Fysiurgisk Massage fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Fysiurgisk massage
i dit hjem

Professionel massage

Velvære på dine vilkår

Forsikret af Tryg logo

I samarbejde med RaskRask, Tryg logo har sammensat en forsikring, der giver tryghed.

Læs mere

Kvalitetsgaranti

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse hver gang.

Læs mere

Presseomtale

Firmamassage

Sådan fungerer vores massage

Massage book

Tid til det vigtige

Bestil din professionelle massage når det passer dig. Så du får tid til der betyder noget

Massage i dit hjem

Velvære bragt til døren

Få din massage det mest afslappende sted i verden - i dit hjems trygge rammer

Få massage

Altid i gode hænder

Alle vores massører er nøje udvalgte, eksaminerede og forsikret af

Sidder ubehaget dybt i muskulaturen?

Fysiurgisk massage, også kendt som fysiologisk massage, er en dybdegående massage, hvor massøren tager udgangspunkt i din krops anatomiske opbygning, hvilket gør den meget effektiv mod smerter og spændinger. Den koncentrerer sig om de dybe muskler og bindevævet i kroppen, og anbefales ofte som en behandlingsmulighed til muskelspændinger. Ved at bruge dybe fingertryk og langsomme, faste strøg, bliver fysiurgisk massage anvendt til behandling af stram muskulatur og forskellige typer af spændinger i kroppen. Da uro og stramhed i muskulaturen kan skabe ubalance i din krop og i dit bevægemønster, kan dette ende med at give problematikker i andre dele af kroppen. Fysiurgisk massage hjælper derfor med at skabe bedre balance i din krop, stimulerer dit kredsløb, fjerne affaldsstoffer og forebygge, at du opbygger andre problematikker pga. ubalancen i muskulaturen.

Hvordan opstår smerterne?

Den moderne verden byder på spændende og fleksible arbejdsvilkår, men alt for ofte medfører den høje hastighed også en øget træthed og somme tider et enormt stressniveau.

Muskelspændinger eller muskelsmerter, som bliver behandlet med fysiurgisk massage, kommer oftest af forkert udførte bevægelser, f.eks. fra sportsudøvelse eller overanstrengelse – men flere gange end som så, opstår smerterne af forkerte arbejdsstillinger, som kan skabe stivhed i leddene og sidde i kroppen gennem lang tid. Ofte er disse skæve stillinger og de tilhørende kropssmerter blevet en vane, hvor man ubevidst har tendens til at fortsætte med disse.

Hvordan hjælper fysiurgisk massage?

Den fysiurgiske massage virker således, at den går ind og løsner op i kroppens muskler og afhjælper smerterne ved at gå ind og positivt påvirke kroppens hormonsystem. Ved massage udløses dopamin og serotonin, mens produktionen af stresshormonet kortisol formindskes. Denne kombination har vist sig at forbedre din søvn og mindske træthed i dine vågne timer. Gennem en fysiurgisk massage kan du opnå en øget blodgennemstrømning, en forøget bevægelighed, aftagende ømhed og smerter, styrket immunforsvar og nedsat blodtryk. Massageformen behandler netop det område, hvor problemet udspringer fra. Alle disse faktorer vil hjælpe på spændingerne og give dig en bedre følelse i kroppen.

Oplever du en eller flere af disse almindelige problemer – så tøv ikke med at kontakte os og bestil en af vores professionelle massører, dér hvor du er. RaskRask leverer massage til alle store byer – bl.a. i København, Aarhus, Aalborg og Odense, men vi kommer også ud til dér hvor du bor!

Find din nærmeste massør her!

Fysiurgisk massage i hjemmet af professionel massør

Fingeren på pulsen

Modtag særlige tilbud og gode råd til en sund hverdag med mere velvære.

Fysiologisk massage af RaskRask massør

Fysiurgisk massage mod hovedpine

En af de mest almindelige lidelser i forbindelse med kontorarbejde er spændingshovedpine. Spændingshovedpine er kendetegnet ved, at den stammer fra muskelspændinger i nakke og øvre ryg. Det føles strammende, pressende og kan give koncentrationsbesvær.

Ofte sidder hovedpinen foran i pandebåndet eller føles, som en hjelm der strammer om hovedet. Denne form for hovedpine kan også være til stede, når man vågner om morgenen, og den forværres ved stress, træthed og larm. Da spændingshovedpine ofte er relateret til muskelspændinger, kan en dybdegående massage være meget gunstig mod dette. Mange oplever øjeblikkelig forbedring af hovedpinen efter en behandling.

Bekæmp din stress – fysiurgisk massage

Hovedpine og spændinger bliver ofte udløst, når du er stresset eller fuldt optaget af noget andet, og derfor ikke er opmærksom på kropsholdning, positionering, løfteteknik osv. Det kan føre til længerevarende lidelser, som kan påvirke stressniveuet yderligere. Fysiurgisk massage løsner ikke blot spændinger og ømme led, det har også en direkte effekt mod mental stress, da massagen er med til at sænke udskillelsen af stresshormonet kortisol.

Spændinger i muskler og led

Kontorarbejde og rutineprægede arbejdsstillinger kan hurtigt medføre spændinger i skulder, ryg og nakke. Ofte bemærker vi ikke, at musklerne er overbelastet, før det er for sent, og smerterne melder sig. En dybdegående, fysiurgisk massage kan effektivt afhjælpe spændte muskler muskler og stive led, samt forebygge at spændingerne spreder sig.

 

Mød dine massører

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Det siger kunderne om os

Convenience

 • Massage i dit hjem, når det passer dig
 • Spar besværlig rejse- og ventetid
 • Massøren medbringer briks og olie
 • Mere overskud til det vigtige

Tryghed og faglighed

 • Kvalificeret og eksamineret massør
 • Massage i hjemmets trygge og vante rammer
 • Kvalitetsgaranti

Tilpasset dine behov

 • Dit velvære i centrum
 • Behandling tilpasset dig
 • Fokus på de områder, der generer dig 
 • Gode råd til bedre velvære i din hverdag

Massører i hele landet

Fysiurgisk massage i Danmark

Start din massage her