække vejret dybt når behandleren arbejder på spændte områder.

Efter massagen kan du føle en smule stivhed eller ømhed, men det skal forsvinde inden for en dag eller deromkring. Sørg for at kontakte din massør, hvis du har problemer, eller hvis du føler smerte efter at have en massage. At drikke vand efter massage kan hjælpe med at skylle det metaboliske affald fra vævene.

Advarsler og forholdsregler

Dyb vævsmassage er muligvis ikke sikker for personer med blodpropper (fx tromboflebitis eller dyb venetrombose) på grund af risikoen for, at de kan løsnes. Hvis du har blodpropper eller er i fare for at danne blodpropper, er det vigtigt, at du først konsulterer din læge.

Hvis du har haft ny operation, kemoterapi, stråling eller anden medicinsk behandling, er det klogt at kontakte din læge, inden du starter massagebehandling. Nogle mennesker med osteoporose bør undgå det dybere pres af denne type massage.

Massage må ikke gøres direkte over blå mærker, betændt eller inficeret hud, hududslæt, uhelte eller åbne sår, tumorer, abdominal brok, skrøbelige knogler eller områder med nylige brud. Hvis du har en tilstand, er det vigtigt at konsultere din læge på forhånd for at finde ud af, hvilken type de anbefaler. For eksempel kan mennesker med visse betingelser, såsom ankyloserende spondylitis, ikke være i stand til at tolerere smerten ved en dybvævsmassage. Gravide mennesker bør først kontrollere deres læger, hvis de overvejer at få en besked. Dyb vævsmassage bør undgås under graviditeten.