Massage i Køge fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
i Køge

Professionel massage
i Køge

Massør kører hjem til dig

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo når du booker velvære via RaskRask.

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke oplevelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores massage i Køge

Massage hjemme i din egen stue

massage i Køge

Dejlige og skønne Køge er beliggende i bunden af Køge bugt og har med sine idylliske købstadsrammer en helt unik atmosfære. De gamle bygninger, historien og de naturskønne omgivelser danner alt sammen ramme for ro, ve og velvære. De gamle bygninger, som kan dateres helt tilbage til 1500 tallet, virker som terapi på krop og sind.

nem og bekvem massage

Netop af denne årsag, er RaskRask rigtig glade for at være blevet en del af byen og sammenholdet. Vores lokale og dygtige massører bor i og kender området. De kører således rundt i hele byen og tilbyder den højeste kvalitet af fysiurgisk-, sports- og velværemassage, der hvor du er. Vi gør et stort nummer ud af, at vores massagebehandlinger, skal være af den allerhøjeste kvalitet og bliver lige så berigende som de smukke omgivelser i byen.

stort udvalg af massage ydelser

For at åbne op for dine tanker omkring massage, kan vi fortælle dig at vi blandt andet foretager gravid massage, men også massage efter fødsel. RaskRask konceptet åbner også op for at du kan få massage på hotel, eller en parmassage i for eksempel et sommerhus.

Læs mere om vores store udvalg af massage ydelser, og find din favorit på vores hjemmeside.

Stor briks hjemme ved en kunde i Køge
Ung mand oplever ægte velvære

Om RaskRask

RaskRask startede i 2015 som et iværksætterprojekt på Aarhus Universitet. Her vandt initiativet flere start-up priser, heriblandt Årets Iværksætter, hvorefter konceptet hurtigt tog fart. I dag, er RaskRask og dets banebrydende massage-on-demand koncept spredt sig over hele landet – lige fra Hjørring til Bornholm. Vi lægger meget energi i, at det er kunden som er i fokus. Derfor har vi afskaffet klinikkerne og kommer i stedet ud til folk, dér hvor de er. Det synes vi er det smarteste, når man har ondt og svært ved at komme ud af døren. I dag har vi mere end 200 massører landet over. Fælles for dem alle er at de tilbyder wellness-, sports- og fysiurgisk massage. Dog, vil behandlingen altid tage udgangspunkt i dine ønsker, da vi alle er forskellige og har forskellige præferencer i forhold til tryk og fremgangsmåde. Er du i tvivl om, hvad vi kan gøre for dig, så tag kontakt i dag. Så vil vi besvare dine spørgsmål, så godt som vi kan.

Massage som urgammel kunst

Massage er en urgammel disciplin, der har været tegnet og skrevet om i tusinder af år. Massage har sidenhen udviklet sig i mange forskellige retninger side om side med atletikken. I 1984, under de Olympiske Lege i Los Angeles, så verden for først gang massage terapeuter i aktion under et stort sportsevent. I 1996, under legene i Atlanta var massage terapi blevet en officiel del af atleternes mandskab, og i dag anvender stort set alle professionelle atleter massører og fysioterapeuter. Det er et must hvis man vil performe på højeste niveau. Det er samtidig den mest effektive måde at forebygge smerter og spændinger.

Er du i god fysisk form, vil du have større chance for at undgå problemer med ryggen. Og vil typisk komme dig hurtigere, hvis du får. Motion giver stærkere muskler og knogler, holder kroppen smidig og afføder en lang række sundhedsmæssige fordele. Derudover giver det jo bare en rar og energisk fornemmelse i kroppen.

Bestil en sportsmassage allerede i dag!

Tag en snak med din massør

Da vi alle er forskellige, er der tit forskel på, hvordan vi ønsker vores massage – både hvad angår velvære og fysiurgisk massage. Nogen vil gerne have hårdt fat i det dybere bindevæv, mens andre nyder bedre af en mere overfladisk massage. Derfor er det bedste du kan gør, at snakke med massøren. Jo bedre massøren kender dig, jo bedre kan han eller hun tilpasse massage behandlingen. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om den type behandling vi tilbyder og de massører vi samarbejder med. Vi lytter altid til vores kunder.

Mød dine massører i Køge

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Det siger kunderne om os

Massage i Køge

Start din massage i Køge her