Kolding Massage| RaskRask.dk

Kolding Massage
i dit hjem

FÅ EN MASSAGE

At fĂĽ massage bliver nemt for dig i Kolding

Kolding har altid vĂŚret en meget aktiv by med en stolt tradition for friluftsliv og sportsaktiviteter. Hvad enten det er sporten eller arbejdet der stresser er massage en effektiv mĂĽde at opretholde kroppens sundhed pĂĽ. RaskRask er et helt nyt koncept hvor du kan fĂĽ massagen hjem til dig nĂĽr du har brug for det.
RaskRask er for dig der ønsker smartere velvÌre.

SÅDAN FUNGERER RASKRASK

raskrask massør kommer til dit hjem

Bestil online og massøren kører til dig - med massagebriks.

raskrask massør kommer til dit hjem med massage briks

Alle massører er nøje udvalgte, sü du er altid i gode hÌnder.

massage therapist giving a massage

Kom stress og spĂŚndinger til livs i hjemmets trygge rammer.

NOGLE AF DINE MASSØRER

Alle dine massører er forsikret af - LÌs mere.

VÆRDI

MERE TID

Spar ventetid og rejsetid. Se kalenderen, og bestil tid nĂĽr det passer dig.

HOS DIG

Din massør kommer til dig! Sports, fysiurgisk og velvÌre massage i dit hjem eller pü dit kontor.

DEN RETTE MASSØR

Alle dine massører er nøje udvalgte, baggrundstjekket, og eksamineret i fysiologi, anatomi og massage.

Den rette pris

Vi har gode priser, da massøren sparer behovet for en dyr klinik.

VI ER STOLTE AF

RaskRask har fĂĽet den gyldne fugl 2016
Mikrolegat
Startup Weekend Aarhus Health 2015
4,9 / 5
stars

af 200+ anmeldelser

FANTASTISK MASSAGE KONCEPT KOMMER TIL KOLDING

Billede af Aalborg

Raskrask og massage i Kolding

Det er nu muligt at fü massage hjemme hos dig selv, pü firmaet eller hvor du befinder dig i Kolding. Med RaskRask kan du med fü klik bestille en professionel massør der kommer til dig med briks, god faglighed og positiv energi for at give dig den velvÌr og afslapning du fortjener. Du kan selv vÌlge hvilken massør du ønsker, hvornür pü ugen og hvilken form for massage du ønsker. VÌlg i mellem sportsmassage, fysiurgisk massage, firmamassage, massage pü hotel, eventmassage, gravid massage, massage for mødregrupper, parmassage, massage efter fødsel, nakkemassage eller ryg massage.

Kolding har altid været en fjordby, ligger i region Sydjylland og er blandt Danmarks ti største byer med sine ca. 60.000 indbyggere. Byens navn betyder ’den kolde å’, og indbyggerne kalder somme tider sig for koldingere.

Kolding har meget at byde pĂĽ

Kolding har altid været en essentiel by når det kommer til handel og eksport på grund af byens centrale lokation. Den lokalt berømte Kolding Å fungerede før i tiden som toldgrænse og adskilte det gamle Kongerige og Hertugdømmerne syd for. Kolding indeholder dejlige naturområder som Marielundsskoven, Kolding Ådal og Slotssøen. Byen har god infrastruktur med lokale busser og en banegård som forbinder Kolding med Taulov og Fredericia.

Med sine ca. 4000 studerende byder Kolding på en afdeling af Syddansk Universitet, Munkensdam Gymnasium og Kolding Gymnasium samt Danmarks fjerdestørste handelsskole ’International Business College (IBC), før i tiden også kendt som Kolding Købmandsskole. Blandt de mange seværdigheder i Kolding finder Koldinghus som er et gammelt slot der fungerer som museum, teatret Mungo Park Kolding og Sct. Nicolai Kirke og Kolding-Hallen hvor den succesfulde håndboldklub Kolding IF har hjemmebane.

Massage er at behandle din krop med respekt

Massage er en af de Ìldste og mest naturlige behandlingsformer og hører hjemme i enhver persons velvÌre cyklus. Massage har büde positive effekter pü humøret, pü følelserne og nerverne og pü kroppen. Uanset om du har en muskelskade, sene irritation eller spÌndinger, kan massagen gü ind og lindre dit ubehag ved at sÌtte gang i blodomløbet og løsne op for alle de knuder, myoser og spÌndinger vi alle gür og opbygger gennem vores hverdag.

Massage er ogsü godt for dig som synes hverdagen er blevet lidt for stresset og har brug for at komme helt ned i gear. I en evigt stigende travl hverdag kan det vÌre direkte farligt ikke at fü slappet af, og hvordan gør man sü lige det? Massage er en naturlig müde at overbevise kroppen og hovedet til at slappe af og forbedre humøret og overskuddet i hverdagen.

Massage kan altsü hjÌlpe dig i Kolding uanset hvor du befinder dig. Du kan bestille med din kÌre, til din kÌre, købe gavekort, klippekort og selv bestemme prÌcist hvilken behandling du ønsker. Selvom massage er godt mod det meste er det dog vigtigt at du selv tjekker med din lÌge først, hvis du har nogen form for smerte hvor du ikke er sikker pü om det er sundt at massere pü denne smerte.

Raskrask massage er for dig som ønsker velvÌre hjem til stuen.