Benmassage i dit hjem | Spar vente- og rejsetid. Book benmassage her

Benmassage
i dit hjem

Benmassage
i dit hjem

Velvære på dine vilkår

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo når du booker velvære via RaskRask.

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke oplevelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores massage

massage værdier
massage værdier

Gør noget godt for dine ben

Mange mennesker kan opleve ubehag og uro i benene, såsom krampetrækninger eller muskelspændinger, som kan være til stor gene. Det kan også være, at du er sportsudøver, og har fået en sportsskade i dine ben, eller bare oplever generel  ømhed og smerter. En benmassage kan derfor være en effektiv behandling, der kan være med til at lindre smerter, spændinger eller uro i benene. Vores udekørende massører kommer hjem til dig i privaten, så du kan nyde din benmassage i rare og trygge omgivelser. 

 

Hvad er benmassage?

Benmassage er især effektiv mod uro i benene, og her kan en fysiurgisk massage være med til at lindre spændinger og smerter i muskler og led. Her fokuseres der på, at give en dybdegående massage, som kan hjælpe med at skabe bedre mobilitet og balance i kroppen. Vores dygtige uddannede massører tilpasser massagen efter ønsker og behov, og vil altid være i dialog med dig inden og under behandlingen.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

En benmassage kræver ofte flere massagebehandlinger, hvis smerter og spændinger i led og muskler skal reduceres. Det afhænger selvfølgelig af, hvor dybt dine spændinger sidder, og hvor længe du har gået med dem. Typisk vil et behandlingsforløb på to uger være optimalt, men det kan også strække sig over en længere periode. Det er derfor vigtigt, at du tager en snak med din massør om dine ønsker og behov, så I sammen kan planlægge forløbet. Vores dygtige fagpersoner, står altid klar til at vejlede dig!

 

Parmassage i hjemmet - massøren gør klar med olier og briks
Massageordning på arbejdspladsen

Få nyt liv til dine ben med en sportsmassage

Ved en sportsmassage vil massøren fokusere på det område, som er beskadiget grundet en sportsaktivitet. Det kan f.eks. være at dine muskler og led er overbelastede, eller at du er meget øm efter en træning. En sportsmassage kan hjælpe dig med at holde skader nede, eller forberede kroppen på eventuelle større fysiske anstrengelser. 

Prøv noget nyt - få massagen bragt til døren

Med vores udekørende massagekoncept har vi gjort det nemt, enkelt, så du altid har mulighed for at bestille en massør til der, hvor du er. Vores massører medbringer massagebriks og olie, og du slipper dermed for besværet i, at skulle til og fra en klinik, og kan dermed nyde en velfortjent massage i hjemlige rammer. 

Hvordan bestiller jeg en benmassage

På vores hjemmeside kan du indtaste din adresse og se hvilke massører, der er ledige i dit område, så du kan få den skræddersyet behandling, som passer til dine behov. Hos RaskRask tilbyder vi massage i alle store byer – find din lokale massør her.

 

Mød dine massører

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Det siger kunderne om os

Nyt koncept for massage

Sportsmassage

Fysiurgisk massage

Start din massage her