Helkropsmassage | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Helkropsmassage
I dit hjem

Velvære på dine vilkår

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke ydelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores massage

Massage i hjemmet

Med RaskRasks banebrydende koncept kan du nemt og bekvemt booke en professionel massør til dit hjem, så du kan få en afslappende helkropsmassage i vante omgivelser. Det gør det muligt for dig at spare tid på at skulle rejse til og fra en klinik, så du kan nyde en afslappende helkropsmassage i de bedste hænder uden at skulle bekymre dig om transport.

Bekvem booking

Det er nemt at booke en massør via RaskRasks platform. Du kan vælge den professionelle massør, der passer bedst til dine ønsker og behov, samt det tidspunkt, der passer dig bedst. Du kan læse om de forskellige massørers erfaringer og kompetencer og vælge den, der har den uddannelse og erfaring, du søger. På den måde kan du være sikker på at få den massør, der leverer den bedst mulige massage til netop dig. Se frem til den ultimative afslapning og velvære i eget hjem.

Helkropsmassage

Fem facts om helkropsmassage:

1. Helkropsmassage er en dybdegående massage, der behandler hele kroppen fra top til tå.

2. Helkropsmassage kan hjælpe med at reducere stress og øge afslapning.

3. Helkropsmassage kan forbedre blodcirkulationen og lindre muskelsmerter og spændinger.

4. Helkropsmassage kan øge bevægeligheden og forbedre kroppens fleksibilitet.

5. Helkropsmassage kan være en god måde at få en følelse af velvære og mere balance i kroppen på.

Fordele ved en udekørende massør

Der er mange gode grunde til at vælge en udekørende massage:

 

Fleksibilitet – Udekørende massage giver dig mulighed for at få massage i dit eget hjem, på kontoret eller et andet sted, der er bekvemt for dig.

Mere afslappende omgivelser – Det kan være mere afslappende at få massage i et kendt og komfortabelt miljø som dit eget hjem, frem for at skulle rejse til et fremmed sted.

Mere privatliv – Udekørende massage giver dig mulighed for at have mere privatliv, da du ikke behøver at dele et venterum eller omklædningsrum med andre.

Ingen transporttid – Du behøver ikke at bruge tid på at køre til og fra en massageklinik, hvilket kan spare dig både tid og stress.

Ingen ventetid – Når du får udekørende massage, er du ikke afhængig af klinikkens åbningstider og kan derfor planlægge din massage på det tidspunkt, der passer dig bedst.

Mere koncentration på massage – Når du ikke behøver at tænke på transport eller ventetid, kan du fokusere mere på at nyde massageoplevelsen.

Mere praktisk for personer med begrænset mobilitet – For personer med begrænset mobilitet kan udekørende massage være en praktisk måde at få en behandling på, da du ikke behøver at rejse til en klinik.

Mere tilgængeligt – Udekørende massage kan være en god mulighed for personer, der bor i områder uden nem adgang til professionel massage.

Mere prisvenligt – Priserne for udekørende massage være lidt lavere end priserne for massage på en klinik, da der ikke er de samme omkostninger til lokaler og udstyr.

Ingen parkeringsproblemer – Når du får udekørende massage, behøver du ikke at bekymre dig om at finde parkering, hvilket f.eks. kan være en stor fordel, hvis du bor i et tætbefolket område.

Ingen stress ved at rejse – Rejsen til og fra en massageklinik kan til tider være stressende, og det undgår du.

Mød dine massører

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Det siger kunderne om os

Start din massage her