Skuldermassage fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Skuldermassage
i dit hjem

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

DR logo
Børsen_logo
jyskebank tv
Jyllands-posten
berlingske
TV 2 logo

Covid-19 retningslinjer - læs mere

Sådan fungerer vores massage

 • RaskRask skuldermassage hjem til dig

  Hvad er Skuldermassage?

  Skuldermassage er en effektiv kur mod smerter i ryg, nakke og skuldre. Når man modtager skuldermassage vil der ofte være særlig fokus på de såkaldte triggerpunkter, altså de ømme områder, kaldet myoser, hvor sammentrukne muskelfibre danner følsomme knuder, der hvor nerven er forbundet med musklen. Her vil massøren udføre dybe tryk og stræk, som bliver nøglen til at frigive dine smerter. Massering på ømme områder af kroppen tilskynder til øget blodgennemstrømning og ilt, som hjælper med at lindre smerter og reducerer inflammation. Du kan derfor tænke på massage som en naturlig smertestillende!

  Hvordan opstår mine smerter?

  Disse smerter opstår ofte som resultatet af dårlige arbejdsstillinger, forkerte bevægelser og løft der fører til smerter i disse områder. Det kan for eksempel opstå, hvis man har flytter rundt på tunge møbler eller hvis man har været ekstra flittig i havearbejdet. Dette skyldes med andre ord ofte en overbelastning som resultatet af en uvant bevægelse eller arbejdsmønster. Spændinger og smerter i skulderen kan hurtigt flytte sig til andre områder i kroppen. Hvis vi får ondt, forsøger vi ofte at kompensere ved at lægge mere vægt på de raske muskler. Herved startes en kædereaktion af mindre overbelastninger i kroppen, da musklerne pludseligt skal modstå et større pres, end de er vant til. Oplever man smerter i disse områder er det vigtigt at få behandling med det samme. Får man først en stiv og frossen skulderen, kan det i værste fald svække førligheden permanent.

  Læs mere om hvordan du kan forbedre din siddestilling på kontorarbejdspladsen her!

 • Fordele ved Skuldermassage

  Efter en massage, vil din bevægelsesrækkefølge blive bedre på grund af fjernelsen af opbygget mælkesyre, der forårsager stivhed i musklerne. Massage er et naturligt alternativ uden bivirkninger, der hjælper hovedpine og migræne smerter. Det fremmer lindring af muskelspasmer og hjælper med bedre blodcirkulation, hvilket reducerer trykket i hovedet. En undersøgelse viste, at patienter med igangværende migræne oplevede en dramatisk reduktion i hovedpine smerte med nakke og skulder massage behandling.

  Derfor er skuldermassage også mere end bare massage af skuldre. Det handler om at lokalisere udgangspunkt for spændingerne og dermed forebygge nye problematikker i at opstå andre steder i kroppen. Skuldermassage virker ved at det effektivt løsninger spændinger og myoser i skulder og nakke området.

  Hvor kan jeg bestille en massage?

  RaskRask leverer skuldermassage til alle store byer – bl.a. København, Aarhus, Aalborg og Odense, men vi kommer også ud lokalt og til dér hvor du bor – find din nærmeste massør her!

Mød dine fagpersoner

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage