Massage på Frederiksberg fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig

Professionel massage
på Frederiksberg

Professionel massage
på Frederiksberg

Massør kører hjem til dig

Forsikret af Tryg logo

I samarbejde med RaskRask, Tryg logo har sammensat en forsikring, der giver tryghed.

Læs mere

Kvalitetsgaranti

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse hver gang.

Læs mere

Presseomtale

Firmamassage

Sådan fungerer vores massage på Frederiksberg

Massage book

Tid til det vigtige

Bestil din professionelle massage når det passer dig. Så du får tid til der betyder noget

Massage i dit hjem

Velvære bragt til døren

Få din massage det mest afslappende sted i verden - i dit hjems trygge rammer

Få massage

Altid i gode hænder

Alle vores massører er nøje udvalgte, eksaminerede og forsikret af

Hvad er massageterapi?

I løbet af tiden har massage været anvendt til at forbedre genoptræning, genoprette energi, håndtere stress og lette smerter i kroppen. De første registreringer af massage dateres tilbage over 3.000 år til det antikke Kina. I dag anses massagebehandlinger for at være en af ​​de længste former for “helbredende kunst”. Siden da er der sket rigtig meget. Det er sket gennem en blanding af oplevelser og erfaringer man har gjort sig. Det skyldes dels også at massage som behandlingsform er blevet mere anerkendt. Anerkendelsen har betydet at der er blevet forsket mere i effekten af forskellige massageformers betydning, for den som modtager den.

Massagekultur rundt i verden

Mange af verdens mest indflydelsesrige kulturer har haft deres egne specifikke terapier og teknikker i forbindelse med kropsmassage. Disse massageforme er blevet videregivet fra generation til generation og har samtidig gennemgået en udvikling. Dette omfatter de antikke grækere, hinduerne, perserne, egypterne franske, svenske, thailandske, indiske, japanske og kinesiske. I dag fortsætter deres undervisning med at gennemføre massagebehandling frem for konventionel medicinpraksis.

Hvad er massage

“Massage” kan betyde mange forskellige ting afhængigt af hvem du spørger. Det antages, at franskmændene først brugte ordet “massage” til at beskrive en helbredende praksis med at ælte kroppen. De troede på, at friktion og tryk på visse områder på kroppen kunne give fordele ved at bryde væv op. massagen havde ikke til hensigt at føles behagelig, men det var det værd, da de efterfølgende fordele oplevedes som mange og lange. Effekten er at sammenligne med hvad der opleves ved brug af en skumrulle/foam roller.

Briks i en lejlighed

Fingeren på pulsen

Modtag særlige tilbud og gode råd til en sund hverdag med mere velvære.

Mand nyder massage af en RaskRask massør i sin lejlighed

Massage på Frederiksberg

Frederiksberg er en af de mest centrale kommuner i København. Det betyder at man som beboer i området får alle de skønne ting, som livet i en storby giver. Der er blandt andet et utal af attraktioner, kultur tilbud og områder at benytte sig af. Livet i en storby byder desværre ikke kun på gode oplevelser. Der er mange ting, som man ikke selv er herre over. Det kan være trafikstøj, festglade mennesker og bygge/renovationsarbejde. Mange døjer med smerter, stress eller spændinger. Det er ikke altid til at finde ud af, hvor man skal finde en massør. Hos RaskRask får du en professionel massør hjem til dig. Massøren har alt nødvendigt udstyr med. Vi hjælper dig til bedre velvære gennem massage til gode priser og på dine vilkår.

Hurtig fakta om massage

Hvert år udføres omkring 20 procent flere massager end i det foregående år.
Der er i øjeblikket mere end 250 forskellige typer massagebehandlinger, der tilbydes rundt om i verden. Kropsmassage giver forskellige fordele afhængigt af hvad patientens mål er, men de fleste har de samme underliggende principper.

Undersøgelser viser, at 52 procent af voksne, der fik massage i 2015, fik det af medicinske eller sundhedsmæssige årsager som smertebehandling. Det tæller blandt andet ømhed / stivhed / krampeanfald, skaderehabilitering eller overordnet velvære. Nogle studier har vist, at op til 91 procent af de adspurgte var enige i, at professionel massage var smertereducerende.

Massage er mere end velvære

Massagebehandling er ikke kun en effektiv måde at hjælpe med at lindre ømme muskler og forbedre blodgennemstrømningen. Massagen fungerer også som en kraftfuld, naturlig stressaflastning. I dag er der en bred vifte af massageteknikker, der anvendes af terapeuter til at hjælpe folk med at overvinde skadessituationer og smertetilstande. Blandt andet fibromyalgi, angst og leddegigt. Massage teknikker som svensk massage, sportsmassage og zoneterapi tilbydes af mange. Her iblandt kurbade, yoga studier, hoteller og kiropraktorer.

Mød dine massører på Frederiksberg

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Massage til alle behov

Det siger kunderne om os

Convenience

 • Massage i dit hjem, når det passer dig
 • Spar besværlig rejse- og ventetid
 • Massøren medbringer briks og olie
 • Mere overskud til det vigtige

Tryghed og faglighed

 • Kvalificeret og eksamineret massør
 • Massage i hjemmets trygge og vante rammer
 • Kvalitetsgaranti

Tilpasset dine behov

 • Dit velvære i centrum
 • Behandling tilpasset dig
 • Fokus på de områder, der generer dig 
 • Gode råd til bedre velvære i din hverdag

Massører i hele landet

Massage på Frederiksberg

Start din massage på Frederiksberg her