Mobil Massage fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Mobil massage
i dit hjem

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Covid-19 retningslinjer - læs mere

Sådan fungerer vores massage

Massage dér hvor du er

 • Hvad er mobil massage?

  Hos RaskRask har vi bygget vores koncept op omkring mobil massage. Vi mener, at det giver mest mening, at massøren kommer til dig, når du har ondt. Derved slipper du for at sidde fast i trafikken med et hold i nakken eller at skulle ud af døren med et lille barn på skødet. RaskRask er hjemmemassage helt ind til benet. Vi har skåret klinikkerne fra, så du kan få massage der, hvor du er og til en pris, der matcher de fleste klinikker. Du kan således få massage hjemme hos dig selv uden at skulle tænke på gebyr eller ekstra omkostninger. Det hele er medregnet i prisen.

 • Hvor kan jeg bestille en massage?

  RaskRask mobil massage leverer til alle store byer – bl.a. København, Aarhus, Aalborg og Odense, men vi kommer også ud lokalt og til dér hvor du bor.

  Find din nærmeste massør her!

 • hvilke typer massager kan jeg få?

  Vi har velvære massagen til de, som ønsker at slappe- og stress af i hjemmet. Vi har sportsmassage til alle motionister og sportsentusiaster, og vi har den mere dybdegående fysiurgiske massage til dem, som døjer med længerevarende spændinger og myoser. Fælles for alle behandlingstyper er, at vi altid bestræber os på at levere den højeste kvalitet lige meget hvor i landet vi kommer rundt. Med andre ord er der lidt for enhver smag, men altid med samme gode service og høje kvalitet.

  Vælg bl.a. mellem gravid massage, massage på hotel, eller forkæl dem du holder af med en lækker parmassage.

dør2
kvindelig raksrak massør masserer en ung mand i et lyst rum
 • Mobil massage til enhver anledning

  RaskRask giver mobil-massage i mange forskellige anledninger. Det kan være hjemme i privaten, i sommerhuset eller hotellet. Men det kan også være i forbindelse med en venindeaften, en mødregruppe, forskellige sportsbegivenheder eller til firmaets medarbejdere med en firmamassage. Alle kan få massage og vi bestræber os altid på at finde den løsning, der passer til lige netop dig. Det kræver ikke særlige forhold eller en speciel indretning for at få en massør ud. Det eneste krav er, at der er plads til massørens briks. Den måler ca. 2 meter på langs og en meter i bredden.

 • Fordele ved at få hjemmemassage

  Hjemmemassage er smart, da det giver dig mulighed for at slappe af og få fuldt udbytte af massagen efterfølgende. Samtidig sparer du en masse tid og kan således opretholde dine daglige gøremål uden at skulle afsætte en hel eftermiddag.

  -Du sparer tid og penge
  -Du befinder dig i trygge og vante omgivelser
  -Du slipper for at skulle ud af døren med smerter
  -Du kan opretholde dine daglige gøremål
  -Du kan gå direkte ind i sofaen og slappe af efter behandlingen

  Læs mere her om 7 gode råd til efter en massage!

 • Massage i trygge hænder

  Da RaskRask ikke har nogle klinikker tilknyttet, består vores koncept udelukkende af mobil-massage. Det betyder, at den pris du ser, er pris, du betaler. Igen ekstra gebyrer eller omkostninger. Til gengæld kan du være sikker på at få en massør ud, som du kan have fuld tillid til. Vi ved, det kan være grænseoverskridende at invitere en fremmede massør ind i sit hjem, derfor er det i vores bedste interesse, at oplevelsen skal føles tryg og behagelig hver gang. Tryghed er nøgleordet. Derfor har vi forsikret alle massører igennem netop TRYG-forsikring. På den måde kan du bestille mobil-massage og altid være sikkert på, at du og dit hjem er i gode hænder.

Mød dine massører

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage