Mobil Massage fra 395,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Mobil
massage
i dit hjem

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

DR logo
Børsen_logo
jyskebank tv
Jyllands-posten
berlingske
TV 2 logo

Covid-19 retningslinjer - læs mere

Sådan fungerer vores massage

 • Mobil massage RaskRask

  Mobil massage

  Hos RaskRask har vi bygget vores koncept op omkring mobil massage. Vi mener, at det giver mest mening, at massøren kommer til dig, når du har ondt. Derved slipper du for at sidde fast i trafikken med et hold i nakken eller at skulle ud af døren med et lille barn på skødet. RaskRask er hjemmemassagehelt ind til benet. Vi har skåret klinikkerne fra, så du kan få massage der, hvor du er og til en pris, der matcher de fleste klinikker. Du kan således få massage hjemme hos dig selv uden at skulle tænke på gebyr eller ekstra omkostninger. Det hele er medregnet i prisen.

  Hjemmemassage er smart, da det giver klienten mulighed for at slappe af og få fuldt udbytte af massagen efterfølgende. Samtidig sparer man en masse tid og kan således opretholde sine daglige gøremål uden at skulle afsætte en hel eftermiddag.

  Hvor kan jeg bestille en massage?

  RaskRask mobil massage leverer til alle store byer – bl.a. København, Aarhus, Aalborg og Odense, men vi kommer også ud lokalt og til dér hvor du bor – find din nærmeste massør her!

en massør går ind af en dør
kvindelig raksrak massør masserer en ung mand i et lyst rum
 • Mobil massage til enhver anledning

  Mobil massage til enhver anledning

  RaskRask giver mobil-massage i mange forskellige anledninger. Det kan være hjemme i privaten, i sommerhuset eller hotellet. Men det kan også være i forbindelse med en venindeaften, en mødregruppe, forskellige sportsbegivenheder eller til firmaets medarbejdere med en firmamassage. Alle kan få massage og vi bestræber os altid på at finde den løsning, der passer til lige netop dig. Det kræver ikke særlige forhold eller en speciel indretning for at få en massør ud. Det eneste krav er, at der er plads til massørens briks. Den måler ca. 2 meter på langs og en meter i bredden.

  Fordele ved at få hjemmemassage:

  -Du sparer tid og penge
  -Du befinder dig i trygge og vante omgivelser
  -Du slipper for at skulle ud af døren med smerter
  -Du kan opretholde dine daglige gøremål
  -Du kan gå direkte ind i sofaen og slappe af efter behandlingen

  Læs mere her om 7 gode råd til efter en massage!

  Da RaskRask ikke har nogle klinikker tilknyttet, består vores koncept udelukkende af mobil-massage. Det betyder, at den pris du ser, er pris, du betaler. Igen ekstra gebyrer eller omkostninger. Til gengæld kan du være sikker på at få en massør ud, som du kan have fuld tillid til. Vi ved, det kan være grænseoverskridende at invitere en fremmede massør ind i sit hjem, derfor er det i vores bedste interesse, at oplevelsen skal føles tryg og behagelig hver gang. Tryghed er nøgleordet. Derfor har vi forsikret alle massører igennem netop TRYG-forsikring. På den måde kan du bestille mobil-massage og altid være sikkert på, at du og dit hjem er i gode hænder.

Mød dine fagpersoner

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage