Hovedmassage | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Hovedmassage
I dit hjem

Velvære på dine vilkår

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke ydelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores massage

Lindring af problemet

Måske har du været stresset på jobbet eller har haft ondt i nakken i en længere periode. Uanset årsagen kan en hovedmassage være en god løsning til at få slappet af og lindret eller løst eventuelle problemer. Gennem RaskRask kan du få en professionel massør til dit hjem, som kan give dig en dejlig og afslappende hovedmassage. Massøren har massagebriks og massageolie, og du skal blot have et håndklæde klar.

Om hovedmassage

Hovedmassage er en form for massage, der fokuserer på at lindre spændinger og ømhed i hoved, nakke og skuldre. Det er en populær form for afslapning og stressreduktion, da det kan hjælpe med at lindre hovedpine, forbedre blodcirkulationen i hovedet og øge velvære og energi. Hovedmassage involverer typisk massage af hovedbunden, nakken, skuldrene, ansigtet og ørerne ved hjælp af bløde, cirkulære bevægelser med fingrene eller hænderne. Der findes mange forskellige teknikker inden for hovedmassage, og massøren kan vælge at kombinere dem for at opnå den bedste effekt.

Massagen tilpasses dig

Massagen kan være så blid eller fast, som du ønsker det. Massøren tilpasser behandlingen til dig og dine ønsker. Hvis du har nogle bekymringer eller andet, er det en god idé at fortælle massøren om det. På den måde kan der blive taget hensyn, så du kan få den bedste behandling.

Fordele

Der er mange fordele ved hovedmassage, herunder:

– Reduktion af stress og øget afslapning: Hovedmassage kan hjælpe med at lindre stress og øge afslapning ved at øge mængden af endorfiner, der udskilles i kroppen.

– Lindring af hovedpine og spændinger: Hovedmassage kan hjælpe med at lindre hovedpine og spændinger ved at øge blodcirkulationen i hovedet og løsne spændte muskler.

– Forbedret blodcirkulation: Hovedmassage kan forbedre blodcirkulationen i hovedet, hvilket blandt andet kan hjælpe med at forbedre hårvæksten.

– Forbedret søvn: Hovedmassage kan øge produktionen af serotonin, et velvære-stof som kan bidrage til en bedre nattesøvn.

Hovedmassage er en sikker og behagelig form for massage, der kan være gavnlig for alle.

Andre wellness-ydelser

Udover hovedmassage tilbyder RaskRask også andre wellness-ydelser, nemlig yoga og personlig træning. Det gør det nemt for dig at få adgang til en række forskellige måder at slappe af og opleve velvære på, alt sammen i dit eget hjem. Du kan også få vores fagpersoner til din arbejdsplads, til naturen nær dig eller et andet sted, som du foretrækker. Så hvis du vil have en afslappende hovedmassage eller prøve yoga eller personlig træning, står vores fagpersoner klar til at hjælpe dig. Book din fagperson i dag og se frem til en behagelig oplevelse.

 

Mød dine massører

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Det siger kunderne om os

Start din massage her