Wellness gavekort - RaskRask

Wellness gavekort til massage

En gave der kan mærkes (Gyldig i 3 år)

Vis tanke og omsorg med et oplevelsesgavekort til velvære. Vælg mellem et gavekort til massage, træning og yoga i eget hjem. Gavekortet kan også bruges som værdibevis til andre ydelser.

Gør dit gavekort personligt

Vælg dit design

Få inspiration

0/300

Vælg ønskede indpakning

Email

Modtag gavekortet på din mail og print det ud eller send det direkte til modtageren.

Konvolut

Modtag gavekortet af postmanden i en fin blå konvolut. Få det tilsendt til dig selv eller direkte til modtageren.

Gaveæske

Modtag gavekortet af postmanden i en flot gaveæske. Få det tilsendt til dig selv eller direkte til den heldige modtager.

Gitte K

(172 anmeldelser)

Vidar

(369 anmeldelser)

Just P

(70 anmeldelser)

Aviaja

(238 anmeldelser)

Vælg dit design

Uanset om dit oplevelsesgavekort er til en fødselsdagsgave, en julegave eller bare fordi, så har vi et design, der passer til. Vælg din favorit blandt mange forskellige mønstre, farver og anledninger.

Gør det personligt

Når du bestiller oplevelsesgavekortet, kan du også tilføje en personlig hilsen til modtageren. Er du tom for ord eller mangler den rigtige sætning, kan du få idéer ved at klikke på “Få inspiration”. Du kan bruge teksten som den er, eller give den et personligt strejf.

Send som email eller fysisk brev

Du bestemmer om oplevelsesgavekortet skal sendes elektronisk via mail eller fysisk i en konvolut eller fin gaveæske. Du kan vælge at sende oplevelsesgavekort hjem til dig selv eller direkte til den heldige modtager.

Det siger kunderne om os

Giv velvære til dem du holder af - Giv et gavekort til en afslappende massage

Med et massage gavekort behøver du ikke at skynde dig ud i trafikken og ned til en massageklinik. I stedet kører vores professionelle massører hjem til dig, når det passer dig. Du sparer ventetid, rejsetid og kan slappe af i hjemmets trygge omgivelser.

Det er derfor et nyt velvære koncept, der har dig og dine behov i centrum.

Massage gavekortet er perfekt som fødselsdagsgave, massage julegave, gave til jubilæer eller som en firmagave. Det kan bruges i det meste af Danmark og er gyldigt i 3 år.

Gavekortet kan bruges til en afslappende wellness massage, en sports massage eller en fysiurgisk massage. Du modtager automatisk gavekortet med e-mail inden for 10 minutter efter, at du har købt det. Du kan nemt udskrive gavekortet eller sende det til den heldige modtager med e-mail eller via sociale medier. Gavekortet har naturligvis et flot design og er blevet udarbejdet af vores dygtige designere.

Et gavekort er den perfekte måde at vise omsorg og taknemmelighed over for nogen, du er tæt på. Det er en gave, der vil mærkes med garanti.

Velvære er noget, vi giver til hinanden.

Spørgsmål