Professionel Hjemmemassage | Spar vente- og rejsetid. Book massage

Hjemmemassage

Professionel massage

Massør kører hjem til dig

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo når du booker velvære via RaskRask.

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke oplevelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores massage

massage værdier
massage værdier

Massage hjemme hos dig

Vi har gjort det nemmere at få massage i hele Danmark. Man behøver ikke længere at være afhængig af klinikkers åbningstider og stresse over rejsebesværet til og fra klinikker. Med hjemmemassage har man derfor mulighed for at slappe fuldstændig af, og dermed opnå de bedste resultater. 

 

En anderledes massageoplevelse

Vi har alle nogle gange brug for at trække stikket ud og koble helt fra. Med vores massage koncept har vi gjort det muligt at nyde velvære i trygge rammer. Massagen vil derfor også være anderledes, da du er i vante og trygge omgivelser. Du kan starte og slutte din dag med en behagelig massage i hjemmet.

Professionelle massører i topklasse

Fælles for alle vores massører er, at de altid bestræber sig for at levere den højeste kvalitet af service. Vi er stolte over vores selvstændige massører, der alle er nøje udvalgt, eksamineret og forsikret. Du kan derfor altid være sikker på, at både dig og dit hjem er i gode hænder. 

 

 

Massør med massagebriks på vej hjem til kunde
Hjemmemassage - mand

Mere tid til dig

Vores koncept bygger på en deleøkonomisk platform. Det betyder, at vi håndterer alle administrative opgaver fra RaskRask-kontoret, så vores massører har muligheden for at fokusere på at yde en topklasse service til deres kunder.

Behandlingstyper

Hos RaskRask tilbyder vi et stort udvalg af behandlingstyper. Til dem der motionerer og er sportsentusiaster, vil sportsmassage måske være det ideelle. Hvis man derimod ønsker en mere dybtgående hjemmemassage, så vil en fysiurgisk massage måske være bedre egnet. Uanset hvad, tilbyder vi ydelser efter dine behov.

Book en tid

Vi har gjort det lettere for vores kunder, at booke på vores hjemmeside. Man skal blot indtaste sin hjemmeadresse, vælge en ydelse, længden på ydelsen og til sidst en lokal massør. Massøren vil sørge for at medbringe al udstyr – du skal blot sørge for håndklæde og lagen. 

 

Mød dine massører

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Det siger kunderne om os

Nyt koncept for massage

Sportsmassage

Fysiurgisk massage

Start din massage her