Nakkemassage fra 395 ,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Nakkemassage

i dit hjem eller på arbejdspladsen

house-iconI dit hjem
office-iconFirmamassage

Massage i hjemmets trygge rammer, når det passer dig. Til øget velvære og lindring af stress og spændinger.

200+ behandlere

Forsikret af Tryg logo

Skjold

Du og dit hjem er forsikrede under behandlingen.

Læs mere

Kvalitetsgaranti

Badge

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse hver gang.

Læs mere

Presseomtale

TV2 logo Børsen logo ALT. logo Femina logo Jyllands Posten logo Berlingske logo

Nakkemassage på dine vilkår

Forkæl dig selv med en professionel og kvalitetsbevidst massage i hjemmets trygge rammer. Eller få en massageordning på arbejdspladsen, der øger medarbejdernes trivsel og velvære.

Kunde der indtaster adresse

Indtast din adresse

Vælg mellem massage til privat og erhverv og find den løsning, der passer til dig.

Kunde og behandler mødes

Vi kører hjem til dig

Behandleren medbringer det nødvendige udstyr og tilpasser behandlingen til dig.

Behandler der giver massage til kunde

Altid i gode hænder

Alle vores behandlere er nøje udvalgte, eksaminerede og forsikrede af Tryg logo

Nakkemassage til alle behov

Vores behandlere kører hjem til dig eller til din arbejdsplads med det nødvendige udstyr, så du kan nyde en tryg og professionel behandling, når det passer dig. Til priser hvor alle kan være med.

Mød dine behandlere

200+ professionelle behandlere, står klar til at hjælpe dig i hele landet.

RaskRask behandler Emma B
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Julien
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Gitte K
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Vidar
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Beth
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Aviaja
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Sophie
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Oksana S
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Renata
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Mesha
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Karina A
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Faith
Trustpilot 5-stars

Alle behandlere er sundhedsfagligt uddannede, nøje udvalgte og forsikrede af Tryg logo Indtast din adresse for at se alle vores behandlere i dit område.

Book Nakkemassage

Hvorfor gør mine skuldre ondt?

Næsten alle daglige aktiviteter såsom at arbejde på en computer, skrive, kørsel, osv. kræver aktivitet i nakkens muskulatur. Hvis nakkemuskulaturen bruges i en grad, hvor den ikke får mulighed for at slappe af og restituere, kan dette medvirke til spændinger og smerter. Dette problem kan blive forværret af en forkert kropsholdning eller forkerte sovestillinger. Nakkesmerter kan også være forårsaget af sportsrelaterede skader.

Anstrengende aktiviteter såsom håndbold, vægtløftning eller fodbold kan alle tære hårdt på nakken, da der kan forekomme pludselige bevægelser, der kræver stor aktivitet i nakkemuskulaturen. Mange mennesker har i travle og stressende perioder desuden en tendens til at trække skuldrene op mod ørerne, hvilket er blevet en uundgåelig del af vores dagligdag. Denne statiske holdning i skuldrene giver ofte spændinger i kroppens nakke- og skuldermuskulatur, da muskulaturen i disse områder er tæt forbundne. Mange oplever desuden at få spændingshovedpine, hvis de går med spændingerne i for lang tid. Alle disse faktorer tilsammen resulterer i smerter i skulder og nakke.

Hvad er fordelene ved en nakkemassage?

Der er mange metoder til at lette nakkesmerter. Flere og flere danskere foretrækker at gå til massage terapi for at lindre nakkespændinger, da de oplever en hurtig lindring af nakkesmerterne. Massagen hjælper dog ikke kun med smertelindring, men den genskaber også fuld bevægelighed i nakken. Nakkemassage arbejder i dybden med musklens spændinger, stimulerer til øget blodgennemstrømning i området og forbedrer funktionen af lymfesystemet, således at betingelserne for normalisring af musklen forbedres.

Nakkemassage er en naturlig form for smertestillende, fordi den stimulerer frigivelsen af endorfiner. Endorfiner kaldes også “kroppens egne morfinstoffer”, og kan derved hæmme aktiviteten i de nerver, der sender smertesignaler til hjernen. Desuden er behandlingen en fremragende stressnedsætter og kan gøre at du hurtigt føler dig afslappet og genopladet.

Husk at kontakte din læge

Selvom en nakkemassage er sikkert, er det altid en god idé konsultere din læge. Nakkemassage kan ikke nødvendigvis gøre en forskel, hvis du har hold i nakken, eller andre tilstande (fx kroniske), og vores massører er ikke certificeret til at diagnosticere. Det er derfor bedst at kontakte din læge, hvis du er i det mindste i tvivl.

Fingeren på pulsen

Modtag særlige tilbud og gode råd til en sund hverdag med mere velvære.

Oplever du smerte i nakken? Få en nakkemassage til din stue

En nakkemassage hjælper dig som har spændinger og problemer i området omkring nakken. Enhver genkender denne smerte og ved hvor svært det kan være at have overskud i hverdagen på trods af denne smerte. Det er ikke sikkert, at du har tid og overskud til at opsøge en massør, det behøver du heller ikke. Vi bringer massagen til din dør, så du kan slappe af i dit eget hjem.

Massage er en af de mest naturlige behandlingsformer mod muskel- og ledsmerter. Du vil opleve at massagen også kan hjælpe dig til at få det bedre i hele kroppen. Vores massører lytter til dine behov og udfører den massage, som du ønsker. Den fysiurgiske massage løsner op i dine led og muskler så spændingerne forsvinder og så du kan vende tilbage til et behageligt udgangspunkt i nakken og skulderen.

Pas på skuldrene

Dine skuldre og din nakke bærer tilsammen den tungeste del af kroppen: Hovedet. Når hovedet holdes statisk i samme position over længere tid, øges stressen på nakkens- og skulderens muskler betydeligt. En nakkemassage er en af de hyppigste massageformer, og nu kan du få nakkemassagen hjemme hos dig selv.

Nakkemassage dér hvor du er

RaskRask bringer nakkemassagen til dig, hvor vores top professionelle massører kommer til dig med briks, høj faglighed og en god energi, som efterlader dig med en sundere nakke, et bedre humør og i en mere afslappende tilstand. Vi kører ud i størstedelen af Danmark og er i alle storbyerne, inklusiv København, Aarhus, Aalborg og Odense.

Nakkemassage i Danmark
Raskrask team

Vi passer godt på behandlerne så de kan passe godt på dig

Kom med bag kulissen og mød holdet bag RaskRask, som hverdag arbejder på at give dig og behandlerne de bedste forhold.

Læs mere

Det siger kunderne

Det er afgørende for os, at du får en god oplevelse hver eneste gang. Læs her hvad vores kunder siger om os.

Hvorfor vælge RaskRask?

Find tid til nakkemassage

Indtast din adresse og find en behandler i dit område.

Til toppen