Massage på Frederiksberg | RaskRask

Massage i dit hjem
på Frederiksberg

Bestil en professionel massør hjem i stuen

Få en massage

Massage på Frederiksberg kommer nu hjem til dig

Frederiksberg er en af de mest centrale kommuner i København og også en af de mest travle. Mange døjer med smerter, stress eller spændinger, og det er ikke altid til at finde ud af hvor man skal finde en massør. Hos RaskRask får du en professionel massør ud til dig med egen briks og giver dig den massage du har brug for. Vi hjælper dig til bedre velvære gennem massage til gode priser og på dine vilkår.

Sådan fungerer RaskRask

kalender icon, bestil en massør online

Book en professionel massage når det passer dig

massøren kører til dig

Din massør kører til dig med massagebriks

massage i dit hjem

Nyd en afslappende behandling i hjemmets trygge rammer

Anmeldelser og omtale

Alt for damerne logo
jp finans logo
Børsen logo
berlingske logo
jyske bank tv logo
ekstra bladet logo

Massage Priser

Sports-, Velvære- eller Fysiurgisk Massage

45min massage pris
60min massage pris
75min massage pris
Parmassage pris

Med i prisen: transportudgifter, massagebriks, massageolie

NOGLE AF DINE MASSØRER

Dine massører er nøje udvalgte, eksamineret og forsikret af tryg logo. Så du er altid i gode hænder.

raskrask massør Ulla

KØBENHAVN

ULLA

raskrask massør Johannes

KØBENHAVN

JOHANNES

raskrask massør Rikke

AARHUS

RIKKE

raskrask massør Adriana

FYN

ADRIANA

VI STØTTER

Når du booker hos RaskRask, hjælper du os med at støtte

massanga hospital
WWF logo

Vi Er Stolte Af

Priser, legater og anerkendelser

den gyldne fugl 2016
mikrolegat logo
startup weekend aarhus health 2015

Book Din Massage Nu

Skriv dit postnummer, vælg din massør, og find en ledig tid der passer dig

Bestil massage

Massage på Frederiksberg

Massagebehandling er ikke kun en effektiv måde at hjælpe med at lindre ømme muskler og forbedre blodgennemstrømningen, men det fungerer også som en kraftfuld, naturlig stressaflastning for mange mennesker. I dag er der en bred vifte af massageteknikker, der anvendes af terapeuter til at hjælpe folk med at overvinde fælles sundhedstilstande som fibromyalgi, angst og leddegigt. Massage teknikker som svensk massage, spots massage og zoneterapi tilbydes nu ofte på steder som kurbade, yoga studier, hoteller og kiropraktorer.

Hurtig fakta om massage:

  • Massagebehandlingens popularitet vokser hurtigt; hvert år udføres omkring 20 procent flere massager end i det foregående år.
  • Der er i øjeblikket mere end 250 forskellige typer massagebehandlinger, der tilbydes rundt om i verden. Kropsmassage giver forskellige fordele afhængigt af hvad patientens mål er, men de fleste har de samme underliggende principper.
  • De mest populære steder til massagebehandlinger, der skal udføres, omfatter klientens hjem eller kontor, spa eller salon, en sundhedsplejer, sundhedsklub eller atletisk facilitet.
  • Undersøgelser viser, at 52 procent af voksne, der fik massage i 2015, fik det af medicinske eller sundhedsmæssige årsager som smertebehandling, ømhed / stivhed / krampeanfald, skaderehabilitering eller overordnet velvære.
  • Nogle studier har fundet ud af, at op til 91 procent af mennesker er enige om, at professionel massage kan være effektiv til at reducere smerte.
  • Massager er også meget almindelige for reduktionsspænding og træthed; 33 procent af massageforbrugere i 2015 fik en massage til afslapning / stressreduktion.

Hvad er massageterapi?

Massage terapi er defineret som “manuel manipulation af muskulatur struktur og bløde kropsvæv i den menneskelige krop (herunder muskler, bindevæv, sener og ledbånd).” Massage “modaliteter” er blevet brugt i tusindvis af mennesker, der lever over hele verden som et middel til naturligt behandling af både mentale og fysiske kropsforstyrrelser.

I dag viser videnskabelige undersøgelser, at massagebehandling forbedrer lymfesystemets funktioner, hjælper med at regulere hormoner og kan forhindre mange skader.

En kort historie om massage:

I løbet af tiden har massage været anvendt til at forbedre genoptræning, genoprette energi, håndtere stress og lette smerter i kroppen. De første registreringer af massage dateres tilbage over 3.000 år til det antikke Kina, og i dag anses massagebehandlinger for at være en af ​​de længste former for “helbredende kunst”.

Mange af verdens mest indflydelsesrige kulturer har haft deres egne specifikke terapier og teknikker i forbindelse med kropsmassage, der er blevet videregivet fra generation til generation. Dette omfatter de antikke grækere, hinduerne, perserne, egypterne franske, svenske, thailandske, indiske, japanske og kinesiske. I dag fortsætter deres undervisning med at gennemføre massagebehandling frem for konventionel medicinpraksis.

“Massage” kan betyde mange forskellige ting afhængigt af hvem du spørger. Det antages, at franskmændene først brugte ordet “massage” til at beskrive en helbredende praksis med at ælte kroppen. De troede på, at friktion og tryk på visse områder på kroppen kunne give fordele ved at bryde op væv, selvom massagen faktisk ikke føltes så behagelig (den samme ide som hvordan skumruller fungerer).