Afstressende Massage | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask
100% quality garanteret

Afstressende massage

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer vores massage

 • Kom ned i gear med en afstressende massage

  Vælg en afstressende massage, kom ned i gear og glem hverdagens pligter. Din krop har brug for omsorg og opmærksomhed, så giv dig selv den mulighed at få en afstressende massage. Dårlige arbejdsstillinger, eller overanstrengelser i hverdagen kan give mange spændinger og smerter i kroppen – det kan en afstressende massage få løsnet op for, og har også det til formål at blødgøre muskulaturen. Massagen er også til dig, som gerne vil forebygge skader, eller bare har brug for en afslappende stund i løbet af dagen.

 • Fordelene ved en afstressende massage

  En afstressende massage kan være effektiv, hvis du døjer med angst, depression eller uro. Psykiske eller stressrelaterede årsager kan nemlig være med til at kroppen spænder op i forskellige muskler, og dermed giver smerter i skuldre, ryg, nakke, hofter og knæ. Massagen løsner op for dine muskler, som bliver afslappede og du vil efter behandlingen opleve øget velvære, ro og harmoni samt færre spændinger.

 • Pas på din krop

  Stress eller depression kan forårsage spændinger og smerter i kroppen, da vi automatisk spænder vores muskler når noget går os på psykisk. Men det er vigtigt, at passe på kroppen, og undgå at udsætte den for fysisk eller psykisk stress, så du i undgår at få vedvarende smerter. Gør derfor noget godt for dig selv, og bestil en afstressende massage, som kan hjælpe dig med at få overskud og fornyet energi.

 • Hvordan bestiller jeg en afstressende massage?

  Hos RaskRask har vi gjort det nemt og hurtigt at bestille en afstressende massage – indtast din adresse på vores hjemmeside, og se hvilke massører der er i dit nærområde. Hos RaskRask tilbyder vi massage til alle store byer, bl.a. i København, Aarhus, Aalborg og Odense, og vi kommer også ud til dit lokalområde. Find din nærmeste massør her. 

 • Prøv en wellness-massage

  Du kan også prøves vores wellness-massage, som har til formål at få dig til at føle dig afslappet og få din krop til at give slip på spændinger og stress. Massagenbehandligen fokuserer på bløde strøg, og på at få løsnet op i spændte områder. En wellness-massage kan ligesom den afstressende massage, også hjælpe på angst og depression.

 • Din massør vil guide dig

  Det kan være en god idé, at tage en snak med din massør, som kan vejlede og guide dig, så du kan få mest muligt ud af din behandling. Det kan være du er i tvivl om, hvordan massagebehandlingen fungerer, eller hvor mange behandlinger der skal til for at få løsnet op for spændingerne. Vores fagpersoner er altid klar til at hjælpe dig.

Mød dine massører

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage