Massage i Odense fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
i Odense

Professionel massage
i Odense

Massør kører hjem til dig

Presseomtale

DR logo
Børsen_logo
jyskebank tv
Jyllands-posten
berlingske
TV 2 logo

Covid-19 retningslinjer - læs mere

Sådan fungerer massage i Odense

 • Massagekoncept i Odense - massøren kommer til dig!

  Endelig er det muligt for dig der bor i Odense at få massagen hjem i stuen eller hvor du ellers foretrækker massagen skal foregå uden det bliver dyrere. Raskrask er det helt nye koncept, hvor professionelle massører kan give dig den behandling du har brug for, når du har brug for det. Vi er i hele Odense, så uanset om du befinder dig i Dalum, Skibhuskvarteret, SDU eller i Centrum, kører vores massører til dig for at hjælpe.

  Find din nærmeste massør her!

 • Hvem er RaskRask?

  RaskRask er et nyt koncept for massage hvor professionelle massører kører ud til dit hjem eller hvor du skulle befinde dig med briks. Alle kan have brug for en massage for tid til anden, og vi ønsker at hjælpe dig til at det bliver så nemt så muligt. Du kan bestille en tid præcist når det passer dig. Morgen, middag og aften – weekender er heller ikke noget problem.

  Vi bringer massagen til dig i størstedelen af Danmark, og da vi ikke har klinikomkostninger men i stedet automatiseret administration, kan massørerne fokuser hundrede procent på dig og dine behov. Du kan vælge mellem sportsmassage, fysiurgisk massage, firmamassage, massage på hotel, eventmassage, gravid massage, massage for mødregrupper, parmassage, massage efter fødsel, nakkemassage eller ryg massage.

  Hvis du befinder dig i en af de omliggende byer til Odense, men ikke dækker, kan du altid kontakte os. Der er en god chance for at vi kan hjælpe. Bare ring på vores telefonnummer +45 93 88 00 63 eller skriv en mail til os på info@raskrask.dk, og så vil vi arbejde på at finde en løsning til dig så du også kan få en massage.

Odense rådhus, Flakhaven.
HCA Kvarteret i Odense
 • Fysiurgisk massage i Odense

  Odense er en travl by, og i denne travlhed får folk diverse skavanker – både kropsligt og mentalt. Inflammation i muskler og sener føles forfærdeligt. Vi i RaskRask synes derfor ikke det kan være rigtigt at man skal til at bruge en masse energi på at finde en klinik, da rejsen i sig selv kan være smertefuld. Hos os kan få en fysiurgisk massage uanset hvor du befinder dig i Odense og omegn, bragt til din dør. En helingsproces bør ikke starte med smerte og stress.

  Hvad skyldes mine smerter?

  Ofte forbinder folk massage med noget der hører sport til, men langt de fleste arbejdspladser kan faktisk være farlige for ens krop og sind. Det lyder måske voldsomt, men går kroppens advarselssignaler ubesvaret hen, kan det medføre mere alvorlige skader eller permanente problemer for en. Ens sind kan gå ned med stress men det kan ens muskler bestemt også. Spændinger omkring ryggen og nakken kan blive til hovedpine, langtidsstress kan blive til decideret sygdom. En fysiurgisk massage er en ældgammel dybdegående massage, som både kan udføre underværker på musklerne, leddene og dit mentale helbred.

 • Sportsmassage i Odense

  Alle som dyrker sport kender følelsen af trætte muskler, led eller sener. Efter kontinuerlig belastning eller overbelastning vil der samle sig affaldsstoffer og mælkesyre i muskelgrupperne, og dette medfører en ømhed eller smerte, som mange gerne vil være foruden. Her benytter mange en eller anden form for massage, og der er selvfølgelig udviklet en decideret massage form til dette formål – nemlig sportsmassage.

  Sportsmassage som en del af træningen

  Sportsmassører har været tilknyttet sportshold i mange år, hvilket er et fint eksempel på hvor vigtig en del af træningen massage er. Uanset om du træner på højt niveau, bare træner for at have det sjovt, eller forsøger at genoptræne efter en skade er en sportsmassage essentiel for dig.

  RaskRask bringer massagen til dig, så du ikke behøver at sætte tiden af til at finde og jagt en klinik.

  Hvordan fungerer massagen?

  Med højtudviklede teknikker forbedrer en sportsmassage blodomløbet og minimerer samtidigt smerte, der stammer fra belastningen. For at kunne fortsætte med at yde dit bedste når du dyrker sport er en sportsmassage gennem RaskRask nødvendig.

  Hvis du er kommet galt afsted på grund af en sportsaktivet, har du brug for at kontakte en læge eller en certificeret fysioterapeut. De vil kunne stille den korrekte diagnose og hjælpe dig til at begynde din genoptræning. Og i genoptræningsperioden efter en skade vil en sportsmassage især være brugbar.

Mød dine massører i Odense

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage i Odense her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Udforsk Odense

Odense ligger i hjertet af Danmark og er den tredjestørste by i Danmark. Den har en befolkning på 175.245 indbyggere (2016) og er den vigtigste by på Fyn. Odense har hænger unægtelig sammen med den verdensberømte forfatter af eventyrer; Hans Christian Andersen. Han blev født i byen i 1805 og tilbragte sine barndomsår der. Mindre kendt er Odense også Danmarks officielle cykelstad. Der har været menneskelig bosættelse i Odense-området i over 4.000 år, selvom navnet ikke blev nævnt skriftligt til 988, og i 1070 var det allerede vokset til en blomstrende by.

Odense og omegn byder på en bred vifte af seværdigheder for enhver smag. Mest berømt er som sagt H.C. Andersens’ Hus, men byen byder også på seværdigheder som det romantiske gamle Egeskov Slot, Odense Zoo, Fyns kunstmuseum eller Den fynske Landsby, hvor man kan nyde Odense historie genopført som det engang var. Er man mere teknologisk interesseret, kan en tur på Danmarks Jernbanemusem lige noget for dig for et sjældent indblik i den historiske udvikling af vognsæt og motorer. På en dejlig dag vælger mange unge også at tage i Munke Mose, der med sine hyggeligt naturomgivelser giver fred i krop og sjæl.

Fyns uddannelsescenter og cykelstad

Cykelbyen Odense

Mens Danmarks hovedstad længe har været stedet for pilgrimsrejser for turister med en længsel efter at opleve Danmarks berømte cykelkultur, fremhæver Odense roligt men stødt sin nationale førsteplads for tohjulstransport – cyklen. Efter årtier med udbygning af infrastruktur og integrering af en cykelkultur er statistikken utrolig. Odense, en by på knap 200.000 mennesker, har næsten 500 km af cykelbaner og 123 broer kun for cyklister.

Syddansk Universitet

Odense er også internationalt kendt for sit unge Universitet; Syddansk Universitet, der med sine 3200 ansatte har over 30.000 studerende indskrevet. Herfra er en stor del udvekslingsstuderende. Universitet blev oprettet i 1998 gennem en fusionering og er især kendt for at rumme et af de største forskningsbiblioteker i Danmark. Universitetets motto er: ” Frugten vokser frem ved arbejdet på den nye ager”.

Odenses natteliv, underholdning og mad

Mad i Odense

Odense har masser af charmerende aktiviteter i alle genrer. Har man lyst til at sidde på en café, drikke en lækker øl elle gå på klub og danse natten lang, kan det hele findes i Odense. Den berømte Café Fyrtøjet, navngivet efter et af H.C. Andersens eventyrer byder på en dejlig oplevelse, eller i samme kategori kan mætte sig på Den Grimme Ælling, der også har mad til enhver smag.

Odenses natteliv

Odense lever også godt om natten. Uanset om du er til små barer, bodegaer eller klubber kan du finde det spredt ud i de hyggelige stræder i Odense. Fra smarte cocktailbarer som Bar Rar eller Privaten til de hyggelige barer som fx Aben og Kyllingen eller Blomsten og Bien. Er du mere til sport og underholdning huser Odense fodboldklubben OB som særligt er kendt for engang at have slået verdensberømte Real Madrid. Synes du at det er sjovere at deltage i sport end at se på, er der også mange fitness centre i Odense som Fitness World, Fitness DK eller Dansk Fitness.

Musikoplevelser i Odense

Ønsker man musikoplevelser, har Odense ofte koncerter i Kongens Have eller på det famøse Rytmeposten, der hvert år leverer musikkoncerter i alle genrer. Hvert år afholder Odense også musikfestivaler, såsom Tinderbox, Generator og den elektroniske musikfestival Phono. Er man til en mere anderledes scenekunst kan i stedet opleve teaterfestivalen Scenoskop, hvor al slags scenekunst fejres i hjertet af Odense gennem 3 dage.