Massage på dit Hotel fra 398,- | Massør Kører til dit Hotel | RaskRask

Massage
på dit hotel

Professionel massage

Velvære på dine vilkår

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo når du booker velvære via RaskRask.

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke oplevelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores massage

Gør dit hotelværelse til en massageklinik

Kvalitetsmassage bragt til dig

Nu kan du bestille en top professionel massør direkte til dit hotelværelse og få en afslappende eller helende massage gennem RaskRask. Lad dig ikke stoppe af at netop dit yndlingshotel ikke har en massage aftale. Vi bringer massage ud i alle de store byer, såsom København, Aarhus, Aalborg og Odense, men kommer også ud til de mindre byer – til netop dit hotel.

Find din lokale massør allerede nu – på vores over 300 lokationer.

En anderledes massageoplevelse

Drømmer du også om at komme væk fra hverdagen eller savner du fornyelse i din wellness-rutiner? Så prøv en anderledes massage i lækre omgivelser fra netop det hotel du er på. Træk stikket efter en lang arbejdsdag og forkæl dig selv med en professionel massage fra toppen af et af Danmarks mange smukke hoteller, nyd udsigten og mærk velværen fra lyset af dit eget hotelværelse.

Del oplevelsen med én du holder af og prøv vores eftertragtede parmassage.

Velvære på et nyt plan

Massage er en af de ældste og mest naturlige behandlinger af kroppens muskulatur, led og sener. Det har været brugt i tusinder år og hjælper nervesystemet, psyken, dit emotionelle system og er med til modvirke stress. Dybdegående massage former som sportsmassage eller fysiurgisk massage har primært en helende effekt hvor velvære massage koncentrerer sig om afslapning og reducering af stress og spændinger.

Massage hotel i Danmark
hotel massage

Hotelmassage for Business

Er du ansvarlig for hotelgæsternes eller personalets velvære? Overrask dine medarbejdere med en velgørende massage! Giv dem en komplet wellness-massage i egne omgivelser, hvor vores professionelle massører giver dig kvalitet i højsædet!

Hvis vi ikke allerede har en fast aftale, så ring til os og få lavet en firma-aftale, så massagen altid er nær dit hotel til dig eller dine kunder, eller book en firma-massage for hele teamet allerede i dag.

forkæl dine medarbejdere

En massage er alle pengene værd og er en god investering for virksomheder. Fokus på trivsel og sundhed på arbejdet fremmer medarbejderens kvalitet og effektivitet. Man vil også kunne forlænge sin aktivitet, da regelmæssig massage formindsker risikoen for funktionsnedsættelse senere i livet. Massage i virksomheden vil være et godt personalegode, da det giver et sundt velvære og gør det attraktivt i forhold til rekruttering og fastholdelse af medarbejdere.

Læs mere her om vores firmamassage!

Stort udvalg af massage ydelser

Vi har velvære massagen til de, som ønsker at slappe- og stresse af i lækre omgivelser. Vi har sportsmassage til alle motionister og sportsentusiaster, og vi har den mere dybdegående fysiurgiske massage til dem, som døjer med længerevarende spændinger og myoser. Fælles for alle behandlingstyper er, at vi altid bestræber os på at levere den højeste kvalitet, når vi kommer til dit hotel. Med andre ord er der lidt for enhver smag, men altid med samme gode service og høje kvalitet.

Mød dine massører

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Det siger kunderne om os

Start din massage her