fbpx

Massage
på dit hotel

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

DR logo
Børsen_logo
jyskebank tv
Jyllands-posten
berlingske
TV 2 logo

Covid-19 retningslinjer - læs mere

Gør dit hotelværelse til en massageklinik – Få en massage på dit hotel

Du kan bestille en top professionel massør direkte til dit hotelværelse og få en afslappende eller helende massage gennem RaskRask. Lad dig ikke stoppe af at netop dit yndlingshotel ikke har en massage aftale. Vi bringer massage ud i alle de store byer og til netop dit hotel.

Er du ansvarlig for hotelgæsternes eller personalets velvære? Hvis vi ikke allerede har en fast aftale, så ring til os og få lavet en firma-aftale, så massagen altid er nær dit hotel til dig eller dine kunder.

Massage er en af de ældste og mest naturlige behandlinger af kroppens muskulatur, led og sener. Det har været brugt i tusinder år og hjælper nervesystemet, psyken, dit emotionelle system og er med til modvirke stress. Dybdegående massage former som sportsmassage eller fysiurgisk massage har primært en helende effekt hvor velvære massage koncentrerer sig om afslapning og reducering af stress og spændinger.

Sådan fungerer vores massage

Mød dine fagpersoner

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Mere om massage på hotel

RaskRask er etableret i det meste af landet med et større antal massører i Aalborg, Aarhus, Odense og København.

Hotelmassage i Aarhus
Århus, Aarhus eller bare Smilets By. Aarhus er den næststørste by i Danmark med et indbyggertal på 273.077, et hurtigt voksende erhvervsliv og mange turister. Som hotelgæst eller hotelpersonale kan behovet for en afslappende massage hurtigt opstå. I Aarhus hjælper vi alle slags virksomheder med at passe godt på medarbejderne. Mange af vores massører har været med os helt fra begyndelsen. De har gennem tiden opbygget en stor erfaring og kan hjælpe fra hjertet af Aarhus og helt ud til yderkanterne Viby, Risskov og Holme.

Hotelmassage i Aalborg
Aalborg eller Ålborg er en by i rivende udvikling. Tæller man Nørresundby er byen nået op på 137.053 indbyggere og er Danmarks fjerdestørste by. Nordens Paris er placeret i Region Nordjylland og var derfor et naturligt førstevalg, da RaskRask besluttede sig for at udvide konceptet fra Østjylland til andre dele af landet i 2017. I dag har RaskRask et større antal massører i og omkring Aalborg, som hver dag står klar til at hjælpe borgerne i Aalborg, Svenstrup, Vadum og Vodskov. Er hotellet placeret i andre dele af Nordjylland, kan vi stadig hjælpe. Kontakt os i dag, så finder vi en løsning.

Hotelmassage i Odense
Odense er Danmarks tredjestørste by og den største by på Fyn. Den tæller 178.210 indbyggere og har et areal på 304,3 km2. Byen er blandt andet kendt for at være H.C. Andersens fødeby, men byder på et væld af andre kulturelle oplevelser som Odeon og OB. Snart kan letbanen bringe odenseanerne fra Hjallese til Tarup. Ofte bliver Odense kaldet den grønne hovedstad. Omgivelserne virker som terapi på sjælen.

Hotelmassage i København
Vores smukke hovedstad er hjemsted for 717.698 indbyggere, når man medregner Frederiksberg Kommune. Byen er kendt for Tivoli, Nyhavn, Nationalmuseet og meget mere. Siden 2017 har RaskRask været en del af bybilledet og hjælper dagligt store og små virksomheder i Storkøbenhavn, fra Strøget til Kastrup og hele vejen til Hvidovre. Uanset om du bor eller arbejder på Bella Sky, Skt. Petri, Radisson eller et af de mange andre hoteller, kan massagen komme til dig i hele Københavnsområdet.