Nakkemassage | RaskRask

Nakkemassage
i dit hjem

Bestil en professionel massør hjem i stuen

FÅ EN MASSAGE

Oplever du smerte i nakken? FĂĽ en nakkemassage til din stue

En nakkemassage hjÌlper dig som har spÌndinger og problemer i omrüdet omkring nakken. Enhver genkender denne smerte og ved hvor svÌrt det kan vÌre at have overskud i hverdagen pü trods af denne smerte. Det er ikke sikkert, at du har tid og overskud til at opsøge en massør, det behøver du heller ikke. Vi bringer massagen til din dør, sü du kan slappe af i dit eget hjem.

Massage er en af de mest naturlige behandlingsformer mod muskel- og ledsmerter. Du vil opleve at massagen ogsü kan hjÌlpe dig til at fü det bedre i hele kroppen. Vores massører lytter til dine behov og udfører den massage, som du ønsker. Den fysiurgiske massage løsner op i dine led og muskler sü spÌndingerne forsvinder og sü du kan vende tilbage til et behageligt udgangspunkt i nakken og skulderen.

SĂĽdan fungerer RaskRask

kalender icon, bestil en massør online

Book en professionel massage nĂĽr det passer dig

massøren kører til dig

Din massør kører til dig med massagebriks

massage i dit hjem

Nyd en afslappende behandling i hjemmets trygge rammer

Anmeldelser og omtale

Alt for damerne logo
jp finans logo
Børsen logo
berlingske logo
jyske bank tv logo
ekstra bladet logo

Massage Priser

Sports-, VelvĂŚre- eller Fysiurgisk Massage

45min massage pris
60min massage pris
75min massage pris
Parmassage pris

Med i prisen: transportudgifter, massagebriks, massageolie

NOGLE AF DINE MASSØRER

Dine massører er nøje udvalgte, eksamineret og forsikret af tryg logo. Sü du er altid i gode hÌnder.

raskrask massør Ulla

KØBENHAVN

ULLA

raskrask massør Johannes

KØBENHAVN

JOHANNES

raskrask massør Rikke

AARHUS

RIKKE

raskrask massør Adriana

FYN

ADRIANA

VI STØTTER

Nür du booker hos RaskRask, hjÌlper du os med at støtte

massanga hospital
WWF logo

Vi Er Stolte Af

Priser, legater og anerkendelser

den gyldne fugl 2016
mikrolegat logo
startup weekend aarhus health 2015

Book Din Massage Nu

Skriv dit postnummer, vÌlg din massør, og find en ledig tid der passer dig

Bestil massage


Billede af RaskRask Massage

Dine skuldre og din nakke bÌrer tilsammen den tungeste del af kroppen: Hovedet. Nür hovedet holdes statisk i samme position over lÌngere tid, øges stressen pü nakkens- og skulderens muskler betydeligt. En nakkemassage er en af de hyppigste massageformer, og nu kan du fü nakkemassagen hjemme hos dig selv.

RaskRask bringer nakkemassagen til dig, hvor vores top professionelle massører kommer til dig med briks, høj faglighed og en god energi, som efterlader dig med en sundere nakke, et bedre humør og i en mere afslappende tilstand. Vi kører ud i størstedelen af Danmark og er i alle storbyerne, inklusiv København, Aarhus, Aalborg eller Odense.

Hvorfor gør mine skuldre ondt?

NÌsten alle daglige aktiviteter süsom at arbejde pü en computer, skrive, kørsel, osv. krÌver aktivitet i nakkens muskulatur. Hvis nakkemuskulaturen bruges i en grad, hvor den ikke für mulighed for at slappe af og restituere, kan dette medvirke til spÌndinger og smerter. Dette problem kan blive forvÌrret af en forkert kropsholdning eller forkerte sovestillinger. Nakkesmerter kan ogsü vÌre forürsaget af sportsrelaterede skader.

Anstrengende aktiviteter süsom hündbold, vÌgtløftning eller fodbold kan alle tÌre hürdt pü nakken, da der kan forekomme pludselige bevÌgelser, der krÌver stor aktivitet i nakkemuskulaturen. Mange mennesker har i travle og stressende perioder desuden en tendens til at trÌkke skuldrene op mod ørerne, hvilket er blevet en uundgüelig del af vores dagligdag. Denne statiske holdning i skuldrene giver ofte spÌndinger i nakke- og skuldermuskulatur, da muskulaturen i disse omrüder er tÌt forbundne. Mange oplever desuden at fü spÌndingshovedpine, hvis de gür med spÌndingerne i for lang tid. Alle disse faktorer tilsammen resulterer i smerter i skulder og nakke.

Hvad er fordelene ved en nakkemassage?

Der er mange metoder til at lette nakkesmerter. Flere og flere mennesker foretrÌkker at gü til massage terapi for at lindre nakkespÌndinger, da de oplever en hurtig lindring af nakkesmerterne. Massagen hjÌlper dog ikke kun med smertelindring, men den genskaber ogsü fuld bevÌgelighed i nakken. Nakkemassage arbejder i dybden med musklens spÌndinger, stimulerer til øget blodgennemstrømning i omrüdet og forbedrer funktionen af lymfesystemet, süledes at betingelserne for normalisring af musklen forbedres.

Nakkemassage er en naturlig form for smertestillende, fordi den stimulerer frigivelsen af endorfiner. Endorfiner kaldes ogsĂĽ “kroppens egne morfinstoffer”, og kan derved hĂŚmme aktiviteten i de nerver, der sender smertesignaler til hjernen. Desuden er behandlingen en fremragende stressnedsĂŚtter og kan gøre at du føler dig afslappet og genopladet.

Husk at kontakt din lĂŚge

Selvom en nakkemassage er sikkert, er det altid en god idÊ konsultere din lÌge. Nakkemassage kan ikke nødvendigvis gøre en forskel, hvis du har hold i nakken, eller andre tilstande (fx kroniske), og vores massører er ikke certificeret til at diagnosticere. Det er derfor bedst at kontakte din lÌge, hvis du er i det mindste i tvivl.