Nakkemassage fra 395 ,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Nakkemassage
i dit hjem

Professionel massage

Velvære på dine vilkår

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo når du booker velvære via RaskRask.

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke oplevelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores massage

Oplever du smerte i nakken? Få en nakkemassage til din stue

En nakkemassage hjælper dig som har spændinger og problemer i området omkring nakken. Enhver genkender denne smerte og ved hvor svært det kan være at have overskud i hverdagen på trods af denne smerte. Det er ikke sikkert, at du har tid og overskud til at opsøge en massør, det behøver du heller ikke. Vi bringer massagen til din dør, så du kan slappe af i dit eget hjem.

Massage er en af de mest naturlige behandlingsformer mod muskel- og ledsmerter. Du vil opleve at massagen også kan hjælpe dig til at få det bedre i hele kroppen. Vores massører lytter til dine behov og udfører den massage, som du ønsker. Den fysiurgiske massage løsner op i dine led og muskler så spændingerne forsvinder og så du kan vende tilbage til et behageligt udgangspunkt i nakken og skulderen.

Pas på skuldrene

Dine skuldre og din nakke bærer tilsammen den tungeste del af kroppen: Hovedet. Når hovedet holdes statisk i samme position over længere tid, øges stressen på nakkens- og skulderens muskler betydeligt. En nakkemassage er en af de hyppigste massageformer, og nu kan du få nakkemassagen hjemme hos dig selv.

Nakkemassage dér hvor du er

RaskRask bringer nakkemassagen til dig, hvor vores top professionelle massører kommer til dig med briks, høj faglighed og en god energi, som efterlader dig med en sundere nakke, et bedre humør og i en mere afslappende tilstand. Vi kører ud i størstedelen af Danmark og er i alle storbyerne, inklusiv København, Aarhus, Aalborg og Odense.

massage
dør2 massage

Hvorfor gør mine skuldre ondt?

Næsten alle daglige aktiviteter såsom at arbejde på en computer, skrive, kørsel, osv. kræver aktivitet i nakkens muskulatur. Hvis nakkemuskulaturen bruges i en grad, hvor den ikke får mulighed for at slappe af og restituere, kan dette medvirke til spændinger og smerter. Dette problem kan blive forværret af en forkert kropsholdning eller forkerte sovestillinger. Nakkesmerter kan også være forårsaget af sportsrelaterede skader.

Anstrengende aktiviteter såsom håndbold, vægtløftning eller fodbold kan alle tære hårdt på nakken, da der kan forekomme pludselige bevægelser, der kræver stor aktivitet i nakkemuskulaturen. Mange mennesker har i travle og stressende perioder desuden en tendens til at trække skuldrene op mod ørerne, hvilket er blevet en uundgåelig del af vores dagligdag. Denne statiske holdning i skuldrene giver ofte spændinger i kroppens nakke- og skuldermuskulatur, da muskulaturen i disse områder er tæt forbundne. Mange oplever desuden at få spændingshovedpine, hvis de går med spændingerne i for lang tid. Alle disse faktorer tilsammen resulterer i smerter i skulder og nakke.

Hvad er fordelene ved en nakkemassage?

Der er mange metoder til at lette nakkesmerter. Flere og flere danskere foretrækker at gå til massage terapi for at lindre nakkespændinger, da de oplever en hurtig lindring af nakkesmerterne. Massagen hjælper dog ikke kun med smertelindring, men den genskaber også fuld bevægelighed i nakken. Nakkemassage arbejder i dybden med musklens spændinger, stimulerer til øget blodgennemstrømning i området og forbedrer funktionen af lymfesystemet, således at betingelserne for normalisring af musklen forbedres.

Nakkemassage er en naturlig form for smertestillende, fordi den stimulerer frigivelsen af endorfiner. Endorfiner kaldes også “kroppens egne morfinstoffer”, og kan derved hæmme aktiviteten i de nerver, der sender smertesignaler til hjernen. Desuden er behandlingen en fremragende stressnedsætter og kan gøre at du hurtigt føler dig afslappet og genopladet.

Husk at kontakte din læge

Selvom en nakkemassage er sikkert, er det altid en god idé konsultere din læge. Nakkemassage kan ikke nødvendigvis gøre en forskel, hvis du har hold i nakken, eller andre tilstande (fx kroniske), og vores massører er ikke certificeret til at diagnosticere. Det er derfor bedst at kontakte din læge, hvis du er i det mindste i tvivl.

Mød dine massører

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Det siger kunderne om os

Start din massage her