Gavekort til Professionel Massage i hele Danmark - RaskRask

Gavekort til massage

En gave der kan mærkes

Tilbage

Vis tanke og omsorg med et oplevelsesgavekort til velvære. Vælg mellem et gavekort til massage, træning og yoga i eget hjem. Gavekortet kan også bruges som værdibevis til andre ydelser.

Gør dit gavekort personligt

Vælg dit design

Få inspiration

0/300

Vælg ønskede indpakning

Email

Modtag gavekortet på din mail og print det ud eller send det direkte til modtageren.

Konvolut

Modtag gavekortet af postmanden i en fin blå konvolut. Få det tilsendt til dig selv eller direkte til modtageren.

Gaveæske

Modtag gavekortet af postmanden i en flot gaveæske. Få det tilsendt til dig selv eller direkte til den heldige modtager.

Gitte K

(146 anmeldelser)

Vidar

(293 anmeldelser)

Just P

(68 anmeldelser)

Aviaja

(184 anmeldelser)

Vælg dit design

Uanset om dit oplevelsesgavekort er til en fødselsdagsgave, en julegave eller bare fordi, så har vi et design, der passer til. Vælg din favorit blandt mange forskellige mønstre, farver og anledninger.

Gør det personligt

Når du bestiller oplevelsesgavekortet, kan du også tilføje en personlig hilsen til modtageren. Er du tom for ord eller mangler den rigtige sætning, kan du få idéer ved at klikke på “Få inspiration”. Du kan bruge teksten som den er, eller give den et personligt strejf.

Send som email eller fysisk brev

Du bestemmer om oplevelsesgavekortet skal sendes elektronisk via email eller fysisk i en konvolut eller fin gaveæske. Du kan vælge at sende oplevelsesgavekort hjem til dig selv eller direkte til den heldige modtager.

Det siger kunderne om os

Gavekortsæske

Giv et oplevelsesgavekort til en afslappende massage

Med et massagegavekort behøver du ikke at skynde dig ud i trafikken og ned til en massageklinik. I stedet kører vores professionelle massører hjem til dig, når det passer dig. Du sparer ventetid, rejsetid og kan slappe af i hjemmets trygge omgivelser.

Det er et nyt velvære-koncept, der har dig og dine behov i centrum.

Gavekortet til massage er perfekt som fødselsdagsgave, massage julegave, til jubilæer eller som en firmagave. Eller gaven til manden, der har alt. Gavekortet fra RaskRask kan bruges i det meste af Danmark og er gyldigt i 3 år.

Gavekortet kan bruges til en afslappende wellness-massage, en sportsmassage eller en fysiurgisk massage. Du modtager automatisk gavekortet med e-mail inden for 10 minutter efter dit køb. Gavekortet har naturligvis et flot design og er blevet udarbejdet af vores dygtige designere. Du kan nemt udskrive gavekortet eller sende det til den heldige modtager med e-mail eller via sociale medier.

Et gavekort er den perfekte måde at vise omsorg og taknemmelighed over for nogen, du er tæt på.

Gavekort til massage i hele landet

RaskRask begyndte som et start-up i Studentervæksthus Aarhus, og på få år er der sket rigtig meget. Siden 2016 er vi vokset støt, og vi tilbyder nu massage i Danmarks største byer.

Gavekort til massage i Aarhus
Aarhus er en smuk og kulturel by med spændende oplevelser for enhver smag. Smilets By har en afslappende atmosfære som virker afstressende og befriende for sjælen. Af samme årsag var Aarhus, eller Århus, også et naturligt udgangspunkt for RaskRasks begyndelse. Med et massagegavekort i Aarhus får du ikke bare en terapeutisk behandling, du får velvære af den højeste kvalitet. Vi kommer til dig og dækker hele byen, fra Viby over Aarhus Ø til Risskov.
Gavekort til massage i Aalborg
I Region Nordjylland har efterspørgslen på gavekortet vokset gennem den seneste tid. Aalborg er en by i rivende udvikling, hvor nye virksomheder og koncepter slår dørene op hver dag. Vi er glade for at være en del af denne udvikling. Med en håndfuld dygtige massører tilknyttet i det nordjyske, hjælper vi hver dag privatpersoner og virksomheder med at sikre velvære og afslapning fra Svenstrup gennem Aalborg og Nørresundby og videre ud til Vadum og Vodskov.
Gavekort til massage i Odense
Det er ikke så svært at finde ro i sjælen, når man går en tur gennem H.C. Andersens gamle hjemby. De smukke og kulturelle omgivelser har en afstressende effekt på krop og sind, mens Odense Å snor sig gennem byen. Odense er Danmarks tredjestørste by og en by i rivende udvikling. Bestil gavekort til massage i Odense og få en eventyrlig oplevelse. Massagegavekortet kan bruges i hele landet.
Gavekort til massage i København
Først blev konceptet i RaskRask udvidet til Aalborg, hvor en håndfuld dygtige massører har taget hånd om de nordjyske kunder. Derefter gik turen til Odense og Fyn inden København og Sjælland blev sidste stop på vej mod et landsdækkende koncept. Med massører i alle landets største byer kan du frit købe gavekortet og indløse det i hele landet. Det betyder, at selvom du køber et gavekort i Aarhus, så kan du sagtens anvende det til vores massører i Aalborg, Odense eller København.

Langt de fleste danskere bærer rundt på smerter og skavanker i kroppen, som påvirker hverdagen negativt – men det er desværre de færreste, der kommer smerterne til livs. Undersøgelser viser, at massage er en af de mest effektive måder at nedsætte ømhed i kroppen, og benyttes derfor hyppigt til behandling og smertelindring.

Kender du også en, der døjer med ømhed i kroppen til dagligt og trænger til at få gjort noget ved det? Eller måske er der en af dine kære, som du gerne vil forkæle ud over det sædvanlige? Med et oplevelsesgavekort fra RaskRask kan du nu give godt helbred i gave.

Vores veluddannede og passionerede massører kører til hoveddøren, og sørger for en afstressende og lindrende oplevelse i hjemlige omgivelser. Du bestemmer selv gavekortets beløb og kan desuden personliggøre det ved at vælge dit foretrukne design og vedlægge en personlig hilsen til modtageren.

På den måde kan du forkæle en, der fortjener det, og give modtageren mere velvære i sin hverdag.