fbpx

Fysiurgisk massage
i dit hjem

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

DR logo
Børsen_logo
jyskebank tv
Jyllands-posten
berlingske
TV 2 logo

Covid-19 retningslinjer - læs mere

Sidder ubehaget dybt i muskulaturen?

Få en fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er en dybdegående massage, hvor massøren tager udgangspunkt i din krops anatomiske opbygning, hvilket gør den meget effektiv mod smerter og spændinger. Den koncentrerer sig om de dybe muskler og bindevævet i kroppen, og anbefales ofte som en behandlingsmulighed til muskelspændinger. Ved at bruge dybe fingertryk og langsomme, faste strøg, bliver fysiurgisk massage anvendt til behandling af stram muskulatur og forskellige typer muskelspændinger. Dybe muskelspændinger og stramhed i muskulaturen kan skabe ubalance i din krop og i dit bevægemønster, hvilket kan give problematikker i andre dele af kroppen. Fysiurgisk massage hjælper med at skabe bedre balance i din muskulatur, stimulerer dit kredsløb, fjerne affaldsstoffer og forebygge, at du opbygger andre problematikker i kroppen pga. ubalancen i muskulaturen.

Dårlige arbejdsstillinger eller forkerte bevægelser skaber også ofte muskelspændinger eller muskelsmerter, som kan sidde i kroppen gennem lang tid. Ofte er disse dårlige arbejdsstillinger og forkerte bevægelser blevet en vane, hvor man ubevidst har tendens til at fortsætte med disse. Spændingerne går derved ikke naturligt væk, men øges gradvist over tid, hvilket skaber flere smerter i muskulaturen. Ofte spænder man ubevidst op, når man har ondt, og prøver at undgå at bruge de smertefulde områder. Herved skabes en “ond cirkel”, hvor musklerne bliver mere og mere spændt, og da man prøver at undgå at bruge dem, kompenserer man ved at bruge de omkringliggende muskler, hvor der således også kan opbygges spændinger. Problemet kan således brede sig. Gennem en fysiurgisk massage kan du opnå en øget blodgennemstrømning, en forøget bevægelighed, aftagende ømhed og smerter, styrket immunforsvar og nedsat blodtryk. Massageformen behandler netop det område, hvor problemet udspringer fra. Alle disse faktorer vil hjælpe på spændingerne og give dig en bedre følelse i kroppen.

Den moderne verden byder på spændende og fleksible arbejdsvilkår, men alt for ofte medfører den høje hastighed også en øget træthed og somme tider et enormt stressniveau. Dette kan en fysiurgisk massage afhjælpe ved at få løsnet op i kroppens muskler og påvirke dit hormonsystem positivt. Ved massage udløses dopamin og serotonin, mens produktionen af stresshormonet kortisol mindskes. Denne kombination har vist sig at forbedre din søvn og mindske træthed i dine vågne timer.

Sådan fungerer vores massage

Mød dine fagpersoner

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Fysiurgisk massage i Danmark

HVORFOR VÆLGE EN FYSIURGISK MASSAGE?

Fysiurgisk massage er en dyb og tværgående behandling af kroppens muskulatur, der tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning. Behandlingen har fokus på at bearbejde muskelspændinger og myoser. Vores behandlere benytter sig af forskellige massageteknikker, hvilket gør det muligt at tilpasse massagen efter dine behov. Massagen kan foregå med og uden olie.

Spændinger i muskler og led

Kontorarbejde og rutineprægede arbejdsstillinger kan hurtigt medføre spændinger i skulder, ryg og nakke. Ofte bemærker vi ikke, at musklerne er overbelastet, før det er for sent, og smerterne melder sig. En dybdegående, fysiurgisk massage kan effektivt afhjælpe spændte muskler muskler og stive led, samt forebygge at spændingerne spreder sig.

Bekæmp din stress – Fysiurgisk massage

Hovedpine og spændinger bliver ofte udløst, når du er stresset eller fuldt optaget af noget andet, og derfor ikke er opmærksom på kropsholdning, positionering, løfteteknik osv. Det kan føre til længerevarende lidelser, som kan påvirke stressniveuet yderligere. Fysiurgisk massage løsner ikke blot spændinger og ømme led, det har også en direkte effekt mod mental stress, da massagen er med til at sænke udskillelsen af stresshormonet kortisol.

Fysiurgisk massage mod hovedpine

En af de mest almindelige lidelser i forbindelse med kontorarbejde er spændingshovedpine.
Spændingshovedpine er kendetegnet ved, at den stammer fra muskelspændinger i nakke og øvre ryg. Det føles strammende, pressende og kan give koncentrationsbesvær. Ofte sidder hovedpinen foran i pandebåndet eller føles, som en hjelm der strammer om hovedet. Denne form for hovedpine kan også være til stede, når man vågner om morgenen, og den forværres ved stress, træthed og larm. Da spændingshovedpine ofte er relateret til muskelspændinger, kan en dybdegående massage være meget gunstig mod dette. Mange oplever øjeblikkelig forbedring af hovedpinen efter en behandling.

Hvordan du undgår skader

Det er vigtigt, at man tager hånd om kroppens signaler. Hovedpine, spændinger og ømme muskler og led kan føre til skader og i værste fald funktionsnedsættelse.

Mange skader skyldes unødvendig overbelastning og forkert positionering. En fysiurgisk massage hjælper til at få muskulaturen i harmoni, så du slapper bedre af. Samtidig forebygger det, at muskelspændingerne medfører skader eller stramhed i muskulaturen, der er sværere at løsne op for. Er skaden allerede sket, vil en fysiurgisk massage gøre genoptræningsfasen hurtigere og mere effektiv.

Få fysiurgisk massage i alle de store byer

Fysiurgisk massage i Aarhus
RaskRask har sine rødder i Aarhus, hvor vi startede med at bringe massage ud til folket i 2016. Over hele byen fra Viby til Risskov blev konceptet taget godt imod. Siden udviklede det sig til resten af landet. Efter den positive feedback fra aarhusianerne, valgte RaskRask at kigge nordpå.

Fysiurgisk massage i Aalborg
Aalborg blev det næste naturlige stop. RaskRask fik startet et samarbejde med en håndfuld af de dygtigste massører i området, som tilsammen dækker områderne Restrup Enge, Hasseris, Nørre Tranders og videre nordpå mod Nørresundby, Lindholm og Nørre Uttrup.

Fysiurgisk massage i Odense
Da det jyske marked var på plads, var det tid til at kigge østpå. Odense blev første stop efter Lillebæltsbroen. I dag dækker massører en stor del af Fyn – heriblandt Næsby, Marslev, Langeskov og Otterup.

Fysiurgisk massage i København
København er seneste stop på rejsen mod et landsdækkende koncept, som i dag huser mere end 80 massører fordelt på Jylland, Fyn og Sjælland. Om man holder til midt på Strøget eller i yderkanterne ved Hvidovre, Rødovre eller Hellerup, så har vi en lokal massør, som kan hjælpe. Vi kører i hele hovedstaden og forsøger altid at tilpasse os jeres behov.