Lokal massør | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Lokal massør
Massage i dit hjem

Professionel massage

Velvære på dine vilkår

Forsikret af Tryg logo

I samarbejde med RaskRask, Tryg logo har sammensat en forsikring, der giver tryghed.

Læs mere

Kvalitetsgaranti

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse hver gang.

Læs mere

Presseomtale

Virksomhed

Sådan fungerer vores massage

Massage book

Tid til det vigtige

Bestil din professionelle massage når det passer dig. Så du får tid til der betyder noget

Massage i dit hjem

Velvære bragt til døren

Få din massage det mest afslappende sted i verden - i dit hjems trygge rammer

Få massage

Altid i gode hænder

Alle vores massører er nøje udvalgte, eksaminerede og forsikret af

Find en dygtig lokal massør

Hos RaskRask kan du nemt og hurtigt finde en dygtige lokal massør, som kan hjælpe dig med smerter, ømhed og spændinger i kroppen.  Der kan nemlig være mange årsager til, at din krop har brug for lidt ekstra forkælelse, og det kan en af vores kompetente fagpersoner hjælpe dig med. Book tid hos en af vores massører i dit nærområde, og få en massage i vante og rare omgivelser, som passer til dine behov. På den måde kan du roligt slappe af i rare hjemlige omgivelser, uden at skulle tænke på at skulle til og fra din massør.

Ydelser efter behov

Hos RaskRask tilbyder vi mange forskellige ydelser – alt efter hvad du og din krop har af behov og ønsker. Din lokale fagperson vil bestræbe sig på at give dig den bedste oplevelse, så du kan føle dig tryg hele vejen igennem. Så er du gravid og har brug for en lindrende massage, har du brug for selvforkælelse med en omgang yoga, eller er I et firma, som ønsker en massageordning, tilbyder RaskRask også firmamassage, yoga og gravidmassage.

Hvilken massage skal jeg vælge?

Det kan være svært, at finde ud af hvilken massagebehandling din krop har brug for. Hos RaskRask tilpasser massøren behandlingen til den enkelte alt efter, hvad din krop efterspørger. Alle vores fagpersoner er specialiseret i fysiurgisk og dybdegående massage behandlinger, og sammen med din lokale massør kan I i fællesskab finde den mest optimale massagebehandling, som passer bedst til dine behov.

Lokal massoer 2 i Danmark

Fingeren på pulsen

Modtag særlige tilbud og gode råd til en sund hverdag med mere velvære.

Person modtager massage

Hvorfor gør min krop ondt?

Oplever du at dine muskler er spændte og gør ondt, så er det en god idé at finde ud af, hvordan dine smerter er opstået. Ofte kan stillesiddende kontorarbejde med dårlig ergonomiske løsninger på arbejdspladsen være årsagen, og for mange kan det derfor give ømhed og myoser i kroppens muskulatur. Dette kan din lokale massør være med til at komme til livs, og måske har massagen allerede hjulpet efter første behandling, eller også har du brug for massage over flere omgange – det afhænger af, hvor dybt spændingerne sidder, og hvor længe du har gået med dem. Så kan du igen komme igennem en lang arbejdsdag med mere energi og velvære.

Få din massage bragt hjem til dig

Hos RaskRask har vi gjort det nemt, effektivt og overskueligt for vores kunder at bestille en massagebehandling.  Vores dygtige fagpersoner medbringer selv massagebriks og olie, så du bare skal sørge for håndklæde og lagen. Din massagebehandling foregår dermed i rolige og trygge rammer, og du slipper for besværet ved at tage frem og tilbage til en klinik.

Hvordan bestiller jeg en lokal massør?

Det er nemt og enkelt at finde en af vores kompetente fagpersoner i dit nærområde. Brug vores hjemmeside, og indtast din adresse og se hvilken massører, der kan komme ud til dig og give dig den behandling, du har behov for. Når du bestiller massage gennem RaskRask, støtter du samtidig dit lokalområde og din lokale massør. Vi udbyder massage til alle store byer – find din lokale massør her.

 

Mød dine massører

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Det siger kunderne om os

Convenience

 • Massage i dit hjem, når det passer dig
 • Spar besværlig rejse- og ventetid
 • Massøren medbringer briks og olie
 • Mere overskud til det vigtige

Tryghed og faglighed

 • Kvalificeret og eksamineret massør
 • Massage i hjemmets trygge og vante rammer
 • Kvalitetsgaranti

Tilpasset dine behov

 • Dit velvære i centrum
 • Behandling tilpasset dig
 • Fokus på de områder, der generer dig 
 • Gode råd til bedre velvære i din hverdag

Massage i de største byer

Start din massage her