Massage Kolding | RaskRask

Massage i dit hjem
i Kolding

Bestil en professionel massør hjem i stuen

FÅ EN MASSAGE

At få massage bliver nemt for dig i Kolding

Kolding har altid været en meget aktiv by med en stolt tradition for friluftsliv og sportsaktiviteter. Hvad enten det er sporten eller arbejdet der stresser er massage en effektiv måde at opretholde kroppens sundhed på. RaskRask er et helt nyt koncept hvor du kan få massagen hjem til dig når du har brug for det.
RaskRask er for dig der ønsker smartere velvære.

Sådan fungerer RaskRask

kalender icon, bestil en massør online

Book en professionel massage når det passer dig

massøren kører til dig

Din massør kører til dig med massagebriks

massage i dit hjem

Nyd en afslappende behandling i hjemmets trygge rammer

Anmeldelser og omtale

Alt for damerne logo
jp finans logo
Børsen logo
berlingske logo
jyske bank tv logo
ekstra bladet logo

Massage Priser

Sports-, Velvære- eller Fysiurgisk Massage

45min massage pris
60min massage pris
75min massage pris
Parmassage pris

Med i prisen: transportudgifter, massagebriks, massageolie

NOGLE AF DINE MASSØRER

Dine massører er nøje udvalgte, eksamineret og forsikret af tryg logo. Så du er altid i gode hænder.

raskrask massør Ulla

KØBENHAVN

ULLA

raskrask massør Johannes

KØBENHAVN

JOHANNES

raskrask massør Rikke

AARHUS

RIKKE

raskrask massør Adriana

FYN

ADRIANA

VI STØTTER

Når du booker hos RaskRask, hjælper du os med at støtte

massanga hospital
WWF logo

Vi Er Stolte Af

Priser, legater og anerkendelser

den gyldne fugl 2016
mikrolegat logo
startup weekend aarhus health 2015

Book Din Massage Nu

Skriv dit postnummer, vælg din massør, og find en ledig tid der passer dig

Bestil massage


Billede af Aalborg

Raskrask og massage i Kolding

Det er nu muligt at få massage hjemme hos dig selv, på firmaet eller hvor du befinder dig i Kolding. Med RaskRask kan du med få klik bestille en professionel massør der kommer til dig med briks, god faglighed og positiv energi for at give dig den velvær og afslapning du fortjener. Du kan selv vælge hvilken massør du ønsker, hvornår på ugen og hvilken form for massage du ønsker. Vælg i mellem sportsmassage, fysiurgisk massage, firmamassage, massage på hotel, eventmassage, gravid massage, massage for mødregrupper, parmassage, massage efter fødsel, nakkemassage eller ryg massage.

Kolding har altid været en fjordby, ligger i region Sydjylland og er blandt Danmarks ti største byer med sine ca. 60.000 indbyggere. Byens navn betyder ’den kolde å’, og indbyggerne kalder somme tider sig for koldingere.

Kolding har meget at byde på

Kolding har altid været en essentiel by når det kommer til handel og eksport på grund af byens centrale lokation. Den lokalt berømte Kolding Å fungerede før i tiden som toldgrænse og adskilte det gamle Kongerige og Hertugdømmerne syd for. Kolding indeholder dejlige naturområder som Marielundsskoven, Kolding Ådal og Slotssøen. Byen har god infrastruktur med lokale busser og en banegård som forbinder Kolding med Taulov og Fredericia.

Med sine ca. 4000 studerende byder Kolding på en afdeling af Syddansk Universitet, Munkensdam Gymnasium og Kolding Gymnasium samt Danmarks fjerdestørste handelsskole ’International Business College (IBC), før i tiden også kendt som Kolding Købmandsskole. Blandt de mange seværdigheder i Kolding finder Koldinghus som er et gammelt slot der fungerer som museum, teatret Mungo Park Kolding og Sct. Nicolai Kirke og Kolding-Hallen hvor den succesfulde håndboldklub Kolding IF har hjemmebane.

Massage er at behandle din krop med respekt

Massage er en af de ældste og mest naturlige behandlingsformer og hører hjemme i enhver persons velvære cyklus. Massage har både positive effekter på humøret, på følelserne og nerverne og på kroppen. Uanset om du har en muskelskade, sene irritation eller spændinger, kan massagen gå ind og lindre dit ubehag ved at sætte gang i blodomløbet og løsne op for alle de knuder, myoser og spændinger vi alle går og opbygger gennem vores hverdag.

Massage er også godt for dig som synes hverdagen er blevet lidt for stresset og har brug for at komme helt ned i gear. I en evigt stigende travl hverdag kan det være direkte farligt ikke at få slappet af, og hvordan gør man så lige det? Massage er en naturlig måde at overbevise kroppen og hovedet til at slappe af og forbedre humøret og overskuddet i hverdagen.

Massage kan altså hjælpe dig i Kolding uanset hvor du befinder dig. Du kan bestille med din kære, til din kære, købe gavekort, klippekort og selv bestemme præcist hvilken behandling du ønsker. Selvom massage er godt mod det meste er det dog vigtigt at du selv tjekker med din læge først, hvis du har nogen form for smerte hvor du ikke er sikker på om det er sundt at massere på denne smerte.

Raskrask massage er for dig som ønsker velvære hjem til stuen.