Om os - team, historie, presse & værdier | RaskRask
Jobs

Behandlere

Alle dine behandlere er nøje udvalgte, forsikrede og eksaminerede. Så er du altid i gode hænder.

Holdet bag RaskRask

Mød vores dedikerede hold af udviklere og supportere fra kontoret i Aarhus. Vi passer godt på vores dygtige fagpersoner, så de kan passe godt på dig.

RaskRask team

Albert Kirk Iversen

CEO & Founder

Albert Kirk Iversen

CEO & Founder

Velvære for mig er at være i kontakt med mig selv.

Albert startede RaskRask den 26. september 2015. Albert havde en oplevelse af, at kunder havde svært ved at få en behandler ved akutte skader, og at der var mange passionerede behandlere som ikke var interesseret i alt det administrative ved at være selvstændig – og på den måde opstod RaskRask.
Albert har i dag det store overblik i virksomheden med indblik i de roller der er.
Fordelene for Albert ved at arbejde hos RaskRask er, at det for ham er et meningsfuldt arbejde, der har været i stor udvikling. Derudover er der blevet skabt et team han er meget glad for.

I fritiden nyder Albert at være fysisk aktiv ved eksempelvis at spille padel tennis, gå en tur eller vinterbade. Derudover er det vigtigt at der er plads til at være social og være sammen med venner og familie.

Nicolaj Bække

Fullstack Developer

Nicolaj Bække

Fullstack Developer

Velvære for mig er at være i et miljø man har det godt i

Nicolaj startede i studiepraktik i 2019, hvor han efter endt praktik fortsatte hos RaskRask fuldtid. I dag har Nicolaj ansvar for blandt andet vores hjemmeside, og de visuelle elementer på vores systemer
Fordelene ved at arbejde hos RaskRask, ifølge Nicolaj, er at der er en del frihed på kontoret, der er søde kollegaer – og vigtigst en god frokostordning.

I fritiden bruger Nicolaj tid på at spille computer. Derudover bruger Nicolaj gerne tid sammen med hans venner hvor de tager ud og klatre 2-3 gang om ugen.

René Martin

Marketing & Communication

René Martin

Marketing & Communication

Velvære for mig er at ha' det godt - både fysisk og mentalt.

René har været en del af teamet fra begyndelsen. René begyndte sin karriere hos RaskRask som kommunikationspraktikant i 2016 og arbejder i dag med markedsføring, kommunikation, B2B salg og har samtidig ansvaret for design praktikanterne.

Fordelene ved at arbejde hos RaskRask ifølge René er, frihed under ansvar, indflydelse og variation i arbejdsopgaverne samt en masse gode kolleger. Derudover finder han det motiverende at kunne hjælpe andre mennesker til mere velvære i hverdagen.

I fritiden går René op i sit sociale liv og at træne. Der kan komme lidt Padel Tennis og klatring på programmet – når diverse skader tillader det.

Sarah Patocska

HR-Manager

Sarah Patocska

HR-Manager

Velvære for mig er alt det der gør en glad.

Sarah begyndte hos RaskRask i 2019 som Kommunikationspraktikant. Efter endt studie som Cand.ling.merc startede Sarah fuldtid som HR-ansvarlig. En typisk arbejdsdag for Sarah består af forskellige ansvarsområder som kommunikation, markedsføring og rekruttering. Fordelene ved at arbejde hos RaskRask for Sarah er, at der er en god holdånd både på kontoret men også med partnerne.

Sarah bruger med stor glæde sin fritid på at hygge med sin datter Margaux og resten af familien. Sarah vil også gerne ud at bruge kroppen, det kan være ved at gå en god tur, eller tage en tur i fitness – hun kan anbefale Reformer Pilates.

Ninna Illum

HR-Assistant

Ninna Illum

HR-Assistant

Velvære for mig er, at være glad og have det godt fysisk og mentalt.

Ninna startede hos RaskRask som kommunikationspraktikant i 2021 som en del af hendes kanidatuddannelse i strategisk kommunikation. I 2022 startede hun som fuldtidsansat hos RaskRask i stillingen som HR-Assistant.
Ninna er glad for at være en del af RaskRask, da det er en arbejdsplads med meget fleksibilitet og frihed. Man kan få lov til at arbejde præcis med det, man synes er interessant og samtidig blive inddraget i mange forskellige opgaver.

Der er fart på i Ninnas fritid. Hun er både underviser i Disco-Dans på eliteplan, går til crossfit og bruger tid sammen med hendes venner og familie.

Kasper Beier Nielsen

Customer Success

Kasper Beier Nielsen

Customer Success

Velvære for mig er at man har det godt.

​​Kasper startede hos RaskRask som Kommunikationspraktikant i sommeren 2020. Efter endt praktik fortsatte Kasper som studentermedhjælper. Kasper har siden færdiggjort studiet og arbejder i dag blandt andet med kundeservice, kommunikation, SEO og WordPress.
Fordelene ved at arbejde hos RaskRask for Kasper er, at der et afslappende arbejdsmiljø med fleksibilitet og frihed.

Kasper nyder en god omgang fodbold og Padel Tennis i sin fritid med hans kammerater.

Simon Rasmussen

Account Manager

Simon Rasmussen

Account Manager

Velvære for mig er godt selskab og at man er sund og rask.

Simon startede hos RaskRask i 2021 som praktikant, og er efterfølgende blevet fuldtidsansat. I dag arbejder Simon med at pleje vores B2B og B2C kunder, og derudover alt den generelle support.
Fordelene ved at arbejde hos RaskRask, ifølge Simon, er de frie tøjler, gode kollegaer og ikke mindst en god frokostordning.

Når Simon ikke er på kontoret, så kan du finde ham i hans værksted han har med 6 kammerater, hvor de laver trædrejning, ordner cykler og bare har en god hyggestue. Skulle solen skinne, så kan i finde ham i en kajak på Stilling Sø.

Alexander Christensen

System Architect

Alexander Christensen

System Architect

Velvære for mig er at være glad når man går i seng om aftenen, og glad når man vågner op om morgenen.

Alexander startede i 2021 som studiepraktikant. Efter endt studie fortsatte Alexander og arbejder i dag fuldtid med ansvar for at bistå med driften, holde systemerne kørende og tegne de grove linjer op for fremtidige it-systemer.
Fordelene ved at arbejde hos RaskRask, ifølge Alexander, er at der en stor grad af frihed og at man kan være med til at træffe vigtige beslutninger.

Alexander bruger fritiden på at bage og deltager gerne i Hackathons. Om foråret og sommeren kan du finde Alexander med en Disc i hånden til en god omgang Discgolf.

Oskar Lund

Head of Finance

Oskar Lund

Head of Finance

Velvære for mig er at være glad for den hverdag man har og de mennesker man omgives.

Oskar startede hos RaskRask i studiepraktik i 2021. Efter endt praktikforløb blev Oskar ansat og er i dag ansvarlig for alt der vedrører økonomi og regnskab.
Fordelene ved at arbejde hos RaskRask for Oskar er, at det er et ungt miljø med en del sociale arrangementer. Der er i kontorfællesskabet en iværksætterånd som er inspirerende.

Du kan finde Oskar på hans sejlbåd ‘Snorre’ om sommeren, hvis ikke på en festival eller to. I fritiden kan Oskar også godt lide at være aktiv ved at løbe en tur eller tage på vandreture.

Andreas Aagaard

Backend Developer

Andreas Aagaard

Backend Developer

Velvære for mig er at have det godt indeni og føle sig godt tilpas i sit arbejdsliv og sin fritid

Andreas startede i praktik hos RaskRask i 2023.
Efter endt praktik blev Andreas en fast del af RaskRask-holdet som studentermedhjælper, hvor han har en rolle som udvikler og beskæftiger sig med diverse backendudviklingsopgaver.

Ifølge Andreas er fordelene ved at arbejde ved RaskRask, at han føler sig som en aktiv del af holdet. Han kan se, at han tilfører værdi til virksomheden, og det giver ham arbejdsglæde. Derudover kommer han rigtig godt ud af det med resten af teamet, hvilket har stor betydning for ham.

I sin fritid bruger Andreas meget af hans energi på disc golf, hvor han både træner og stiller op til turneringer.

Christoffer Stuhr

Customer Success

Christoffer Stuhr

Customer Success

Velvære for mig er solskin og at have det godt.

Christoffer startede som kommunikationspraktikant i Januar 2023. Efter endt praktik er Christoffer fortsat som studentermedhjælper, hvor han sidder på customer success teamet. Ifølge Christoffer er fordelene ved at arbejde hos RaskRask, at man har frihed i arbejdet og vigtigst af alt, at man hjælper andre mennesker som har nogle problemer med bevægapparatet.

I fritiden finder du Christoffer på hans sejlbåd som han kan lide at tilbringe tid på. Han elsker også at træne og være sammen med venner og familie.

Asma Mahamad

Customer Success & Office Administrator

Asma Mahamad

Customer Success & Office Administrator

Velvære for mig er, at man har det godt indeni og udenpå.

Asma startede som kommunikationspraktikant i august 2022. Efter endt praktik, skrev Asma sit speciale og fik i juni 2023 titlen Cand.Mag i international virksomhedskommunikation. I august 2023 starter Asma fuldtid som en del af customer success teamet, hvor hun samtidig hjælper med indkøb og andre praktiske og administrative opgaver her på kontoret. Fordelene ved at arbejde hos RaskRask, ifølge Asma, er muligheden for at udvikle sig og varetage mange opgaver alt imens der er god stemning og dynamik.

I hendes fritid elsker Asma at være sammen med familie og venner, se serie og slappe af med en kop te i hånden.

Simon Bjerre Teglborg

Office Assistant

Simon Bjerre Teglborg

Office Assistant

Velvære er at trives i sig selv og med dem man er omkring

Simon startede hos RaskRask i juni 2023 som kontorassistent. Simon hjælper med alt lige fra rengøring, til indkøb og opfyldning af varer på lageret. Fordelene ved at arbejde hos RaskRask for Simon er det gode humør på kontoret og et godt arbejdsmiljø. Og så er der altid noget at lave.

Simon studerer medicin, så meget af fritiden går med studie. Ellers er Simon stor fan af at hygge med venner og træne.

Birgitte Barnholdt

Customer success & SoMe

Birgitte Barnholdt

Customer success & SoMe

Velvære for mig er at føle mig sund, stærk og rask i både krop og sind. Det er en vigtig balance, og har for mig en stor sammenhæng

Birgitte startede hos RaskRask som Kommunikationspraktikant i efteråret 2023 i forbindelse med hendes uddannelse i International handel & markedsføring. I dag arbejder Birgitte med vores Customer Success Team, samt vores kommunikation på Sociale Medier.

Fordelen ved at arbejde hos RaskRask for Birgitte er, at hun kan være sig selv både på kontoret, og i det arbejde hun laver.

I sin fritid nyder Birgitte tiden sammen med venner og veninder. Hun er også et kæmpe udemenneske, som også dyrker yoga og pilates.

 

Mads Sønderstrup-Jensen

Fullstack Developer

Mads Sønderstrup-Jensen

Fullstack Developer

Velvære for mig er, at stå glad op om morgenen, at man finder balance mellem det fysiske og det mentale, samt lære at sætte pris på de ting man har

Mads startede i et studiejob i april 2024, hvor han arbejder med forskellige fullstack udviklingsopgaver.   

Ifølge Mads er fordelene ved at arbejde hos RaskRask, at han føler en stor flexibilitet og frihed omkring arbejdstider og arbejdsopgaver. Mads synes, det er fedt, at han virkelig kan se, at hans arbejde gør en forskel for virksomheden. 

I sin fritid holder Mads meget af tiden med sine venner og familie, hvor de blandt andet spiller brætspil. Mads holder af lange gåture med podcast i ørerne samt roen ved en spændende fantasybog.    

Overskud til det der betyder noget

Dit Velvære – Dine Vilkår 

Velvære giver os plads til at være. Være i nuet. Være os selv. Være mere for dem vi holder af. Men velvære kommer ikke af sig selv.

De fleste danskere oplever spændinger, smerter og ubalance i deres krop på et eller flere tidspunkter i livet. Hverdagens skavanker, forpligtelser og rutiner slider på kroppen, både pludseligt, og over tid, men de færreste får gjort noget ved det – ofte på grund af manglende tid, energi og enkle løsninger. Markedet for massører kan hurtigt blive uoverskueligt og svært at navigere i som forbruger. Hvem har den rette faglighed, hvor føler jeg mig mest tryg? Og hvornår kan jeg få en tid, der passer ind i min hverdag?

Hos RaskRask har vi moderniseret brancherne og gjort op med klinikkerne og centrenes komplicerede og tidskrævende præmisser. Vi har udviklet en brugervenlig platform i samarbejde med nøje udvalgte certificerede massører. Her kan du hurtigt og enkelt bestille, hvad der passer til dit behov, når du har tid.

Vi har ingen lokaler, men benytter i stedet et deleøkonomisk koncept, hvor det er dig, der stiller lokale til rådighed. Vores klimavenlige koncept sparer dermed tid, penge og unødige ressourcer til fordel for alle parter. Samtidig slipper du for at skulle ud ad døren med hold i nakken og kan i stedet slappe af derhjemme i trygge og vante omgivelser. Det giver dig bedre tid og en bedre oplevelse til en bedre pris.

Vores mål er nemlig at bane vejen for mere overskud og velvære i hverdagen.

Hos os har vi desuden gjort det nemt at være selvstændig massør. Vi håndterer nemlig alt fra hjemmeside, markedsføring og regnskab, til forsikringer, salg og support fra vores kontor i Aarhus. På den måde får fagpersonerne fuld fleksibilitet, men slipper for tungt og tidskrævende papirarbejde. Det giver dem frie hænder til at give dig den bedste oplevelse.

Vi tror nemlig på, at frihed motiverer, og motiverede massører giver den bedste oplevelse. Derfor passer vi godt på massørerne, så de kan passe godt på dig.

Vi kalder det velvære på dine vilkår – så du får overskud til dét, der betyder noget.

Se vores presskit

Presskit

Vil du være en del af teamet?

massørjob

Bliv RaskRask Partner

 • Fuld fleksibilitet

  Fuld fleksibilitet

  Fuld fleksibilitet over hvor og hvornår du arbejder.

 • Ingen administration

  Ingen administration

  RaskRask tager sig af det administrative, så du kan fokusere på kunderne.

 • Support & sikkerhed

  Support & sikkerhed

  RaskRask tager sig af alt kundesupport. Alle Partnere er forsikret af Tryg.

Kom i praktik i team-RaskRask

yoga 1 dør

Priser og nomineringer

CareWare icon
nordic startup awards logo
gorrissen federspiel
startup weekend aarhus
travel & gospitality award winner
den gylde fugl icon

Dette skriver pressen

Presseomtale

Til toppen