Massage for Mødregrupper | Massør Kører til Jer | RaskRask

Massage for mødregrupper
i dit hjem

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer vores massage

 • Prøv en massage til jeres mødregruppe

  Efter en graviditet og en fødsel har kroppen brug for hvile og pleje, da den ekstra vægt og de forskellige hormonelle ændringer langsom skal få kroppen tilbage til sin oprindelige tilstand. I denne tid er det især vigtigt at passe på sin krop og psyke og at have en gruppe mennesker som forstår hvad man gennemgår hjælper.

 • Del en massageoplevelse med dine venner

  Massage er en naturlig behandling og kan komme mange af de smerter, spændinger og humørsvingninger som opleves til livs. I stedet for, at du blot kan fortælle om din massageoplevelse i din mødregruppe, hvorfor så ikke også dele oplevelsen? Prøv vores mobile massage koncept, hvor vores massører kører til jeres gruppe hvor end I er og giver jer muligheden for at slappe af og genopbygge balancen.

  Find din nærmeste lokale massør her!

 • stress af og få tid til mere i hverdagen

  Med RaskRask nye koncept om massage i hjemmet, kan du få en massør ud til dig og din mødregruppe. Det er især for den travle familie, hvor børnene kræver konstant opmærksomhed, og der derfor ikke er tid til velvære og afslapning i hverdagen. Ved os kan en eller flere få en massage, mens de andre tager sig af børnene. Efterfølgende kan I bytte roller, så alle parter kan få nydt deres massage og sammen få mere overskud i hverdagen.

  Prøv også vores massage efter fødsel og parmassage!

 • massage mod stress

  Massage kan noget helt særligt. At få en wellness-massage kan også sætte dig i en mere afslappet sindstilstand for at hjælpe dig med at overskue alle de store ændringer, der foregår i dit liv. Massagen kan hjælpe med at forbedre humøret og sænke stressniveauet, reducere depression og angst, samt reducere hævelse efter fødsel. Dog er det ikke nemt at finde tid til en massage i hverdagen, og slet ikke hvis man skal ud at finde den selv.

 • massage tilpasset netop dine behov

  Da vi alle er forskellige, er der tit forskel på, hvordan vi ønsker vores massage – både hvad angår velvære og fysiurgiske massage. Nogen vil gerne have hårdt fat i det dybere bindevæv, mens andre nyder bedre af en mere overfladisk massage. Derfor er det bedste i kan gøre, at snakke med massøren. Jo bedre massøren kender jer, jo bedre kan han eller hun tilpasse massage behandlingen. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om den type behandling vi tilbyder og de massører vi samarbejder med. Vi lytter altid til vores kunder.

 • Stort udvalg af massage ydelser

  I bestemmer selv hvilken type massage i vil foretrække – RaskRask har et stort udvalg af massage ydelser. Vi har bl.a. wellness-massage til de som ønsker at slappe- og stress af i hjemmet, den mere dybdegående fysiurgiske massage til dem, som døjer med længerevarende spændinger og myoser, samt sportsmassage til alle vores motionister og sportsentusiaster.

  Find netop din yndlingsmassage på vores hjemmeside!

Mød dine massører

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage her

Massage for mødregrupper i hele landet - nær dig!

Massage for mødregrupper i Aarhus
Leder du og din mødregruppe efter massage i Aarhus, så kan vi hjælpe jer. Vores dygtige massører har erfaring med massage til gravide og efter fødsler, og de tilbyder udekørende massage over hele Smilets By. RaskRask har sine rødder i Aarhus og er vokset op i Studentervæksthuset. Mange af vores massører fra Aarhus har været med fra begyndelsen, og alle er selvfølgelig klar til at møde op hos dig og give dig en god massage.

Massage for mødregrupper i Aalborg
Aalborg byder på en masse spændende oplevelser for store og små. I Aalborg finder man både kulturelle og naturskønne oplevelser, og som børnefamilie er det et fantastisk sted at være. Efter en lang gåtur med barnevognen kan en massage være den perfekte afslapning. Vi hjælper dig og din mødregruppe og bringer massagen til jer. Vores lokale massører har stor erfaring med massage både nord og syd for Limfjorden.

Massage for mødregrupper i Odense
Med de nostalgiske og smukke rammer som omringer H.C Andersens fødeby Odense, er den fynske hovedstad et eftertragtet mål for mange børnefamilier. Vores massører sørger for, at hele familien er på toppen både før, under og efter graviditeten. Book en massør gennem RaskRask, og få forkælelse til hele mødregruppen.

Massage for mødregrupper i København
København er hjemsted for en stor del af de danske børnefamilier. Mange af dem placeret midt i det travle bybillede, hvor trafikken kan være en tidskrævende faktor. Med en mødregruppemassage fra RaskRask kan du forkæle dig selv og resten af mødregruppen med velvære og afslapning. Vi har en lokal og professionel massør til dig, hvad enten du holder til midt på Strøget, Frederiksberg, Islands Brygge eller i Nordvest.