fbpx

Velvære-massage
i dit hjem

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

Har du brug for at slappe af? Prøv en velvære-massage

Massage forebygger og afhjælper stress. Du får ro i krop og sjæl, ved at massagen påvirker dit nervesystem positivt. Stressreducering er en af de mest betydelige fordele af afslapningsmassage og er en vigtig del af en sundere livsstil. Over tid opbygger kroppen usunde mængder af stresshormoner som reaktion på fx arbejdet, deadlines, trafikpropper, problemer i parforholdet eller andet. Disse hormoner kan forårsage fysiske problemer, ligesom fordøjelsesproblemer, hovedpine eller søvnløshed. Velvære-massage nedsætter mængden af stresshormoner i kroppen og efterlader dig helt afslappet og udhvilet.

Massage forbedrer også blodcirkulationen, hvilket fører til lavere blodtryk og forbedret kropsfunktioner. Teknikkerne anvendt under sessionen fremmer blodstrømningen gennem trafikerede områder, frigiver trykket og tillader nyt blod at strømme gennem målrettede områder. Når musklerne forsigtigt trækkes og presses, bliver mælkesyre skyllet fra væk musklerne, hvilket bidrager til den forbedrede funktion af lymfesystemet. Lymfesystemets funktion er bl.a. at rense kroppens indre organer og muskler for metabolisk affald, hvilket fører til bedre fungerende og lavere blodtryk. Den forbedrede blodgennemstrømning påvirker blodforsyningen til hudens celler. Dette medfører at din hud bliver sundere, friskere og får en fornyet glød, som på lang sigt giver dig en glattere hud. Blodgennemstrømningen kan også give dig sundere knogler, med den forøgede ilt og næring.

Hvis du har muskelspændinger, kan massage også hjælpe. Spændingerne bliver løsnet op og du får en mere fri blodgennemstrømning. Muskelspændinger og smerter kan sætte sig både i kroppen og i sindet og kan være årsagen til at du føler dig mere træt end normalt eller angst eller deprimeret. Fordi massage netop er perfekt til både at få din krop og dit sind til at slappe af, er denne behandlingsform lige hvad du behøver.

Sådan fungerer det

Mød dine fagpersoner

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af

Du og dit hjem er altid forsikret af , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Velvære-massage i hele landet

Velvære-massage i Aarhus
Aarhus er en by fyldt med spændende oplevelser. Byen er et stykke historie i sig selv, og man behøver blot går en tur gennem de mange smukke gader for at mærke den afstressende effekt på krop og sind. Aarhus Å snor sig gennem byen og binder med sine 32 kilometer land og hav sammen. Med RaskRask får du følelsen af velvære og afslapning hjem i stuen. Med en velvære-massage i Aarhus med en af vores dygtige lokale massører, får du en velvære-massage af bedste kvalitet.

Velvære-massage i Aalborg
Mangler du en velvære-massør i Aalborg? Så prøv en af vores dygtige lokale massører. Nordjylland er rig på afslappende oplevelser og ophold, men intet slår ens eget hjem. Få den bedste velvære-massage bragt til døren i hele Aalborg og Nordjylland.

Velvære-massage i Odense
Odense er hjemsted for 178.210 indbyggere og er en af Danmarks ældste byer. Med Odense Å på den ene side og Odense Fjord på den anden samt et væld af natur og kultur, bliver det svært at finde mere idylliske rammer for en mobil velvære-massage. Få en velvære-massage for afspænding og afslapning i hverdagen.

Velvære-massage i København
Københavns historie går helt tilbage til år 800. Byen er i dag hjemsted for 717.698 borgere, når man medregner Frederiksberg Kommune. Et stor udvalg af byens attraktioner findes i gåafstand – heriblandt Tivoli Strøget, Nyhavn, Christiansborg og meget mere. Der er også rig mulighed for natur og afslappende oplevelser i København. Det kan dog sommetider være en udfordringen at komme gennem den tunge trafik. Det kan vi til gengæld hjælpe med hos RaskRask. Vi bringer nemlig velvære-massage til dig.