Hovedmassage | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Hovedmassage
i dit hjem

Professionel massage

Velvære på dine vilkår

Forsikret af Tryg logo

I samarbejde med RaskRask, Tryg logo har sammensat en forsikring, der giver tryghed.

Læs mere

Kvalitetsgaranti

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse hver gang.

Læs mere

Presseomtale

Virksomhed

Sådan fungerer vores massage

Massage book

Tid til det vigtige

Bestil din professionelle massage når det passer dig. Så du får tid til der betyder noget

Massage i dit hjem

Velvære bragt til døren

Få din massage det mest afslappende sted i verden - i dit hjems trygge rammer

Få massage

Altid i gode hænder

Alle vores massører er nøje udvalgte, eksaminerede og forsikret af

Om hovedmassage

Hovedmassage er en form for massage, der fokuserer på at lindre spændinger og ømhed i hoved, nakke og skuldre. Det er en populær form for afslapning og stressreduktion, da det kan hjælpe med at lindre hovedpine, forbedre blodcirkulationen i hovedet og øge velvære og energi. Hovedmassage involverer typisk massage af hovedbunden, nakken, skuldrene, ansigtet og ørerne ved hjælp af bløde, cirkulære bevægelser med fingrene eller hænderne. Der findes mange forskellige teknikker inden for hovedmassage, og massøren kan vælge at kombinere dem for at opnå den bedste effekt. Læs også vores blog her, for at læse mere om, hvad man kan gøre, hvis man lider af hovedpine.

Lindring af problemet

Måske har du været stresset på jobbet eller har haft ondt i nakken i en længere periode. Uanset årsagen kan en hovedmassage være en god løsning til at få slappet af og lindret eller løst eventuelle problemer. Gennem RaskRask kan du få en professionel massør til dit hjem, som kan give dig en dejlig og afslappende hovedmassage. Massøren har massagebriks og massageolie, og du skal blot have et håndklæde klar.

Massagen tilpasses dig

Massagen kan være så blid eller fast, som du ønsker det. Massøren tilpasser behandlingen til dig og dine ønsker. Hvis du har nogle bekymringer eller andet, er det en god idé at fortælle massøren om det. På den måde kan der blive taget hensyn, så du kan få den bedste behandling.

Hovedmassage i Danmark

Fingeren på pulsen

Modtag særlige tilbud og gode råd til en sund hverdag med mere velvære.

Book Hovedmassage

Fordele

Der er mange fordele ved hovedmassage, herunder reduktion af stress og øget afslapning: Hovedmassage kan hjælpe med at lindre stress og øge afslapning ved at øge mængden af endorfiner, der udskilles i kroppen. Lindring af hovedpine og spændinger: Hovedmassage kan hjælpe med at lindre hovedpine og spændinger ved at øge blodcirkulationen i hovedet og løsne spændte muskler. Forbedret blodcirkulation: Hovedmassage kan forbedre blodcirkulationen i hovedet, hvilket blandt andet kan hjælpe med at forbedre hårvæksten. Forbedret søvn: Hovedmassage kan øge produktionen af serotonin, et velvære-stof som kan bidrage til en bedre nattesøvn. Hovedmassage er en sikker og behagelig form for massage, der kan være gavnlig for alle.

Andre wellness-ydelser

Udover hovedmassage tilbyder RaskRask også andre wellness-ydelser, nemlig yoga og personlig træning. Det gør det nemt for dig at få adgang til en række forskellige måder at slappe af og opleve velvære på, alt sammen i dit eget hjem. Du kan også få vores fagpersoner til din arbejdsplads, til naturen nær dig eller et andet sted, som du foretrækker. Så hvis du vil have en afslappende hovedmassage eller prøve yoga eller personlig træning, står vores fagpersoner klar til at hjælpe dig. Book din fagperson i dag og se frem til en behagelig oplevelse.

 

Mød dine massører

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Det siger kunderne om os

Convenience

 • Massage i dit hjem, når det passer dig
 • Spar besværlig rejse- og ventetid
 • Massøren medbringer briks og olie
 • Mere overskud til det vigtige

Tryghed og faglighed

 • Kvalificeret og eksamineret massør
 • Massage i hjemmets trygge og vante rammer
 • Kvalitetsgaranti

Tilpasset dine behov

 • Dit velvære i centrum
 • Behandling tilpasset dig
 • Fokus på de områder, der generer dig 
 • Gode råd til bedre velvære i din hverdag

Massage i de største byer

Start din massage her