Event massage | RaskRask

Event massage

Event massage

Leder du efter event-massage? Massage til events kan være alt fra firmaevents og sportsarrangementer til mødregrupper og små private forsamlinger. Vi tilbyder event-massage i alle anledninger og i det meste af landet.

Hos RaskRask har vi stor erfaring med event-massage og møder gerne op til løb, crossfit, teambuilding, mødregrupper, og hvor ellers der måtte være brug for os. I løbet af sommeren 2017 har vi deltaget i flere forskellige arrangementer; i maj måned var vi blandt andet forbi Wings for Life-løbet i Aarhus, hvor der blev samlet penge ind til bekæmpelse af rygmarvsskader. Og i juni var vi en tur forbi TDC Group for at løsne op i deres hårdtarbejdende telefonpassere. Her havde ledelsen arrangeret en velværedag for medarbejderne med snacks, vin og lidt massage. En herlig dag med massere af glade medarbejdere.

På en smuk og solrig eftermiddag i maj, blev der i Aarhus-løbet, samlet penge ind til bekæmpelse af rygmarvsskader. RaskRask var forbi med to massører og et telt, for at afhjælpe de mange trætte ben efter løbet.

Det er derfor heller ikke uden grund at flere og flere virksomheder er begyndt at anvende massage som en permanent del af deres sundhedspolitik. Hos RaskRask tilbyder vi skræddersyet firmamassage, som passer til lige netop jeres virksomhed. Lille som stor. Læs mere om firmamassage.

Vi tilbyder de bedste priser

Vores koncept er på mange måder skræddersyet til events og firmaordninger, da vi har bygget hele vores forretningsmodel op omkring udekørende massage. Og da vi slet ikke har klinikker tilknyttet, kan vi tilbyde priser, som ligger langt under lignende tilbud.

Vi laver en løsning, der passer til jeres event

En eventmassage har typisk en kortere varighed end almindelige behandlinger. Normalt ligger de på omkring 10-15 minutter. Herved en behandling af 60 minutter, kan deles mellem to til fire personer. Herunder kan man vælge mellem velværemassage, fysiurgisk massage, eller sportsmassage.

3 typer massage til sportsevents

  • Pre-massage: Hvor der gives massage inden der skal ydes, som en slags opvarmning til musklerne.
  • Inter-massage: Hvor der gives massage, i mellem de udøvende sessioner.
  • Post-massage: Hvor der gives massage, efter atleten har ydet.

Pre-massage (Før-massage)

Denne massageform løsner de første spændinger og varmer musklerne op. Det kan ikke erstatte almindelig opvarmning, men fungerer som et supplement og er et effektivt værktøj til forebyggelse af skader og overbelastninger. Det er en let massage massage, som blødgør og forbereder kroppen på de kommende udfordringer. Psykisk har pre-massage også en stor effekt på atleter lige før en konkurrence.

Inter-massage (Imellem-massage)

Intermassage bruges til at holde muskler og led varme til de events, hvor der kan være pause og ophold mellem den fysiske udfoldelse. Det er den type massage, man ofte ser fodboldspillere modtage, når en kamp går i overtid. Det mindsker chancen for kramper og stive muskler.

Post-massage (Efter-massage)

Post-massage er den klassiske efter-massage, hvor muskler og sener bliver løsnet op og sat fri for spændinger og ophobet mælkesyre. Det forkorter restitutionen væsentligt og kan forhindre overbelastning og unødvendigt stress i kroppen. I det hele taget er post-massagen et meget vigtigt del af nedvarmningen hos elitesportsudøvere, såvel som ambitiøse motionister. Det kan betyde forskellen på muskelskader eller topform.

På vores hjemmeside, kan du danne dig et overblik over priser og områder. Står I og mangler en helt særlig løsning til lige netop jeres arrangement, er du velkommen til at kontakte os på nedenstående info. Det gælder også hvis der måtte være spørgsmål eller lignende.

event massage

Bestil på

Albert@raskrask.dk

Spørgsmål eller en snak om jeres event:

Albert@raskrask.dk eller 93 88 00 63.