Massage gavekort | RaskRask.dk

GAVEKORT TIL
MASSAGE

Del velvære med dem du holder af –
Giv et gavekort til massage

Et RaskRask massage gavekort kan mere end et almindeligt massage gavekort. Med et RaskRask gavekort i hånden slipper du for at skulle ræse ud i trafikken og ned på en massageklinik. I stedet kører vores professionelle massører hjem til dig, når det passer dig. Så du sparer ventetid og rejsetid, og kan slappe af i hjemmets trygge rammer.

Det er altså et nyt koncept for velvære, som har dig og dine behov i centrum.

Massage gavekortet passer perfekt som fødselsdagsgave, julegave, jubilæum eller som en firmagave. Det kan bruges i det meste af Danmark, og nårsomhelst inden for 12 måneder.

Gavekortet kan bruges til en afslappende velvære massage, en sportsmassage eller en fysiurgisk massage. Du får automatisk tilsendt gavekortet med email indenfor 20 minutter, efter du har købt det. Du kan nemt printe gavekortet, og give det i hånden. Eller du kan sende det til den heldige modtagere med email eller sociale medier. Gavekortet har selvfølgelig et lækkert design, gennemarbejdet af vores dygtige designer.

Et RaskRask gavekort er den perfekte måde at vise din omsorg og taknemmelighed til en du har nær. Det er en gave som med garanti vil blive følt og mærket.

– Velvære er nemlig noget vi giver til hinanden.

KØB GAVEKORT

Vælg RaskRask gavekort

VÆLG

Vælg længden på massagen til dit gavekort.

Udfyld RaskRask form

UDFYLD

Udfyld dit navn og email.

Betal for massage

BETAL

Betal online med Visa-Dankort eller MasterCard.

Modtag RaskRask gavekort

MODTAG

Modtag over email. Dit gavekort bliver sendt inden for 20 minutter.

OM VORES GAVEKORT

Hvad er et RaskRask gavekort?

Et RaskRask gavekort giver dig adgang til en massage i hjemmet fra en af vores kompetente massører. Modtageren får en unik kode, som giver fri adgang til én massagebehandling. Gavekortet er desuden gennemarbejdet af vores designer, så det har et lækkert look, og det bliver sendt til dig med email, så du både kan sende det elektronisk eller printe det ud og give det i hånden.

Du kan købe det eller læse mere om vores gavekort her

Hvad hvis jeg fortryder mit køb af et gavekortet?

Du har 4 ugers fortrydelsesret fra købsdato på dit gavekort, hvis det ikke har været brugt. Når gavekortet er brugt, kan du ikke få pengene tilbage.
Hvis du har fortrudt dit køb, skal du sende en email til [email protected]

Hvor lang tid er mit gavekort gyldigt?

Gavekortet kan bruges i op til 12 måneder fra købsdatoen.

Hvor kan jeg bruge mit gavekort?

Vi har ikke nogen klinik, da vores koncept er at massøren i stedet kører ud til dig med briks. Det gør det nemmere og hurtigere for dig.
Under Massører kan du se hvilke postnumre hver massør dækker. For at finde en tid, kan du enten  bestille online, eller ringe til os på tlf.  93 88 00 63.

Hvordan betaler jeg for mit gavekort?

Vælg dit gavekort her og udfyld formularen. Derefter vil du kunne betale med Visa-Dankort eller Mastercard via vores sikre forbindelse.

Vi sender dit gavekort, når vi har modtaget betalingen.