Skuldermassage fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Skuldermassage

i dit hjem eller på arbejdspladsen

house-iconI dit hjem
office-iconFirmamassage

Massage i hjemmets trygge rammer, når det passer dig. Til øget velvære og lindring af stress og spændinger.

200+ behandlere

Forsikret af Tryg logo

Skjold

Du og dit hjem er forsikrede under behandlingen.

Læs mere

Kvalitetsgaranti

Badge

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse hver gang.

Læs mere

Presseomtale

TV2 logo Børsen logo ALT. logo Femina logo Jyllands Posten logo Berlingske logo

Skuldermassage på dine vilkår

Forkæl dig selv med en professionel og kvalitetsbevidst massage i hjemmets trygge rammer. Eller få en massageordning på arbejdspladsen, der øger medarbejdernes trivsel og velvære.

Kunde der indtaster adresse

Indtast din adresse

Vælg mellem massage til privat og erhverv og find den løsning, der passer til dig.

Kunde og behandler mødes

Vi kører hjem til dig

Behandleren medbringer det nødvendige udstyr og tilpasser behandlingen til dig.

Behandler der giver massage til kunde

Altid i gode hænder

Alle vores behandlere er nøje udvalgte, eksaminerede og forsikrede af Tryg logo

Skuldermassage til alle behov

Vores behandlere kører hjem til dig eller til din arbejdsplads med det nødvendige udstyr, så du kan nyde en tryg og professionel behandling, når det passer dig. Til priser hvor alle kan være med.

Mød dine behandlere

200+ professionelle behandlere, står klar til at hjælpe dig i hele landet.

RaskRask behandler Emma B
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Julien
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Gitte K
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Vidar
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Beth
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Aviaja
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Sophie
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Oksana S
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Renata
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Mesha
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Karina A
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Faith
Trustpilot 5-stars

Alle behandlere er sundhedsfagligt uddannede, nøje udvalgte og forsikrede af Tryg logo Indtast din adresse for at se alle vores behandlere i dit område.

Book Skuldermassage

Fordele ved Skuldermassage

Efter en massage, vil din bevægelsesrækkefølge blive bedre på grund af fjernelsen af opbygget mælkesyre, der forårsager stivhed i musklerne. Massage er et naturligt alternativ uden bivirkninger, der hjælper hovedpine og migræne smerter. Det fremmer lindring af muskelspasmer og hjælper med bedre blodcirkulation, hvilket reducerer trykket i hovedet. En undersøgelse viste, at patienter med igangværende migræne oplevede en dramatisk reduktion i hovedpine smerte med nakke og skulder massage behandling.

Derfor er skuldermassage også mere end bare massage af skuldre. Det handler om at lokalisere udgangspunkt for spændingerne og dermed forebygge nye problematikker i at opstå andre steder i kroppen. Skuldermassage virker ved at det effektivt løsninger spændinger og myoser i skulder og nakke området.

prøv en velvære massage

Er du ikke til skuldermassager, kan du også prøve dig af med velvære massagen til de, som ønsker at slappe- og stress af i hjemmet. Velvære-massage er en massage med fokus på at fremme velvære og dermed forebygge og afhjælpe stress. Massagen går ind og påvirker dit nervesystem på en positiv måde, sådan at du efterlades med ro i både krop og sjæl. Da stressreducering er en af de mest betydelige fordele ved en vellykket afslapningsmassage, er jævnlig massage et godt tilskud for at fremme en sundere og stressfri livsstil. Dette skyldes ligeså meget massagens evne til at nedsætte mængden af stresshormoner, som kroppen med alderen får bygget op. Det er derfor massage ofte efterlader en i en tilstand af afslappethed og udhvilethed.

Hvor kan jeg bestille en massage?

RaskRask leverer skuldermassage til alle store byer – bl.a. København, Aarhus, Aalborg og Odense, men vi kommer også ud lokalt, og til dér hvor du er – find din nærmeste massør her!

Fingeren på pulsen

Modtag særlige tilbud og gode råd til en sund hverdag med mere velvære.

RaskRask skuldermassage hjem til dig

RaskRask tilbyder dig skuldermassage, dér hvor du er. Sammen med professionelle fysioterapeuter og certificerede massører har vi gjort det muligt for dig at spare på både ventetid og transport, da vi benytter en deleøkonomisk forretningsmodel. Dette betyder, at vores massører sparer de store udgifter til en fysisk klinik, hvor vi tager os af det kedelige administrative arbejde, sådan at massøren kan fokusere på dig og dine behov. På den måde får du nem adgang til en professionel massage, lige når det passer dig. RaskRask giver dig tid og overskud til det vigtige.

Hvad er skuldermassage?

Skuldermassage er en effektiv kur mod smerter i ryg, nakke og skuldre. Når man modtager skuldermassage vil der ofte være særlig fokus på de såkaldte triggerpunkter, altså de ømme områder, kaldet myoser, hvor sammentrukne muskelfibre danner følsomme knuder, der hvor nerven er forbundet med musklen. Her vil massøren udføre dybe tryk og stræk, som bliver nøglen til at frigive dine smerter. Massering på ømme områder af kroppen tilskynder til øget blodgennemstrømning og ilt, som hjælper med at lindre smerter og reducerer inflammation. Du kan derfor tænke på massage som en naturlig smertestillende!

Hvordan opstår mine smerter?

Disse smerter opstår ofte som resultatet af dårlige arbejdsstillinger, forkerte bevægelser og løft der fører til smerter i disse områder. Det kan for eksempel opstå, hvis man har flytter rundt på tunge møbler eller hvis man har været ekstra flittig i havearbejdet. Dette skyldes med andre ord ofte en overbelastning som resultatet af en uvant bevægelse eller arbejdsmønster. Spændinger og smerter i skulderen kan hurtigt flytte sig til andre områder i kroppen. Hvis vi får ondt, forsøger vi ofte at kompensere ved at lægge mere vægt på de raske muskler. Herved startes en kædereaktion af mindre overbelastninger i kroppen, da musklerne pludseligt skal modstå et større pres, end de er vant til. Oplever man smerter i disse områder er det vigtigt at få behandling med det samme. Får man først en stiv og frossen skulderen, kan det i værste fald svække førligheden permanent.

Læs mere om hvordan du kan forbedre din siddestilling på kontorarbejdspladsen her!

Skuldermassage i Danmark
Raskrask team

Vi passer godt på behandlerne så de kan passe godt på dig

Kom med bag kulissen og mød holdet bag RaskRask, som hverdag arbejder på at give dig og behandlerne de bedste forhold.

Læs mere

Det siger kunderne

Det er afgørende for os, at du får en god oplevelse hver eneste gang. Læs her hvad vores kunder siger om os.

Hvorfor vælge RaskRask?

Find tid til skuldermassage

Indtast din adresse og find en behandler i dit område.

Til toppen