Velvære Massage fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Velvære-massage
i dit hjem

Professionel massage

Velvære på dine vilkår

Forsikret af Tryg logo

I samarbejde med RaskRask, Tryg logo har sammensat en forsikring, der giver tryghed.

Læs mere

Kvalitetsgaranti

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse hver gang.

Læs mere

Presseomtale

Firmamassage

Sådan fungerer vores massage

Massage book

Tid til det vigtige

Bestil din professionelle massage når det passer dig. Så du får tid til der betyder noget

Massage i dit hjem

Velvære bragt til døren

Få din massage det mest afslappende sted i verden - i dit hjems trygge rammer

Få massage

Altid i gode hænder

Alle vores massører er nøje udvalgte, eksaminerede og forsikret af

Har du brug for at slappe af? Prøv en velværemassage i dit eget hjem

Velvære-massage en massage med fokus på at fremme velvære og dermed forebygge og afhjælpe stress. Massagen går ind og påvirker dit nervesystem på en positiv måde, sådan at du efterlades med ro i både krop og sjæl.
Stressreducering er en af de mest betydelige fordele af afslapningsmassage og er en vigtig del af en sundere livsstil. Over tid opbygger kroppen usunde mængder af stresshormoner som reaktion på fx arbejdet, deadlines, trafikpropper, problemer i parforholdet eller andet. Disse hormoner kan forårsage fysiske problemer, ligesom fordøjelsesproblemer, hovedpine eller søvnløshed.
Velvære-massage fungerer dermed sådan at den nedsætter mængden af stresshormoner i kroppen og efterlader dig helt afslappet og udhvilet.

Hvordan fungerer massagen?

Teknikkerne anvendt under sessionen fremmer blodstrømningen gennem trafikerede områder, frigiver trykket og tillader nyt blod at strømme gennem målrettede områder. Når musklerne forsigtigt trækkes og presses, bliver mælkesyre skyllet fra væk musklerne, hvilket bidrager til den forbedrede funktion af lymfesystemet. Lymfesystemets funktion er bl.a. at rense kroppens indre organer og muskler for metabolisk affald, hvilket fører til bedre fungerende og lavere blodtryk. Den forbedrede blodgennemstrømning påvirker blodforsyningen til hudens celler. Dette medfører at din hud bliver sundere, friskere og får en fornyet glød, som på lang sigt giver dig en glattere hud. Blodgennemstrømningen kan også give dig sundere knogler, med den forøgede ilt og næring.

Fordele ved velvære-massage

Ud over at give ro i kroppen og yngre hud, har massagen også den fordel at den fremmer god blodcirkulation, hvilket fører til lavere blodtryk og forbedrede kropsfunktioner. Lider du af kroniske eller regelmæssige muskelspændinger, kan massage også hjælpe. Spændingerne bliver løsnet op og du får en mere fri blodgennemstrømning. Muskelspændinger og smerter kan sætte sig både i kroppen og i sindet og kan være årsagen til at du føler dig mere træt end normalt eller angst eller deprimeret. Fordi massage netop er perfekt til både at få din krop og dit sind til at slappe af, er denne behandlingsform lige hvad du behøver.

hotel massage

Fingeren på pulsen

Modtag særlige tilbud og gode råd til en sund hverdag med mere velvære.

massage

Velvære-massage i Aarhus

Aarhus er en by fyldt med spændende oplevelser. Byen er et stykke historie i sig selv, og man behøver blot går en tur gennem de mange smukke gader for at mærke den afstressende effekt på krop og sind. Aarhus Å snor sig gennem byen og binder med sine 32 kilometer land og hav sammen. Med RaskRask får du følelsen af velvære og afslapning hjem i stuen. Med en velvære-massage i Aarhus med en af vores dygtige lokale massører, får du en velvære-massage af bedste kvalitet.

Velvære-massage i Aalborg

Mangler du en velvære-massør i Aalborg? Så prøv en af vores dygtige lokale massører. Nordjylland er rig på afslappende oplevelser og ophold, men intet slår ens eget hjem. Få den bedste velvære-massage bragt til døren i hele Aalborg og Nordjylland.

Velvære-massage i Odense

Odense er hjemsted for 178.210 indbyggere og er en af Danmarks ældste byer. Med Odense Å på den ene side og Odense Fjord på den anden samt et væld af natur og kultur, bliver det svært at finde mere idylliske rammer for en mobil velvære-massage. Få en velvære-massage for i Odense for afspænding og afslapning i hverdagen.

Velvære-massage i København

Københavns historie går helt tilbage til år 800. Byen er i dag hjemsted for 717.698 borgere, når man medregner Frederiksberg Kommune. Et stor udvalg af byens attraktioner findes i gåafstand – heriblandt Tivoli Strøget, Nyhavn, Christiansborg og meget mere. Der er også rig mulighed for natur og afslappende oplevelser i København. Det kan dog sommetider være en udfordringen at komme gennem den tunge trafik. Det kan vi til gengæld hjælpe med hos RaskRask. Vi bringer nemlig velvære-massage til dig.

RaskRask kommer også ud lokalt og til dér hvor du bor – find din nærmeste massør her!

Mød dine massører

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Det siger kunderne om os

Convenience

 • Massage i dit hjem, når det passer dig
 • Spar besværlig rejse- og ventetid
 • Massøren medbringer briks og olie
 • Mere overskud til det vigtige

Tryghed og faglighed

 • Kvalificeret og eksamineret massør
 • Massage i hjemmets trygge og vante rammer
 • Kvalitetsgaranti

Tilpasset dine behov

 • Dit velvære i centrum
 • Behandling tilpasset dig
 • Fokus på de områder, der generer dig 
 • Gode råd til bedre velvære i din hverdag

Massører i hele landet

Start din massage her