fbpx

Gavekort til massage

Kan bruges når som helst - er gyldigt i 3 år

Tilbage

Gavekort

Professionel massage

Skriv detaljer

Dit fulde navn:
Din email:

Sådan fungerer det

køb gavekort online

Bestil gavekortet online

Hurtig og sikker transaktion

print selv

Print det flotte gavekort

Du modtager dit specialdesignede gavekort direkte i din indbakke

glad familie

Overrask dine kære

Glæd en du holder af med en gave, der kan mærkes

Læs om andre kunders erfaringer

glad modtager af raskrask gavekort

Giv velvære til dem du holder af - Giv et gavekort til en afslappende massage

Med et massagegavekort behøver du ikke at skynde dig ud i trafikken og ned til en massageklinik. I stedet kører vores professionelle massører hjem til dig, når det passer dig. Du sparer ventetid, rejsetid og kan slappe af i hjemmets trygge omgivelser.

Det er et nyt velvære-koncept, der har dig og dine behov i centrum.

Gavekortet til massage er perfekt som fødselsdagsgave, julegave, jubilæer eller som en firmagave. Eller gaven til manden, der har alt. Gavekortet fra RaskRask kan bruges i det meste af Danmark og er gyldigt i 3 år.

Gavekortet kan bruges til en afslappende wellness-massage, en sportsmassage eller en fysiurgisk massage. Du modtager automatisk gavekortet med e-mail inden for 10 minutter efter dit køb. Gavekortet har naturligvis et flot design og er blevet udarbejdet af vores dygtige designere. Du kan nemt udskrive gavekortet eller sende det til den heldige modtager med e-mail eller via sociale medier.

Et gavekort er den perfekte måde at vise omsorg og taknemmelighed over for nogen, du er tæt på.

Spørgsmål

Gavekort til massage i hele landet

RaskRask begyndte som et start-up i Studentervæksthus Aarhus, og på få år er der sket rigtig meget. Siden 2016 er vi vokset støt, og vi tilbyder nu massage i Danmarks største byer.

Gavekort til massage i Aarhus
Aarhus er en smuk og kulturel by med spændende oplevelser for enhver smag. Smilets By har en afslappende atmosfære som virker afstressende og befriende for sjælen. Af samme årsag var Aarhus, eller Århus, også et naturligt udgangspunkt for RaskRasks begyndelse. Med et massagegavekort i Aarhus får du ikke bare en terapeutisk behandling, du får velvære af den højeste kvalitet. Vi kommer til dig og dækker hele byen, fra Viby over Aarhus Ø til Risskov.

Gavekort til massage i Aalborg
I Region Nordjylland har efterspørgslen på gavekortet vokset gennem den seneste tid. Aalborg er en by i rivende udvikling, hvor nye virksomheder og koncepter slår dørene op hver dag. Vi er glade for at være en del af denne udvikling. Med en håndfuld dygtige massører tilknyttet i det nordjyske, hjælper vi hver dag privatpersoner og virksomheder med at sikre velvære og afslapning fra Svenstrup gennem Aalborg og Nørresundby og videre ud til Vadum og Vodskov.

Gavekort til massage i Odense
Det er ikke så svært at finde ro i sjælen, når man går en tur gennem H.C. Andersens gamle hjemby. De smukke og kulturelle omgivelser har en afstressende effekt på krop og sind, mens Odense Å snor sig gennem byen. Odense er Danmarks tredjestørste by og en by i rivende udvikling. Bestil gavekort til massage i Odense og få en eventyrlig oplevelse. Massagegavekortet kan bruges i hele landet.

Gavekort til massage i København
Først blev konceptet i RaskRask udvidet til Aalborg, hvor en håndfuld dygtige massører har taget hånd om de nordjyske kunder. Derefter gik turen til Odense og Fyn inden København og Sjælland blev sidste stop på vej mod et landsdækkende koncept. Med massører i alle landets største byer kan du frit købe gavekortet og indløse det i hele landet. Det betyder, at selvom du køber et gavekort i Aarhus, så kan du sagtens anvende det til vores massører i Aalborg, Odense eller København.