Massage på Frederiksberg fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
på Frederiksberg

Professionel massage
på Frederiksberg

Massør kører hjem til dig

Presseomtale

DR logo
Børsen_logo
jyskebank tv
Jyllands-posten
berlingske
TV 2 logo

Covid-19 retningslinjer - læs mere

Sådan fungerer massage på Frederiksberg

Spar vente- og rejsetid med en massage i dit hjem på Frederiksberg

Frederiksberg er en af de mest centrale kommuner i København og også en af de mest travle. Mange døjer med smerter, stress eller spændinger, og det er ikke altid til at finde ud af, hvor man skal finde en massør. Hos RaskRask får du en professionel massør ud til dig med egen briks og giver dig den massage, du har brug for. Vi hjælper dig til bedre velvære gennem massage til gode priser og på dine vilkår.

Mød dine massører på Frederiksberg

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage på Frederiksberg her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Massage på Frederiksberg

MASSAGE PÅ FREDERIKSBERG

Massagebehandling er ikke kun en effektiv måde at hjælpe med at lindre ømme muskler og forbedre blodgennemstrømningen, men det fungerer også som en kraftfuld, naturlig stressaflastning for mange mennesker. I dag er der en bred vifte af massageteknikker, der anvendes af terapeuter til at hjælpe folk med at overvinde fælles sundhedstilstande som fibromyalgi, angst og leddegigt. Massage teknikker som svensk massage, sports massage og zoneterapi tilbydes nu ofte på steder som kurbade, yoga studier, hoteller og kiropraktorer.

Hurtig fakta om massage

Hvad er massageterapi?

Massage terapi er defineret som “manuel manipulation af muskulatur struktur og bløde kropsvæv i den menneskelige krop (herunder muskler, bindevæv, sener og ledbånd).” Massage “modaliteter” er blevet brugt i tusindvis af mennesker, der lever over hele verden som et middel til naturligt behandling af både mentale og fysiske kropsforstyrrelser.

I dag viser videnskabelige undersøgelser, at massagebehandling forbedrer lymfesystemets funktioner, hjælper med at regulere hormoner og kan forhindre mange skader.

En kort historie om massage

I løbet af tiden har massage været anvendt til at forbedre genoptræning, genoprette energi, håndtere stress og lette smerter i kroppen. De første registreringer af massage dateres tilbage over 3.000 år til det antikke Kina, og i dag anses massagebehandlinger for at være en af ​​de længste former for “helbredende kunst”.

Mange af verdens mest indflydelsesrige kulturer har haft deres egne specifikke terapier og teknikker i forbindelse med kropsmassage, der er blevet videregivet fra generation til generation. Dette omfatter de antikke grækere, hinduerne, perserne, egypterne franske, svenske, thailandske, indiske, japanske og kinesiske. I dag fortsætter deres undervisning med at gennemføre massagebehandling frem for konventionel medicinpraksis.

“Massage” kan betyde mange forskellige ting afhængigt af hvem du spørger. Det antages, at franskmændene først brugte ordet “massage” til at beskrive en helbredende praksis med at ælte kroppen. De troede på, at friktion og tryk på visse områder på kroppen kunne give fordele ved at bryde op væv, selvom massagen faktisk ikke føltes så behagelig (den samme ide som hvordan skumruller fungerer).