Massage gavekort | RaskRask.dk

GAVEKORT

til massage i dit hjem

SÅ LET ER DET

Bestil online og modtag om 10 minutter

Print vores specialdesignede gavekort

Glæd en du holder af med en gave, der kan mærkes

KØB GAVEKORT

Betal med

Del velvære med dem du holder af –
Giv et gavekort til massage

Et RaskRask massage gavekort kan mere end et almindeligt massage gavekort. Med et RaskRask gavekort i hånden slipper du for at skulle ræse ud i trafikken og ned på en massageklinik. I stedet kører vores professionelle massører hjem til dig, når det passer dig. Så du sparer ventetid og rejsetid, og kan slappe af i hjemmets trygge rammer.

Det er altså et nyt koncept for velvære, som har dig og dine behov i centrum.

Massage gavekortet passer perfekt som fødselsdagsgave, julegave, jubilæum eller som en firmagave. Det kan bruges i det meste af Danmark, og nårsomhelst inden for 3 år.

Gavekortet kan bruges til en afslappende velvære massage, en sportsmassage eller en fysiurgisk massage. Du får automatisk tilsendt gavekortet med email indenfor 10 minutter, efter du har købt det. Du kan nemt printe gavekortet, og give det i hånden. Eller du kan sende det til den heldige modtagere med email eller sociale medier. Gavekortet har selvfølgelig et lækkert design, gennemarbejdet af vores dygtige designer.

Et RaskRask gavekort er den perfekte måde at vise din omsorg og taknemmelighed til en du har nær. Det er en gave som med garanti vil blive følt og mærket.

– Velvære er nemlig noget vi giver til hinanden.

OM VORES GAVEKORT

Hvad er et RaskRask gavekort?

Et RaskRask gavekort giver dig adgang til en massage i hjemmet fra en af vores kompetente massører. Modtageren får en unik kode, som giver fri adgang til én massagebehandling. Gavekortet er desuden gennemarbejdet af vores designer, så det har et lækkert look, og det bliver sendt til dig med email, så du både kan sende det elektronisk eller printe det ud og give det i hånden.

Du kan købe det eller læse mere om vores gavekort her

Hvad hvis jeg fortryder mit køb af et gavekortet?

Du har 4 ugers fortrydelsesret fra købsdato på dit gavekort, hvis det ikke har været brugt. Herefter kan gavekortet ikke ombyttes til kontanter.
Hvis du har fortrudt dit køb, skal du sende en email til info@raskrask.dk

Hvor lang tid er mit gavekort gyldigt?

Gavekortet kan bruges i op til 3 år fra købsdatoen.

Hvor kan jeg bruge mit gavekort?

Vi har ikke nogen klinik, da vores koncept er at massøren i stedet kører ud til dig med briks. Det gør det nemmere og hurtigere for dig.
Under Massører kan du se hvilke postnumre hver massør dækker. For at finde en tid, kan du enten  bestille online, eller ringe til os på tlf.  93 88 00 63.

Hvordan betaler jeg for mit gavekort?

Vælg længden på massagen og tryk på “Køb gavekort” her. Derefter vil du kunne betale med Visa-Dankort eller Mastercard via vores sikre forbindelse.

Du modtager dit gavekort med email seneste 10 minutter efter.