Massage i Vejle fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask
100% quality garanteret

Professionel massage
i Vejle

Professionel massage
i Vejle

Massør kører hjem til dig

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer massage i Vejle

Spar vente- og rejsetid med en massage i dit hjem Vejle

 • Massage i Vejle

  Smukke og naturskønne Vejle er beliggende i trekantsområdet i det sydøstlige del af Jylland. Vejle har postnummeret 7100 og grænser op til Kolding, Fredericia og Horsens som tilsammen danner ramme for et af landets smukkeste områder. Vejle centrum er beliggende på en holm af smeltevandssalt, der siden istiden har formet en banke midt i byen. Vejle har på mange måder de perfekte rammer for ro og velvære.

 • Nem og bekvem massage

  Det glæder RaskRask rigtig meget at være blevet en del af bybilledet. Vores dygtige massører kører således rundt i hele byen og bringer den højeste kvalitet af velvære-, fysiurgisk- og sportsmassage hjem til vejlenserne. Vores ambitioner er, at leverer en behandling, som afspejler de smukke og beroligende omgivelser og som sikre dig det bedste resultat hver gang.

 • Gruppe massage i Vejle

  Om du befinder dig på Nørremarken, Søndermarken, i Grejsdalen eller oppe på Urhøj, så tilbydes du nu vores service. Ved bestilling af massage til mere end en person, har vi gode erfaringer med blandt andet firmamassage, massage af mødregrupper, men også parmassage. Husk, hvis du har fået en ide om massage til et event, så har vi lokale massører, i Vejle som står klar til at hjælpe dig. Find din nærmeste massør her!

RaskRask mobile massør har bragt sin massagebriks med hjem til kunden
Mand har bestilt hjemmemassage i Vejle
 • Hvordan virker massagen?

  Muskler der er trætte, overbrugte eller på anden måde ømme, kan slappe af og blødgøres gennem kropsmassage. Massage kan hjælpe ømme muskler efter en hård træning eller rette op på en sportsskade. Derudover øger det immun systemets funktionalitet og gør dig mere bevidst om din kropsholdning. Massage stimulerer lymfe systemet, som hjælper immun systemet med at beskytte kroppen. På den måde har en kropsmassage et utal af fordele for både den fysiske og mentale tilstand. En kropsmassage er samtidig et godt værktøj til at blive mere bevidst omkring kroppens anatomi.

 • Velvære i en moderne tid

  RaskRask konceptet gør det muligt at konkurrere med traditionelle massageklinikker. Gennemsigtighed og fælles rammer, skal være tydelige. Vi lever i en tid, hvor gamle og veletablerede brancher oplever store forandringer. Det bliver hele tiden nemmere at være kunde – også nu for dig i Vejle. Servicebranchen bliver hele tiden mere effektiv og kræser mere om kunderne. RaskRask mener det er på tide, at velvære og behandlingsbranchen bliver en del af den moderne servicebranche. Massage skal være mulighed for alle i Danmark. Vi er til for at gøre massage og velvære nemmere for dig.

 • Bestil din massage allerede i dag

  I Vejle kan du også opleve en velfortjent massage, udført af en professionel massør, hvor og hvornår det passer ind i din kalender. Du kan eksempelvis bestille en wellnessmassage, en sportsmassage, eller en gravidmassage. Der er helt sikkert en behandlingsform, som passer ind i den situation du befinder dig i. Find dig ikke i ømhed og ubehag, lyt til din krop. Tøv ikke, RaskRask står klar med en løsning.

Mød dine massører i Vejle

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage i Vejle her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage