Kvalitetsgaranti - RaskRask

Kvalitetsgaranti

Det er vigtigt for os, at du er glad og tilfreds med den service, du booker gennem RaskRask. Derfor har vi kvalitetsgaranti på alle vores ydelser, så du altid er sikret den højeste kvalitet og en god helhedsoplevelse.

I samarbejde med nøje udvalgte og certificerede fagpersoner, gør vi hver dag vores bedste for at løfte en fælles mission om at skabe mere sundhed og velvære i hverdagen og sikre dig en god oplevelse hver gang. Skulle du mod forventning ikke være tilfreds, kan der være mulighed for at benytte vores kvalitetsgaranti.

Læs mere om vores kvalitetsgaranti: 

Hvis du ønsker at gøre brug af vores kvalitetsgaranti, skal du kontakte os via
email: info@raskrask.dk eller telefon: 93 88 00 63.

Her vil vi bede dig om en uddybende forklaring af, hvorfor oplevelsen med RaskRask ikke levede op til dine forventninger. Herefter vil vi i fællesskab finde en løsning.

Vi vil også bruge din feedback til at forbedre oplevelsen for fremtidige kunder.

Massage 

Skulle du mod forventning ikke være tilfreds med din massage, og kan din oplevelse omfattes af kvalitetsgarantien, vil vi gerne tilbyde dig et gavekort til en ny massage tilsvarende den, du har modtaget.

  • Kvalitetsgarantien gælder for privatkunder.
  • Det er kun muligt at benytte kvalitetsgarantien én gang pr. kunde.

Yoga og personlig træning

Skulle du mod forventning ikke være tilfreds med din yoga- eller træningssession, og kan din oplevelse omfattes af kvalitetsgarantien, vil vi gerne tilbyde dig pengene retur for din første session.

  • Vær opmærksom på, at vi ikke tilbyder pengene tilbage for et yoga- eller træningsforløb.
  • Det er kun muligt at benytte kvalitetsgarantien én gang pr. kunde.