Massage for Mødregrupper | Massør Kører til Jer | RaskRask

Massage for mødregrupper
i dit hjem

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

DR logo
Børsen_logo
jyskebank tv
Jyllands-posten
berlingske
TV 2 logo

Covid-19 retningslinjer - læs mere

Sådan fungerer vores massage

 • Graviditet og fødsel er hårdt for kroppen – massagen kører til jeres mødregruppe

  Efter en graviditet og en fødsel har kroppen brug for hvile og pleje, da den ekstra vægt og de forskellige hormonelle ændringer langsom skal få kroppen tilbage til sin oprindelige tilstand. I denne tid er det især vigtigt at passe på sin krop og psyke og at have en gruppe mennesker som forstår hvad man gennemgår hjælper.

  Massage er en naturlig behandling og kan komme mange af de smerter, spændinger og humørsvinginger I måske oplever til livs. I stedet for at du blot kan fortælle om din massageoplevelse i din mødregruppe, hvorfor så ikke dele oplevelsen med dine veninder. Vores massører kører til jeres gruppe hvorend I er og giver jer muligheden for at slappe af og genopbygge balancen.

 • Massage for mødregrupper i hele landet

  Massage for mødregrupper i Aarhus
  Leder du og din mødregruppe efter massage i Aarhus, så kan vi hjælpe jer. Vores dygtige massører har erfaring med massage til gravide og efter fødsler, og de tilbyder udekørende massage over hele Smilets By. RaskRask har sine rødder i Aarhus og er vokset op i Studentervæksthuset. Mange af vores massører fra Aarhus har været med fra begyndelsen, og alle er selvfølgelig klar til at møde op hos dig og give dig en god massage.

  Massage for mødregrupper i Aalborg
  Aalborg byder på en masse spændende oplevelser for store og små. I Aalborg finder man både kulturelle og naturskønne oplevelser, og som børnefamilie er det et fantastisk sted at være. Efter en lang gåtur med barnevognen kan en massage være den perfekte afslapning. Vi hjælper dig og din mødregruppe og bringer massagen til jer. Vores lokale massører har stor erfaring med massage både nord og syd for Limfjorden.

  Massage for mødregrupper i Odense
  Med de nostalgiske og smukke rammer som omringer H.C Andersens fødeby Odense, er den fynske hovedstad et eftertragtet mål for mange børnefamilier. Vores massører sørger for, at hele familien er på toppen både før, under og efter graviditeten. Book en massør gennem RaskRask, og få forkælelse til hele mødregruppen.

  Massage for mødregrupper i København
  København er hjemsted for en stor del af de danske børnefamilier. Mange af dem placeret midt i det travle bybillede, hvor trafikken kan være en tidskrævende faktor. Med en mødregruppemassage fra RaskRask kan du forkæle dig selv og resten af mødregruppen med velvære og afslapning. Vi har en lokal og professionel massør til dig, hvad enten du holder til midt på Strøget, Frederiksberg, Islands Brygge eller i Nordvest.

Mød dine fagpersoner

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage