Nakkemassage | RaskRask.dk

Nakkemassage
i dit hjem

Oplever du smerte i nakken? FĂĽ en nakkemassage til din stue

En nakkemassage hjÌlper dig som har spÌndinger og problemer i omrüdet omkring nakken. Enhver genkender denne smerte og ved hvor svÌrt det kan vÌre at have overskud i hverdagen pü trods af denne smerte. Det er ikke sikkert, at du har tid og overskud til at opsøge en massør, det behøver du heller ikke. Vi bringer massagen til din dør, sü du kan slappe af i dit eget hjem.

Massage er en af de mest naturlige behandlingsformer mod muskel- og ledsmerter. Du vil opleve at massagen ogsü kan hjÌlpe dig til at fü det bedre i hele kroppen. Vores massører lytter til dine behov og udfører den massage, som du ønsker. Den fysiurgiske massage løsner op i dine led og muskler sü spÌndingerne forsvinder og sü du kan vende tilbage til et behageligt udgangspunkt i nakken og skulderen.

SÅDAN FUNGERER RASKRASK

raskrask massør kommer til dit hjem

Bestil online og massøren kører til dig - med massagebriks.

raskrask massør kommer til dit hjem med massage briks

Alle massører er nøje udvalgte, sü du er altid i gode hÌnder.

massage therapist giving a massage

Kom stress og spĂŚndinger til livs i hjemmets trygge rammer.

NOGLE AF DINE MASSØRER

Alle dine massører er forsikret af - LÌs mere.

VÆRDI

MERE TID

Spar ventetid og rejsetid. Se kalenderen, og bestil tid nĂĽr det passer dig.

HOS DIG

Din massør kommer til dig! Sports, fysiurgisk og velvÌre massage i dit hjem eller pü dit kontor.

DEN RETTE MASSØR

Alle dine massører er nøje udvalgte, baggrundstjekket, og eksamineret i fysiologi, anatomi og massage.

Den rette pris

Vi har gode priser, da massøren sparer behovet for en dyr klinik.

VI ER STOLTE AF

RaskRask har fĂĽet den gyldne fugl 2016
Mikrolegat
Startup Weekend Aarhus Health 2015
4,9 / 5
stars

af 200+ anmeldelser

NYT NAKKEMASSAGE KONCEPT TIL DIG I DIT HJEM

Billede af RaskRask Massage

Dine skuldre og din nakke bÌrer tilsammen den tungeste del af kroppen: Hovedet. Nür hovedet holdes statisk i samme position over lÌngere tid, øges stressen pü nakkens- og skulderens muskler betydeligt. En nakkemassage er en af de hyppigste massageformer, og nu kan du fü nakkemassagen hjemme hos dig selv.

RaskRask bringer nakkemassagen til dig, hvor vores top professionelle massører kommer til dig med briks, høj faglighed og en god energi, som efterlader dig med en sundere nakke, et bedre humør og i en mere afslappende tilstand. Vi kører ud i størstedelen af Danmark og er i alle storbyerne, inklusiv København, Aarhus, Aalborg eller Odense.

Hvorfor gør mine skuldre ondt?

Anstrengende aktiviteter süsom hündbold, vÌgtløftning eller fodbold kan alle tÌre hürdt pü nakken, da der kan forekomme pludselige bevÌgelser, der krÌver stor aktivitet i nakkemuskulaturen. Mange mennesker har i travle og stressende perioder desuden en tendens til at trÌkke skuldrene op mod ørerne, hvilket er blevet en uundgüelig del af vores dagligdag. Denne statiske holdning i skuldrene giver ofte spÌndinger i nakke- og skuldermuskulatur, da muskulaturen i disse omrüder er tÌt forbundne. Mange oplever desuden at fü spÌndingshovedpine, hvis de gür med spÌndingerne i for lang tid. Alle disse faktorer tilsammen resulterer i smerter i skulder og nakke.

Hvad er fordelene ved en nakkemassage?

Der er mange metoder til at lette nakkesmerter. Flere og flere mennesker foretrÌkker at gü til massage terapi for at lindre nakkespÌndinger, da de oplever en hurtig lindring af nakkesmerterne. Massagen hjÌlper dog ikke kun med smertelindring, men den genskaber ogsü fuld bevÌgelighed i nakken. Nakkemassage arbejder i dybden med musklens spÌndinger, stimulerer til øget blodgennemstrømning i omrüdet og forbedrer funktionen af lymfesystemet, süledes at betingelserne for normalisring af musklen forbedres.

Nakkemassage er en naturlig form for smertestillende, fordi den stimulerer frigivelsen af endorfiner. Endorfiner kaldes ogsĂĽ “kroppens egne morfinstoffer”, og kan derved hĂŚmme aktiviteten i de nerver, der sender smertesignaler til hjernen. Desuden er behandlingen en fremragende stressnedsĂŚtter og kan gøre at du føler dig afslappet og genopladet.

Husk at kontakt din lĂŚge

Selvom en nakkemassage er sikkert, er det altid en god idÊ konsultere din lÌge. Nakkemassage kan ikke nødvendigvis gøre en forskel, hvis du har hold i nakken, eller andre tilstande (fx kroniske), og vores massører er ikke certificeret til at diagnosticere. Det er derfor bedst at kontakte din lÌge, hvis du er i det mindste i tvivl.