Fysiurgisk massage | RaskRask.dk

Fysiurgisk Massage
i dit hjem

Sidder ubehaget dybt i kroppen? FĂĽ en fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er en dybdegüende massage. Den tager udgangspunkt i din krops anatomiske opbygning, hvilket gør den meget effektiv mod smerter og spÌndinger. Den koncentrerer sig om de dybe lag af muskler og bindevÌv i kroppen og anbefales ofte som en behandlingsmulighed. Ved at bruge dybe fingertryk og langsomme, faste strøg, bliver fysiurgisk massage anvendt til behandling af en rÌkke forskellige fysiske lidelser. For at din krop kan vedligheholde sig selv er det vigtigt, at de underlÌggende mekanismer fungerer optimalt. Pü grund af usunde rutiner oplever mange en ubalance i kroppen der kan have en lang rÌkke negative symptomer. Fysiurgisk massage hjÌlper med at skabe bedre balance i din muskulatur, stimulerer dit kredsløb og fjerner affaldsstoffer.

Dürlige arbejdsstillinger eller forkerte bevÌgelser skaber ogsü ofte muskelspÌndinger eller muskelsmerter som kan sidde blive i kroppen gennem lang tid. Gennem en fysiurgisk massage kan du opnü en øget blodgennemstrømning, en forøget bevÌgelighed, aftagende ømhed og smerter, styrket immunforsvar og nedsat blodtryk. Alle disse faktorer vil hjÌlpe pü spÌndingerne og give dig en bedre følelse i kroppen.

Den moderne verden byder pü spÌndende og fleksible arbejdsvilkür, men alt for ofte medfører den høje hastighed ogsü en øget trÌthed og somme tider et enormt stressniveau. Dette kan en fysiurgisk massage hjÌlpe mod ved at fü løsnet op i kroppens muskler og fü reduceret forskellige stresshormoner samtidigt. Stress og trÌthed er fint i smü portioner, men fortsÌtter det over en lÌngere periode, kan det vÌre kroppens müde at signalere at den har brug for en behandling.

SÅDAN FUNGERER RASKRASK

raskrask massør kommer til dit hjem

Bestil online og massøren kører til dig - med massagebriks.

raskrask massør kommer til dit hjem med massage briks

Alle massører er nøje udvalgte, sü du er altid i gode hÌnder.

massage therapist giving a massage

Kom stress og spĂŚndinger til livs i hjemmets trygge rammer.

NOGLE AF DINE MASSØRER

Alle dine massører er forsikret af - LÌs mere.

VÆRDI

MERE TID

Spar ventetid og rejsetid. Se kalenderen, og bestil tid nĂĽr det passer dig.

HOS DIG

Din massør kommer til dig! Sports, fysiurgisk og velvÌre massage i dit hjem eller pü dit kontor.

DEN RETTE MASSØRER

Alle dine massører er nøje udvalgte, baggrundstjekket, og eksamineret i fysiologi, anatomi og massage.

Den rette pris

Vi har gode priser, da massøren sparer behovet for en dyr klinik.

VI ER STOLTE AF

RaskRask har fĂĽet den gyldne fugl 2016
Mikrolegat
Startup Weekend Aarhus Health 2015
4,9 / 5
stars

af 160+ anmeldelser

FYSIURGISK MASSAGE

HVORFOR VÆLGE EN FYSIURGISK MASSAGE?

Fysiurgisk massage er en dyb og tvÌrgüende behandling af kroppens anatomiske opbygning. Behandlingen har fokus pü at bearbejde muskelspÌndinger og myoser. Vores behandlerer benytter sig af forskellige massageteknikker, hvilket gør det muligt at tilpasse massagen efter dine behov.

SPÆNDINGER I MUSKLER OG LED

Kontorarbejde og rutineprÌget arbejdsstillinger kan hurtigt medføre spÌndinger i skulder, ryg og nakke. Ofte bemÌrker vi ikke, at kroppen er overbelastet, før det er for sent, og smerterne melder sig. En dybdegüende, fysiurgisk massage kan effektivt afhjÌlper stive muskler og led. Og forebygger fremtidige lidelser.

BEKÆMP DIN STRESS – MASSAGE

Hovedpine og spÌndinger bliver ofte udløst, nür vi er stresset eller fuldt optaget af noget andet, og derfor ikke er opmÌrksom pü kropsholdning, positionering, løfteteknik osv. Det kan fører til lÌngerevarende lidelser, som kan püvirke stressniveuet yderliger. Fysiurgisk massage løsner ikke blot spÌndinger og ømme led, det har ogsü en direkte effekt mod mental stress.

HOVEDPINE, HVAD MASSAGE KAN GØRE

En af de mest almindelige lidelser, i forbindelse med kontorarbejde, er spĂŚndingshovedpine.
SpĂŚndingshovedpine er kendetegnet ved, at det løber fra nakken og om i baghovedet. Det vil føles som et konstant tryk – og mindre pulserende. Da spĂŚndingshovedpine ofte er forbundet med muskelspĂŚndinger i andre dele af kroppen, er en dybdegĂĽende massage meget gunstig mod dette.

HVORDAN DU UNDGÅR SKADER

Det er vigtigt, at man tager hünd om kroppens signaler. Hovedpine, spÌndinger og ømme muskler og led kan føre til skader og i vÌrste fald funktionsnedsÌttelse.

Mange skader skyldes unødvendig overbelastning og forkert positionering. En fysiurgisk massage hjÌlper til med, at muskulaturen er i harmoni og slapper bedre af. Samtidig forebygger det mod et bredt spektrum af skader for fremtiden. Er skaden allerede sket, vil en fysiurgisk massage gøre genoptrÌningsfasen hurtigere og mere effektiv.

FÅ MASSAGEN I ALLE DE STORE BYER

Fysiurgisk massage kan fĂĽs i flere af de forskellige byer som hovedstaden og pĂĽ fyn.