Wellness gavekort | RaskRask

WELLNESS GAVEKORT

til massage i dit hjem

SÅ LET ER DET

køb gavekort online icon

Bestil online og modtag om 10 minutter

gavekort icon

Print vores specialdesignede gavekort

få gavekort på email icon

Glæd en du holder af med en gave, der kan mærkes

KØB WELLNESS GAVEKORT

Gælder i 3 år og kan bruges i hele landet

60min gavekort

2 timers parmassage gavekort

Betal med mastercard logovisa logovisa electron logoamerican express logo

OM VORES GAVEKORT

Hvad er et RaskRask gavekort?

Et RaskRask gavekort giver dig adgang til en massage i hjemmet fra en af vores kompetente massører. Modtageren får en unik kode, som giver fri adgang til én massagebehandling. Gavekortet er desuden gennemarbejdet af vores designer, så det har et lækkert look, og det bliver sendt til dig med email, så du både kan sende det elektronisk eller printe det ud og give det i hånden.

Du kan købe det eller læse mere om vores gavekort her

Hvad hvis jeg fortryder mit køb af et gavekortet?

Du har 4 ugers fortrydelsesret fra købsdato på dit gavekort, hvis det ikke har været brugt. Herefter kan gavekortet ikke ombyttes til kontanter.
Hvis du har fortrudt dit køb, skal du sende en email til info@raskrask.dk

Hvor lang tid er mit gavekort gyldigt?

Gavekortet kan bruges i op til 3 år fra købsdatoen.

Hvor kan jeg bruge mit gavekort?

Vi har ikke nogen klinik, da vores koncept er at massøren i stedet kører ud til dig med briks. Det gør det nemmere og hurtigere for dig.
Under Massører kan du se hvilke postnumre hver massør dækker. For at finde en tid, kan du enten  bestille online, eller ringe til os på tlf.  93 88 00 63.

Hvordan betaler jeg for mit gavekort?

Vælg længden på massagen og tryk på “Køb gavekort” her. Derefter vil du kunne betale med Visa-Dankort eller Mastercard via vores sikre forbindelse.

Du modtager dit gavekort med email seneste 10 minutter efter.


Wellness gavekort

Har du brug for den perfekte gave eller overraskelse til kæresten, veninden eller måske forældre og bedsteforældre?

Med et Wellness Gavekort fra RaskRask kan du forkæle en du holder af. Lige meget, hvor i landet de befinder sig. Gavekortet giver adgang til alle vore massører og garanterer velværemassage af den fineste kvalitet. Wellness gavekortet egner sig både til fødselsdage, jul, jubilæums eller som gave til medarbejderne i virksomheden. Når du giver et wellness gavekort, viser du samtidig interesse for modtagerens helbred. Det sender et signal om, at man vil denne person det bedste. Det kan for eksempel være en anerkendelse af at personen har gjort en ekstra stor indsats eller blot være en god ven, veninde eller kollega. Rigtig mange efterspørger vores wellness gavekort som en barselsgave. Kvinder der lige har født oplever for eksempel ofte spændinger og overbelastning som resultat af en lang graviditet. Her kan en wellness massage hjælpe til med at skabe fornyet flow i kroppens muskulatur. Med andre ord handler den gode ide ofte om, hvorfor man vælger lige netop denne gave. Omtanken ligger dermed i årsagen.

Et RaskRask wellness gavekort er den helt rigtige måde at vise din omsorg og eventuelle taknemmelighed til en du har nær. Det er en gave der med garanti bliver følt og mærket, og ikke mindst en særlig oplevelse, der vil blive husket. Lige meget hvem, der har fortjent lidt ekstra velvære i hverdagen, så kan vi hjælpe. Gavekortet kan bruges i alle de områder, hvor RaskRask har massører. Det gælder når som helst inden for 3 år.