fbpx

Nakkemassage
i dit hjem

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

DR logo
Børsen_logo
jyskebank tv
Jyllands-posten
berlingske
TV 2 logo

Oplever du smerte i nakken? Få en nakkemassage til din stue

En nakkemassage hjælper dig som har spændinger og problemer i området omkring nakken. Enhver genkender denne smerte og ved hvor svært det kan være at have overskud i hverdagen på trods af denne smerte. Det er ikke sikkert, at du har tid og overskud til at opsøge en massør, det behøver du heller ikke. Vi bringer massagen til din dør, så du kan slappe af i dit eget hjem.

Massage er en af de mest naturlige behandlingsformer mod muskel- og ledsmerter. Du vil opleve at massagen også kan hjælpe dig til at få det bedre i hele kroppen. Vores massører lytter til dine behov og udfører den massage, som du ønsker. Den fysiurgiske massage løsner op i dine led og muskler så spændingerne forsvinder og så du kan vende tilbage til et behageligt udgangspunkt i nakken og skulderen.

Sådan fungerer det

closeup massage
  • massage olie

Transport er inkluderet i prisen.

Massøren medbringer massagebriks og massage-olie.

Mød dine fagpersoner

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

3375 anmeldelser

Se alle anmeldelser

Læs om andre kunders erfaringer

Start din massage her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Danmarks største massagekoncept

180

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

180

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Nyt nakkemassage koncept til dig i dit hjem

Dine skuldre og din nakke bærer tilsammen den tungeste del af kroppen: Hovedet. Når hovedet holdes statisk i samme position over længere tid, øges stressen på nakkens- og skulderens muskler betydeligt. En nakkemassage er en af de hyppigste massageformer, og nu kan du få nakkemassagen hjemme hos dig selv.

RaskRask bringer nakkemassagen til dig, hvor vores top professionelle massører kommer til dig med briks, høj faglighed og en god energi, som efterlader dig med en sundere nakke, et bedre humør og i en mere afslappende tilstand. Vi kører ud i størstedelen af Danmark og er i alle storbyerne, inklusiv København, Aarhus, Aalborg eller Odense.

Hvorfor gør mine skuldre ondt?

Næsten alle daglige aktiviteter såsom at arbejde på en computer, skrive, kørsel, osv. kræver aktivitet i nakkens muskulatur. Hvis nakkemuskulaturen bruges i en grad, hvor den ikke får mulighed for at slappe af og restituere, kan dette medvirke til spændinger og smerter. Dette problem kan blive forværret af en forkert kropsholdning eller forkerte sovestillinger. Nakkesmerter kan også være forårsaget af sportsrelaterede skader.

Anstrengende aktiviteter såsom håndbold, vægtløftning eller fodbold kan alle tære hårdt på nakken, da der kan forekomme pludselige bevægelser, der kræver stor aktivitet i nakkemuskulaturen. Mange mennesker har i travle og stressende perioder desuden en tendens til at trække skuldrene op mod ørerne, hvilket er blevet en uundgåelig del af vores dagligdag. Denne statiske holdning i skuldrene giver ofte spændinger i nakke- og skuldermuskulatur, da muskulaturen i disse områder er tæt forbundne. Mange oplever desuden at få spændingshovedpine, hvis de går med spændingerne i for lang tid. Alle disse faktorer tilsammen resulterer i smerter i skulder og nakke.

Hvad er fordelene ved en nakkemassage?

Der er mange metoder til at lette nakkesmerter. Flere og flere mennesker foretrækker at gå til massage terapi for at lindre nakkespændinger, da de oplever en hurtig lindring af nakkesmerterne. Massagen hjælper dog ikke kun med smertelindring, men den genskaber også fuld bevægelighed i nakken. Nakkemassage arbejder i dybden med musklens spændinger, stimulerer til øget blodgennemstrømning i området og forbedrer funktionen af lymfesystemet, således at betingelserne for normalisring af musklen forbedres.

Nakkemassage er en naturlig form for smertestillende, fordi den stimulerer frigivelsen af endorfiner. Endorfiner kaldes også “kroppens egne morfinstoffer”, og kan derved hæmme aktiviteten i de nerver, der sender smertesignaler til hjernen. Desuden er behandlingen en fremragende stressnedsætter og kan gøre at du føler dig afslappet og genopladet.

Husk at kontakt din læge

Selvom en nakkemassage er sikkert, er det altid en god idé konsultere din læge. Nakkemassage kan ikke nødvendigvis gøre en forskel, hvis du har hold i nakken, eller andre tilstande (fx kroniske), og vores massører er ikke certificeret til at diagnosticere. Det er derfor bedst at kontakte din læge, hvis du er i det mindste i tvivl.