Om os | RaskRask.dk

RaskRask team

VELVÆRE PÅ DINE VILKÅR

Hos RaskRask har vi haft småskavanker og været semi-stressede det meste af vores voksne liv. Det er gået ud over vores familie, venner og arbejde – vi er ikke alene.

80% af danskere lider af stress eller spændinger. Mange har simpelthen for travlt med at tage sig af andre til at tage sig af sig selv. Når de endeligt har tid, får de det ikke gjort. Det er alt for besværligt at komme til hos en massør.

Efter IGEN at være fanget i trafik og venteværelse, besluttede vi os for at gøre noget ved det. Derfor har vi udviklet RaskRask, i tæt samarbejde med autoriserede behandlere og lægeeksamineret massører.

Vi vil gøre det nemt for dig at få en professionel massage i dit hjem – når det passer dig. Det handler for os om at sætte dine behov i centrum gennem hele processen.

Ved at vælge din velvære og sundhed først kan du få overskud til dét der betyder noget.

– RaskRask.dk

HOLDET BAG RASKRASK.DK

albert_rask_rask_massage

ALBERT IVERSEN

Direktør

Albert RaskRask Linkedin

liene_rask_rask_massage

Liene Dreimane

Hjemmeside

Liene RaskRask Linkedin

jesper_rask_rask_massage

Jesper Boelt

Markedsføring

Jesper RaskRask Linkedin

Jacob_rask_rask

Jacob Balslev Heath

Kommunikation & udvikler

Jacob raskrask linkedin

Kristina_rask_rask_massage

Kristina Jakaviciute

Hjemmeside

Kristina raskrask linkedin

rene_rask_rask massage

René Pedersen

Kommunikation

Rene raskrask linkedin

Chirstine raskrask massage

Christine Sørensen

Ambassadør

Christine raskrask linkedin

Samarbejdspartnere

Du kan få besøg af de private jordemødre hjemme hos dig selv, hvor der er tid og ro til at komme igennem alt det, der er væsentligt for dig som gravid eller barslende. Kender du en gravid, der kan have brug for et jordemoderbesøg med masser af tid til samtale med jordemoderen og graviditetsundersøgelsen? Så kan du også købe et gavekort til et besøg fra jordemoderen.

Tlf.60 57 00 61

E-mail: hej@preggio.dk

Web: www.preggio.dk

raskrask partner preggio.dk logo

Neuropatiforeningen blev stiftet i november 2016, og udspringer af ønsket om, at få et fælles talerør, for personer der lider af neuropati, samt deres pårørende. Foreningens arbejde foregår med en bestyrelse, der arbejder på frivillig basis, og drives af vilje og engagement. Vores mål er bla at komme ud og holde foredrag omkring neuropati, blive mere synlige, så folk ved vi er her, og arbejde for bedre forhold for de der er ramt af diagnosen.

Tlf. 24 99 71 81

E-mail: Neuropatiforeningen@gmail.com

Web: www.neuropatiforeningen.dk

raskrask partner neuropatiforeningen logo

NurseCare tilbyder helbredstjek og vaccinationer til virksomheder i hele Danmark. Helbredstjekket foretages på arbejdspladsen af erfarene sygeplejersker med tilknyttede ortopædkirurgiske og medicinske læger. Kontakt os og hør nærmere.

Tlf. +45 7020 2232

E-mail: info@nursecare.dk

Web: www.nursecare.dk

raskrask partner nursecare.dk logo

Vil du være en del af holdet?

skriv til raskrask
ring til raskrask