Massage i Viborg fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask
100% quality garanteret

Professionel massage
i Viborg

Professionel massage
i Viborg

Massør kører hjem til dig

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer massage i Viborg

 • Massage i Viborg

  Man har ikke oplevet Danmark, før man har oplevet Viborg. Vidunderlige Viborg er en af de ældste byer i landet og uden tvivl en af de smukkeste. Byen byder på noget for enhver smag, hvad enten man er barn eller voksen. Du kan tage på tur i naturskønne, grønne områder, vandre i heden eller sejle en tur med ‘Margrethe I’.

  Og når dagen er omme og musklerne er trætte, ja så står vi klar. RaskRask er kommet til byen og vores dygtige massører står altid klar til at hjælpe dig. Hvad enten det drejer sig om velvære eller fysiurgisk afspænding.

 • Nem og bekvem massage

  Hos RaskRask er billig massage lig med kvalitetsmassage.

  Vi er et nyt koncept, der er sat i verden for at give dig den bedste massage til den bedste pris i Viborg. Vi arbejder hver dag på at optimere konceptet endnu mere, således at du fortsat vil kunne tilgå velvære og smertelindrende behandling til den bedst pris på markedet.

 • Stort udvalg af massage ydelser

  Vælg bl.a. mellem sportsmassage, fysiurgisk massage, firmamassage, gravid massage, massage på hotel, massage for mødregrupper, massage efter fødsel, rygmassage, nakke massage og parmassage.

  Vores lokale massører står altid klar til at hjælpe dig, der hvor du er.

  Find din nærmeste massør her!

En kunde i Viborg har bestilt hjemmemassage
Kunden får en dybtindgående massage af en kvindelig massør fra RaskRask
 • Fordele ved at få massøren til dit hjem

  Der er mange gode grunde til at få en massør hjem i vante omgivelser. Efter én massage i dit daglige miljø, er det muligt at forstå de specifikke behov eller udfordringer du måtte have. Du kan også formidle dine udfordringer i en klinik, men det kan være svært for massøren at forstå dine behov fuldt ud, når de ikke kan se dig i dine daglige omgivelser.

  Massøren har massagebriks, så du ligger bedst muligt. Du skal altså blot have dit eget lagen klar til massagen. Fordi massagen foregår i hjemmet, vil de fleste kunne slappe meget mere af under massagen, end de kan på en klinik.

 • Øvelser til træning

  Hvis du har brug for træning, er det imponerende hvor meget træningsudstyr der kan blive brugt i dit hjem. Træningsmåtter, gymnastikbolde, håndvægte eller træningselastikker er noget af det udstyr, der uden problemer kan bruges i dit hjem.

  Dit hjem er ingen hindring for at få en god massage. Lige meget om du bor i lejlighed eller hus, vil vores massører kunne give dig en effektiv massage, og evt. de rette øvelser i dine omgivelser. Øvelserne kan bestå af fx øvelser ved hjælp af en stol, øvelser på en træningsmåtte, simple øvelser på en trappe eller op af en væg. Ved at lære øvelserne i hjemmet, er det videnskabeligt bevist, at du har nemmere ved at huske øvelserne og implementere dem i din hverdag, efter din behandling.

 • Tag en snak med din massør

  Det er vigtigt med de rette omstændigheder, hvis man ønsker at opnå fuld udbytte af behandlingen. Derfor er tid og sted to af de vigtigste faktorer, da det er afgørende for, om vi føler os trygge under vores massage. Vi er alle forskellige og har forskellige behov. Derfor er vi hos RaskRask ekstra opmærksomme på helhedsoplevelsen. Vi stræber efter at gøre besøget med os så behageligt som overhovedet muligt, da vi forstår vigtigheden af at føle sig tryg i sit eget hjem. Du kan derfor altid være sikker på, at du er i trygge hænder med os. Alle vores massører er forsikret gennem TRYG-forsikring, så du og dit hjem ikke tager nogen chancer, når vi kommer på besøg. Tag kontakt til os i dag og lad os snakke om dine udfordringer og forventninger. Den bedste massage starter med en god dialog mellem massør og kunde. Vi er alle er forskellige.

Mød dine massører i Viborg

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage i Viborg her

Massage i Viborg

Viborg er smuk, gammel og moderne på samme tid. Den byder på et væld af muligheder, som tæller alt fra cafebesøg, historiske oplevelser, kultur. friluftsliv eller meget andet. Viborg er også hjemsted for adskillige sportsanlæg. Bedst kendt er herrernes superligahold, som i mange år har gjort det godt i den bedste række. Viborg kan dog mere mere end at spille fodbold. Det er samtidig her, du finder en af landets længste mountainbike baner – Viborg Trail Arena. Er du mere til vandreture eller lystfiskeri, så har Viborg også rig mulighed for det.