Velvære på dine vilkår

80% af alle danskere lider af stress og spændinger. Mange har simpelthen for travlt med at tage sig af andre til at tage sig af sig selv. Når de endelig har tid, får de det ikke gjort. Det er alt for besværligt at komme til hos en massør.

Der findes en masse dygtige massører, som brænder for at gøre en forskel, men brænder mindre for markedsføring og google adwords. RaskRask har skabt et koncept, der samler disse ildsjæle på tværs af landet under et flag. Sammen har vi gjort det til vores mission at gøre massage til en integreret del af danskernes sundhedsvaner. Ved at sætte kunden i fokus og gøre det nemmere end aldrig før at modtage massage det mest afslappende sted, man kender – hjemme i sin egen stue.

Hos RaskRask har vi givet massøren fuld frihed, automatiseret de formelle processer og sparet klinikkerne væk. På den måde er prisen skåret ind til benet og kvaliteten skruet helt i top. RaskRask håndterer papirarbejdet for massøren, så massøren kan koncentrere sig fuldt ud om behandlingen og den menneskelige kontakt. Vi tager os godt af massøren, så massøren kan tage sig godt af kunden. På den måde gør vi hver især det, vi er bedst til. Det tror vi på, giver det bedste resultatet.

Som massør kan du gøre det, du elsker – at hjælpe folk – med fuld frihed i din arbejdstid, og uden at skulle bekymre dig om alt det praktiske. På denne måde giver vi massøren og kunden overskud til det, der virkelig betyder noget. Hverdagen fyldes hurtigt med pligter og daglige rutiner. Det gør det svært at finde tid til sig selv. Hos RaskRask har vi skåret rejsen og ventetiden fra, så du får mere velvære på kortere tid.

Ved at vælge din velvære og sundhed først kan du få overskud til dét, der betyder noget.

Holdet bag om RaskRask

Albert

Albert Iversen


Direktør

Jacob

Jacob Heath


CTO

René

René Pedersen


Kommunikation

Gergely Balázs


Database Administrator

Vil du være en del af teamet?

massørjob

Bliv massør i team-RaskRask

 • Fuld fleksibilitet

  Fuld fleksibilitet

  Fuld fleksibilitet over hvor og hvornår du arbejder.

 • Ingen administration

  Ingen administration

  RaskRask tager sig af det administrative, så du kan fokusere på kunderne.

 • Support & sikkerhed

  Support & sikkerhed

  RaskRask tager sig af alt kundesupport. Alle massører er forsikret af Tryg.

Ansøg her

Kom i praktik i team-RaskRask

 • Multimediedesigner

  Multimediedesigner

  For profilen der brænder for at arbejde med UX/UI, Frontend-udvikling, SoMe og grafisk design.

 • Kommunikation

  Kommunikation

  PR, Facebook, Blogging, Tekstforfatning, Video og billeder, SEO.

 • Juridisk praktikant

  Juridisk praktikant

  For profilen der brænder for udvikling af GDPR-strategi og har interesse for implementering.

team billede

Priser og nomineringer

Presseomtale

Dette skriver pressen

Partnervirksomheder

Hos RaskRask støtter vi op om en række forskellige sundhedsfremmende initiativer - i og udenfor Danmark. Sundhed er et vidtrækkende begreb, som mange foreninger og organisationer hver dag arbejder for at løfte for andre. Vi ønsker at tage aktiv del ved at udvise et socialt ansvar og samarbejder derfor med bl.a. NurseCare, der tilbyder helbredstjek og vaccinationer til virksomheder i hele Danmark, og FysioOnline.dk, som udbyder rådgivning af en fysioterapeut via videoopkald, uden at du skal forbi lægen for at få en henvisning først.