Massage i Odense fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
i Odense

Professionel massage
i Odense

Massør kører hjem til dig

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo når du booker velvære via RaskRask.

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke oplevelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores massage i Odense

Massagekoncept i Odense - massøren kommer til dig!

Det er nu muligt for dig som bor i Odense at få massage i dit hjem. Vi bringer massøren og alt det nødvendige udstyr hjem til dig. Vi gør alt dette uden at det bliver dyrere for dig. RaskRask er det helt nye koncept, hvor professionelle massører kan give dig den behandling du har brug for, når du har brug for det. Vi er i hele Odense, om du befinder dig i Dalum, Skibhuskvarteret, SDU eller i Centrum, kører vores massører til dig for at hjælpe.

Hvem er RaskRask?

RaskRask er et nyt koncept for massage hvor professionelle massører kører ud til dit hjem eller hvor du skulle befinde dig med briks. Alle kan have brug for en massage for tid til anden, og vi ønsker at hjælpe dig til at det bliver så nemt så muligt. Du kan bestille en tid præcist når det passer dig. Morgen, middag og aften – weekender er heller ikke noget problem.

Find din nærmeste massør her!

Stort udvalg af massage ydelser

Vi bringer massagen til dig i størstedelen af Danmark, og da vi ikke har klinikomkostninger men i stedet automatiseret administration. Massørerne kan fokusere hundrede procent på dig og dine behov.

Du kan vælge mellem de mest anerkendte massageformer, såsom sportsmassage og fysiurgisk massage. RaskRask hjælper også med løsninger som firmamassage, eller måske massage på et hotel.

Massagebriks i værelse i lejlighed i Odense - der er klargjort til massage
Massør fra Odense giver massage til en mand der ligger på en briks

Fysiurgisk massage i Odense

Odense er en travl by, og i denne travlhed får folk diverse skavanker – både kropsligt og mentalt. Inflammation i muskler og sener føles forfærdeligt. Vi i RaskRask vil gerne gøre det mere enkelt at få massage. Du skal ikke bruge unødig energi på at finde en klinik. Hos os kan få en fysiurgisk massage uanset hvor du befinder dig i Odense og omegn. Massagen bringes til din dør. En helingsproces bør ikke starte med tankemylder, stress og forvirring.

Sportsmassage i Odense

Alle som dyrker sport kender følelsen af trætte muskler, led eller sener. Efter kontinuerlig belastning eller overbelastning vil der samle sig affaldsstoffer og mælkesyre i de berørte muskelgrupper. Dette medfører ømhed eller smerter. Det er muligt at fremskynde healings processen. Muskelømheden og affaldsstofsophobningen kan hjælpes på vej væk fra områderne. Her benytter mange sig af massage. Der er selvfølgelig udviklet en decideret massage form til dette formål – nemlig sportsmassage.

Wellnessmassage i Odense

Med hjemmemassage i Odense, træder vi i RaskRask et skridt dybere ned i velvære. En booking af en wellnessmassage skal nemlig være helt på dine præmisser. Det skal passe ind i din kalender og hverdag. Det ønsker RaskRask at realisere igennem vores online bookingsystem. Med indtastning af din adresse, vil massører i dit område blive synlige, samt deres ledige tider. Det er nu op til dig at bestille din massage.

Mød dine massører i Odense

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Det siger kunderne om os

Udforsk Odense

Fyns uddannelsescenter og cykelstad

Odenses natteliv, underholdning og mad

Start din massage i Odense her