Kvalitetsgaranti - RaskRask

Kvalitetsgaranti

I samarbejde med nøje udvalgte og certificerede fagpersoner arbejder vi hver dag på at skabe mere sundhed og velvære i hverdagen.

Hvis din oplevelse med RaskRask ikke lever op til dine forventninger, har du mulighed for at benytte vores kvalitetsgaranti. Formålet er at sikre dig en god og professionel oplevelse – hver gang.

Massage, Træning og Yoga 

Hvis din oplevelse ikke lever op til dine forventninger, beder vi dig kontakte os. Omfattes din oplevelse af kvalitetsgarantien, får du et gavekort svarende til prisen på din ydelse.

  • Kvalitetsgarantien gælder for både privat- og firmakunder.
  • Det er kun muligt at benytte kvalitetsgarantien én gang pr. kunde

Gælder for enkelte oplevelser 

Kvalitetsgarantien gælder kun enkeltstående oplevelser. Vi refunderer derfor ikke hele klippekort eller forløb. Vi kan ikke garantere, at vores service løser dine udfordringer eller indfrier dine mål. Har du haft spændinger eller smerter gennem længere tid, vil det ofte kræve flere massagebehandlinger. På samme måde vil det ofte kræve et længere træningsforløb at opnå det ønskede resultat. Kvalitetsgarantien dækker derfor ikke manglede resultater, da det ofte vil kræve et forløb og være en kombination af flere ting.

Sådan gør du:

Vi beder dig her uddybe, hvorfor din oplevelse ikke levede op til dine forventninger. Vi behandler alle henvendelser seriøst og benytter din feedback til at gøre vores koncept endnu bedre.

Hvis du ønsker at gøre brug af kvalitetsgarantien, kan du kontakte os på følgende måder:

Forsikring

RaskRask har i samarbejde med TRYG udarbejdet en forsikringsløsning, der har til formål at skabe tryghed samt beskytte kunde og fagperson under besøget. 

Læs mere

Velvære starter her