Parmassage hjemme i stuen fra 948,- | Massør Kører Hjem til Jer

Parmassage
i dit hjem

Parmassage
i dit hjem

Velvære på dine vilkår

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo når du booker velvære via RaskRask.

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke oplevelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores massage

Parmassage i dit eget hjem

Det er ikke nemt at finde tid til en massage i hverdagen, og slet ikke hvis man skal ud at finde den selv. RaskRask Parmassage i hjemmet er et nyt koncept, hvor I kan få en massør ud til jeres hjem, så I begge kan nyde en behagelig massage. Det er især for jer – den travle familie, hvor børnene kræver konstant opmærksomhed, og der derfor ikke er tid til velvære og afslapning i hverdagen. Ved os kan den ene part få en massage, mens den anden tager sig af børnene. Efterfølgende kan I bytte roller, så I begge kan få mere overskud i hverdagen.

Du kan også bruge parmassage til at vise en ven eller partner, hvor meget du værdsætter dem. Det er den perfekte oplevelse at dele sammen, hvor I begge bliver helt afslappede hjemme i stuen. Samværet med en du holder af, kan hjælpe dig til at slappe ekstra af, hvilket i sidste ende kan gøre massagen mere effektiv.

Massage som smertelindring

Massage kan behandle mange forskellige problemstillinger i kroppen og sindet. Uanset om I har muskelspændinger på grund af stress, overanstrengelse eller en sportskade, er massage en af de bedste og mest naturlige behandlingsformer. Vores massører tilpasser sig jer, så I har fuld fleksibilitet, og kan få velvære på jeres vilkår.

Hvor kan jeg bestille en massør?

RaskRask leverer parmassage til alle store byer – bl.a. i København, Aarhus, Aalborg og Odense, men vi kommer også ud til dér hvor du bor – find din nærmeste massør her!

Behagelige hænder, der giver massage til en kunde
Parmassage i hjemmet - massøren gør klar med olier og briks

Hvad er en parmassage og hvad man kan forvente?

Du har sikkert hørt om en parmassage, men du kan stadig undre dig over, hvad en parmassage er, hvad man kan forvente, når man får en.

Svaret er enklere end du tror. En parmassage er, når du og en ven hver nyder en massage lige efter hinanden. Der er én massør der masserer først den ene, og så den anden. Som enhver anden massage kan en parmassage omfatte beroligende musik. Disse massage sessioner deles ofte som en gave mellem romantiske partnere, men det behøver det ikke at være.

Kan jeg spise før massage?

At spise på forhånd er OK, men gør det mindst en time før, så du ikke ligger på briksen med fuld mave. Og det er bedst ikke at have en massage klokken seks og derefter lave en middagreservation til 7:30, for så er dit fokus på noget helt andet, frem for den dejlige, afslappende massage.

Skal man hver især have den samme behandling?

Niks! Som med en solo-session, bør parmassagen stadig omfatte personlige konsultationer med massøren. Normalt har folk individuelle ønsker og behov for deres egen krop. Nogen kan have skulderspændinger, hvor andre kan have smerter i lænden.

Og det handler heller ikke om fokusområder. Par bør bede om forskellige modaliteter. Hvis en person bare vil slappe af, er wellness nok bedst for dem. Hvis den anden person ønsker en mere terapeutisk behandling, så får du en sportsmassage. Begræns ikke dig selv.

Kan jeg tale under massagen?

Ja … men det anbefales ikke. Du slapper bedst af, hvis du bare nyder den afslappende og afspændende behandling.

Skal jeg have en romantisk partner?

Slet ikke. Parmassager er især populært som en romantisk gave. Men der er masser af venner og veninder, mødre og døtre, der nyder en parmassage. Det vigtigste er at vælge en person, du virkelig kan slappe af og nyde oplevelsen med.

Mød dine massører

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Det siger kunderne om os

Start din massage her