Massage i Roskilde fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask
100% quality garanteret

Professionel massage
i Roskilde

Professionel massage
i Roskilde

Massør kører hjem til dig

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer massage i Roskilde

 • Massage i Roskilde

  Roskilde ligger ud til den sydøstlige del af Roskilde fjord. Byen er omkranset af smuk natur med kuperet terræn, hvor Roskilde Domkirke tårner op midt i byen. Roskilde Domkirke er en af Danmarks mest betydningsfulde kirker, da den afspejler Danmarks historie helt tilbage fra Middelalderen. Derudover har Roskilde også Nordeuropas største og musikfestival som startede tilbage i 1971. Unge som gamle, slår deres hvert år telt op og nyder musikprogrammet. Men efter en uge med luftmadras og sovepose kan en massage være tiltrængt.

 • Nem og bekvem massage

  Hos RaskRask har vi flyttet klinikken hjem til dig. Vi har flere forskellige typer behandlingsformer som Velvære-massage, Sportsmassage og Fysiurgisk massage. Velvære-massage er en mere klassisk gennemgang af kroppen, hvor du får en fornyet energi. Sportsmassage og Fysiurgisk massage er mere dybdegående, hvor der fokuseres på kroppens opbygning gennem muskler, knogler, sener og ledbånd. Vores overordnede mål med massagerne er at give en god afslappende oplevelse.

 • Stort udvalg af massage ydelser

  RaskRask arbejder på at kunne tilbyde den mest fantastiske massage i Roskilde, med dig i centrum. Du kan nu undgå transporten, og kan modtage velvære i dit eget hjem. RaskRask har en stor kontaktflade til mange dygtige massører i hele landet. At vi samarbejder med mange massører, gør også at vi kan tilbyde en lang række massageformer. Se de forskellige typer her.

  Vores lokale massører står altid klar, nær Roskilde til at hjælpe dig.

Transportabel briks placeret i kundens stue i Roskilde
Befriende massage i Roskilde
 • Massage for virksomheder i Roskilde

  En massage er alle pengene værd og er en god investering for virksomheder. Fokus på trivsel og sundhed på arbejdet fremmer medarbejderens kvalitet og effektivitet. Man vil også kunne forlænge sin aktivitet, da regelmæssig massage formindsker risikoen for funktionsnedsættelse senere i livet. Massage i virksomheden vil være et godt personalegode, da det giver et sundt velvære og gør det attraktivt i forhold til rekruttering og fastholdelse af medarbejdere.

 • Om RaskRask

  RaskRask startede som et iværksætterprojekt tilbage i 2015. Efter at havde vundet flere start-up priser, her i blandt Årets Iværksætter, tog konceptet pludseligt fart. I dag er RaskRask landsdækkende og har allerede hjulpet flere tusinde kunder. Vi lægger meget energi i, at det er kunden som er i centrum. Vi har droppet klinikkerne og bringer massøren hjem til dig. Når man har ondt og svært ved at komme ud af døren, vil vi gøre det let for dig, at få hjælp. Fælles for vores massører, er at de alle tilbyder velvære massage, fysiurgisk massage og sportsmassage. Behandlingen vil dog altid tage udgangspunkt i dine ønsker. Er du i tvivl om, hvad vi kan gøre for dig, så tag kontakt i dag.

 • Tag en snak med din massør

  Da vi alle er forskellige, er der tit forskel på, hvordan vi ønsker vores massage – både hvad angår velvære og fysiurgisk massage. Nogen vil gerne have hårdt fat i det dybere bindevæv, mens andre nyder bedre af en mere overfladisk massage. Derfor er det bedste du kan gør, at snakke med massøren. Jo bedre massøren kender dig og din smertegrænse, jo bedre kan han eller hun tilpasse massage behandlingen.

  Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om de behandlinger vi udbyder.

Mød dine massører i Roskilde

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage i Roskilde her