Velvære Massage fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Velvære-massage

i dit hjem eller på arbejdspladsen

house-iconI dit hjem
office-iconFirmamassage

Massage i hjemmets trygge rammer, når det passer dig. Til øget velvære og lindring af stress og spændinger.

200+ behandlere

Forsikret af Tryg logo

Skjold

Du og dit hjem er forsikrede under behandlingen.

Læs mere

Kvalitetsgaranti

Badge

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse hver gang.

Læs mere

Presseomtale

TV2 logo Børsen logo ALT. logo Femina logo Jyllands Posten logo Berlingske logo

Velvære-massage på dine vilkår

Forkæl dig selv med en professionel og kvalitetsbevidst massage i hjemmets trygge rammer. Eller få en massageordning på arbejdspladsen, der øger medarbejdernes trivsel og velvære.

Kunde der indtaster adresse

Indtast din adresse

Vælg mellem massage til privat og erhverv og find den løsning, der passer til dig.

Kunde og behandler mødes

Vi kører hjem til dig

Behandleren medbringer det nødvendige udstyr og tilpasser behandlingen til dig.

Behandler der giver massage til kunde

Altid i gode hænder

Alle vores behandlere er nøje udvalgte, eksaminerede og forsikrede af Tryg logo

Velvære-massage til alle behov

Vores behandlere kører hjem til dig eller til din arbejdsplads med det nødvendige udstyr, så du kan nyde en tryg og professionel behandling, når det passer dig. Til priser hvor alle kan være med.

Mød dine behandlere

200+ professionelle behandlere, står klar til at hjælpe dig i hele landet.

RaskRask behandler Emma B
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Julien
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Gitte K
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Vidar
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Beth
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Aviaja
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Sophie
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Oksana S
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Renata
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Mesha
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Karina A
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Faith
Trustpilot 5-stars

Alle behandlere er sundhedsfagligt uddannede, nøje udvalgte og forsikrede af Tryg logo Indtast din adresse for at se alle vores behandlere i dit område.

Book Velvaere massage

Professionel massage i hjemmet

Vi har skabt RaskRask sammen med professionelle fysioterapeuter og certificerede massører. Vores koncept er bygget op omkring en deleøkonomisk forretningsmodel. Det betyder, at vores massører kører ud til dig med briks og olie, når du skal have massage. Dermed sparer vores behandlere store udgifter, der ellers ville blive brugt på at have en klinik. Du behøver ikke at tænke på ventetid eller transporttid. På den måde får du nem adgang til en professionel massage, lige når det passer dig.

Vi tager os af det administrative

Vi ordner alt det kedelige administrative arbejde for vores behandlere, så de kan fokusere på deres passion for massage. RaskRask giver tid og overskud til det vigtige. Vi sørger for markedsføring og kundesupport, så vores behandlere har tid og overskud til at give dig en massage, der passer til netop dine behov og ønsker.

Kvalitetsgaranti

RaskRask arbejder hver dag på at skabe mere sundhed og velvære i hverdagen. Vi gør det ved at samarbejde med nøje udvalgte og certificerede behandlere, der er eksperter i deres felt. Vores behandlere er uddannet til at give dig den bedste mulige oplevelse. De lytter til dine ønsker og behov, og de giver dig den massage, der passer til dig. Hvis du mod forventning ikke er tilfreds med din behandling, har du mulighed for at benytte vores kvalitetsgaranti. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at sikre dig en god og professionel oplevelse – hver gang.

Fingeren på pulsen

Modtag særlige tilbud og gode råd til en sund hverdag med mere velvære.

Brug for en afslappende massage?

Velvære-massage er en massage med fokus på at fremme velvære og dermed forebygge og afhjælpe stress. Massagen går ind og påvirker dit nervesystem på en positiv måde, sådan at du efterlades med ro i både krop og sjæl.
Stressreducering er en af de mest betydelige fordele af afslapningsmassage og er en vigtig del af en sundere livsstil. Over tid opbygger kroppen usunde mængder af stresshormoner som reaktion på fx arbejdet, deadlines, trafikpropper, problemer i parforholdet eller andet. Disse hormoner kan forårsage fysiske problemer, ligesom fordøjelsesproblemer, hovedpine eller søvnløshed.
Velvære-massage fungerer dermed sådan at den nedsætter mængden af stresshormoner i kroppen og efterlader dig helt afslappet og udhvilet.

Hvordan fungerer massagen?

Teknikkerne anvendt under sessionen fremmer blodstrømningen gennem trafikerede områder, frigiver trykket og tillader nyt blod at strømme gennem målrettede områder. Når musklerne forsigtigt trækkes og presses, bliver mælkesyre skyllet fra væk musklerne, hvilket bidrager til den forbedrede funktion af lymfesystemet. Lymfesystemets funktion er bl.a. at rense kroppens indre organer og muskler for metabolisk affald, hvilket fører til bedre fungerende og lavere blodtryk. Den forbedrede blodgennemstrømning påvirker blodforsyningen til hudens celler. Dette medfører at din hud bliver sundere, friskere og får en fornyet glød, som på lang sigt giver dig en glattere hud. Blodgennemstrømningen kan også give dig sundere knogler, med den forøgede ilt og næring.

Fordele ved velvære-massage

Ud over at give ro i kroppen og yngre hud, har massagen også den fordel at den fremmer god blodcirkulation, hvilket fører til lavere blodtryk og forbedrede kropsfunktioner. Lider du af kroniske eller regelmæssige muskelspændinger, kan massage også hjælpe. Spændingerne bliver løsnet op og du får en mere fri blodgennemstrømning. Muskelspændinger og smerter kan sætte sig både i kroppen og i sindet og kan være årsagen til at du føler dig mere træt end normalt eller angst eller deprimeret. Fordi massage netop er perfekt til både at få din krop og dit sind til at slappe af, er denne behandlingsform lige hvad du behøver.

Velvaere massage i Danmark
Raskrask team

Vi passer godt på behandlerne så de kan passe godt på dig

Kom med bag kulissen og mød holdet bag RaskRask, som hverdag arbejder på at give dig og behandlerne de bedste forhold.

Læs mere

Det siger kunderne

Det er afgørende for os, at du får en god oplevelse hver eneste gang. Læs her hvad vores kunder siger om os.

Hvorfor vælge RaskRask?

Find tid til velvære-massage

Indtast din adresse og find en behandler i dit område.

Til toppen