Om os - team, historie, presse & værdier | RaskRask
Jobs

Fagpersoner

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte, forsikrede og eksaminerede. Så er du altid i gode hænder.

Holdet bag RaskRask

Mød vores dedikerede hold af udviklere og supportere fra kontoret i Aarhus. Vi passer godt på vores dygtige fagpersoner, så de kan passe godt på dig.

RaskRask team

Albert Kirk Iversen

CEO & Founder

Albert Kirk Iversen

CEO & Founder

Velvære for mig er at være i kontakt med mig selv.

Albert startede RaskRask den 26. september 2015. Albert havde en oplevelse af, at kunder havde svært ved at få en behandler ved akutte skader, og at der var mange passionerede behandlere som ikke var interesseret i alt det administrative ved at være selvstændig – og på den måde opstod RaskRask.
Albert har i dag det store overblik i virksomheden med indblik i de roller der er.
Fordelene for Albert ved at arbejde hos RaskRask er, at det for ham er et meningsfuldt arbejde, der har været i stor udvikling. Derudover er der blevet skabt et team han er meget glad for.

I fritiden nyder Albert at være fysisk aktiv ved eksempelvis at spille padel tennis, gå en tur eller vinterbade. Derudover er det vigtigt at der er plads til at være social og være sammen med venner og familie.

Gergely Balázs

Backend Developer

Gergely Balázs

Backend Developer

Velvære for mig er en balance mellem arbejde og fritid. En mental og en fysisk balance.

Gergely startede i studiepraktik hos RaskRask i 2019. Efter endt praktik fortsatte Gergely deltid ved siden af hans studie. I dag arbejder Gergely fuldtid med at udvikle og vedligeholde it-systemerne.
Udover en lækker frokostordning og god kaffe, så synes Gergely også, at der er andre fordele ved at arbejde hos RaskRask, som fleksible arbejdstider, et godt arbejdsmiljø og et fladt hierarki hvor man får mulighed for at udtrykke sig sine meninger samt dele sine ideer.

Fritiden bruger Gergely på at være sammen med venner, og at være aktiv. Der er også tid til at være kreativ, og bruge tid på at følge med i diverse sportsgrene.

Nicolaj Bække

Fullstack Developer

Nicolaj Bække

Fullstack Developer

Velvære for mig er at være i et miljø man har det godt i

Nicolaj startede i studiepraktik i 2019, hvor han efter endt praktik fortsatte hos RaskRask fuldtid. I dag har Nicolaj ansvar for blandt andet vores hjemmeside, og de visuelle elementer på vores systemer
Fordelene ved at arbejde hos RaskRask, ifølge Nicolaj, er at der er en del frihed på kontoret, der er søde kollegaer – og vigtigst en god frokostordning.

I fritiden bruger Nicolaj tid på at spille computer. Derudover bruger Nicolaj gerne tid sammen med hans venner hvor de tager ud og klatre 2-3 gang om ugen.

René Martin

Marketing & Communication

René Martin

Marketing & Communication

Velvære for mig er at ha' det godt - både fysisk og mentalt.

René har været en del af teamet fra begyndelsen. René begyndte sin karriere hos RaskRask som kommunikationspraktikant i 2016 og arbejder i dag med markedsføring, kommunikation, B2B salg og har samtidig ansvaret for design praktikanterne.

Fordelene ved at arbejde hos RaskRask ifølge René er, frihed under ansvar, indflydelse og variation i arbejdsopgaverne samt en masse gode kolleger. Derudover finder han det motiverende at kunne hjælpe andre mennesker til mere velvære i hverdagen.

I fritiden går René op i sit sociale liv og at træne. Der kan komme lidt Padel Tennis og klatring på programmet – når diverse skader tillader det.

Sarah Patocska

HR-Manager

Sarah Patocska

HR-Manager

Velvære for mig er alt det der gør en glad.

Sarah begyndte hos RaskRask i 2019 som Kommunikationspraktikant. Efter endt studie som Cand.ling.merc startede Sarah fuldtid som HR-ansvarlig. En typisk arbejdsdag for Sarah består af forskellige ansvarsområder som kommunikation, markedsføring og rekruttering. Fordelene ved at arbejde hos RaskRask for Sarah er, at der er en god holdånd både på kontoret men også med partnerne.

Sarah bruger med glæde sin fritid på familien, venner og hendes kat, Leo. Sarah vil også gerne ud at bruge kroppen, det kan være ved at gå en god tur, eller tage en tur i fitness – hun kan anbefale Reformer Pilates.

Ninna Illum

HR-Assistant

Ninna Illum

HR-Assistant

Velvære for mig er, at være glad og have det godt fysisk og mentalt.

Ninna startede hos RaskRask som Kommunikationspraktikant i 2021. Efter endt praktikforløb er hun fortsat hos RaskRask som studentermedhjælper, hvor hun primært
beskæftiger sig med kommunikation og HR.
Ninna er glad for at være en del af RaskRask, da det er en arbejdsplads med meget fleksibilitet og frihed. Man kan få lov til at arbejde præcis med det, man synes er interessant og samtidig blive inddraget i mange forskellige opgaver.

Der er fart på i Ninnas fritid. Hun er både underviser i Disco-Dans på eliteplan, går til crossfit og bruger tid sammen med hendes venner og familie – og det er alt sammen ved siden af, at hun læser en kandidat i strategisk kommunikation på Aarhus Universitet.

Kasper Beier Nielsen

Customer Success

Kasper Beier Nielsen

Customer Success

Velvære for mig er at man har det godt.

​​Kasper startede hos RaskRask som Kommunikationspraktikant i sommeren 2020. Efter endt praktik fortsatte Kasper som studentermedhjælper. Kasper har siden færdiggjort studiet og arbejder i dag blandt andet med kundeservice, kommunikation, SEO og WordPress.
Fordelene ved at arbejde hos RaskRask for Kasper er, at der et afslappende arbejdsmiljø med fleksibilitet og frihed.

Kasper nyder en god omgang fodbold og Padel Tennis i sin fritid med hans kammerater.

Simon Rasmussen

Account Manager

Simon Rasmussen

Account Manager

Velvære for mig er godt selskab og at man er sund og rask.

Simon startede hos RaskRask i 2021 som praktikant, og er efterfølgende blevet fuldtidsansat. I dag arbejder Simon med at pleje vores B2B og B2C kunder, og derudover alt den generelle support.
Fordelene ved at arbejde hos RaskRask, ifølge Simon, er de frie tøjler, gode kollegaer og ikke mindst en god frokostordning.

Når Simon ikke er på kontoret, så kan du finde ham i hans værksted han har med 6 kammerater, hvor de laver trædrejning, ordner cykler og bare har en god hyggestue. Skulle solen skinne, så kan i finde ham i en kajak på Stilling Sø.

Asger Boye Dinesen

Backend Developer

Asger Boye Dinesen

Backend Developer

Velvære for mig er at have det godt.

Asger startede i studiepraktik hos RaskRask i starten af 2020. Efter endt studie blev Asger ansat som udvikler, hvor han har ansvar for driften og det er generelt ham vi kommer til, hvis der er tekniske problemer.
Fordelene ved at arbejde hos RaskRask, ifølge Asger, er at man får medbestemmelse både i forhold til opgaver og ens egen arbejdsdag. Der er et fladt hierarki som betyder, at hvis du har en god ide, så bliver du hørt.

I fritiden bruger Asger gerne tid på hans venner og familie. I weekenderne tager han gerne til vestegnen for at se hans ynglings fodboldklub spille, nemlig Brøndby.

Alexander Christensen

System Architect

Alexander Christensen

System Architect

Velvære for mig er at være glad når man går i seng om aftenen, og glad når man vågner op om morgenen.

Alexander startede i 2021 som studiepraktikant. Efter endt studie fortsatte Alexander og arbejder i dag fuldtid med ansvar for at bistå med driften, holde systemerne kørende og tegne de grove linjer op for fremtidige it-systemer.
Fordelene ved at arbejde hos RaskRask, ifølge Alexander, er at der en stor grad af frihed og at man kan være med til at træffe vigtige beslutninger.

Alexander bruger fritiden på at bage og deltager gerne i Hackathons. Om foråret og sommeren kan du finde Alexander med en Disc i hånden til en god omgang Discgolf.

Oskar Lund

Head of Finance

Oskar Lund

Head of Finance

Velvære for mig er at være glad for den hverdag man har og de mennesker man omgives.

Oskar startede hos RaskRask i studiepraktik i 2021. Efter endt praktikforløb blev Oskar ansat og er i dag ansvarlig for alt der vedrører økonomi og regnskab.
Fordelene ved at arbejde hos RaskRask for Oskar er, at det er et ungt miljø med en del sociale arrangementer. Der er i kontorfællesskabet en iværksætterånd som er inspirerende.

Du kan finde Oskar på hans sejlbåd ‘Snorre’ om sommeren, hvis ikke på en festival eller to. I fritiden kan Oskar også godt lide at være aktiv ved at løbe en tur eller tage på vandreture.

Filip Smalec

UI/UX & Digital Designer

Filip Smalec

UI/UX & Digital Designer

Velvære for mig er en måde at slappe af og holde sig selv i god fysisk og mental form.

Filip startede som Design praktikant hos RaskRask i 2020 og har siden arbejdet deltid som visuelle designer. Filip er ansvarlig for den visuelle præsentation af RaskRask, samt at forbedre kunde- og partneroplevelsen.
Ifølge Filip er fordelene ved at arbejde for RaskRask at vi konstant prøver at forbedre os og at man derfor har mulighed for at arbejde på en del spændende projekter. Derudover er det også et godt team.

Filip nyder at være udenfor i hans fritid. Her kan han godt lide at tage ud og løbe en tur. Ellers har Filip også en stor rejselyst.

Emilie Møller

Customer Success

Emilie Møller

Customer Success

Velvære for mig er at have tid til alt det der betyder noget for en.

Emilie startede i 2022 som Kommunikation og Markedsføringspraktikant, hvor hun efter endt praktik fortsatte som studentermedarbejder. Emilie arbejder i weekenderne med support, hvor hun blandt andet hjælper kunder og partnere med deres spørgsmål. Derudover hjælper Emilie med planlægning af content på sociale medier.
Fordelene ved at arbejde hos RaskRask ifølge Emilie, er at man arbejder med mange forskellige opgaver, der er søde kollegaer og en del frihed.

I fritiden kan Emilie godt lide at bruge tid sammen med hendes venner, kæreste og hunden Bowie. Derudover bruger Emilie tid på hendes studie.

Amalie Maja Schødt

Customer Success

Amalie Maja Schødt

Customer Success

Velvære for mig er at have tid til lige præcis dét, der gør én godt tilpas i hverdagen.

Amalie startede sin karriere hos RaskRask som Kommunikation og Markedsføringspraktikant. Da praktikforløbet lakkede mod enden, fortsatte Amalie som weekend supporter, hvor Amalie hjælper vores kære kunder og partnere med deres spørgsmål.
Fordelene ved at arbejde hos RaskRask for Amalie er, at det er et rart arbejdsmiljø med gode kollegaer, hvor der er plads til både sociale arrangementer samt hygge på kontoret.

Udenfor kontorets åbningstider bruger Amalie med glæde sin tid med hendes kæreste, veninder, familie og i træningscentret. Ved siden af fritidsinteresserne, og jobbet hos RaskRask – så læser Amalie en cand.it på BSS.

Christoffer Stuhr

Customer Success

Christoffer Stuhr

Customer Success

Velvære for mig er solskin og at have det godt.

Christoffer startede som kommunikationspraktikant i Januar 2023. Efter endt praktik er Christoffer fortsat som studentermedhjælper, hvor han sidder på customer success teamet. Ifølge Christoffer er fordelene ved at arbejde hos RaskRask, at man har frihed i arbejdet og vigtigst af alt, at man hjælper andre mennesker som har nogle problemer med bevægapparatet.

I fritiden finder du Christoffer på hans sejlbåd som han kan lide at tilbringe tid på. Han elsker også at træne og være sammen med venner og familie.

Asma Mahamad

Customer Success & Office Administrator

Asma Mahamad

Customer Success & Office Administrator

Velvære for mig er, at man har det godt indeni og udenpå.

Asma startede som kommunikationspraktikant i august 2022. Efter endt praktik, skrev Asma sit speciale og fik i juni 2023 titlen Cand.Mag i international virksomhedskommunikation. I august 2023 starter Asma fuldtid som en del af customer success teamet, hvor hun samtidig hjælper med indkøb og andre praktiske og administrative opgaver her på kontoret. Fordelene ved at arbejde hos RaskRask, ifølge Asma, er muligheden for at udvikle sig og varetage mange opgaver alt imens der er god stemning og dynamik.

I hendes fritid elsker Asma at være sammen med familie og venner, se serie og slappe af med en kop te i hånden.

Overskud til det der betyder noget

Dit Velvære – Dine Vilkår 

Velvære giver os plads til at være. Være i nuet. Være os selv. Være mere for dem vi holder af. Men velvære kommer ikke af sig selv.

De fleste danskere oplever spændinger, smerter og ubalance i deres krop på et eller flere tidspunkter i livet. Hverdagens skavanker, forpligtelser og rutiner slider på kroppen, både pludseligt, og over tid, men de færreste får gjort noget ved det – ofte på grund af manglende tid, energi og enkle løsninger. Markedet for massører, personlige trænere og yogalærere kan hurtigt blive uoverskueligt og svært at navigere i som forbruger. Hvem har den rette faglighed, hvor føler jeg mig mest tryg? Og hvornår kan jeg få en tid, der passer ind i min hverdag?

Hos RaskRask har vi moderniseret brancherne og gjort op med klinikkerne og centrenes komplicerede og tidskrævende præmisser. Vi har udviklet en brugervenlig platform i samarbejde med nøje udvalgte certificerede massører, personlige trænere og yogalærere. Her kan du hurtigt og enkelt bestille, hvad der passer til dit behov, når du har tid.

Vi har ingen lokaler, men benytter i stedet et deleøkonomisk koncept, hvor det er dig, der stiller lokale til rådighed. Vores klimavenlige koncept sparer dermed tid, penge og unødige ressourcer til fordel for alle parter. Samtidig slipper du for at skulle ud ad døren med hold i nakken eller træningstasken på skulderen og kan i stedet slappe af derhjemme i trygge og vante omgivelser. Det giver dig bedre tid og en bedre oplevelse til en bedre pris.

Vores mål er nemlig at bane vejen for mere overskud og velvære i hverdagen.

Hos os har vi desuden gjort det nemt at være selvstændig massør, personlig træner og yogalærer. Vi håndterer nemlig alt fra hjemmeside, markedsføring og regnskab, til forsikringer, salg og support fra vores kontor i Aarhus. På den måde får fagpersonerne fuld fleksibilitet, men slipper for tungt og tidskrævende papirarbejde. Det giver dem frie hænder til at give dig den bedste oplevelse.

Vi tror nemlig på, at frihed motiverer, og motiverede fagpersoner giver den bedste oplevelse. Derfor passer vi godt på massørerne, trænerne og yogalærerene, så de kan passe godt på dig.

Vi kalder det velvære på dine vilkår – så du får overskud til dét, der betyder noget.

Se vores presskit

Presskit

Vil du være en del af teamet?

massørjob

Bliv RaskRask Partner

 • Fuld fleksibilitet

  Fuld fleksibilitet

  Fuld fleksibilitet over hvor og hvornår du arbejder.

 • Ingen administration

  Ingen administration

  RaskRask tager sig af det administrative, så du kan fokusere på kunderne.

 • Support & sikkerhed

  Support & sikkerhed

  RaskRask tager sig af alt kundesupport. Alle Partnere er forsikret af Tryg.

Kom i praktik i team-RaskRask

yoga 1 dør

Priser og nomineringer

CareWare icon
nordic startup awards logo
gorrissen federspiel
startup weekend aarhus
travel & gospitality award winner
den gylde fugl icon

Dette skriver pressen

Presseomtale