Massage i København fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
i København

Professionel massage
i København

Massør kører hjem til dig

Forsikret af Tryg logo

I samarbejde med RaskRask, Tryg logo har sammensat en forsikring, der giver tryghed.

Læs mere

Kvalitetsgaranti

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse hver gang.

Læs mere

Presseomtale

Firmamassage

Sådan fungerer vores massage i København

Massage book

Tid til det vigtige

Bestil din professionelle massage når det passer dig. Så du får tid til der betyder noget

Massage i dit hjem

Velvære bragt til døren

Få din massage det mest afslappende sted i verden - i dit hjems trygge rammer

Få massage

Altid i gode hænder

Alle vores massører er nøje udvalgte, eksaminerede og forsikret af

Nem adgang til professionel massage i København

Sammen med professionelle fysioterapeuter og certificerede massører har vi skabt RaskRask konceptet. Massørerne sparer de store udgifter til en fysisk klinik ved, at vi benytter en deleøkonomisk forretningsmodel. Hvilken betydning har det for dig? du sparer rejsetid, ventetid og transportplanlægning til behandlingsstedet og får massagebehandlingen i hjemlige trygge rammer. Behandlingen finder dermed tid og sted, præcis efter dit ønske. Vi ordner alt det kedelige besvær og administration for massørerne, så massøren kan fokusere på dig og dine behov – uanset om det er en fysiurgisk massage, en velvære massage eller en sportsmassage. Det er også muligt at få massøren bragt til arbejdspladsen med en fleksibel firmamassage-ordning.

Massage i københavn skal være let

De mange og alsidige massageformer, gør det muligt for dig at finde den massageform som passer til den udfordrende situation du er i. Sammen med massøren, er det vigtigt gennem dialog at skabe den fælles forståelse for hvad du specifikt ønsker at få løst og løsnet op i.
I RaskRask vil vi påstå at det er den lettest tilgængelige massageløsning, til dig som bor i København. Nem adgang til vores kalender system, som viser hvilke fagpersoner, som arbejder i dit postnummer. Du får dermed nem adgang til en professionel massage i København, når det passer dig.
Hos RaskRask vil vi gerne gøre en indsats for at du få overskud til det der er vigtigt for dig.

Stort udvalg af massører i københavn

Når man bor i Danmarks største by og hovedstad, København er der et hav af oplevelser, kultur og faciliteter. Derfor har vi i RaskRask selvfølgelig også oprustet os med mange dygtige fagpersoner, som står klar til at hjælpe dig. Der er et minimumskrav, for uddannelsesniveau hvis man skal være samarbejdspartner af RaskRask. Det betyder at du trygt kan vælge enhver massør. Den klassiske spændingsopløsende massage er en selvfølge at kunne som massør, men ellers har vores forskellige samarbejdspartnere som regel også specialiseret sig i én retning.

Briks står klar og venter på en patient fra København der skal masseres

Fingeren på pulsen

Modtag særlige tilbud og gode råd til en sund hverdag med mere velvære.

Yngre mand på massagebriks modtager massage i København

Et hektisk storbyliv

Trafik støj, larm fra håndværkere, en tæt befolkning og larm fra events. Der er ikke noget at sige til at størstedelen af københavnere kæmper mod muskelspændinger og stress. Hverdagen i København bliver konstant mere hektisk. Det lægger et større pres på den københavnske befolkning. Stress niveauet bliver højere og højere. Det stress niveau bør vi alle prioritere at nedbringe, men de færreste af os er gode til at prioriteter det.
RaskRask konceptet er til for at råbe de specielt mange Københavnere op. Det er tid til at du prioritere dig selv og massage er vejen frem.

Massage hjemme hos dig selv

Det at finde tid til at få massage skal ikke være en stressfaktor. Det er ikke afslappende at jage rundt i Københavns trafik efter en massageklinik. I RaskRask tror vi på at vores koncept passer perfekt ind i mange københavneres liv og ovenikøbet kan tilfører mere energi, glæde og overskud i hverdagen hos dig. Tag plads i sofaen og book en tid, helt i dit eget tempo. Så sørger vi for en massage i de mest afslappende rammer – hjemme hos dig selv.

Velvære for dig i københavn

Et liv i København, er et liv med fart på. De mange faktorer, som spiller ind på den hverdag du oplever i København, betyder ikke at du skal gå på kompromis med dit velvære. Det betyder blot at du skal sætte lidt tid af til at få lidt mere velvære ind i din hverdag.
Den velvære kan komme fra mange forskellige ting, blandt andet ro, god søvn, sollys, motion og god kost. Selv hvis dette er noget du har fokus på, er det nødvendigvis ikke nok. Det er her konceptet fra RaskRask kommer ind i billedet. Du tilbydes mange forskellige massageformer. Den massageform som taler bedst ind er wellnessmassage. Denne massageforms egenskab er at sætte skub i kroppens healingproces og løsne op i den berørte muskelvæv.

Mød dine massører i København

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Massage til alle behov

Det siger kunderne om os

Convenience

 • Massage i dit hjem, når det passer dig
 • Spar besværlig rejse- og ventetid
 • Massøren medbringer briks og olie
 • Mere overskud til det vigtige

Tryghed og faglighed

 • Kvalificeret og eksamineret massør
 • Massage i hjemmets trygge og vante rammer
 • Kvalitetsgaranti

Tilpasset dine behov

 • Dit velvære i centrum
 • Behandling tilpasset dig
 • Fokus på de områder, der generer dig 
 • Gode råd til bedre velvære i din hverdag

Massører i hele landet

RaskRask.dk København

Vi har ingen klinikker. Alle massører kører ud og tilbyder massage i kundens hjem


CVR 37119954


Klerkegade 2D, 1.tv
1308 København K


Tlf: 93 88 00 63


info@raskrask.dk


Åbningstider - kundeservice:
Mandag-fredag 09:00-17:00

Massage i København

Sportsmassage i København

Fysiurgisk massage i København

Start din massage i København her