Nakkemassage | RaskRask

Nakkemassage
i dit hjem

Bestil en professionel massør hjem i stuen

FÅ EN MASSAGE

Oplever du smerte i nakken? Få en nakkemassage til din stue

En nakkemassage hjælper dig som har spændinger og problemer i området omkring nakken. Enhver genkender denne smerte og ved hvor svært det kan være at have overskud i hverdagen på trods af denne smerte. Det er ikke sikkert, at du har tid og overskud til at opsøge en massør, det behøver du heller ikke. Vi bringer massagen til din dør, så du kan slappe af i dit eget hjem.

Massage er en af de mest naturlige behandlingsformer mod muskel- og ledsmerter. Du vil opleve at massagen også kan hjælpe dig til at få det bedre i hele kroppen. Vores massører lytter til dine behov og udfører den massage, som du ønsker. Den fysiurgiske massage løsner op i dine led og muskler så spændingerne forsvinder og så du kan vende tilbage til et behageligt udgangspunkt i nakken og skulderen.

Sådan fungerer RaskRask

kalender icon, bestil en massør online

Book en professionel massage når det passer dig

massøren kører til dig

Din massør kører til dig med massagebriks

massage i dit hjem

Nyd en afslappende behandling i hjemmets trygge rammer

Anmeldelser og omtale

Alt for damerne logo
jp finans logo
Børsen logo
berlingske logo
jyske bank tv logo
ekstra bladet logo

Massage Priser

Sports-, Velvære- eller Fysiurgisk Massage

45min massage pris
60min massage pris
75min massage pris
Parmassage pris

Med i prisen: transportudgifter, massagebriks, massageolie

NOGLE AF DINE MASSØRER

Dine massører er nøje udvalgte, eksamineret og forsikret af tryg logo. Så du er altid i gode hænder.

raskrask massør Ulla

KØBENHAVN

ULLA

raskrask massør Johannes

KØBENHAVN

JOHANNES

raskrask massør Rikke

AARHUS

RIKKE

raskrask massør Adriana

FYN

ADRIANA

VI STØTTER

Når du booker hos RaskRask, hjælper du os med at støtte

massanga hospital
WWF logo

Vi Er Stolte Af

Priser, legater og anerkendelser

den gyldne fugl 2016
mikrolegat logo
startup weekend aarhus health 2015

Book Din Massage Nu

Skriv dit postnummer, vælg din massør, og find en ledig tid der passer dig

Bestil massage


Billede af RaskRask Massage

Dine skuldre og din nakke bærer tilsammen den tungeste del af kroppen: Hovedet. Når hovedet holdes statisk i samme position over længere tid, øges stressen på nakkens- og skulderens muskler betydeligt. En nakkemassage er en af de hyppigste massageformer, og nu kan du få nakkemassagen hjemme hos dig selv.

RaskRask bringer nakkemassagen til dig, hvor vores top professionelle massører kommer til dig med briks, høj faglighed og en god energi, som efterlader dig med en sundere nakke, et bedre humør og i en mere afslappende tilstand. Vi kører ud i størstedelen af Danmark og er i alle storbyerne, inklusiv København, Aarhus, Aalborg eller Odense.

Hvorfor gør mine skuldre ondt?

Næsten alle daglige aktiviteter såsom at arbejde på en computer, skrive, kørsel, osv. kræver aktivitet i nakkens muskulatur. Hvis nakkemuskulaturen bruges i en grad, hvor den ikke får mulighed for at slappe af og restituere, kan dette medvirke til spændinger og smerter. Dette problem kan blive forværret af en forkert kropsholdning eller forkerte sovestillinger. Nakkesmerter kan også være forårsaget af sportsrelaterede skader.

Anstrengende aktiviteter såsom håndbold, vægtløftning eller fodbold kan alle tære hårdt på nakken, da der kan forekomme pludselige bevægelser, der kræver stor aktivitet i nakkemuskulaturen. Mange mennesker har i travle og stressende perioder desuden en tendens til at trække skuldrene op mod ørerne, hvilket er blevet en uundgåelig del af vores dagligdag. Denne statiske holdning i skuldrene giver ofte spændinger i nakke- og skuldermuskulatur, da muskulaturen i disse områder er tæt forbundne. Mange oplever desuden at få spændingshovedpine, hvis de går med spændingerne i for lang tid. Alle disse faktorer tilsammen resulterer i smerter i skulder og nakke.

Hvad er fordelene ved en nakkemassage?

Der er mange metoder til at lette nakkesmerter. Flere og flere mennesker foretrækker at gå til massage terapi for at lindre nakkespændinger, da de oplever en hurtig lindring af nakkesmerterne. Massagen hjælper dog ikke kun med smertelindring, men den genskaber også fuld bevægelighed i nakken. Nakkemassage arbejder i dybden med musklens spændinger, stimulerer til øget blodgennemstrømning i området og forbedrer funktionen af lymfesystemet, således at betingelserne for normalisring af musklen forbedres.

Nakkemassage er en naturlig form for smertestillende, fordi den stimulerer frigivelsen af endorfiner. Endorfiner kaldes også “kroppens egne morfinstoffer”, og kan derved hæmme aktiviteten i de nerver, der sender smertesignaler til hjernen. Desuden er behandlingen en fremragende stressnedsætter og kan gøre at du føler dig afslappet og genopladet.

Husk at kontakt din læge

Selvom en nakkemassage er sikkert, er det altid en god idé konsultere din læge. Nakkemassage kan ikke nødvendigvis gøre en forskel, hvis du har hold i nakken, eller andre tilstande (fx kroniske), og vores massører er ikke certificeret til at diagnosticere. Det er derfor bedst at kontakte din læge, hvis du er i det mindste i tvivl.