Sådan forbereder du dig til din hjemmemassage - RaskRask

Så blev det endelig tid til at gøre lidt godt for dig selv. Den tiltrængte hjemmemassage er booket og du har taget første skridt mod mere velvære. Hos RaskRask vil vi gerne sikre os, at din massageoplevelse bliver så behagelig og effektiv som muligt. Derfor har vi samlet lidt praktiske informationer og gode råd, som du kan benytte, mens du venter på din behandler. Sæt dig godt rette og lad os guide dig til en uforglemmelig massage i hjemmet.

Det første punkt handler ikke så meget om fysisk eller mental forberedelse, men er alligevel en vigtig pointe at få med. Så lad os bare få slået fast med det samme, at den bedste behandling opstår gennem god kommunikation mellem dig og din behandler.

Din behandler er altid interesseret i, at du får den bedst mulige oplevelse. Vi har alle forskellige præferencer i forhold til tryk og tilgang, så vær ikke bange for at udtrykke dine ønsker til massagen.

Som udgangspunkt vil din behandler mærke efter, hvor spændingerne har ophobet sig og arbejde med de ømme områder. Vi har dog alle forskellige præferencer, og i sidste ende er det dig, der bestemmer, hvor hårdt eller blødt, der skal trykkes samt hvilke områder, du ønsker fokus på. Derfor er det helt okay at guide din behandler undervejs.

Der er mange fordele ved at få massage i hjemmet. Du undgår besværet med at skulle forlade hjemmet med smerter i kroppen, og kan i stedet glæde dig over at gå direkte fra behandlingsbriksen til sofaen, når massagen er afsluttet. Det reducerer unødvendig stress, så du kan nyde behandlingen fuldt ud. Derudover giver massage i hjemmet dig friheden til at skabe din egen atmosfære, så du kan skabe lige netop det rum, hvor du føler dig mest komfortabel, tryg og uforstyrret.

Luft ud inden behandleren ankommer og sørg for at rummet har en behagelig temperatur. Fjern evt. forstyrrende elementer og vælg et rum, hvor du føler dig uforstyrret og godt tilpas.

Briksen er cirka 2 meter lang og behandleren skal kunne komme hele vejen rundt. 

Gør dig evt tanker om, hvorvidt du ønsker snak eller stilhed under behandlingen. Hvis ikke du ønsker snak, kan du evt sætte lidt musik på for at skabe en afslappende atmosfære. Få inspiration fra vores Playliste på Spotify her.

Den fysiske forberedelse hænger på mange måder sammen med at skabe en tryg og afslappende atmosfære. Det handler nemlig om at give dig selv de bedste forudsætninger for at kunne være tilstede i nuet og nyde behandlingen fuldt ud.

Selvom det måske virker oplagt at tage et bad efter sin massage, så er der også fordele ved at tage et bad før sin massage. At starte med et varmt brusebad kan forberede kroppen ved at løsne muskelspændinger og rense huden for sved og urenheder. Dette skaber en mere behagelig og hygiejnisk oplevelse for både dig og behandleren.

Som udgangspunkt ligger man afklædt under behandlingen, med et tæppe eller håndklæde over sig. På den måde, kan behandleren nemmere komme til og få godt fat i spændingerne. 

Du er også velkommen til at have tøj på under behandlingen. Her anbefaler vi noget afslappet tøj som fx. en løs trøje og joggingbukser, så du ligger behageligt på briksen.

Forestil dig dette: Du ligger på briksen, behandlingen er i gang og roen har sænket sig over dig. Efter en lang dag på jobbet føler du dig endelig helt afslappet. Pludselig ringer telefonen! Det er faster Hanne, som bare lige vil høre, hvordan det står til. Sæt mobilen på lydløs og nyd et velfortjent øjeblik uden forstyrrelser. 

Har du mange bolde i luften eller flyder tankerne over, så forsøg at få ryddet tankerne før din massage. Det kan du for eksempel gøre ved at skrive dagens gøremål ned på et stykke papir, så du ikke behøver spekulere over, om du glemmer noget, mens du ligger på briksen. Ligesom med det fysiske rum, så er det altid en god idé at få ryddet op og skabt nogle afslappende og positive rammer – både fysisk og mentalt.

Har du brug for at komme helt ned i gear, kan du benytte dig af simple vejrtrækningsøvelser. Det er en god måde at få sænket pulsen og få afløb for tankemylder. Vores behandler Natalia viser dig hvordan her.

Som nævnt er en af de helt store fordele ved massage i hjemmet, at du kan forblive afslappet efter massagen. Det kan være en god idé at afsætte lidt tid til ren afslapning efter din behandling. Husk, at vi alle har forskellige præferencer og behov. Tilpas derfor ovenstående råd til dig. Det afgørende er, at du får en god oplevelse.

Book tid til velvære

Indtast din adresse og find en behandler nær dig

Til toppen