Massage Odense | RaskRask.dk

Odense Massage
i dit hjem

SÅDAN FUNGERER RASKRASK

raskrask massør kommer til dit hjem

Bestil online og massøren kører til dig - med massagebriks.

raskrask massør kommer til dit hjem med massage briks

Alle massører er nøje udvalgte, så du er altid i gode hænder.

massage therapist giving a massage

Kom stress og spændinger til livs i hjemmets trygge rammer.

NOGLE AF DINE MASSØRER

Alle dine massører er forsikret af - Læs mere.

VÆRDI

MERE TID

Spar ventetid og rejsetid. Se kalenderen, og bestil tid når det passer dig.

HOS DIG

Din massør kommer til dig! Sports, fysiurgisk og velvære massage i dit hjem eller på dit kontor.

DEN RETTE MASSØRER

Alle dine massører er nøje udvalgte, baggrundstjekket, og eksamineret i fysiologi, anatomi og massage.

Den rette pris

Vi har gode priser, da massøren sparer behovet for en dyr klinik.

VI ER STOLTE AF

RaskRask har fået den gyldne fugl 2016
Mikrolegat
Startup Weekend Aarhus Health 2015
4,9 / 5
stars

af 160+ anmeldelser

ODENSE MASSAGE

HER KOMMER VI RUNDT

massage i København, massage i Aalborg, massage i Odense og massage i Aarhus, men vores vision er give alle i Danmark muligheden for massage i hjemmet.

Du kan finde flere informationer om, hvilke områder og postnumre de forskellige massører dækker under lokationer.

Bor du i nærheden af de ovenstående byer, men fremgår dit postnummer ikke fra listen, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon – Vi kan muligvis finde en løsning, hvis du bor i grænselandet til en af storbyerne.

ODENSE OG FAKTA

Odense ligger i hjertet af Danmark og er den tredjestørste by i Danmark. Den har en befolkning på 175.245 indbyggere (2016) og er den vigtigste by på Fyn. Odense har hænger unægtelig sammen med den verdensberømte forfatter af eventyrer; Hans Christian Andersen. Han blev født i byen i 1805 og tilbragte sine barndomsår der. Mindre kendt er Odense også Danmarks officielle cykelstad. Der har været menneskelig bosættelse i Odense-området i over 4.000 år, selvom navnet ikke blev nævnt skriftligt til 988, og i 1070 var det allerede vokset til en blomstrende by.

SEVÆRDIGHEDER I DEN FYNSKE STAD

Odense og omegn byder på en bred vifte af seværdigheder for enhver smag. Mest berømt er som sagt H.C. Andersens’ Hus, men byen byder også på seværdigheder som det romantiske gamle Egeskov Slot, Odense Zoo, Fyns kunstmuseum eller Den fynske Landsby, hvor man kan nyde Odense historie genopført som det engang var.

Er man mere teknologisk interesseret, kan en tur på Danmarks Jernbanemusem lige noget for dig for et sjældent indblik i den historiske udvikling af vognsæt og motorer. På en dejlig dag vælger mange unge også at tage i Munke Mose, der med sine hyggeligt naturomgivelser giver fred i krop og sjæl.

FYNS UDDANNELSESCENTER OG CYKELSTAD

Mens Danmarks hovedstad længe har været stedet for pilgrimsrejser for udlændinge med en længsel efter at opleve Danmarks berømte cykelkultur, fremhæver Odense roligt men stødt sin nationale førsteplads for tohjulstransport – cyklen. Efter årtier med udbygning af infrastruktur og integrering af en cykelkultur er statistikken utrolig. Odense, en by på knap 200.000 mennesker, har næsten 500 km af cykelbaner og 123broer kun for cyklister.

Odense er også internationalt kendt for sit unge Universitet; Syddansk Universitet, der med sine 3200 ansatte har over 30.000 studerende indskrevet, hvori en stor del er udvekslingsstuderende. Universitet blev oprettet i 1998 gennem en fusionering og er især kendt for at rumme et af de største forskningsbiblioteker i Danmark og har mottoet: ” Frugten vokser frem ved arbejdet på den nye ager”.

ODENSES NATTELIV, UNDERHOLDNING OG MAD

Odense har masser af charmerende aktiviteter i alle genrer. Har man lyst til at sidde på en café, drikke en lækker øl elle gå på klub og danse natten lang, kan det hele findes i Odense. Den berømte Café Fyrtøjet, navngivet efter et af H.C. Andersens eventyrer byder på en dejlig oplevelse, eller i samme kategori kan mætte sig på Den Grimme Ælling, der også har mad til enhver smag.

Odense lever også godt om natten, Uanset om du er til små barer, bodegaer eller klubber kan du finde det spredt ud i de hyggelige stræder i Odense. Fra smarte cocktailbarer som Bar Rar eller Privaten til de hyggelige barer som fx Aben og Kyllingen eller Blomsten og Bien.

Er du mere til sport og underholdning huser Odense fodboldklubben OB som særligt er kendt for engang at have slået verdensberømte Real Madrid. Synes du at det er sjovere at deltage i sport end at se på, er der også mange fitness centre i Odense som Fitness World, Fitness DK eller Dansk Fitness.

Ønsker man musikoplevelser, har Odense ofte koncerter i Kongens Have eller på det famøse Rytmeposten, der hvert år leverer musikkoncerter i alle genrer. Hvert år afholder Odense også de to musikfestivaler Tinderbox og den elektroniske musikfestival Phono, og er man til en mere anderledes scenekunst kan i stedet opleve teaterfestivalen Scenoskop, hvor al slags scenekunst fejres i hjertet af Odense gennem 3 dage.

HVAD ER RASKRASK – ODENSE MASSAGE

Vi er et nytænkende massage-koncept, som har tilpasset sundheds- og velværeydelelser til det moderne samfund. Vi har gjort det nemmere end aldrig før at modtage massage i en travl og hektisk hverdag. I tæt samarbejde med fysioterapeuter samt nogle af de bedste massører, har vi gjort det muligt at bestille sundhedsorienteret og kvalitetsbevidst massage i Odense, og vi bestræber os på at komme hen til dig hvor end du er i Odense og omegne.

MERE END BARE MASSAGE I ODENSE

Massage eller massageterapi er manipulation af kroppens bløde væv. Herunder led og ledbånd, muskler, sener, og bindevæv. Massøren skaber fornyet flow i muskulaturen ved at bearbejde kroppens spændinger og myoser. Massage er en af verdens ældste behandlingsformer og måske den mest naturlige form for smertestillende behandling.

Tænk at det første man gør, når man får krampe i benet eller støder albuen på noget, er at massere det beskadiget eller ømme område. Denne naturlige reaktion, som sidder dybt i os alle, danner grundlaget for professionel massage, som vi kender det i dag. Massage er velvære og afslapning af øverste skuffe, men det er i ligeså høj grad en investering i kroppen fysiske helbred.

TYPISK ANVENDELSE AF MASSAGE

Massage anvendes til mange forskellige symptomer – både fysiske og psykiske.


Her er nogle af de mest almindelige:

ØMME MUSKLER OG BEHANDLINGER

En dybdegående eller fysiurgisk massagebehandling, hvor musklerne bliver masseret godt igennem efter hård træning, er med til at sænke niveauet af inflammation – kroppens reaktion på lokale vævsskader. Derved afhjælpes musklerne til at komme sig hurtigere, samtidig med at ømheden mindskes betydeligt.

SMERTER OG GENTAGENDE BEHANDLING

Ved at løsne op i de stive muskler og led, og samtidigt skabe fornyet flow i blodcirkulationen, kan de fleste smerter fra sports- og arbejdsrelateret skader lindres effektivt. Det samme gælder hovedpine og smerter i forbindelse med gigt. Gentagende behandlinger har en lindrende effekt på kroppen og kan i mange tilfælde være ligeså effektivt som smertestillende medicin. I et studie fra 2003 fandt man ud af, at massageterapi rettet mod rygsmerter mindskede behovet for smertestillende medicin med 36%

SKADER OG ET FORSVAR IMOD DEM

I forhold til skader har en sportsmassage både en lindrende og en katalyserende effekt. Det er dog vigtigt at bemærke, at har man pådraget sig en skade som endnu ikke er undersøgt hos lægen, så anbefaler vi, at du gør det med det samme. Massage afhjælper ikke forstuvninger eller brud. Har man fået diagnosticeret skaden kan massage derimod hjælpe healingsprocessen hurtigere i mål, samt lindre de medfølgende gener og smerter.

STRESS, DEPRESSION OG ANGST – AARHUS ER HEKTISK

Det overrasker nok ikke så mange længere, at massage er yderst effektivt mod stressrelaterede lidelser. Massage påvirker kroppens biokemi. En undersøgelse med 500 deltagende fortaget af Touch Research Institute viste at et stresshormon faldt med 53 procent, mens niveauet af serotonin og dopamin steg (serotonin og dopamin er de neurotransmitter som reducerer stress).

IMMUNFORSVARET OG PÅVIRKNING

Da massage mindsker niveauet af stresshormoner, som har en negativ effekt på immunforsvaret, har massage ligeledes en positiv effektiv på immunforsvaret. For eksempel fandt man ud af at studerende, som var stresset op til en eksamen, havde et bedre immunforsvar og mindre angst, hvis de modtog massage i tiden op til.

BLODTRYKKETS BEHANDLINGSMULIGHEDER

Der er efterhånden lavet en del undersøgelser som viser markante forbedringer af blodtrykket, ved personer som får regelmæssig massage. Pudsigt nok er resultaterne i de fleste tilfælde bedst hos mændene – hvilket forskerne ikke har en forklaring på.

Afhængigt af ønsker og behov, anvendes forskellige teknikker og behandlingsformer. Er man for eksempel overbelastet eller har fået en forstrækning, så kan en professionel sportsmassage, med fokus på det dybere vævslag, forbedre og forkorte healingsprocessen. Mens en mere velvære orienteret massage, med bløde greb og strøg, er rettet mod personer med mentale spændinger som stress og depression.

ER DU ØM EFTER MASSAGE?

Efter din massage er det en god ide at blive liggende et par minutter til kroppen finder sit normale tempo igen. Det er ikke unormalt at man kan blive en smule øm efter massage. Specielt hvis ikke man er vant til det. Ligesom med træning vil det gå over efter et par dage. Og der er ikke noget farligt ved det. Tvært i mod, er det et signal om, at musklerne skiller sig af med affaldstofferne.


Læs mere om ømhed efter massage her.

HUSK AT DRIKKE NOK VAND

De fleste har sikkert hørt, at det er en god ide at drikke vand efter en omgang massage. Det skyldes at kroppen udskiller affaldsstoffer fra musklerne, som ryger over i blodet, og herefter skal nedbrydes og udskilles med urinen. Der er dog ingen nyere forskning, som tyder på, at det skulle være specielt godt at drikke vand lige efter massage. Omvendt er der hellere ikke ingen forskning, som ser at det ikke skulle være godt. Så råddet må være, at hvis du har lyst til at drikke vand efter din massage, så gør det. Men det er ikke et must.

ODENSE AKUT TID

Som noget nyt kan du nu efterspørge en akut tid hos RaskRask. Har du brug for behandling her og nu, så vil vi forsøge at hjælpe dig med en S.O.S besked til vores behandlere. Er der nogen ledige, får du besked inden for en time. Det koster 50% ekstra. Kan det ikke lade sig gøre på dagen, plejer det at kunne en af de følgende dage.