Klippekort

KLIPPEKORT TIL MASSAGE

mere velvære for mindre

SÅ LET ER DET

køb massage klippekort online

Bestil online og modtag om 10 minutter

massage klippekort icon

Få sundhed og velvære til den skarpeste pris

klippekort icon

Nyd din massage, uden at tænke på betaling

KØB KLIPPEKORT TIL 5x ELLER 10x MASSAGESpar tid og penge med et massage klippekort

For langt de fleste der døjer med smerter og ømme muskler, vil én behandling ikke være nok. Spændinger og stress kan sidde i kroppen i årevis, og derfor kræver det ofte mere end én behandling at komme problemerne til livs. Du vil opleve at din krop reagerer bedre på massagen, efterhånden som massøren får løsnet op i musklerne og leddene fra gang til gang.

Hos RaskRask ønsker vi at gøre det nemmere og billigere for dig, at nå hele vejen gennem din krops rejse mod komplet velvære. Ved at købe et af vores klippekort kan du spare op til 1000 kr. og slippe for at tænke på betalingen.

Du får sendt klippekortet til din e-mail med en personlig kode, som du skal bruge hver gang du bestiller. Køber du et klippekort til 5 eller 10 massagebehandlinger, vil den vedhæftede kode virke det antal gange som du har bestilt. På den måde kan du fuldstændigt selv vælge hvornår du ønsker din massage.

OM VORES KLIPPEKORT

Kan jeg dele mit klippekort med andre?

Ja! Klippekortet er ikke personligt, så du kan altid dele det med andre.

Kan jeg bruge et klippekort til en parmassage?

Ja, hvis du har et klippekort til 60 minutters massage. Du skal bare skrive koden fra dit klippekort, når du bestiller – så trækker vi det ekstra klip.

Kan jeg få et klippekort til min arbejdsplads?

Ja, det kan I sagtens. Det er en rigtig smart måde at få en fleksible massageordning til jeres arbejdsplads. Der er dog andre forhold og priser til firmaer – kontakt os venligst på 93 88 0063.

Kan jeg bruge min rabatkode til et klippekort?

Prisen op klippekort er allerede helt i bund, så det er ikke muligt at benytte din rabatkode til et klippekort.