Massage i Helsingør fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask
100% quality garanteret

Professionel massage
i Helsingør

Professionel massage
i Helsingør

Massør kører hjem til dig

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer massage i Helsingør

 • Massage i helsingør

  Helsingør er en kystby i den nordøstlige del af Nordsjælland og bliver sommetider kaldt porten til resten af Skandinavien. Helsingør er midtpunkt for Nordsjællands største kommune og samtidig det fjerdestørste byområde på Sjælland. Helsingør er det, man kan kalde en kulturby med dybe rødder i historien. Byen er kendt for Kronborg, Shakespeares Hamlet og Øresundstolden. Dette har dannet grundlag for byens velstand i over 400 år. I den senere tid, er det dog steder som Helsingør Skibsværft, der har været omdrejningspunktet.

 • Nem og bekvem massage i smukke omgivelser

  Det er i dag ombygget og bedre kendt som Kulturværftet – et dynamisk kulturhus med teater, koncerter, udstillinger og meget mere. Helsingør har lidt af det hele og har noget for enhver smag. Det er aldrig kedeligt at være i området og en vandreture i naturen eller ved vandet. Omgivelserne kan være ren terapi for krop og sjæl. For et massage koncept som RaskRask, der lever og ånder for at hjælpe mennesker, hvor de er, kan man næsten ikke ønske sig bedre omgivelser.

 • Forventning og service hører sammen

  Hvad enten du bestiller velvære massage, fysiurgisk massage eller sportsmassage, så tilpasser vi altid massagen til netop dig. Behandleren vil tage en snak med dig om dine udfordringer og forventninger til massagen. Derfra lægges en plan for et behandlingsforløb. Det vigtigste for os er, at du får en tryg og behagelig oplevelse hver gang og at du får fulgt spændinger og smerter helt til dørs.

RaskRask massør bringer massagebriks til kundens lejlighed
assør kommer hjem til en kunde og giver en behagelig behandling
 • Om Raskrask

  RaskRask er et moderne koncept for massage, yoga, personlig træning og frisørklip i hjemmet, der har revolutioneret brancherne. Konceptet startede ud som et eksamensprojekt i 2015 i Aarhus, og har sidenhen vundet adskillige startup-priser, bl.a. Årets Iværksætter. I dag, dækker RaskRask alle landets største byer, såsom Aarhus, Aalborg, Odense og København, men vi kommer også ud lokalt, og dér hvor du er.

  Med RaskRask, slipper du nemlig for både udgifter og tid på transport, og kan nyde en lækker massage i hjemmets trygge omgivelser, eller en udvalgt lokation, som du bestemmer. Vi kommer ud til dig, så du kan nyde nuet og fokusere på dét, der er vigtigt for dig.

 • Prøv en sportsmassage

  Har du ondt i musklerne efter en hård omgang i fitnesscenteret? Har du brug for at kunne restituere hurtigt for at kunne komme videre? Med en sportsmassage fra RaskRask, fokusere massageterapeuten generelt på et specifikt problemområde, som du præsenterer, som regel forbundet med en slags sportsaktivitet, såsom styrke, løb eller stræk. Her går massøren ind og trykker på de berørte områder, der løsner op for affaldsstofferne, som gør at restitutionen fremmes. Det gør i sidste ende at du hurtigere slipper af med muskelømhed.

  Læs mere om vores udbud af massager her!

 • Tilpas din massageoplevelse

  Det starter som regel med en god dialog mellem behandler og massør. Vi samarbejder med dygtige, lokale massører som kender til lokalområdet og dens befolkning. Vi bestræber os altid på at give det bedst mulige resultat.

  Går du rundt med spændinger eller smerter i ryggen? Der er stor forskel på hvor meget behandling, der skal til for at blive løsnet op og blive skadeskvit. Vores massører kan hjælpe dig med at planlægge et behandlingsforløb samt give dig råd og vejledning til, hvordan du sikrer en bedre struktur og kropsposition.

Mød dine massører i Helsingør

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage i Helsingør her

Massage i Helsingør

MASSAGE I HELSINGØR

Helsingør er en kystby i den nordøstlige del af Nordsjælland og bliver sommetider kaldt porten til resten af Skandinavien. Helsingør er midtpunkt for Nordsjællands største kommune og samtidig det fjerdestørste byområde på Sjælland – kun overgået af København, Roskilde og Hørsholm. Helsingør er det, man kan kalde en kulturby med dybe rødder i historien. Byen er kendt for Kronborg, Shakespeares Hamlet og Øresundstolden, der har dannet grundlag for byens velstand i over 400 år. I den senere tid, er det dog steder som Helsingør Skibsværft, der har været omdrejningspunktet. Det er i dag ombygget og bedre kendt som Kulturværftet – et dynamisk kulturhus med teater, koncerter, udstillinger og meget mere. Helsingør har lidt af det hele og har noget for enhver smag. Det er aldrig kedeligt at være i området og en vandreture i naturen eller ved vandet, kan være ren terapi for krop og sjæl. For et massage koncept som RaskRask, der lever og ånder for at hjælpe mennesker, hvor de er, kan man næsten ikke ønske sig bedre omgivelser.

Hvad enten du bestiller velvære massage, fysiurgisk massage eller sportsmassage, så tilpasser vi altid massagen til netop dig. Behandleren vil tage en snak med dig om dine udfordringer og forventninger til massage og derfra lægge en plan for et behandlingsforløb. Det vigtigste for os er, at du får en tryg og behagelig oplevelse hver gang og at du får fulgt spændinger og smerter helt dørs. Det starter som regel med en god dialog mellem behandler og massør. Vi samarbejder med dygtige, lokale massører som kender til lokalområdet og dens befolkning. Vi bestræber os altid på at give det bedst mulige resultat. Går du rundt med spændinger eller smerter i ryggen, kan der være stor forskel på hvor meget behandling, der skal til for at blive løsnet op og blive skadeskvit. Vores massører kan hjælpe dig med at planlægge et behandlingsforløb samt give dig råd og vejledning til, hvordan du sikrer en bedre struktur og kropsposition.