fbpx

Parmassage
i dit hjem

Velvære til to

Presseomtale

DR logo
Børsen_logo
jyskebank tv
Jyllands-posten
berlingske
TV 2 logo

Afslapning bør nydes hjemme med den du holder af

Få en parmassage

Det er ikke nemt at finde tid til en massage i hverdagen, og slet ikke hvis man skal ud at finde den selv. RaskRask Parmassage i hjemmet er et nyt koncept, hvor I kan få en massør ud til jeres hjem, så I begge kan nyde en behagelig massage. Det er især for jer – den travle familie, hvor børnene kræver konstant opmærksomhed, og der derfor ikke er tid til velvære og afslapning i hverdagen. Ved os kan den ene part få en massage, mens den anden tager sig af børnene. Efterfølgende kan I bytte roller, så I begge kan få mere overskud i hverdagen.

Du kan også bruge parmassage til at vise en ven eller partner, hvor meget du værdsætter dem. Det er den perfekte oplevelse at dele sammen, hvor I begge bliver helt afslappede hjemme i stuen. Samværet med en du holder af, kan hjælpe dig til at slappe ekstra af, hvilket i sidste ende kan gøre massagen mere effektiv.

Massage kan behandle mange forskellige problemstillinger i kroppen og sindet. Uanset om I har muskelspændinger på grund af stress, overanstrengelse eller en sportskade, er massage en af de bedste og mest naturlige behandlingsformer. Vores massører tilpasser sig jer, så I har fuld fleksibilitet, og kan få velvære på jeres vilkår.

Sådan fungerer det

closeup massage
  • massage olie

Transport er inkluderet i prisen.

Massøren medbringer massagebriks og massage-olie.

Mød dine fagpersoner

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

3375 anmeldelser

Se alle anmeldelser

Læs om andre kunders erfaringer

Start din massage her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Danmarks største massagekoncept

180

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

180

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Hvad er parmassage?

Hvad er en parmassage og hvad man kan forvente?

Du har sikkert hørt om en parmassage, men du kan stadig undre dig over, hvad en parmassage er, hvad man kan forvente, når man får en.

Hvad er en parmassage?

Svaret er enklere end du tror. En parmassage er, når du og en ven hver nyder en massage lige efter hinanden. Der er én massør der masserer først den ene, og så den anden. Som enhver anden massage kan en parmassage omfatte beroligende musik. Disse massage sessioner deles ofte som en gave mellem romantiske partnere, men det behøver det ikke at være.

Kan jeg spise før massage?

At spise på forhånd er OK, men gør det mindst en time før, så du ikke ligger på briksen med fuld mave. Og det er bedst ikke at have en massage klokken seks og derefter lave en middagreservation til 7:30, for så er dit fokus på noget helt andet, frem for den dejlige, afslappende massage.

Skal man hver især have den samme behandling?

Niks! Som med en solo-session, bør parmassagen stadig omfatte personlige konsultationer med massøren.

Normalt har folk individuelle ønsker og behov for deres egen krop. Nogen kan have skulderspændinger, hvor andre kan have smerter i lænden.

Og det handler heller ikke om fokusområder. Par bør bede om forskellige modaliteter. Hvis en person bare vil slappe af, er wellness nok bedst for dem. Hvis den anden person ønsker en mere terapeutisk behandling, så får du en sportsmassage. Begræns ikke dig selv.

Kan jeg tale under massagen?

Ja … men det anbefales ikke. Du slapper bedst af, hvis du bare nyder den afslappende og afspændende behandling.

Skal jeg have en romantisk partner?

Slet ikke. Parmassager er især populært som en romantisk gave. Men der er masser af venner og veninder, mødre og døtre, der nyder en parmassage. Det vigtigste er at vælge en person, du virkelig kan slappe af og nyde oplevelsen med.

Book parmassage i hele landet

Parmassage i Aarhus, Aalborg, Odense og København

Hos RaskRask har vi en målsætning om at være til stede i hele landet. Vi tilbyder nu booking af massage i landets største byer, og vi arbejder hele tiden på at komme ud til flere områder af landet.

Parmassage i Aarhus
Konceptet startede i Aarhus tilbage i 2016, hvor en håndfuld dygtige massører begyndte at bringe massage ud til aarhusianerne. RaskRask blev hurtigt en succes, og konceptet begyndte at kigge mod nord, hvor efterspørgslen fra aalborgenserne var begyndt at vokse. 

Parmassage i Aalborg
I dag er der dygtige massører tilknyttet Aalborg, som alle tilbyder parmassage af højeste kvalitet. Søger du parmassage eller blot almindelig massage i Aalborg, så står vores dygtige massører altid klar til at hjælpe i Nordens Paris. 

Parmassage i Odense
I Odense dækker massører i dag Odense by og store dele af Fyn. På i vores bookingsystem kan du få overblik, over hvem der behandler i dit område. Uanset om du bor i Skibhuskvarteret, ved Odeon eller et tredje sted.

Parmassage i København
Sidst men ikke mindst nåede RaskRask til København, hvor vi dækker områderne fra Amager og hele vejen til Nordsjælland. Og flere er på vej. Massage for par er blevet et hit i Aarhus, Odense, Aalborg og København. Kontakt os i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe i dit område.