fbpx

Professionel
massage
i Kolding

Professionel massage
i Kolding

Massør kører hjem til dig

Skriv din adresse for at booke

Presseomtale

berlingske
Børsen_logo
jyskebank tv

At få massage er blevet nemt for dig i Kolding

Kolding har altid været en meget aktiv by med en stolt tradition for friluftsliv og sportsaktiviteter. Hvad enten det er sporten eller arbejdet, der stresser, er massage en effektiv måde at opretholde kroppens sundhed på. RaskRask er et helt nyt koncept, hvor du kan få massagen hjem til dig, når du har brug for det.
RaskRask er for dig, der ønsker smartere velvære.

Sådan fungerer det

Some Text
Some Text

Tid til det vigtige

Bestil din professionelle massage på to minutter og få tid til det der betyder noget

Altid i gode hænder

Alle vore massører er nøje udvalgte, eksamineret og forsikret af

I hjemmets trygge rammer

Få din massage det mest afslappende sted i verden - dit eget hjem

Altid gode priser

Vi sparer klinikken - så du får mere velvære for mindre

45 Minutters

Fysiurgisk, sports & wellness
massage

395,-

60 Minutters

Fysiurgisk, sports & wellness
massage

495,-

60 Minutters

Graviditets
massage

595,-

2 Timer

Parmassage
(1 massør i 2 timer)

945,-

Skriv din adresse for at booke

closeup massage

Transport er inkluderet i prisen.

Massøren medbringer massagebriks og massage-olie.

Mød dine massører

150+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Insured by Tryg logo

Your health and your home is always insured

In collaboration with RaskRask, Tryg logo has put together an insurance that provides sercurity.

Læs mere

Quality assurance

We guarantee the quality and your well-being!

It is important to us that you get a good experience every time

Læs mere

Best reviewed

massage therapists throughout Denmark

To ensure the highest quality of massage therapists, we continuously obtain feedback from our customers.

2943 anmeldelser

Se alle anmeldelser

Læs om andre kunders erfaringer

Start din behandling her

Skriv din adresse for at booke

Danmarks største massagekoncept

150

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

150

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Massage i Kolding

Raskrask og massage i Kolding

Det er nu muligt at få massage hjemme hos dig selv, på firmaet eller hvor du befinder dig i Kolding. Med RaskRask kan du med få klik bestille en professionel massør der kommer til dig med briks, god faglighed og positiv energi for at give dig den velvær og afslapning du fortjener. Du kan selv vælge hvilken massør du ønsker, hvornår på ugen og hvilken form for massage du ønsker. Vælg i mellem sportsmassage, fysiurgisk massage, firmamassage, massage på hotel, eventmassage, gravid massage, massage for mødregrupper, parmassage, massage efter fødsel, nakkemassage, kropsmassage eller ryg massage.

Kolding har altid været en fjordby, ligger i region Sydjylland og er blandt Danmarks ti største byer med sine ca. 60.000 indbyggere. Byens navn betyder ’den kolde å’, og indbyggerne kalder somme tider sig for koldingere.

Kolding har meget at byde på

Kolding har altid været en essentiel by når det kommer til handel og eksport på grund af byens centrale lokation. Den lokalt berømte Kolding Å fungerede før i tiden som toldgrænse og adskilte det gamle Kongerige og Hertugdømmerne syd for. Kolding indeholder dejlige naturområder som Marielundsskoven, Kolding Ådal og Slotssøen. Byen har god infrastruktur med lokale busser og en banegård som forbinder Kolding med Taulov og Fredericia.

Med sine ca. 4000 studerende byder Kolding på en afdeling af Syddansk Universitet, Munkensdam Gymnasium og Kolding Gymnasium samt Danmarks fjerdestørste handelsskole ’International Business College (IBC), før i tiden også kendt som Kolding Købmandsskole. Blandt de mange seværdigheder i Kolding finder Koldinghus som er et gammelt slot der fungerer som museum, teatret Mungo Park Kolding og Sct. Nicolai Kirke og Kolding-Hallen hvor den succesfulde håndboldklub Kolding IF har hjemmebane.

Massage er at behandle din krop med respekt

Massage er en af de ældste og mest naturlige behandlingsformer og hører hjemme i enhver persons velvære cyklus. Massage har både positive effekter på humøret, på følelserne og nerverne og på kroppen. Uanset om du har en muskelskade, sene irritation eller spændinger, kan massagen gå ind og lindre dit ubehag ved at sætte gang i blodomløbet og løsne op for alle de knuder, myoser og spændinger vi alle går og opbygger gennem vores hverdag.

Massage er også godt for dig som synes hverdagen er blevet lidt for stresset og har brug for at komme helt ned i gear. I en evigt stigende travl hverdag kan det være direkte farligt ikke at få slappet af, og hvordan gør man så lige det? Massage er en naturlig måde at overbevise kroppen og hovedet til at slappe af og forbedre humøret og overskuddet i hverdagen.

Massage kan altså hjælpe dig i Kolding uanset hvor du befinder dig. Du kan bestille med din kære, til din kære, købe gavekort, klippekort og selv bestemme præcist hvilken behandling du ønsker. Selvom massage er godt mod det meste er det dog vigtigt at du selv tjekker med din læge først, hvis du har nogen form for smerte hvor du ikke er sikker på om det er sundt at massere på denne smerte.

Raskrask massage er for dig som ønsker velvære hjem til stuen.