Wellness gavekort - RaskRask

Wellness gavekort til massage

Gyldigt i 3 år

Tilbage
Gitte K

(102 anmeldelser)

Vidar

(187 anmeldelser)

Anna Sofie

(22 anmeldelser)

Just P

(54 anmeldelser)

Aviaja

(93 anmeldelser)

Gør dit gavekort personligt

Vælg dit design

Få inspiration:

0/300

Vælg dit design

Uanset om dit oplevelsesgavekort er til en fødselsdagsgave, en julegave eller bare fordi, så har vi et design, der passer til. Vælg din favorit blandt mange forskellige mønstre, farver og anledninger.

Gør det personligt

Når du bestiller oplevelsesgavekortet, kan du også tilføje en personlig hilsen til modtageren. Er du tom for ord eller mangler den rigtige sætning, kan du få idéer ved at klikke på “Få inspiration”. Du kan bruge teksten som den er, eller give den et personligt strejf.

Email

Oplevelsesgavekortet bliver sendt direkte til din mail. Så kan du selv bestemme, om du vil printe det eller sende det videre til den heldige modtager.

Det siger kunderne om os

glad modtager af raskrask gavekort

Giv velvære til dem du holder af - Giv et gavekort til en afslappende massage

Med et massage gavekort behøver du ikke at skynde dig ud i trafikken og ned til en massageklinik. I stedet kører vores professionelle massører hjem til dig, når det passer dig. Du sparer ventetid, rejsetid og kan slappe af i hjemmets trygge omgivelser.

Det er derfor et nyt velvære koncept, der har dig og dine behov i centrum.

Massage gavekortet er perfekt som fødselsdagsgave, julegave, jubilæer eller som en firmagave. Det kan bruges i det meste af Danmark og er gyldigt i 3 år.

Gavekortet kan bruges til en afslappende wellness massage, en sports massage eller en fysiurgisk massage. Du modtager automatisk gavekortet med e-mail inden for 10 minutter efter, at du har købt det. Du kan nemt udskrive gavekortet eller sende det til den heldige modtager med e-mail eller via sociale medier. Gavekortet har naturligvis et flot design og er blevet udarbejdet af vores dygtige designere.

Et gavekort er den perfekte måde at vise omsorg og taknemmelighed over for nogen, du er tæt på. Det er en gave, der vil mærkes med garanti.

Velvære er noget, vi giver til hinanden.

Spørgsmål