Event massage - RaskRask | Professionel Massage til dit Event
100% quality garanteret

Event massage
på dine vilkår

Massør kører til jer

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Professionel massage til dit event bragt til din dør i hele Danmark

Sådan fungerer vores massage

 • Få massage til dit event med RaskRask

  Mangler du eller din virksomhed massage til jeres event? Det kan være alt fra firmaevents og sportsarrangementer til polterabend og små private forsamlinger. Vi tilbyder event-massage til alle anledninger i det meste af landet. Hos RaskRask har vi stor erfaring med massage til diverse events, og vi møder gerne op til teambuilding, polterabend, babyshower eller hvor end, der måtte være brug for os.

 • Vi tilbyder stor fleksibilitet

  Med massage fra RaskRask slipper I for planlægning af samkørsel og andet praktisk, der skal gå op, når et event afholdes. Vi kommer nemlig ud til jer og sørger for at have både massagebriks, olie og det festlige humør med. Det vil med andre ord sige, at I får leveret massagen direkte dér, hvor I befinder jer – indendørs som udendørs.

  Om massagen skal vare 20 eller 30 minutter pr mand er helt op til jer! I bestemmer nemlig selv varigheden af massage til jeres event. Vi finder lige dén løsning, der passer jer bedst. Alle massørerne er professionelle og nøje udvalgte, så I kan trygt læne jer tilbage og nyde arrangementet.

 • Et event man sjældent vil glemme

  Massage er et godt værktøj til at opnå balance i både krop og sjæl, og det har flere gange vist sig at være lige så effektivt som smertelindrende medicin. Med andre ord kan massage modvirke og afhjælpe stress, løsne spændinger, udskille affaldsstoffer i kroppen og meget mere. Deltagerne til jeres event vil derfor gå derfra med en følelse af lethed i kroppen og et smil på læben.

 • Overrask med velvære

  Alle RaskRask massører er certificeret og kan tilpasse behandlingen efter jeres ønsker og behov. De er eksperter i både velvære og dybdegående massage og skræddersyer behandlinger, der passer til jeres event. Deltagernes velvære vil derfor være i centrum, og massøren sørger for virkningsfuld og effektiv massage, så I kan være sikker på, at rammerne er sat for en god dag.

 • Nem og effektiv booking

  Hvis I ønsker massage til jeres event, sørger vi for at skaffe den rette massør. Vi skal blot vide hvor mange deltagere, der skal have massage samt hvor og hvornår, eventet skal afholdes. Har I særlige ønsker til behandlingen, vil vi gøre vores bedste for at imødekomme disse, så I får lige dét event, I har drømt om. Kontakt os og så finder vi sammen et godt match!

 • Priser og områder

  På vores hjemmeside, kan du danne dig et overblik over priser og områder. Vælg blandt andet mellem sportsmassage, fysiurgisk massage, firmamassage, gravid massage og massage for mødregrupper.

  Står I og mangler en skræddersyet løsning til lige netop jeres arrangement, eller har I blot spørgsmål, er I velkomne til at kontakte os.

 • Kontakt

  info@raskrask.dk eller 93 88 00 63.

Mød dine massører

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage