Massage i Odense fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask
100% quality garanteret

Professionel massage
i Odense

Professionel massage
i Odense

Massør kører hjem til dig

GAVEKORT

Læg velvære under juletræet og giv en gave der kan mærkes

Læs mere

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer massage i Odense

Spar vente- og rejsetid med en massage i dit hjem i Odense

 • Massagekoncept i Odense - massøren kommer til dig!

  Det er nu muligt for dig som bor i Odense at få massage i dit hjem. Vi bringer massøren og alt det nødvendige udstyr hjem til dig. Vi gør alt dette uden at det bliver dyrere for dig. RaskRask er det helt nye koncept, hvor professionelle massører kan give dig den behandling du har brug for, når du har brug for det. Vi er i hele Odense, om du befinder dig i Dalum, Skibhuskvarteret, SDU eller i Centrum, kører vores massører til dig for at hjælpe.

 • Hvem er RaskRask?

  RaskRask er et nyt koncept for massage hvor professionelle massører kører ud til dit hjem eller hvor du skulle befinde dig med briks. Alle kan have brug for en massage for tid til anden, og vi ønsker at hjælpe dig til at det bliver så nemt så muligt. Du kan bestille en tid præcist når det passer dig. Morgen, middag og aften – weekender er heller ikke noget problem.

  Find din nærmeste massør her!

 • Stort udvalg af massage ydelser

  Vi bringer massagen til dig i størstedelen af Danmark, og da vi ikke har klinikomkostninger men i stedet automatiseret administration. Massørerne kan fokusere hundrede procent på dig og dine behov.

  Du kan vælge mellem de mest anerkendte massageformer, såsom sportsmassage og fysiurgisk massage. RaskRask hjælper også med løsninger som firmamassage, eller måske massage på et hotel.

Massagebriks i værelse i lejlighed i Odense - der er klargjort til massage
Massør fra Odense giver massage til en mand der ligger på en briks
 • Fysiurgisk massage i Odense

  Odense er en travl by, og i denne travlhed får folk diverse skavanker – både kropsligt og mentalt. Inflammation i muskler og sener føles forfærdeligt. Vi i RaskRask vil gerne gøre det mere enkelt at få massage. Du skal ikke bruge unødig energi på at finde en klinik. Hos os kan få en fysiurgisk massage uanset hvor du befinder dig i Odense og omegn. Massagen bringes til din dør. En helingsproces bør ikke starte med tankemylder, stress og forvirring.

 • Sportsmassage i Odense

  Alle som dyrker sport kender følelsen af trætte muskler, led eller sener. Efter kontinuerlig belastning eller overbelastning vil der samle sig affaldsstoffer og mælkesyre i de berørte muskelgrupper. Dette medfører ømhed eller smerter. Det er muligt at fremskynde healings processen. Muskelømheden og affaldsstofsophobningen kan hjælpes på vej væk fra områderne. Her benytter mange sig af massage. Der er selvfølgelig udviklet en decideret massage form til dette formål – nemlig sportsmassage.

 • Wellnessmassage i Odense

  Med hjemmemassage i Odense, træder vi i RaskRask et skridt dybere ned i velvære. En booking af en wellnessmassage skal nemlig være helt på dine præmisser. Det skal passe ind i din kalender og hverdag. Det ønsker RaskRask at realisere igennem vores online bookingsystem. Med indtastning af din adresse, vil massører i dit område blive synlige, samt deres ledige tider. Det er nu op til dig at bestille din massage.

Mød dine massører i Odense

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage i Odense her

Udforsk Odense

Odense ligger i hjertet af Danmark og er den tredjestørste by i Danmark. Den har en befolkning på 175.245 indbyggere (2016) og er den vigtigste by på Fyn. Odense har hænger unægtelig sammen med den verdensberømte forfatter af eventyrer; Hans Christian Andersen. Han blev født i byen i 1805 og tilbragte sine barndomsår der. Mindre kendt er Odense også Danmarks officielle cykelstad. Der har været menneskelig bosættelse i Odense-området i over 4.000 år, selvom navnet ikke blev nævnt skriftligt til 988, og i 1070 var det allerede vokset til en blomstrende by.

Odense og omegn byder på en bred vifte af seværdigheder for enhver smag. Mest berømt er som sagt H.C. Andersens’ Hus, men byen byder også på seværdigheder som det romantiske gamle Egeskov Slot, Odense Zoo, Fyns kunstmuseum eller Den fynske Landsby, hvor man kan nyde Odense historie genopført som det engang var. Er man mere teknologisk interesseret, kan en tur på Danmarks Jernbanemusem lige noget for dig for et sjældent indblik i den historiske udvikling af vognsæt og motorer. På en dejlig dag vælger mange unge også at tage i Munke Mose, der med sine hyggeligt naturomgivelser giver fred i krop og sjæl.

Fyns uddannelsescenter og cykelstad

Cykelbyen Odense

Mens Danmarks hovedstad længe har været stedet for pilgrimsrejser for turister med en længsel efter at opleve Danmarks berømte cykelkultur, fremhæver Odense roligt men stødt sin nationale førsteplads for tohjulstransport – cyklen. Efter årtier med udbygning af infrastruktur og integrering af en cykelkultur er statistikken utrolig. Odense, en by på knap 200.000 mennesker, har næsten 500 km af cykelbaner og 123 broer kun for cyklister.

Syddansk Universitet

Odense er også internationalt kendt for sit unge Universitet; Syddansk Universitet, der med sine 3200 ansatte har over 30.000 studerende indskrevet. Herfra er en stor del udvekslingsstuderende. Universitet blev oprettet i 1998 gennem en fusionering og er især kendt for at rumme et af de største forskningsbiblioteker i Danmark. Universitetets motto er: ” Frugten vokser frem ved arbejdet på den nye ager”.

Odenses natteliv, underholdning og mad

Mad i Odense

Odense har masser af charmerende aktiviteter i alle genrer. Har man lyst til at sidde på en café, drikke en lækker øl elle gå på klub og danse natten lang, kan det hele findes i Odense. Den berømte Café Fyrtøjet, navngivet efter et af H.C. Andersens eventyrer byder på en dejlig oplevelse, eller i samme kategori kan mætte sig på Den Grimme Ælling, der også har mad til enhver smag.

Odenses natteliv

Odense lever også godt om natten. Uanset om du er til små barer, bodegaer eller klubber kan du finde det spredt ud i de hyggelige stræder i Odense. Fra smarte cocktailbarer som Bar Rar eller Privaten til de hyggelige barer som fx Aben og Kyllingen eller Blomsten og Bien. Er du mere til sport og underholdning huser Odense fodboldklubben OB som særligt er kendt for engang at have slået verdensberømte Real Madrid. Synes du at det er sjovere at deltage i sport end at se på, er der også mange fitness centre i Odense som Fitness World, Fitness DK eller Dansk Fitness.

Musikoplevelser i Odense

Ønsker man musikoplevelser, har Odense ofte koncerter i Kongens Have eller på det famøse Rytmeposten, der hvert år leverer musikkoncerter i alle genrer. Hvert år afholder Odense også musikfestivaler, såsom Tinderbox, Generator og den elektroniske musikfestival Phono. Er man til en mere anderledes scenekunst kan i stedet opleve teaterfestivalen Scenoskop, hvor al slags scenekunst fejres i hjertet af Odense gennem 3 dage.

Hvis du befinder dig i en af de omliggende byer til Odense, men ikke dækker, kan du altid kontakte os. Der er en god chance for at vi kan hjælpe. Bare ring på vores telefonnummer +45 93 88 00 63 eller skriv en mail til os på info@raskrask.dk, og så vil vi arbejde på at finde en løsning til dig så du også kan få en massage.