Massage i Roskilde fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
i Roskilde

Professionel massage
i Roskilde

Massør kører hjem til dig

Presseomtale

DR logo
Børsen_logo
jyskebank tv
Jyllands-posten
berlingske
TV 2 logo

Covid-19 retningslinjer - læs mere

Sådan fungerer massage i Roskilde

Mød dine massører i Roskilde

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage i Roskilde her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Massage i Roskilde

NYT KONCEPT FOR MASSAGE i ROSKILDE

Roskilde er ligger ud til den sydøstlige del af Roskilde fjord. Byen er omkranset af smuk natur med kuperet terræn, hvor Roskilde Domkirke tårner op midt i byen. Roskilde Domkirke er en af Danmarks mest betydningsfulde kirker, da den afspejler Danmarks historie helt tilbage fra Middelalderen. Derudover har Roskilde også Nordeuropas største og musikfestival som startede tilbage i 1971. På Roskilde Festival samles alle slags mennesker. Unge som gamle, familiefædre, studerende, ægtepar og slår deres telt op og nyder musikprogrammet. Men efter en uge med luftmadras og sovepose kan en massage være tiltrængt.

Hos RaskRask har vi flyttet klinikken hjem til dig. Der findes ikke noget bedre end at blive forkælet i sit eget hjem, hvor du er i de bedste, trygge rammer – og så slipper du også for ventetid og besvær i en travl hverdag. Vi har flere forskellige typer behandlingsformer som Velvære-massage, Sportsmassage og Fysiurgisk massage. Velvære-massage er en mere klassisk gennemgang af kroppen, hvor du får en fornyet energi. Sportsmassage og Fysiurgisk massage er mere dybdegående, hvor der fokuseres på kroppens opbygning gennem muskler, knogler, sener og ledbånd. Vores overordnede mål med massagerne er at give en god afslappende oplevelse, så kunden føler sig tryg gennem behandlingen.

Massage for virksomheder i Roskilde
En massage er alle pengene værd og er en god investering for virksomheder. Fokus på trivsel og sundhed på arbejdet fremmer medarbejderens kvalitet og effektivitet. Man vil også kunne forlænge sin aktivitet, da regelmæssig massage formindsker risikoen for funktionsnedsættelse senere i livet. Massage i virksomheden vil være et godt personalegode, da det giver et sundt velvære og gør det attraktivt i forhold til rekruttering og fastholdelse af medarbejdere.