Afspændingsmassage | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Afspændingsmassage
I dit hjem

Velvære på dine vilkår

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke ydelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores massage

Opnå mere velvære

Afspændingsmassage er en form for massage, der har til formål at lindre stress, træthed og spændinger i kroppen ved at løsne op for musklerne og øge blodcirkulationen. Det kan også bidrage til at forbedre bevægeligheden i leddene. Derudover kan det bidrage til at forbedre søvnkvaliteten og give en følelse af mere afslapning og velvære.

Om afspændingsmassage

Her er seks facts om afspændingsmassage:

1. Afspændingsmassage er en form for massage, der fokuserer på at lindre spændinger i kroppen.

2. Afspændingsmassage kan være gavnligt for alle, uanset alder og køn, og er særligt anbefalet til dig, der oplever muskelsmerter, stress, træthed eller dårlig søvn.

3. Afspændingsmassage udføres på en massagebriks, som massøren medbringer. Massøren medbringer også massageolie. Det eneste, som du skal sørge for, er massageolie.

4. Afspændingsmassage kan udføres med en række forskellige teknikker, herunder strækninger og tryk, alt efter hvad der passer bedst til den enkelte person.

5. Afspændingsmassage kan være med til at øge blodcirkulationen i kroppen, hvilket kan have en positiv effekt på muskler og væv.

6. Afspændingsmassage kan hjælpe med at forbedre fleksibiliteten i kroppen.

Massage i vante omgivelser

RaskRask tilbyder massage i hele Danmark og gør det muligt for dig at modtage en professionel massagebehandling i dit eget hjem. Udekørende massage har mange fordele. For det første kan det være mere behageligt og afslappende at få massage i sine egne omgivelser, hvor man føler sig tryg og tilpas. Dette kan gøre massageoplevelsen mere afslappende og lettere af nyde. Derudover kan udekørende massage være mere praktisk, da man slipper for at skulle rejse fra hjemmet og transportere sig til et andet sted. Det kan være en stor fordel for personer, der måske har svært ved at bevæge sig eller bor langt væk fra et massageklinik. Udekørende massage kan også være en god mulighed for dem, der har travlt og har svært ved at finde tid til at besøge en massageklinik.

Professionelle massører

RaskRask tilbyder en bred vifte af massagebehandlinger, inklusive sportsmassage, dybdemassage og triggerpunktbehandling. Vores dygtige massører er uddannede og professionelle. Med RaskRask kan du vælge mellem en række forskellige massører med forskellige kompetencer, så du kan få den helt perfekte behandling til dine behov og ønsker. 

Oplev den ultimative velvære

Uanset om du ønsker at få massage for at afhjælpe stress, smerter eller bare for at slappe af, kan RaskRask hjælpe dig med at få en professionel massagebehandling tilpasset dig. Book din massage i dag og oplev den ultimative velvære. Gennem RaskRask kan du også booke en yogalærer eller personlig træner hjem til dig.

Mød dine massører

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Det siger kunderne om os

Start din massage her