Professionel Hjemmemassage | Spar vente- og rejsetid. Book massage
100% quality garanteret

Hjemmemassage

Massør kører hjem til dig

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer vores massage

massage værdier
massage værdier
 • Massage hjemme hos dig

  Vi har gjort det nemmere at få massage i hele Danmark. Man behøver ikke længere at være afhængig af klinikkers åbningstider og stresse over rejsebesværet til og fra klinikker. Med hjemmemassage har man derfor mulighed for at slappe fuldstændig af, og dermed opnå de bedste resultater. 

   

 • En anderledes massageoplevelse

  Vi har alle nogle gange brug for at trække stikket ud og koble helt fra. Med vores massage koncept har vi gjort det muligt at nyde velvære i trygge rammer. Massagen vil derfor også være anderledes, da du er i vante og trygge omgivelser. Du kan starte og slutte din dag med en behagelig massage i hjemmet.

 • Professionelle massører i topklasse

  Fælles for alle vores massører er, at de altid bestræber sig for at levere den højeste kvalitet af service. Vi er stolte over vores selvstændige massører, der alle er nøje udvalgt, eksamineret og forsikret. Du kan derfor altid være sikker på, at både dig og dit hjem er i gode hænder. 

   

   

Massør med massagebriks på vej hjem til kunde
Hjemmemassage - mand
 • Mere tid til dig

  Vores koncept bygger på en deleøkonomisk platform. Det betyder, at vi håndterer alle administrative opgaver fra RaskRask-kontoret, så vores massører har muligheden for at fokusere på at yde en topklasse service til deres kunder.

 • Behandlingstyper

  Hos RaskRask tilbyder vi et stort udvalg af behandlingstyper. Til dem der motionerer og er sportsentusiaster, vil sportsmassage måske være det ideelle. Hvis man derimod ønsker en mere dybtgående hjemmemassage, så vil en fysiurgisk massage måske være bedre egnet. Uanset hvad, tilbyder vi ydelser efter dine behov.

 • Book en tid

  Vi har gjort det lettere for vores kunder, at booke på vores hjemmeside. Man skal blot indtaste sin hjemmeadresse, vælge en ydelse, længden på ydelsen og til sidst en lokal massør. Massøren vil sørge for at medbringe al udstyr – du skal blot sørge for håndklæde og lagen. 

   

Mød dine massører

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Nyt koncept for massage

Hvad er RaskRask?

RaskRask er en ny og smart måde at tilgå massage, der sparer dig for rejsetiden og samtidig giver dig 5-stjernet massage til en bedre pris. Vi har skabt et website, hvor man hurtigt og enkelt kan danne sig et overblik over massører, områder og ledige tider. Og så har vi flyttet klinikken og massøren hjem i din egen stue. Vi mener nemlig at velvære eller hold i nakken ikke bør forbindes med myldretid og rejsebesvær.

Her kommer vi rundt

Vi dækker alle de største postnumre i Danmark og bringer massage til i langt de fleste store byer. Få en massør hjem til dig i København, en massage i Aalborg eller i Odense. Derudover, tilbyder vi også massage lokalt – og vi stopper ikke før vi kan give dig massage, uanset hvor du bor. Se informationer om, hvilke områder og postnumre de forskellige massører dækker under lokationer. Vi tilbyder flere forskellige former for massage behandlinger, og det er op til dig, hvilken behandling der passer bedst til dig. Vælg mellem sportsmassagefysiurgisk massagefirmamassage, gravid massage, massage på hotel, massage for mødregrupper, massage efter fødsel, rygmassage, nakkemassage, parmassage og eventmassage eller bliv inspireret på vores sitemap under massage.

Ude godt – hjemme bedst

Om du vælger sportsmassage, fysiurgisk massage eller velvære massage er det vigtigt at have øje for helhedsoplevelsen. Det er vigtigt, at man sætter de rette rammer, hvis man ønsker at opnå fuld udbytte af behandlingen. Derfor er tid og sted to af de vigtigste faktorer, da det ofte er afgørende for vores ro og tryghed. Mange af os kan have for vane at springe ud og genoptage dagens gøremål, så snart vi har forladt klinikken. Det er en dårlig ide. Selvom kroppen kan føles ti år yngre efter en time på massagebriksen, så har den stadig godt af at finde tilbage i sit eget tempo. Ved at give kroppen ro efterfølgende får den mulighed til at tilpasse sig behandlingen og finde tilbage i sit eget tempo. Derved opnår man det bedste resultat af behandlingen. Det bedste man kan gøre er at læne sig tilbage og slappe af i en halv times tid inden man genoptager fysiske aktiviteter.

Det er blot én blandt mange årsager til at vi kører ud og besøger dig og ikke omvendt. Vi tager os af GPS, myldretid og parkeringspladser, så du får de bedste forudsætninger for en god og afstressende behandling.

Den bedste smertelindring

Massage er en af tidens ældste behandlingsformer og virker ved at gå ind og påvirke kroppens muskler og bindevæv. Massage kommer i mange former og bruges typisk som afstressende selvforkælelse eller som smertelindring og redskab til behandling af skader, spændinger og myoser. Flere og flere danskere har efterhånden fået øjnene op for de mange fordele ved en massage. I en tid, hvor vi forlanger mere og mere af os selv, oplever flere af os i stigende grad problemer med ryg og lænd. Massage er her et fantastisk værktøj, fordi det fungerer både som et forebyggende og smertelindrende redskab, der samtidigt er med til at gøre dig opmærksom på kroppens holdning og positionering. Massage er derudover et fantastisk værktøj til at holde både krop og sjæl i balance og har flere gange vist sig lige så effektiv som smertelindrende medicin.

Massage til enhver anledning

Hvad enten I mangler massage til firmaet, sportsklubben eller til mødregruppen, så har vi altid jeres ryg. Vi møder gerne op til løb, crossfit, teambuilding, og hvor der ellers måtte være brug for os. Vi har naturligvis altid et smil og det nødvendige udstyr med. Hen over sommeren 2017 har vi også deltaget i forskellige velgørenhedsarrangementer i Aarhus. I maj måned var vi en tur forbi Wings for Life løbet, hvor der blev samlet penge ind til bekæmpelse af rygmarvsskader. Og i september var vi til Student Life Fair på Aarhus Universitet for at løsne lidt op i de hårdtarbejdende studerende. Vi forsøger at finde tid, når der er brug for os, så hvad end anledningen måtte være, så bestræber vi os på at finde den helt rette løsning til lige netop jeres arrangement.

Er sundhed blevet det nye sort?

Aldrig før har der været så mange motionister og sportsentusiaster tilmeldt landets sportsklubber og organisationer, som der er i dag. Vi propper indkøbskurven med økologi og fedtfattige produkter, mens vi gladeligt betaler flere hundrede kroner om måneden for at okse rundt nede i fitnesscenteret.

Man kunne fristes til at sige, at sundhed og motion er blevet en folkesygdom. Og det kan der faktisk være noget om. For trods intentionerne om et godt helbred, så lader flere og flere danskere alligevel til at blive ramt af stress, spændinger, rygproblemer og lignende krops relaterede lidelser. Mange af os glemmer nemlig, trods vores store stræben på sundhed og motion, at lytte til kroppens signaler. Dermed ender vi først med at reagere på problemet når skaden er sket.

Vi har de bedste intentioner om at være sunde, men sundhed er mange ting. Når vi halser rundt i fitnesscenteret eller står ind over køkkenbordet og hakker rødløg, så glemmer vi ofte at kroppen også betaler en pris. Sundhed handler af den grund altså ikke kun om motion og sund kost. Det handler ligeså meget om at passe på kroppen.

Sportsmassage

Sportsmassage

Sportsmassage er en effektiv og dybdegående massage for dig, som døjer med ømhed, overbelastninger, inflammationstilstande, gamle skader eller ønsket om en bedre form og personlige resultater. Sportsmassagen er til dig som føler for noget velvære for kroppen, ligemeget om du er den store tastaturkriger på kontoret eller elitesportsudøver. Sportsmassagen hjælper mod muskelspændinger i ryg, nakke, skuldre, ben, lænd og i sædemusklerne. Derudover så hjælper det mod myoser og inflammationstilstande, da det øger blodgennemstrømningen og giver musklerne ilt og næringsstoffer.

Den dybe massage hjælper kroppen med at pumpe brugt og størknet blod ud af kroppen ved hjælp af venepumperne. Dernæst skaber massagen en blodcirkulation, som medfører varme. Varmen vil udvide blodkarrene i kroppen, som vil give musklerne det naturlige flow.

“Hellere styrte end undvære massage”

Sportsmassage har i mange år været en integreret del af den professionelle sportsscene.

Under Tour de France 2017 fortalte Michael Valgren til DR, hvordan massage var nøglen til at komme igennem tre ugers cykelløb. “Jeg vil hellere styrte end at undvære massage”, udtalte han dengang. Med andre ord er massagen simpelthen det, der får rytterne ud af fjerene om morgenen.

Som tidligere nævnt behøver man dog hverken køre 200 kilometer på cykel eller være topatlet for at føle den befrielse, der følger med en dybdegående massage af muskelvævet. Vi producerer alle affaldsstoffer og overbelaster musklerne hver dag, hvad enten vi cykler, løber, går, løfter eller bare sidder for længe i den samme stilling.

Sportsmassage er den ideelle behandlingsform til dig, som vil af med muskelspændinger, øge fleksibiliteten og reducere risikoen for smerter og hævelser i led og muskler. Regelmæssig massage holder musklerne smidige, sunde og raske ved blandt andet at øge blodcirkulationen, og derved føre iltet blod rundt i kroppen, og ved at nedbryde sammenvoksninger og gammelt arvæv.

Snak med din massør

Din behandler vil ofte bruge en kombination af bindevævsmassage og klassisk massage for at manipulere og rehabilitere muskler, sener og ledbånd. Det varierer dog fra person til person, hvordan man foretrækker sin behandling – nogen ønsker en mere overfladisk behandling, mens andre gerne vil have, at der bliver taget hårdere fat. Derfor er det bedste man kan gøre at få snakket med sin massør, så behandlingen bliver tilpasset dig og din krop.

Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er dybdegående massage som på mange måder minder om sportsmassagen. Med dybe fingertryk og faste, langsomme strøg, bliver fysiurgisk massage mange gange anvendt som en effektiv smertelindrende behandling mod en lang række fysiske lidelser.

Her tages udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning, hvilket gør det til et alletiders redskab mod smerter og spændinger, som resultat af længerevarende overbelastning, der har sat sig godt fast. Massøren koncentrerer sig om det dybere lag af muskel- og bindevævet og frigiver herved ophobet affaldsstoffer og skaber fornyet flow i muskulaturen. Ved regelmæssig brug kan det i mange tilfælde være ligeså effektivt som smertestillende medicin – og langt sundere.

Fælles for de to massageformer er, at de begge løsner spændinger i dine muskler. Samtidig giver det dig en bedre kropskontakt og så øger det musklernes evne til at reparere sig selv. Når kroppen udsættes for overbelastning, virker dybdegående massage afspændende og smertelindrende – hvad enten det gælder sport, arbejde, graviditet eller andet. Med en fysiurgisk massage kan du opnå forøget blodgennemstrømning i kroppen, øget bevægelighed, aftagende ømhed og smerter, styrket immunforsvar og ikke mindst et nedsat blodtryk. Det er klart at alt dette ikke kommer med en enkelt behandling, men får man masseret kroppen igennem en gang eller to om måneden, vil man hurtigt mærke en forskel på kropsholdning, energiniveau og generel velbefindende.

Det kan måske være svært at gennemskue om man skal vælge en fysiurgisk massage eller en sportsmassage, da de minder meget om hinanden. Husk derfor altid at vejlede dig hos din massør, så han eller hun bedst muligt kan indfri forventningerne til behandlingen. Samtidig kan du få råd og vejledning til, hvordan du får en bedre holdning og positionering og dermed slipper for spændinger og smerter fremadrettet.