Mobil massage | RaskRask.dk

Mobil Massage
Massør kører til dig

(900+ anmeldelser)

JP logo
fyens stifstidende logo
lokal avisen logo
berlingske logo
jyskebank tv logo
ekstra bladet logo
70+ massører
400+ postnumre
300,000+ minutter

Anmeldelser

Faste Lave Priser

Med i prisen: transportudgifter, massagebriks, massageolie

45min massage pris
60min massage pris
75min massage pris
2 timers parmassage pris

NOGLE AF DINE MASSØRER

Dine massører er nøje udvalgte, eksamineret og forsikret af . Sü du er altid i gode hÌnder.

raskrask massør Ulla

KØBENHAVN

ULLA

raskrask massør Johannes

KØBENHAVN

JOHANNES

raskrask massør Rikke

AARHUS

RIKKE

raskrask massør Adriana

FYN

ADRIANA

MOBIL MASSAGE

Hos RaskRask har vi bygget vores koncept op omkring mobil massage. Vi mener, at det giver mest mening, at massøren kommer til dig, nür du har ondt. Derved slipper du for at sidde fast i trafikken med et hold i nakken eller at skulle ud af døren med et lille barn pü skødet. RaskRask er hjemmemassage helt ind til benet. Vi har sküret klinikkerne fra, sü du kan fü massage der, hvor du er og til en pris, der matcher de fleste klinikker. Du kan süledes fü massage hjemme hos dig selv uden at skulle tÌnke pü gebyr eller ekstra omkostninger. Det hele er medregnet i prisen.

Hjemmemassage er smart, da det giver klienten mulighed for at slappe af og fü fuldt udbytte af massagen efterfølgende. Samtidig sparer man en masse tid og kan süledes opretholde sine daglige gøremül uden at skulle afsÌtte en hel eftermiddag.

MOBIL-MASSAGE TIL ENHVER ANLEDNING

RaskRask giver mobil-massage i mange forskellige anledninger. Det kan vÌre hjemme i privaten, i sommerhuset eller hotellet. Men det kan ogsü vÌre i forbindelse med en venindeaften, en mødregruppe, forskellige sportsbegivenheder eller til firmaets medarbejdere. Alle kan fü massage og vi bestrÌber os altid pü at finde den løsning, der passer til lige netop dig. Det krÌver ikke sÌrlige forhold eller en speciel indretning for at fü en massør ud. Det eneste krav er, at der er plads til massørens briks. Den müler ca 2 meter pü langs og et meter i bredden.

Fordele ved at fĂĽ hjemmemassage:

  • Du sparer tid og penge
  • Du befinder dig i trygge og vante omgivelser
  • Du slipper for at skulle ud af døren med smerter
  • Du kan opretholde dine daglige gøremĂĽl
  • Du kan gĂĽ direkte ind i sofaen og slappe af efter behandlingen

Da RaskRask ikke har nogle klinikker tilknyttet, bestür vores koncept udelukkende af mobil-massage. Det betyder, at den pris du ser, er pris, du betaler. Igen ekstra gebyrer eller omkostninger. Til gengÌld kan du vÌre sikker pü at fü en massør ud, som du kan have fuld tillid til. Vi ved, det kan vÌre grÌnseoverskridende at invitere en fremmede massør ind i sit hjem, derfor gør vi et stort nummer ud af, at oplevelsen skal føles tryg og behagelig hver gang. Tryghed er nøgleordet. Derfor har vi forsikret alle massører igennem netop TRYG-forsikring. Pü den müde kan du bestille mobil-massage og altid vÌre sikkert pü, at du og dit hjem er i gode hÌnder.