Anmeldelser - RaskRask
af Gerda Hyldborg
2 dage siden
Klar til at hjælpe og er meget imødekommende
af Susanne Lund
2 dage siden
Virkelig en stærk oplevelse tak for god behandling.
af kunde
4 dage siden
Oksana er et dejligt mildt menneske og meget venlift. Samtidig er hun ekstrem godt tilsit job.
af ulrich stæhr
5 dage siden
Det var skønt at finde nogle massører der kunne komme og hjælpe min kone, på en lørdag, men magen til useriøs virksomhed, de virker ikke til at have styr på en skid. Får booket den første og betalt, men hun aflyser, da hun ikke lige havde fået rette sin kalender. Hmm Får booket ved den næste massør og betaler igen ved bekræftelse, men han aflyser sku også. Så ingen hjælp alligevel med 1356kr ude og flyve, har betalt med MobilePay, så må de også kunne komme tilbage den vej, lige så hurtigt som der er blevet betalt.
af karina lorentsen
5 dage siden
Jeg har gået med store smerter i min skylder. Nu efter 2 behandlinger hos Carsten går det allerede meget bedre.
af Lars Tamborg Gregersen
6 dage siden
Dejligt med massage i hjemmet, det sparre tid, jeg vil give stor ros til Tórstein.
af Lasse og Rikke
7 dage siden
Fin gang massage til min lægmuskler og iskias i en god stemning.
af Emerald Clara Rie Bonfils
7 dage siden
Sussi kom på overarbejde, men hun var dælme god, af hjertet tak
af Oliver Stryhn Tollundgaard
7 dage siden
Lars H. var fantastisk god og meget imødekommende.
af Dina
8 dage siden
Lyttende og professionel hjælp
af Tilfreds kunde
10 dage siden
Rigtig dejlig massage tilrettelagt efter mine ønsker.
af Maria Munk
13 dage siden
Det er godt og nemt det Hele
af MerleLinnea
14 dage siden
Endnu en fantastisk massage af Pia C. Hun er superdygtig, sød og tilpasser massagen til lige, hvad jeg har brug for :) Max. stjerner herfra
af Frederik
18 dage siden
Virkelig god
af Jill Schmidt
18 dage siden
Super let og bekvemt. Booking på nettet, Joseph kommer hjem til mig og har alt med. Fantastisk massage og er fuldstændig afslappet bagefter. Det kan varmt anbefales
af kunde
21 dage siden
Profosjonelt og super behagelig, hun kan sine ting.
af maya petersen
24 dage siden
Vidar lytter til hvad man har brug for og gør det så behageligt, måske lidt hård til at løsne op med spændinger, men når det er løsnet op står den bare på nydelse. Kan varmt anbefales. God lytter og giver også feedback.
af viktorija morina
28 dage siden
Har brug det flere gange og har ikke noget negativt at sige
af MB
28 dage siden
Meget kompetent massør og behandlingen hjælpsom, så mange tak for det
af Susanne
28 dage siden
Kan varmt anbefales. KRISTINA spurgte lidt ind til ønsker, ret vigtigt da jeg har leddegigt. Fik en super massage af hænder, som jeg døjer noget med. Og dybdegående massage af ryg og skuldre (1,25 time) Alle pengene værd. Tak til Kristina.
af Christian Thrane Jochumsen
29 dage siden
Mega dygtig massør og meget grundig. Kan virkeligt anbefales.
af kunde
30 dage siden
Virkelig god massage der løsner op for de ømme punkter
af kunde
30 dage siden
jeg fik en rigtig god massage i dag. :)
af Peter Lyngby
25. Aug. 2023
Rigtig god masør vi har, altid med et smil læben
af Lisbeth Juul Hansen
22. Aug. 2023
Virkelig god massage. Lyttende, professionel og empatisk.
af Laurits
21. Aug. 2023
Vi havde besøg af Kenneth. En stor og stærk meget behagelig fyr som er god til at tage fat. Rigtig god oplevelse. De bedste anbefalinger herfra 🙂
af Jan Clausen
19. Aug. 2023
Super service
af Kathrine Maze
19. Aug. 2023
Joseph.Jeg fik massage af Joseph og han var dygtig, professionel og behagelig. Han kan anbefales.
af karina
18. Aug. 2023
Det er den bedste massage jeg har fået af alle de steder jeg har været, jeg var så afslappet bagefter. Jeg fik 45 minutters massage af Carsten, han trykkede alle spændinger og knuder væk, venlig og imødekommende, virkelig god til sit arbejde. Et kæmpe plus er at de kører ud til en, så man ikke skal tænke på transport. Alle pengene værd, er helt sikkert der jeg skal have min massage fremover.
af xx
18. Aug. 2023
Super god massage, opmærksom, flink og venlig Nicolai N - kan anbefales.
af Gabrielle Lillibeth Bruun
16. Aug. 2023
Super god behandling. Ren selvforkælelse.
af Kim Thines Lindstam
16. Aug. 2023
Søde, dygtig og fleksible må være nøgleordene for medarbejderne hos RaskRask.
af rudy lykke
16. Aug. 2023
Man kan i den grad mærke, når han har været i gang
af Nanna
15. Aug. 2023
Jeg har fået en sweetdeal gavekort og bestiller en tid til den 2. August. På dagen får jeg af vide at massøren er syg, og jeg kan først booke hende igen efter 2 uger. Jeg bliver kontaktet af dem med en rabatkode til næste gang, men den rabatkode kan jeg ikke bruge da jeg har et gavekort.Jeg booker så en tid til i dag kl. 14.40, da det var den næste tid der både kunne passe mig og en af de massører jeg tænkte ville være gode til mig. Kl. 12 i dag får jeg en påmindelse om min tid og hvad jeg skal finde frem. Kl. 14.10 (altså 30 minutter) før hun skal være her, skriver hun, at hun først kan være her 15.40! Altså en hel time senere! Dvs. Jeg har ikke mulighed for at få massage igen i dag alligevel, da jeg har planlagt dagen efter at skulle være hjemme i det tidsrum, jeg bestilte massagen i og ikke pludselig en time senere, der skal jeg på arbejde..
af Nadja Birck Bruun Nielsen
11. Aug. 2023
Jeg fik 75 min. massage af Adrian - han var yderst kompetent og virkelig god til både selve massagen såvel som at give gode råd til forebyggelse. Han har min varmeste anbefaling.
af Tina Sindberg Nielsen
10. Aug. 2023
Fem stjerner er for konceptet / kontoret. Konceptet er virkeligt godt og kontoret er rigtig gode til at følge op (på de aflyste aftaler).Men efter to aflyste aftaler virker det ikke struktureret nok til brug i vores virksomheder, så vi finder i stedet en lokal massør.
af maya petersen
07. Aug. 2023
Vidar gjorde det som sædvanlig professionelt og der hvor jeg spændte mest omkring nakken, brystkassen og skuldrene gjorde han det så godt at de værste brystkassesmerter er væk nu, så han kan klart anbefales. Desuden er han så venlig og imøkommende.
af Diana Henriette Thomasen
03. Aug. 2023
Det er den perfekte løsning- Super nemt at booke. Eryk var virkelig dygtig- helt perfekt samt virkelig god til at afstemme med skader.
af Katja
26. Jul. 2023
Julien kom præcis på slaget, og han gav en fantastisk og meget grundig massage. Han lyttede og forstod mine problemområder, som han fokuserede meget på. Han tog meget hårdt fat og jeg kunne mærke markant forskel, da han var gået. Utrolig positiv oplevelse.
af Sarah A
26. Jul. 2023
Bedste massage jeg nogensinde har fået. Faith var meget professionel. Jeg har haft rygskade i mange år, og efter hun gik kunne jeg mærke en betydelig forskel. Meget professionel og nede på jorden. Jeg følte mig i trygge hænder helt fra start. Kæmpe varm anbefaling herfra.
af Sofie Møller
23. Jul. 2023
RaskRask tog kontakt efterfølgende og tilbød en gratis gravidmassage. Det fungerede, hun kom og massagen blev nydt ☺️Vi havde bestilt en gravidmassage, som skulle være en overraskelse til et babyshower. Massøren dukkede aldrig op og efter utallige samtaler med RaskRask, som heller ikke kunne få fat i massøren før 1 time efter han skulle have været der, sagde han at han havde aflyst længe før. Det var dog hverken registreret i deres system eller hos os. Vi fik selvfølgelig pengene retur, men virkelig kikset oplevelse og super utroværdigt.
af Jack Gjelsø Neldahl Iversen
13. Jul. 2023
Min Mormor havde besøg af Niels B for anden gang, som er ifølge min mormor, er en flink og god smilende massør. Han er god til at fortælle om de ting for at hun også kan få det bedre med sin hold i nakken øvelser m.m når hun er alene hjemme. Alt i alt Niels B 👍👍👍.
af Marc
03. Jul. 2023
Brændt ind med penge uden at få noget ud af det. Jeg bestilt en 45 minuter massage session som en gave. Det viser sig at personen der fik gaven skal ligge flere penge ud for at udløse den fordi der er åbenbar ingen massør i hendes område til den pris.Jeg ringede til RaskRask og fik at vide at jeg kunne få pengene tilbage hvis jeg skrev en mail til dem. Det gjorde jeg men efter halvanden måned har jeg hverken fået svar eller pengene tilbage.RaskRask er ikke ligefrem en virksomhed jeg vil anbefale andre. Prisen du betaler for et gavekort er ikke nødvendigvis hvad en massage session koster i virkeligheden og kundeservice er der ikke meget af.
af Marian Olsen
28. Jun. 2023
Super god massage samt god behandling ,Super dygtig . Faith er en dygtig og god massør, klart anbefaling fra mig 👍🏼
af ts
25. Jun. 2023
Behandling af Katarzyna. Topklasse. Super dygtig, serviceminded, mødte præcist. TAK!
af Katrine Juhlke Poulsen
24. Jun. 2023
Med lidt overskud, var det utrolig rart massøren kom til hjemmet. Helt afslappet og skønt har jeg det. Det bliver ikke sidste gang jeg booker en tid😌
af Katrine Christensen
20. Jun. 2023
Jeg har netop haft besøg af Pia for anden gang. Hun er en meget dygtig massør, hun spurgte indtil, lyttede og var imødekommende. Det var alt i alt, en fantastisk god oplevelse.
af Nanna Platz Clausen
19. Jun. 2023
Besøget var en god oplevelse, da mine behov blev hørt og forstået og justeret hen ad vejen, hvis det var nødvendigt.
af Bente christensen
15. Jun. 2023
Rigtig god massage
af Poul Fabricius
11. Jun. 2023
God og proff. Behandling
af Stine
11. Jun. 2023
Jeg har netop haft besøg af Katarzyna og giver hende mine bedste anbefalinger. Sød og behagelig, samt professionel. Det er mit første besøg fra RaskRask og jeg vil så absolut have besøg igen.
af Stina Nielsen
08. Jun. 2023
Vi havde besøg af Islam. Sikke en fantastisk oplevelse. Vi glæder os til han kommer igen :)
af Nana
07. Jun. 2023
Rigtig god service og behandling. Rar og professionel massør.
af Silvia
06. Jun. 2023
alti dejligt med Renata!
af Dorthe
04. Jun. 2023
I booked Katarzyna for 1 hour massage, which was very good. Will recommend her
af Søren
03. Jun. 2023
Super god massage samt behandling af Julien
af Tine
02. Jun. 2023
Det er bare en super nem læsning, da man booker til hjemmebesøg - og prisen er ikke dyrere end hvis man selv skulle ud af døren, det giver en god fleksibilitet i en hverdag hvor tingene går hurtig. Derudover er min massør rigtig dygtig og utrolig imødekomme - tiderne er også goder det er til at få en tid inden for relativ kort tid.
af Hans Christian
01. Jun. 2023
Fantastisk massage
af Paul Harboe
01. Jun. 2023
Rigtig god oplevelse. Rasmus kan virkelig tage fat. Rar og dygtig. Det bliver ikke sidste gang. Paul 😀
af Kathrine
31. Maj. 2023
Joseph er en virkelig dygtig og professionel massør. Han har hjulpet mig af med spændinger og hovedpine. Han får mine bedste anbefalinger!
af Liselotte skovgaard Larsen
31. Maj. 2023
Super koncept 😊!! Er super glad for det og bruger det ofte💗
af Sofia
31. Maj. 2023
Amazing experience with Renata
af Henriette Knudsen
31. Maj. 2023
Vi havde booket morten w en super venlig og opmærksom person. Han var meget opmærksom på de områder som var problmer og gav nogle gode råd.Den manglende stjerne er ikke pga massøren han fortjerne 10 stjerner men pga raskrask som ikke svarede på vores henvendelse.
af Rikke Hansen
29. Maj. 2023
Jeg havde en rigtig god oplevelse igen. Massagen var alsidig, meget afslappende og med opmærksomhed der hvor kroppen havde ekstra meget brug for det.
af Annette
27. Maj. 2023
Josef er en dygtig massør… han lyttede og spurgte ind. Han formåede på trods af at min brækkede overarm/ skulder, at give mig en afslappet følelse, så det vil jeg høre igen.
af Meimei Mikkelsen
24. Maj. 2023
Another good experience with Joseph.
af Jette melsen
23. Maj. 2023
Virkelig god oplevelse
af Anna Katinka Hansen
21. Maj. 2023
Fantastisk oplevelse. Jeg havde booket Katarzyna til en helkropsmassage. Det tog hende 3 min at sætte op, og så var vi igang. Det har utroligt rart og hun var meget opmærksom på de områder jeg tidligere havde nævnt. Kæmpe anbefaling herfra! Jeg vil helt klart booke Kataryna igen. Utrolig dygtig og meget rar at have på besøg.
af bente elgaard
20. Maj. 2023
Dejlig oplevelse
af zimone
20. Maj. 2023
Jeg havde i dag fornøjelsen af Joseph som behandler. En utrolig behagelig, kompetent og behjælpelig massør. Ikke nok med at jeg fik masseret hele kroppen og de spændingsområder som var omdrejningspunktet, men jeg fik også, ud fra Josephs kyndige expertise, behandling med cupping og til sidst instruerede han mig i øvelser og andre råd i forhold til min generelle problemstilling!Super professionel og kompetent service, som jeg bestemt kun kan anbefale herfra.Kommer klart til at booke ham igen, da han forstod mine gener og aktivt behandlede og rådførte mig derefter!
af Daniel Møller Kongsgaard
19. Maj. 2023
Katarzyna var dygtig, venlig professionel og det er ikke sidste gang vi bruger massage. Det fungerede så godt med massage briks i hjemmet, nå både min kone og jeg havde brug for det og der var 3 børn omkring :-) 💪
af Mahassin Davidsen
18. Maj. 2023
Akheem er en super dygtig/ professionel massør. Han er også et utrolig behageligt menneske. Mine bedste anbefalinger herfra
af Hanne Kjær
18. Maj. 2023
Hun er virkelig professionel, og er nem at tale med, jeg har booket en tid igen da jeg syntes hun gør det fantastisk👍👍😉🙋‍♀️
af Tove Thing
18. Maj. 2023
Det er bare så dejlig let og den eneste grund til at vi får massage er at det kan gøres hjemme hos os selv
af Eva Jeppesen
16. Maj. 2023
Joseph er en god massør der tager hånd om de problemstillinger der er. Han passer sin opgave og taler ikke hele tiden
af Ann Nielsen
15. Maj. 2023
God og kompetent massage af George Nemt at booke via hjemmeside.
af Ilya Ozherelyev
14. Maj. 2023
Very professional masseuse and very nice maasage.
af Ilya
14. Maj. 2023
Very professional masseur. Very nice experience.
af Kent tonnesen
13. Maj. 2023
Super dejlig massage af Ruth ..ikke sidste gang jeg bruger jer.
af Kent tonnesen
13. Maj. 2023
Som sidste gang så var det en super dejlig massage. Tak Ruth. Jeg bestiller snart tid igen 👍😎♥️
af Rebekka Mai Eckerdal
13. Maj. 2023
Best massage in my life! Ruth is the least lazy masseur I’ve come across. My body trusts her instinctively and she has her technique just right. She spends every minute well and knows what she’s doing. Would definitely recommend and I will book her again.
af Melina Omercajic
12. Maj. 2023
Pia er det rareste menneske og interesser sig virkelig for ens velvære. Rigtig god til at massere der hvor der især er behov for det. Meget god oplevelse endnu engang.
af Guest
11. Maj. 2023
Fantastik at kunne få massage i eget hjem, og endda relativt billigt. Dygtige og effektive behandlere! Meget tilfreds!
af Anna
11. Maj. 2023
Vidar er en mega dygtig/ professionel massør, som også giver gode råd til øvelser. Udover det er han også et utrolig behageligt menneske. Mine bedste anbefalinger herfra
af Connie
11. Maj. 2023
Dejlig oplevelse
af Lilian
08. Maj. 2023
I enjoyed a smooth massage on head, neck, shoulders, back and arms! Joseph is very good at what he’s doin’ My best recommandations 🌟
af Ane Elisabeth
08. Maj. 2023
Meget meget godt tilfreds
af Conni
06. Maj. 2023
Rigtig dygtig behandler. Der mærkes effekt efter behandling. Camilla kan anbefales.
af Iman El-Faour
06. Maj. 2023
Min mand har i dag fået massage af den dygtige massør Raducu. Fantastisk behandling og det bliver ikke sidste gang.
af Lilian
06. Maj. 2023
Fantastisk oplevelse
af Helle Skovlund
06. Maj. 2023
Professionel og fagligt velfunderet massage behandling af to my opererede kunstige knæ. Venlig og meget behagelig behandler med både faglig og empatisk forståelse for situationen. Anbefalelsesværdig
af Josephine E.
06. Maj. 2023
Jeg har købt et gavekort (klippekort) til min kone med fem klip. Det som jeg ikke var klar over iden købet, var at foruden at bruge det forudbetalte klip, betalte vi 160 kr.-250 kr ekstra ved hver behandling. Fordi der er forskel på hvor meget den enkelte behandler koster. Så det er blevet meget dyrere end jeg havde regnet med. Vi har regelmæssigt haft besøgt af Mesha. Det har vi været rigtig glade for. Mesha er meget behagelig og vanvittigt dygtig. Desværre har vi ikke mulighed for at købe flere klippekort eller behandlinger før der er tilbud på klippekort eller behandlinger igen.Antallet af stjerner er udelukkende grundet den forvirring og manglende information, ved købs tidspunktet, omkring at der var en difference, jeg skulle betale ved hver behandling, samt det høje beløb differencen var. Selve behandlingen og behandleren var/er "fem stjernet"
af Mie Andersen
05. Maj. 2023
Fantastisk virksomhed med utroligt dygtige behandlere!
af Carsten Madsen
03. Maj. 2023
Jeg synes hun er god til at massere og jeg har det godt bagefter.
af Finn
02. Maj. 2023
God service og god massage tak
af kunde
02. Maj. 2023
At møde en kompetent der ved hvad han har med at gøre
af Liselotte
01. Maj. 2023
Massøren er meget professionel, dygtig og grundig. Jeg fik målrettet og effektiv behandling af mine problematikker. Bestiller helt sikkert en ny tid hos samme massør.
af Camilla Larsen
01. Maj. 2023
For en uge siden, fik I max stjerner, denne gang skulle I ikke have nogle, da massøren slet ikke dukker op på aftalt tid. Og der er ingen kontakt til massøren. Øv jeg har et gavekort dertil.
af Kent tonnesen
29. Apr. 2023
Har lige fået en times massage af Ruth..det var den bedste massage nogensinde..kan klart anbefales 👍♥️😎 og jeg har de sidste 6 år fået mindst 50 massager af lidt forskellige massører...ikke sidste gang jeg vil bruge Ruth 👍♥️😎
af Malene Boalth
28. Apr. 2023
Igen top massage og service 🤩
af Surf
26. Apr. 2023
Havde booket og betalt for 60 min, men fik kun 30 min. Har ellers været godt tilfreds før med raskrask
af Merle L. Matthiesen
26. Apr. 2023
Supergodt koncept - nemt og dygtig massør. Kunne dog godt tænke mig en mulighed for at oprette en profil, så man ikke 'starte forfra' hver gang, man booker
af Julie
25. Apr. 2023
Luca er meget dygtig og behagelig, og jeg mærker bedring efter hver massage. Jeg glæder mig allerede til næste gang.
af mette
24. Apr. 2023
Karina gav en fantastisk massage og med øvelser som jeg kan bruge fremadrettet!
af Tove Christensen
24. Apr. 2023
God massage. Og tager sig god tid, virkelig dejligt
af Kunde
23. Apr. 2023
Rico er en meget dygtig massør, som lægger en ære i sit arbejde og giver kunden den bedst mulige massage. Han ved virkelig hvad han laver og er meget behagelig og hjælpsom.
af Jannie Nielsen
21. Apr. 2023
Fantastisk massør som går i dybden.❤️❤️
af Ulrik
21. Apr. 2023
Hele oplevelsen var god, særligt det med "kopperne" var virkelig gode for at få løsnet op.Ser frem til næste gang :-)
af Camilla de V.
20. Apr. 2023
Fantastisk massage! Tak, Anton!
af Jannie
20. Apr. 2023
Utrolig dejlig og dybdegående massage af Tina Me. Hun er utrolig dygtig og tager sig tid til at mærke efter hvad man personligt har brug for. Jeg har aldrig prøvet en gang massage som var så målrettet min krop, som denne gang. Helt klart en anbefaling herfra.
af christina
18. Apr. 2023
Kompetent og flink massør
af Søren Jensen
18. Apr. 2023
God behandling af dygtig og venlig massør, kan kun anbefale.
af Trina Langbak
17. Apr. 2023
Dejligt afslappende og healende massage. Det kan anbefales !!!!!
af Anne Dorte Sørensen
15. Apr. 2023
Jeg synes det er så dejligt, at massøren kommer til mig. Det er nemt, trygt og behageligt.
af Jørgen Ilum
14. Apr. 2023
Et fantastisk koncept! Massage i hjemmet allerede dagen efter bestilling. Eryk er dygtig og utrolig venlig og empatisk. Han taler engelsk og en lille smule dansk.
af Dorte Hansen
11. Apr. 2023
Super dejlig og professionel behandling.
af Malue Drejer
10. Apr. 2023
Super nem hjemmeside og yderst god kundeservice da jeg ringede dem op, og den bedste massage jeg længe har fået!! Jeg elsker at jeg kan få massage i mit eget hjem og spare tid og besvær på at skulle transportere mig til et massagested. Jeg kan varmt anbefale raskrask!!!
af michael Andersen
08. Apr. 2023
Det var en rigtig god massage, hun var sød og venlig vh michael
af Frank Frank
07. Apr. 2023
Nemt at bestille tider.
af Lina Sofie Jensen
07. Apr. 2023
Rigtig god og afslappende massage. Marianne er super sød og dygtig. Jeg har været i Mariannes kyndige hænder 3-4 gange indtil videre og jeg giver hende mine varmeste anbefalinger. Det er absolut ikke sidste gang jeg booker en tid hos Marianne.
af Jonna
06. Apr. 2023
professionel behandling
af Malene Boalth
05. Apr. 2023
Ramya var smilende og venlig, stor os herfra! Jeg bestiller igen :-)
af Gitte Falk
04. Apr. 2023
Dejlige god massage fik den gamle arbejdeskrop til,at vågne op. Ramya kunne lige finde de rigtige steder. Har bestilt tid ved hende igen.
af Kiti Weil
01. Apr. 2023
Emmas dygtighed
af Birthe Kristensen
30. Mar. 2023
Skønt og dejlig behandling ju7
af Janie holck
30. Mar. 2023
Joseph er meget dygtig, professionel og behagelig som behandler
af janne
28. Mar. 2023
Det er fuldt ud tilfredsstillende og jeg har god gavn af det. og hun er sød venlig og tålmodig.
af Tine Lange
24. Mar. 2023
Dygtig og professionel massør!.
af Customer
24. Mar. 2023
Luca is an amazing masseur!!! 😊 I have a lot if tension in my upper back. Just after one session with Luca the tension is released and I can already see a huge difference. I would strongly recommend her!
af Susanne Bejerholm
22. Mar. 2023
Rolige, god vejledning.
af Lene Skøt
21. Mar. 2023
Havde besøg af Joseph til både min mand og jeg. Det var en rigtig god og behagelig oplevelse og han var god til at fortælle når man spurgte samt supplerede med nyttige øvelser til os begge efterfølgende. Kan varmt anbefales
af Ramila Malik
20. Mar. 2023
Jeg havde fornøjelsen af, at blive masseret af Luca. Det var en graviditetsmassage, så det var dejligt at Luca havde passende udstyr med, så jeg kunne få lov til at ligge på maven. Det er en af de bedste massager jeg har fået og jeg bliver helt sikkert en stamkunde hos Luca. Min krop er helt afslappet og de næste par massager hos Luca er allerede booket :-)
af Liv Hjerrild
17. Mar. 2023
Jeg har netop fået massage af Camilla fra RaskRask og det var helt fantastisk. Kun ros herfra til hende og kæmpe anbefaling🌞
af Jens Jacob Juulsager
16. Mar. 2023
Super god kundeservice og godt koncept! :-)
af customer
15. Mar. 2023
God og grundig massage
af Margrét
15. Mar. 2023
Dejlig oplevelse, Anne-Marie er flink og dygtig.
af Helene Blicher Collin
14. Mar. 2023
Havde besøg af Just P. Virkelig kompetent og god til sit arbejde. Efterladt med en følelse af velvære. Han hat forstand på det han laver, og finder nogle “trigger’ punkter, hvor man kan mærke at det virker. Kan varmt anbefale et besøg af Just P. Han er også virkelig rar, og nem at tale med.
af Susanne Boe
13. Mar. 2023
Super god massage 👍
af Oliver Klæstrup
13. Mar. 2023
Mig og min forlovet hade en rigtig god oplevelse med raskrask vi fik en double massage på 2 X 60 min og det var en super godt og top professionel omgang.
af Jonas
11. Mar. 2023
Nemt og simpelt. Jeg fik en dejlig massage af Islam i Slagelse. Meget venlig og behagelig! Han var god til at spørge ind til hvad jeg gerne ville have, og gave mig en rigtig god massage der hjalp med mine rygsmerter
af Annette
11. Mar. 2023
Den bedste helkropsmassage nogensinde. Ruth er virkelig dygtig. Finder de ømme punkter. Ruth virker meget professionel. Vi glæder os til at se hende igen.
af Minna Rasmussen
10. Mar. 2023
Altid en god oplevelse!
af Susanne Sloth
09. Mar. 2023
super gooplevelse
af Bergtóra Jensdóttir
09. Mar. 2023
Da min første massage ikke levede op til mine forventninger til en sportsmassage, fik jeg tilbudt en ny tid hos en anden massør ved navn Akheem. Han er en virkelig dygtig massør, som jeg giver mine bedste anbefalinger til. Det er tydeligt, at han har et godt kendskab til kroppens muskulatur. (København).
af Majbritt Lang
07. Mar. 2023
Joshef er bare god
af maya petersen
06. Mar. 2023
Det gjorde det til en god oplevelse fordi spændinger bliver masseret og det gode råd om at passe på sig selv bliver bekræftet af massøren, så en behagelig oplevelse.
af Rene
05. Mar. 2023
Løsnede op for mine smerter
af Jan Johansen
04. Mar. 2023
Rigtig god og dygtig massør
af Hanna Hartmann
04. Mar. 2023
dejlig og god massage
af Karin
03. Mar. 2023
Se nedenfor …
af Serpil Barut Daugaard
01. Mar. 2023
Fantastisk massør🤩
af Majbritt Lang
01. Mar. 2023
Har lige haft besøg af johsef det var rigtig godt og det hjalp virkelig meget
af Kamilla
28. Feb. 2023
Kristina får mine varmeste anbefalinger. Udover at være utrolig dygtig, så er hun virkelig en rar person som man hurtigt føler sig tryg ved.
af Carsten Grundahl
28. Feb. 2023
Skøn massage, rart når man kan mærke man er i gode hænder😊en fuldt ud helt igennem professionel og behagelig oplevelse.
af Mads Munch
28. Feb. 2023
Prof. Massør og gjorde lige det jeg havde behov for 👍🏻
af Sissi Sönnichsen
24. Feb. 2023
Jeg havde besøg af Jacob G i Esbjerg i dag til en 90-minutters massage, hvor han virkelig fik masseret i dybden. Jacob venlig og professionel og lyttede til og efterlevede mine behov. Super god første raskrask-oplevelse.
af Gitte Gertsen
23. Feb. 2023
God oplevelse
af Jeanette
22. Feb. 2023
Sussie var en dygtig og behagelig massør🙂 Hun gjorde sig umage og spurgte ind til ens behov inden hun startede. Ikke sidste gang jeg skal have massage af Sussie.
af Stine Eriksen
21. Feb. 2023
Min aller første RaskRask-oplevelse hedder Bartosz (min yndlingscafe hedder Bartof... et godt tegn). Bartosz havde virkeligt tæft for at finde mine ømme punkter - på den rigtigt gode måde. Det er muligt jeg får en slags "tømmermænd", og er lidt mørbanket i morgen, men hold da op, hvor har jeg en masse blodcirkulation lige pludseligt; SKØNT!
af Liz
21. Feb. 2023
Professional, great massage by Aleksandria every time!
af Lone Jensen
20. Feb. 2023
Nem booking og yderst kompetent massør.
af kunde
20. Feb. 2023
Jeg har haft Kasper M på besøg her i dag - og sådan et besøg kan jeg kun anbefale - Kasper M meget dygtig, behagelig og meget lyttende - og fandt flere ømme muskler end jeg viste jeg havde - stor ros herfra Hilsen Lene
af N.M.
19. Feb. 2023
Jeg fik besøg af Ruth i dag, sådan en venlig, professionel og serviceminded kvinde. Jeg har døjet med ryg problemer i noget tid nu og Ruth vidste lige præcis, hvordan hun skulle fikse det uden at man skulle vejlede hende igennem. Det er bestemt ikke sidste gang jeg booker hende. Sådan en positiv og fantastisk oplevelse.
af Malene Frejvald
17. Feb. 2023
Rigtig god kommunikation med RaskRask og massør Søren inden behandlingen vedr. ændring af tid osv. Søren var en dygtig massør og lyttede efter hvad jeg ønskede af behandlingen. Rigtig god oplevelse.
af Nanna Maria Lindø
16. Feb. 2023
Sussie A er en meget behagelig og dygtig massør. Jeg havde haft hovedpine i 4 dage, da hun kom, og da hun gik en time efter, var den helt forsvundet. Hun trykkede lige de rigtige steder og med tilpas styrke. Jeg vil helt sikkert booke Sussie igen!
af Anne-Lis Balling
16. Feb. 2023
Igen en god oplevelse med Tina som faglig kompetent massør!!
af Celina
15. Feb. 2023
Jeg fik en times gravid massage af Tina og det var en rigtig god oplevelse. Hun kom godt rundt over alt og det var meget behageligt og stadig hvor hun tog fat og fik løsnet spændinger. Desuden er hun meget sympatisk og rar. Vil helt sikkert booke Tina en anden gang.
af maya petersen
13. Feb. 2023
Vidar gjorde det godt og grundigt. Alle ømheder er væk nu. Han giver også gode råd om hvad man kan gøre med øvelser og udstrækning
af Michelle Mørk
12. Feb. 2023
Havde den bedste oplevelse med første gangs massage. Søren D er fantastisk til hans arbejde og har allerede booket næste tid 💪🤗.
af Michael Alsing
11. Feb. 2023
Meget empati SUPER god behandling og meget prof. Alt i alt en fantastisk besøg af Cecly Hun kommer igen igen igen
af Laila Fonager
08. Feb. 2023
Sammen med nogle veninder har vi idag fået massage af Julien. Han gør tingene super perfekt, og er et utroligt sødt menneske.Han er den der gør det bedst.
af Bodil
08. Feb. 2023
En god personale meget hjælpsom Jeg kommer igen
af Jamila
08. Feb. 2023
Det hele var spot on.
af My jensen
08. Feb. 2023
Meget dygtig massør og jeg har prøvet mange
af connie
30. Jan. 2023
Super god oplevelse, Kennet er super dygtig kan varmt anbefale ham.
af Thomas
29. Jan. 2023
Lindrende og professionel massage.
af Bruno
28. Jan. 2023
Havde kamille på besøg igår En times massage jeg svæver stadig. Det bliver ikke sidste gang. 😊👍
af Glenna Andersen
28. Jan. 2023
Sød og meget professionel massør. Jeg følte mig rigtig godt tilpas under behandlingen.
af ROSKOSZ ZANETA
27. Jan. 2023
Rettelse til anmeldelse af 24 januar....hvor trykkeriet sneg sig ind, det handler om OSKAR, ikke OLIVER....UNDSKYLD
af Celina
26. Jan. 2023
Overskuelig hjemmesiden, genialt koncept og dygtig behandler vi havde.
af Jane
26. Jan. 2023
Dejlig Masage Anette er meget professionel 👍
af ROSKOSZ ZANETA
25. Jan. 2023
Denne ene stjerne er for inkompetent, respektløs og ydmygende kundeservice, specifikt hr.Oliver.Uforståeligt, hvorfor virksomheden ansætter sådan en mand, der ikke aner hvad han laver i modsætning til alsidig, forpligtende, sympatisk og hjælpsomme gruppe af behandler der fortjener 5+
af Tanja
24. Jan. 2023
Jeg har lige haft besøg af Søren D. Han kan anbefales. Professionel og dygtig. Jeg er helt afslappet og godt tilpas.
af kunde
23. Jan. 2023
10/10 super friendly
af Rikke
23. Jan. 2023
Virkelig god massage af Kamille, kan varmt anbefale hende.
af Ditte
23. Jan. 2023
Vi har lige haft fornøjelse af at have Luciano hjemme til massage. Vi er begge yderst tilfredse og kan varmt anbefale Luciano. Han fik løsnet op i hele kroppen og lavede fantastiske stræk. Det er absolut ikke sidste gang at vi vil benytte os af ham.
af karsten Elholm
23. Jan. 2023
Kathrine er en dygtig massør hun hjælper virkeligt min datter, min datter er aktiv svømmer og hendes muskler er meget spændte, dagen efter Kathrine har været her har hun det meget bedre, pengene er givet godt ud 👍👍
af Kit
16. Jan. 2023
Nemt booking system på hjemmesiden med flere ledige datoer. Massør kom til tiden og det var en god massage. Kan klart anbefale firma og massør.
af maya petersen
16. Jan. 2023
Vidar gjorde det godt og massere blidt og hårdt nogle steder, glæder mig allerede til næste gang.
af Thomas Michael Fuchs
13. Jan. 2023
NEJ, NEJ, NEJ! Det fungerer ikke.... Jeg har forsøgt at benytte mig af RaskRask for første gang i December '22. Massøren bad om udsættelse to gange og i tredje forsøg aflyste han helt mindre end 2 timer før planlagt behandling. Forklaringen var at jeg bor i indre by og at det ofte er svært at finde parkeringsplads i nærheden. Jeg tænkte at det var massøren der var utilregnlig og gav det et nyt forsøg i Januar '23. Bookede en anden massør og sør'me om ikke jeg igen fik besked om, at den var aflyst med forklaringen at "hun ikke servicerede indre by, da det kan være et problem med parkering", og ved efterfølgende opkald fra RaskRask fik jeg at vide, at det skulle være en fejl i systemet, at hun kom frem. Kort sagt, så er det nu gået galt 2 ud af 2 gange. Desværre kan man ikke give 0 stjerner, for det havde været mere retvisende for mine oplevelser.
af tove ginderskov
10. Jan. 2023
Det var bare dejligt glæder mig til næste gang -har bestilt 🌹
af Louise Andersen
10. Jan. 2023
Rigtig god lindrende massage
af Mbh Mbh
07. Jan. 2023
Jeg er meget tilfreds og giver mine varmeste anbefalinger. 👍🏼
af Ulrik Andersen
06. Jan. 2023
Ville booke massage i Aalborg, men der var ikke nogen massør i området... Vildt mærkeligt, at så stort et firma ikke har behandlere i områder af DK´s største byer. Fik behandling hos Zheng Qi By Grace istedet - Helt fantastisk og i topform igen!Svar retur: Hej RaskRask. Jeg har fundet den bedste massør i Zheng Qi By Grace, da hun er super professionel og dygtig. Hun er uddannet MASTER i massage (tænker jeg ikke jeres tilkalder er! Får både massage og akupunktur, så jeg vælger hellere at bruge lidt mere, når jeg kan mærke kæmpe bedring kontra hvad jeg nogensinde har prøvet hos nogen anden massør i DK. Så ellers tak, bliver og støtter Zheng Qi By Grace. Men jeg vil takke jer for jeg ikke gik til jer.
af Anette Jacobsen
05. Jan. 2023
God massage.
af Lisa Vetter
04. Jan. 2023
Verdens bedste koncept.
af Martin Riis
29. Dec. 2022
Kanon service. Skønt at kunne få massagen hjemme. Super kompetent massør. Rammer de gode punkter og er god til at forklare hvad han gør og hvorfor! Så helt sikkert 5 stjerner herfra!
af Line Skjødsholm Franzen
23. Dec. 2022
Lækker massage!
af Fie
22. Dec. 2022
Nemt & rigtig godt!!
af Kirsten Urbak
22. Dec. 2022
Rigtig god behandling.
af Katrine
21. Dec. 2022
Jeg er vild med både pris og massage. Genialt koncept at de køre ud til en!
af Marie Cathrine Rohde
20. Dec. 2022
Fik massage af Jacob G den 20/12 Det var min første massage, og den var helt upåklagelig. Jacob er en rigtig sød ung mand, som kan finde ud af hvad han laver. Han er meget åben og snaksaglig, så oplevelsen bliver meget afslappende og behagelig. Jacob kan klart anbefales, og det er ikke min sidste gang :)
af Nicolai Sørensen
20. Dec. 2022
Thomas er en kompetent massør og det var en god oplevelse!
af Bruun Louise
14. Dec. 2022
Endnu en lækker massage i eget hjem - behagelig - afslappet - noget der hjælper - alle burde prøve det
af Kristina
14. Dec. 2022
God oplevelse. Hurtig behandling og så får man en SMS fra behandler der bekræfter ankomst. Smart! Skønt det foregår hjemme. Fair pris 👍🏻
af jesper sørensen
11. Dec. 2022
Jeg har fået massage den 7/12 af warunee hun er rigtig dygtig til at massere og går i dybden og forklare mange ting jeg har har ondt i mit knæ i 15 år og en behandling og jeg har ikke ondt i knæet mere behandling 2 timer hun er rigtig dygtig og sød at snakke med professionel er hun hilsen Jesper
af Gitte Thatt Jørgensen
06. Dec. 2022
Lukas A var super behagelig og yderst dygtig til sit fag kan varmt anbefale ham.
af Customer
06. Dec. 2022
Amazing massage! We had 2x massage with Emma B. Everything was beyond expectations! :)
af Laila den Breejen
05. Dec. 2022
Fantastisk behagelig mand. Super dygtig massør. Man er ikke tvivl om, at man er i professionel hænder. Har allerede bookede tid til næste behandling.
af Jesper Christensen
05. Dec. 2022
Dygtig massør (igen) og overskuelig hjemmside
af jesper sørensen
30. Nov. 2022
warunee hun er rigtig god møssør hun kommer i dybden og forklare hvad man kan gøre for at hjælpe selv sig og nem at snakke med hun er sød og dygtig massør
af Deniz
24. Nov. 2022
Har aldrig set sån en prof før som er sindssyg til de forskellige kropsdele 🙏🏻
af Helene
24. Nov. 2022
Jeg havde en utrolig skøn og behagelig oplevelse med wellness massage af Aleksandrina, som tog sig god tid og virkelig fik mig til at slappe af.
af Maria Becker
24. Nov. 2022
Som altid fantastisk massage!! Meget venlig og professinel massør der får ømme skuldre og spændingshovedpine til at forsvinde. Kan kun anbefale
af Miss Clara Staerkjaer
21. Nov. 2022
Massage ved Stine HHelt igennem fantastisk massage, som hjalp mig med nogle smerter i ryggen. Hun får 5-stjerner da massagen var god og meget professionelt men ligeledes også den service der fulgte med, da hun har været yderst venlig, engagerer og betænksom igennem hele min proces med ryggen.
af Inge-Lise Hansen
21. Nov. 2022
Igen en dejlig oplevelse besøg af Mette R som fik løsnet godt op i nakke og ryg
af Per Falck
21. Nov. 2022
Katrine H . Det var bare iorden . Dejligt behageligt det var som det skulle være . 👍👍
af Marianne
20. Nov. 2022
Vi har lige haft parmassage med George. Det var virkelig en god og professionel oplevelse. Han var god til at fortælle hvad han gjorde undervejs, og god til at lokaliserer problemer på hver af os og fokusere på områderne. Det kan anbefales.
af Anne
18. Nov. 2022
God, venlig og professionel behandling fra kundeservice til massør.
af Bente Andersen
17. Nov. 2022
Rigtig dygtig og positiv behandling. Kan kun anbefale Rask Rask og min personlige dygtige behandler. Så fin service hele vejen igennem.😁👍
af Fru Jonna Gintberg Jensen
14. Nov. 2022
At Carsten kom til tiden, var effektiv og nærværende under hele behandlingen, som gav en god kropsformemmelse
af Rocco Adelheid Gerdes
12. Nov. 2022
Helt fantastisk massage Meget nærværende og professionelt Super rar og magisk massage
af Lola Rasmussen
10. Nov. 2022
Fik massage af julien woow bedste massage i lang tid, havde haft en spændings hovedpine i lang tid og kunne allerede mærke en forskel efter min behandling, ikke sidste gang jeg bestiller en massage hos ham👌🙌
af Bo S.
09. Nov. 2022
Helt perfekt. Nemt og pålideligt.
af Gitte
08. Nov. 2022
Super god massage får fat på de helt rigtige steder
af Gitte
06. Nov. 2022
Fantastisk oplevelse🤗
af Norman
04. Nov. 2022
Great massage, very good
af Uffe
03. Nov. 2022
Alt for få massører og dermed mulighed for aftenbestilling
af Inge-Lise Hansen
03. Nov. 2022
Har i dag kl 17.00 haft besøg af Mette R en utrolig rar oplevelse super behagelig forstår at sætte sig ind idet problem jeg havde absolut ikke sidste gang
af Winnie Koblauch
03. Nov. 2022
Fantastisk massage af Luciano. Sød, venlig og super professionel. Kan kun anbefales 👌❤
af Charlotte
03. Nov. 2022
Yderst behagelig, rolig og professionel behandling af Carsten. Det er tydeligt, han ved, hvad han laver. Samtidig med at inddrage og spørge undervejs. God behandling.
af Kristian Pedersen
02. Nov. 2022
Skulle have haft massage i dag men 25 minutter før aftalt tid bliver der meldt afbud fra massøren side. Super irriterende da jeg havde fået ordnet en masse med børnepasning som var til uden nytte. Simon fra raskrasks kundeservice var super imødekommende og gav min alle mine penge retur og undskyldte. Prøver igen at bestille en ny tid og kommer med en ny anmeldelse hvis det lykkes anden gang. Så.... 0stjerne massage. 5stjerne kundeservice
af Mette Munkholm
31. Okt. 2022
Jeg har igennem længere tid fået behandlinger af Tajs hos RaskRask. Jeg kan kun varmt anbefale ham til andre. Han er yderst professionel og kompetent.
af Britt
29. Okt. 2022
God til at lytte og tilretter massage og tips til øvelse i henhold til det jeg fortæller.
af Camilla
28. Okt. 2022
Dejlig massage som gjorde godt :-)
af Andreas
27. Okt. 2022
Min massage var middel/okay. Den var god, men ikke fantastisk. Massøren var behagelig og virkede professionel. Prismæssigt er det dyrt.
af Pia
26. Okt. 2022
En grundig dybdegående massage sammen med gode tips. Tak
af dorte byrgesen
25. Okt. 2022
Stine skal bare have 5 stjerne, hun er dygtig, omsorgsfuld og har så meget empati
af Jeanette Juel Halvorsen
23. Okt. 2022
Jeg har lige haft besøg af Rico. Jeg har kun godt at sige, behageligt menneske og kompetent massør. Kan varmt anbefales. Mvh Jeanette
af Medlem
21. Okt. 2022
Jeg har kun få én massage med Miguel, men jeg havde det godt, og seriøst, han er den sødeste og mest professionelle fysioterapeut, jeg længe har haft, da han også tager sig tid til at forklare om tjenesten og hvordan den udføres massagen, hvor andre blot vil begynde med en kort forklaring. Jeg har stress og denne massage med ham har været til stor hjælp, da jeg føler mig meget afslappet. Jeg føler mig fremragende og i de rigtige hænder hos Miguel, så vælg din næste massage med Miguel og få et godt resultat og god service🙏🏼
af Nicolai
20. Okt. 2022
Thomas C har nu masseret mig 3 gange efter jeg bestilte den første tid fordi jeg havde spændingshovedpine og var begyndt at træne igen.Der er sket en mærkbar forbedring og Thomas har været god til sit kram og meget rar at være sammen med.Den perfekte balance mellem snak og stilhed og meget kompetent i sit håndværk.
af Jens Davidsen
19. Okt. 2022
Fremragende oplevelse og dejligt.
af Saxo Merrild
19. Okt. 2022
God oplevelse
af Gitta Mackay
17. Okt. 2022
Dejlig afslappende massage fra Dinnie. God hjælp fra Rask Rask til klippekort.
af Kristina Børsting
15. Okt. 2022
Han var meget dygtig og gav min søn vejledning i at undgå/ mindske de spændinger han havde.
af Charlotte
14. Okt. 2022
Rigtig god behandling.
af Mathilde Brandt
14. Okt. 2022
Rigtig godt, og utrolig smart at det kan foregå i eget hjem.
af Dorthe Nielsen
10. Okt. 2022
Havde bestildt 45 minutters massage,fortalte jeg havde problemer med nakke og skulder Ikke en eneste gang blev der spurgt ind til noget mht. Til smerter Manglede noget omkring dette..
af Jesper
09. Okt. 2022
Altid en god oplevelse. Og med Erika, som er super professionel. Den bedste massage i mange år, klager bestemt ikke. Anden gang med hende, efter at have lagt ned med stress, udbrændthed og depression i et års tid. Hjælper mig på benene, med bedre energi i en kombi med træning hos fysioterapeut.
af Amanda Nissen
07. Okt. 2022
Havde problemer med mit gavekort fra smartbox og ringede derfor til kundeservice. Fik med det samme fat i en super sød medarbejder der hurtigt løste problemet og selv tog kontakt til smartbox.Derudover fik jeg en rigtig dejlig massage.
af Rikke Axelsen
06. Okt. 2022
- Professionel og behagelig massør -Dybdegående og grundig massage
af Laila
05. Okt. 2022
Jeg bookede en tid hertil morgen til i dag kl 11.45. Så får jeg 45 min. senere en e-mail med, at tiden er blevet ændret til dagen efter. Jeg ringer ind og får at vide at han er syg og derfor er tiden ændret og at de beklager at det er blevet gjort uden at informere mig. De tilbyder at prøve at finde en anden massør, hvilket ikke kan lykkedes og jeg får at vide at jeg kan få mine penge tilbage, men at der lige går 2-3 hverdage. Og igen at de beklager. Jeg spørger indtil, hvordan det kan være at man kan booke tider hvis massøren er syg og bliver spist af med at han er ny. Jeg har svært ved at forestille mig at man er helt ny, når der ligger flere gode anmeldelser på massøren. Dette har været en rigtig dårlig kundeoplevelse og bidrager absolut ikke til at jeg ønsker at bruge jeres firma igen en anden gang eller anbefale jer til andre. Jeg havde booket tid til massage fordi jeg har brug for det og fordi jeg havde fri. Dermed har jeg nået at opbygge en forventning til massage og følelse af velvære og egenomsorg ved at booke en tid. Hvis en massør er syg, burde det ikke være muligt at booke tid til en massage den pågældende dag. Jeg tænker at i skal arbejde med at ændre i jeres booking system/sygemelding, så den fejl ikke sker igen. Og så ift til kundepleje og at bevare kunder, så er det at kunne tilbyde at hjælpe med at booke en anden tid uden at tilbyde nogen form for kompensation absolut heller ikke god kundeservice, når i har lavet en fejl. Og at skulle vente 2-3 hverdage på at få penge tilbage for noget man ikke har fået er slet ikke okay. Så bør i lave om i jeres betalingssystem.
af Laura
04. Okt. 2022
Hurtigt og nemt
af Christian Larsen
04. Okt. 2022
Yderst professionel og behagelig oplevelse fra Poul K. Gravidbriksen fungerede rigtig godt. Det var nemt og overskueligt at massøren kommer hjem.
af Winnie Blangstrup
01. Okt. 2022
Dejlig dybdegående massage som kan mærkes men på en behagelig måde
af Jens Erik Erik Jensen
30. Sep. 2022
Virkelig god oplevelse
af Timea Denisa
30. Sep. 2022
I've struggled with my back for 3 years and tried so many types of treatments with no success. But after just two sessions with Brian my back feels like new. It's unbelievable! He is also super sweet and genuinely interested in your well being. On top of that, the whole the RaskRask service is just perfect! I've just booked my next appointment :)
af Frida Hornshøj
30. Sep. 2022
Det var en perfekt session med Christina R. Hun er enormt dygtig, rolig og helt fantastisk at samarbejde med. Hun gør mig tryg. Hun er en helt fantastisk massør og menneskekender. Jeg bookede en ny tid med det samme.
af Rosa
29. Sep. 2022
Rigtig god oplevelse.
af Winnie Koblauch
27. Sep. 2022
Tusind tak for super massage til Luciano. Fantastisk og jeg har allerede bestilt tid igen. Meget smilende, sød og venlig.
af mette muusfeldt
25. Sep. 2022
Fungerer upåklageligt. Nemt at booke, nemt overblik og kræver absolut intet. Skønt tiltag!
af Alen Albinovic
24. Sep. 2022
Det bedste massage!
af Elaine Okeke Martin
23. Sep. 2022
Meget tilfredse
af Lene
22. Sep. 2022
Super oplevelse. Nemt at booke og Lasse H. fortjener 5 stjerner
af Mikas gundorph
20. Sep. 2022
Tak for en god og effektiv massage, massør Christina R. Mvh Mikas
af Albinovic Alen
18. Sep. 2022
Rigtig god massage med massør Daniel B. Fremragende! Alen
af Karina
17. Sep. 2022
Super fint at det er muligt at få massage derhjemme, af en dygtig massør.
af jeanette jørgensen
16. Sep. 2022
Super kompetent massør, rigtig god behandling og vejledning.
af kunde
15. Sep. 2022
Effektiv massage og Stine er meget dygtigt og og finder alle de ømme punkter. Hun får mine bedste anbefalinger.
af jesper jesssen bruun
14. Sep. 2022
Dygtig og kompetent 👍👍
af Britt vestergaard
14. Sep. 2022
En rigtig god oplevelse
af Kirsten Cornelius
14. Sep. 2022
det var som stjernerne viser en professionel og rigtig god oplevelse som absolut kan anbefales.
af Britta Nielsen
13. Sep. 2022
Endnu en gang en super oplevelse. Thomas er lyttende og handler ud fra ens problemer.
af Peter Bøgelund
13. Sep. 2022
Supergod massage - kan klart anbefales. God dialog om, hvordan tiden blev brugt bedst muligt. Det er ikke sidste gang, jeg booker Peder gennem raskrask
af Thomas Faber
08. Sep. 2022
De kom ikke…….
af Tina Isabella Nielsen
06. Sep. 2022
God behandling, og god til folk med udfordringer.
af Andreas Guldager
06. Sep. 2022
Kan klart anbefales
af Mathias
06. Sep. 2022
Fantastisk service og massage af Vidar
af Philip Michael Schou
01. Sep. 2022
Har for 2. gang fået sportsmassage af Julien. Fantastisk menneske. Bedste og mest profesionelle massage nogensinde.
af Ann Meldgaard
01. Sep. 2022
Vi er så glade for Casper altid sød og smilende og så er han dygtig
af kim
31. Aug. 2022
Fantastisk behandling og massør
af Daya Rasmussen
31. Aug. 2022
Som altid, fantastisk person og prof massage.
af Charlotte Seeger-Hansen
31. Aug. 2022
Havde besøg af Luciano. Han er yderst professionel og kompetent. Kan klart anbefale hans behandling
af Dorte Brøndum
30. Aug. 2022
Meget let booking system, virker hurtigt og professionel. Havde besøg af Ruth, der dygtigt og professionelt sørgede for at give den massage, jeg havde brug for. Hun er grundig og opmærksom og jeg har allerede bestilt en ny tid til massage i hjemmet. 5 stjerner til Ruth.
af Karsten
29. Aug. 2022
Meget nem booking, og en god massør , har kun godt af sige om dem.
af Jesper Hansen
28. Aug. 2022
Har flere gange haft Anne-Marie hjemme til massage af kæresten og jeg, 45 min til hver. Det er rigtig god massage og Anne-Marie er meget professionel og behagelig person.
af Charlotte
28. Aug. 2022
Jeg fik en times gravidmassage af Ruth. Hun kan virkelig anbefales. Hun var rigtig god til at spørge om man havde det behageligt og om hun trykkede for lidt eller for hårdt. Vil helt sikkert booke en tid med hende igen. Thank you Ruth, it was really nice and relaxing! :)
af Tms
24. Aug. 2022
En skøn og energi givende masage
af Thomas
23. Aug. 2022
Erika er meget dygtig og hårdt arbejdene
af Lisette Lindhardt
23. Aug. 2022
Flink og professionel
af Vivian Elkjær
22. Aug. 2022
Super god massage, med dygtig massør. Nem bestilling, og til at få tider efter arbejde. Virkelig dejligt😊
af Jan Bjørlie
20. Aug. 2022
God massage, kom til tiden fik 10 min mere da massører gerne lige ville gøre jobbet færdigt, en super god oplevelse her på Bornholm. Vi håber at Esthers kollega i København er lige så god
af Hanne Jeppesen
18. Aug. 2022
Julien er fantastisk dygtig - vi er så glade 🙂
af maya petersen
14. Aug. 2022
Professionel massage som hjælper mod spændinger og sød og venlig service.
af majbritt smith
14. Aug. 2022
Amber er rigtig dygtig til at massere, og løsne op- hun går virkelig i dybden. Sød og dygtig. Denne anmeldelse er for min mor, som fik massagen i mors gave af mig. Ikke sidste gang vi booker hende.
af Carsten Grønmann
14. Aug. 2022
Gitte er en Fantastisk dygtig og god behandler - kan klart anbefales. Så kommer de direkte til hjemmeadressen og man skal ikke bruge tid på dette😐
af Elisabeth M�rch
12. Aug. 2022
Ruth er fantastisk! Hun er måske den dygtigste massør, jeg nogensinde har prøvet. Hun er super professionel, og ved, hvad hun laver. 5 stjerner herfra.
af Berit Nyborg
12. Aug. 2022
Aviaja er super prof, og samtidig god til at kommunikere med preben som er sengeliggende .. han har gavn af hendes besøg .. mvh Berit
af Tom Korsgaard Hansen
11. Aug. 2022
Super god oplevelse
af linda
09. Aug. 2022
Fantask massage og god forståelse for mitv problem
af Jytte Amlund Hansen
06. Aug. 2022
Fantastisk og professionel massage af Erika. De varmeste anbefalinger. Gennemført koncept og nem booking.
af Vivian Elkjær
03. Aug. 2022
Super fin service, nem at booke og reelle anmeldelser👍
af Jesper Wolff
03. Aug. 2022
Fantastisk massage af Lukas. Let at booke og gode priser. Hele vejen igennem en super oplevelse.
af Stephanie Elisabeth Pedersen
03. Aug. 2022
Massage af Roberto B i Odense Genialt koncept. Nemt og bekvemt i eget hjem. Jeg bookede 1 times massage og det var sindssygt godt. Nemt at booke og med mange tider og personer at vælge imellem. Jeg havde brug for én, der kunne trykke ordentligt igennem (synes ofte det er svært at finde) og det fandt jeg i den grad her. Perfekt. Han var sød og venlig og havde en ro over sig. Jeg booker en ny tid med det samme og en til min kæreste også!
af Susanne
02. Aug. 2022
Dygtig erfaren og behagelig massør !
af EMILIE
01. Aug. 2022
Margit er fantastisk! Tager fat med omsorg og vejleder til hvad man skal kan gøre mellem behandlinger!Ser frem til mit næste besøg fra Margit
af Daya Rasmussen
01. Aug. 2022
Virkelig god massage af Yosuf, hyggelig og meget prof.
af maya petersen
31. Jul. 2022
Rigtig dejlig oplevelse, trods Ruth havde svært ved at finde stedet som er godt gemt, selv taxachaufførerne kan nogle gange ikke finde stedet. Bookede hende igen om 2 uger, så dygtig.
af Annie Eriksen
30. Jul. 2022
Paulina kom til tiden, havde det hele med. Super prof. - bookede hende allerede til 3 dage efter ;)
af Lars Yding Sørensen
30. Jul. 2022
Vi bookede Anton til en parmassage og havde en rigtig god oplevelse! Anton er flink, imødekommende og vi havde en super dialog om hvad der var vores behov. Det er vigtigt, at massage er et samarbejde og det følte vi virkelig her. Vi vil klart anbefale ham til andre kunder!👌🏻
af LAAH
28. Jul. 2022
Fantastisk! Nem og overskueligt at booke, betale og få massage! Hvis man ik kan komme til massagen så las massagen komme til dig - elsker koncepten og booker sikker igen. Kan kun anbefales👍🏼👍🏼
af Mie
24. Jul. 2022
Generelt hurtig og nem bookning, flere tider at vælge mellem, så der var mulighed for en akut tid. Super kommunikation op mod aftalen. Daniel B. var enormt rar og afslappet, trods han skulle træde ind i en andens hjem. Husker at spørge til, hvilke problemområder man har, så massagen bliver målrettet. Meget respektfuld og stærk massage. 💪🏻 Kunne ikke have bedt om en bedre massør.
af Morten Kilden Nikolajsen
22. Jul. 2022
Havde booket Oksana S fra RaskRask til en omgang massage af nakke og skulder. Bookede og vupti, under et døgn senere ringede det på døren. Super oplevelse med alt fra booking til selve massagen. Super dygtig og behagelig massør som jeg kun kan give min varmeste anbefaling.
af Merete
22. Jul. 2022
Super dejlig og hjælpende behandling af Margit.
af Jannik Green Jensen
21. Jul. 2022
Super koncept fra RaskRask og uden tvivl den bedste massør jeg har stiftet bekendtskab med. Tajs fik løsnet min helt fastlåste ryg op med 60 min. målrettet og effektiv massage. De allerbedste anbefalinger til Tajs og RaskRask herfra.
af philip
20. Jul. 2022
Vi fik par massage af Ruth i Silkeborg og det er den bedste massage vi har fået ever. Meget dygtig og kompetent samt omsorgsfuld, som kan anbefales til hver en tid. Vh. Laila & Philip
af Helle
18. Jul. 2022
En skøn og kvalificeret massage fra Daniel B Det var en mega god oplevelse så har da bestilt en ny tid til både min mand pg mig selv
af bob olsen
18. Jul. 2022
Har fået massage af Rico, havde problemer med mine læg og han var utrolig god og fik løsnet mine læg op. Han var professionel under hele massagen og samtidig gav han mig samtidig nogle gode råd
af Torben
16. Jul. 2022
Kæmpe ros til Ruth fra Raskrask. Hun kan sit håndværk til ug. Varmeste anbefalinger herfra!
af Veronika Bertilsdotter Engh
15. Jul. 2022
Har lige prøvet mobilfrisør for første gang! Og ikke den sidste! Dia fra RaskRask kom og fik styr på mine krøller. Udover at være kanondygtig til klip var han noget af det sødeste! Er så tilfreds! Vi ses til september igen Dia. Anbefaler RaskRask varmt! Det næste jeg prøver er massage via dem. :) Mvh Veronika
af BRavn
12. Jul. 2022
Rigtig god massage … Og hvor er det nemt, når det et hjemme 👍🏼
af Camilla Jørgensen
10. Jul. 2022
Rigtig god og betænksom massør! Kan klart anbefales
af Kristoffer
07. Jul. 2022
Rico gav mig nok det bedste massage jeg har prøvet! Han er super flink og nem at snakke med. kan virkelig trykke til, hvis man har brug for det, men ikke hvor det er ubehagligt. Kan stærk anbefales :)
af Liv Rasmussen
07. Jul. 2022
Jeg blev masseret af Rico, som havde blide og stærke hænder. Han var meget grundig og behagelig.
af Winnie
06. Jul. 2022
Super dygtig massør.
af Joan Sandholm
04. Jul. 2022
Det er en fantastisk oplevelse
af kunde
02. Jul. 2022
Fantastisk træning med Tanja!!
af Jesper
01. Jul. 2022
Meget sød massør Paulina. Meget professionel og rigtig god massage Kan klar anbefales.
af Britt Morsing
28. Jun. 2022
Suzy er lige som en massør skal være - tilpas hårdhændet, så det batter noget og kan balancere lige der hvor det ikke gør så ondt at man spænder op og modarbejder. Jeg får massage fast en gang hver 14. dag og har fået det i et par måneder nu og tror aldrig jeg stopper. Hun er GULD.
af Karen Faber
28. Jun. 2022
Professionel og imødekommende. Ingen sniksnak, hvilket jeg sætter stor pris på 😁
af Helena
27. Jun. 2022
Dejlig massage tid, dygtig og lyttende massør ( Kamille), glæder mig til næste gang.
af Christina Klein
27. Jun. 2022
Fantastisk koncept med mobile behandlere så det foregår i eget hjem. Jeg havde besøg af Bo. Jeg vidste ikke helt om det var massage eller kropsterapi jeg ønskede. Bo og jeg talte om det, og med Bos ekspertise i begge dele kom vi frem til at kropsterapi var det jeg havde brug for. Det havde jeg ikke prøvet før, men det var en god oplevelse. Det var tydeligt at Bo vidste hvad han lavede. Han forklarede også undervejs og var meget opmærksom på min vejrtrækning, om jeg var øm og om jeg lå behageligt. Så tak Bo for en god oplevelse og jeg kan varmt anbefale Bo fra RaskRask. Det var også nemt at booke tid og betale.
af Pia Hendrichsen
23. Jun. 2022
Mesha er en super dygtig massør med masser af power :)
af Simone
21. Jun. 2022
Fantastisk🙏🏼
af Janne
20. Jun. 2022
Jeg kan varmt anbefale Daniel! Han er dygtig, professionel og behagelig. Og jeg må erkende at det var en af de bedste massager jeg nogensinde har fået. 5 store stjerner til Daniel
af Annette
17. Jun. 2022
Kan varmt anbefale Thomas, som er en yderst professionel massør. Han er god til at finde de rette punkter, der trænger
af Anne
16. Jun. 2022
Fandt jer på nettet i morges og kl. 13 kom George og reddede min dag :) Han fik sat skik på nogle muskler, så jeg igen kunne bevæge mig uden smerter - mine bedste anbefalinger til ham og til jeres koncept
af Jeanie Norup
16. Jun. 2022
Jeg har booket en tid til massage i dag og til i dag kl. 12.00, men jeg har ikke fået nogen bekræftelse, selvom jeg skulle oplyse min mail. Jeg har også betalt for den behandling jeg har bestilt. Får man ikke en bekræftelse på at der kommer en? Hilsen Jeanie
af Ilse
14. Jun. 2022
Virkelig fantastisk massage, hvor Sonia kommer i dybden
af Marie M.
13. Jun. 2022
Altid dejlig massage og søde at snakke med.
af Uffe Møller
13. Jun. 2022
Genialt koncept der bare fungerer.....Det er rent win win for folk i en travl hverdag. Tak fordi jeg fandt Jer
af Henriette Juul Nielsen
10. Jun. 2022
Fantastisk oplevelse, fik en særdeles god behandling, effektiv og meget imødekommende. Tusind tak for det,jeg vender helt sikkert tilbage:0)
af Bettina Christoffersen
07. Jun. 2022
God behandling. Virkelig opmærksom og dygtig behandler
af ditte boas
05. Jun. 2022
Bestilte en hjemme massage af Poul K til min mand. Poul er både rar, imødekommende og vældig professionel - min mand syntes ligeledes det var en fantastisk massage hvor der kunne tages godt fat i de muskelgrupper de indbyrdes havde aftalt. Vi vil begge bestille Poul K igen 😊
af Mette Munkholm
29. Maj. 2022
Min/ vores oplevelse af Tajs massør er helt igennem professionel. Han er dygtig og meget punktlig. Vi er glade for at det er nemt at booke og at de kommer hjem, så vi ikke skal gøre andet end at nyde og slappe af. Familien Munkholm Gert, Mette, Julie.
af Jan Marker Madsen
28. Maj. 2022
presist og god behandling
af Susanne
27. Maj. 2022
Verdensklasse behandling
af Avin Monshi
27. Maj. 2022
Nemt at booke- meget prof. og dygtig massør.
af Brian Hansen
26. Maj. 2022
Suveræn service og en meget kompetent massør.
af Malene Skov nørgaard
26. Maj. 2022
Rigtig behagelig og prof. Massage. Ikke sidste gang jeg booker👍
af Rocco Adelsheid Gerdes
25. Maj. 2022
Hel fantastisk som Sidst
af kunde
25. Maj. 2022
Nemt og praktisk løsning med massage i eget hjem, og så om aftenen. Fantastisk. Dygtig og professionel massør.
af Mia Vestergaard
24. Maj. 2022
Super god oplevelse
af Finn Villadsen
24. Maj. 2022
Dygtig og effektiv massør som kom til aftalt tid og fiksede de problemer hun blev præsenteret for. Klart anbefalelsesværdigt
af Helle
22. Maj. 2022
God og grundig massage. Det er 2. Gang jeg får massage af Serkan.
af Lisbeth
21. Maj. 2022
Tina er dygtig og empatisk :-)
af Brian Larsen
18. Maj. 2022
Kamille var fantastisk dygtig Og meget sød og service mindet🙌🙏
af Mai-britt Jønsson
18. Maj. 2022
Mega god massage. Der blev taget godt fat og jeg følte mig meget afspændt i alle muskler bagefter
af kunde
18. Maj. 2022
Dejlig massage, kan varmt anbefales!
af Anne Sofie
18. Maj. 2022
Virkelig god massage. Sød og venlig massør. Dejlig nemt, når det foregår hjemme. Har allerede booket næste tid. Klar anbefaling herfra.
af Anja
17. Maj. 2022
Igen en skøn oplevelse.
af Helle Larsen
16. Maj. 2022
Pålidelig,rar og flink
af Maiken Møller
16. Maj. 2022
Nemt, billigt og skøn massage!
af Maui loft
13. Maj. 2022
Jeg ville have givet mere hvis det var muligt, det er simpelthen den mest fantastiske oplevelse og service jeg længe har fået. Har allerede genbooket en tid hos Poul og helt sikkert ikke sidste
af Nikolaj Arndt
12. Maj. 2022
Noget af det bedste massage jeg har fået i lang tidOg skal helt sikkert have bestilt ham igen
af Kunde
10. Maj. 2022
Venlig og dygtig massør
af Mona Bengtsson
10. Maj. 2022
Godt og prof. Arbejde
af Simone Thelin
09. Maj. 2022
Fantastisk!
af Kent tonnesen
06. Maj. 2022
2 gang jeg for massage og det var lige så godt som 1 gang kan klart anbefales 👍
af Marianne
05. Maj. 2022
Super nemt - professionel massør
af Ann-Louise Aasted
04. Maj. 2022
I de sidste års corona havde jeg glemt alt om mit gavekort, som var over 2 år gammelt.. Uden et kvæk forlængede de mit gavekort, således jeg kunne få det brugt. GOD SERVICE <3
af Lisbeth
02. Maj. 2022
Rigtig fin og professionel personlig træner, som meget positivt og motiverende fik træning, til at være inspirende.
af Mustafa Al-Tamimi
02. Maj. 2022
Min kone har fået gravid massage af Suzi idag, det var rigtig godt og dejligt, meget flink og rar massør.
af Lisa Nielsen
28. Apr. 2022
Super service - lynhurtig og venligt svar - både på forespørgsel, booking og opfølgning. Massøren var imødekommende, smilende og dygtig.
af janni kraul
27. Apr. 2022
Sød og venlig og dygtig behandling
af Britta Myrvig
21. Apr. 2022
Annette J. giver Stjernemassage, som får de tungeste Ben til igen at gå på fjerlette Fødder. Med 10 pile opad giver jeg Annette 10 stjerner
af Erna Duelund
20. Apr. 2022
massage helt i top og professionelt
af Anna Katinka Hansen
20. Apr. 2022
Det var min første oplevelse med raskrask og jeg har ikke fortrudt det et sekund. Vidar var top professionel og enorm dygtig. Hele oplevelsen var 10/10. Jeg vil helst klart booke hos jer igen næste gang!
af "Lotte Kahlen Svendsen"
19. Apr. 2022
Oksana S er vanvittig dygtig, uha jeg kan varmt anbefale hende som massør
af Maria Bondegaard
13. Apr. 2022
Jeg kan varmt anbefale Thomas M. Han er et behageligt menneske, top professionel og en meget dygtig massør.
af Susanne Engkjær
12. Apr. 2022
Professionelt, uhøjtideligt og effektivt!
af Laurentine Tofteng
11. Apr. 2022
Jeg kan virkelig anbefale Kenneth, han er sød og rart og får den behandling man har brug for. Jeg fik en god oplevelse og en afslappende krop.
af Ulla
11. Apr. 2022
Så skønt at få massage i sit eget hjem ❤️ Og Tina er fantastisk.
af Pernille Kromann Sams
09. Apr. 2022
God massage- tryg oplevelse
af Susanne Robertsen
07. Apr. 2022
Igen fremragende massage og gode ideer til forskellige øvelser jeg selv kan lave.
af Cecilie
02. Apr. 2022
Vi har brugt Anton som massør af flere omgange og kan kun anbefale ham på det varmest. Virkelig dygtig og imødekommende.
af Annie Wagner Hansen
01. Apr. 2022
Vi kan kun anbefale at få bestilt tid hos en massør hurtigst muligt, da man har det rigtig godt bagefter.
af Peter J
30. Mar. 2022
Meget god service. Professionelle, nemt, god behandling
af Maria K.
30. Mar. 2022
Great service: easy, simple, efficient (especially for busy people) and works wonderfully!
af Birthe Kristensen
29. Mar. 2022
Har hjulpet mig så utroligt tak
af Jane Bäcklund.
29. Mar. 2022
Har været til mange behandler igennem tiden, men den bedste er Claus fra rask rask.
af Anne Høyer
28. Mar. 2022
Total velvære - og nu med afslappende musik i baggrunden....vidunderligt!! Også dejligt at mærke, hvilken god effekt den sidste behandling har haft.
af Edith Torp
24. Mar. 2022
Det er anden gang Henry har behandlet mig, og jeg kan kun gentage det samme som jeg skrev første gang.
af Kunde
22. Mar. 2022
Rigtig god massage og man føler sig hele tiden i trykke hænder. Nemt at booke og er bare generelt tilfreds med hele oplevelsen. Bestemt ikke sidste gang jeg gør brug af jer.
af Sussie
19. Mar. 2022
Helt i orden service
af Anita Bidmann
15. Mar. 2022
God lindrende behandling.
af Hanne Jensen
15. Mar. 2022
Massage i hjemmet - ja, et gavekort til RaskRask, blev en rigtig god oplevelse. Selv bookingen med gavekort var enkelt….det er ikke altid tilfældet. Besøg af Thomas C., en meget kompetent og behagelig massør - der spurgte ind til mine behov. En times massage giver en effektiv behandling, hvor muskler og bindevæv arbejdes igennem. Jeg tilkøbte selv en ekstra behandling ugen efter, hvor der blev arbejdet videre med mine udfordringer……og det bliver ikke den sidste behandling hos dem. Så den allerbedste anbefaling herfra. Mvh Hanne
af Mette Nors
14. Mar. 2022
Super godt og nemt system. Utrolig sød og dygtig massør
af Ylenia Frezzolini
14. Mar. 2022
Sonya er en fantastisk rar og behagelig person. Man føler sig tryg i hendes selskab. Samtidig er hun dygtig og professionel
af Mia
10. Mar. 2022
Rigtig fedt koncept! Massøren var super dygtig og flink! Mega god oplevelse!
af Annie Wagner Hansen
09. Mar. 2022
Vi kan kun anbefale Abdel O. Vi er tre tilfredse kunder.
af Ove Lauesen
09. Mar. 2022
Den første massør vi havde hjemme, var ingen succes, 2 dage før hun skulle komme skrev hun til os på dansk, at hun ikke var god til dansk, men om vi talte engelsk, hvilket vi bekræftede. Da hun ankom viste det sig at hun helle ikke var specielt god på engelsk, men da hun var fra Litauen, talte hun russisk?????? Senere har vi haft Henrik på besøg, og det var en oplevelse, han spurgte ind til vores evt. problemer, og gav en fantastisk massage, til både min kone og mig, så det er ikke sidste gang-har allerede bestilt ham til den 31.marts.
af Stine Østergaard
08. Mar. 2022
Får massage af Kenneth, virkelige Kompetent og dygtig til sit job, lytter til hvad jeg har behov for… hans hænder finder hurtigt mine problem-områder…ærger mig over ikke at kunne direkte give ham en anmeldelse
af Karin
07. Mar. 2022
Carina D. er en super kompetent træner, som har givet mig øvelsesprogrammer, der passer lige præcis til mine udfordringer og mit niveau. Carina er også virkelig sød og kontaktfuld - træningerne sammen har været med humor og herlig energi.
af Pernille Randrup-Thomsen
07. Mar. 2022
Supergod god og let service. Og med en meget dygtig og sympatisk massør
af En kunde
06. Mar. 2022
Kan varmt anbefales.
af Jannie Pastoft
05. Mar. 2022
Aviaja er en fantastisk massør. Lytter til ens behov og virkelig dygtig til sit arbejde . Kan klart anbefales .
af Klaus Isaksen
05. Mar. 2022
Fik rigtig god massage af Christian I
af Malene Rødkjær Pedersen
03. Mar. 2022
Har igen fået massage af meget kompetente Sarah. Det er hun bare god til og et behageligt menneske, at få ind i dit hjem👍Alle anbefalinger herfra
af Dorrit
02. Mar. 2022
Vidar gv en virkelig kompetent massage, der løsnede godt op for alle spændinger
af anne l.
28. Feb. 2022
God service, god behandling.
af Maj Kornø
26. Feb. 2022
Fantastisk koncept!
af ihsan
19. Feb. 2022
Kan stærk anbefale Torben 🙂👍
af Birgitte
17. Feb. 2022
Igen en super god behandling af Thomas. Har gjort brug af ham flere gange og min fortrukne massør.
af johannebk
17. Feb. 2022
Fantastisk at få massage i eget hjem. Meget behageligt og professionelt.
af Tina Hansen
17. Feb. 2022
Min mand har fået en massage af Katja E, og var meget tilfreds med måden hun greb hans udfordringer an på. Vi booker helt klart igen!
af ihsan
16. Feb. 2022
Få styr på jeres kundeservice ! Tror ikke der nogle på arbejde fra morgenstund samme bånd genoptager igen og igen
af Catarina Hørby
15. Feb. 2022
Nemt at booke og god, professionel og venlig massør.
af LilleBali
14. Feb. 2022
Fair pris, det er nemt og hurtigt at bestille en massør der yder en professionel behandling. Har brugt raskrask 5 gange og bliver gerne ved med at bruge dem. Har også haft fornøjelsen af at have behov for kundeservice angående en rabatkode og her var servicen i top.
af Dorte Wulff Andreasen
14. Feb. 2022
Jeg er yderst tilfreds
af Winni Westergaard Jensen
08. Feb. 2022
Lyttede og forstod mine udfordringer, på en god og behalig måde. Sød, rar og dejlig stille humor. En hel igennem god oplevelse.. MVH Thora Freja Westergaard Jensen
af Marianne
06. Feb. 2022
Fin massage som lettede spændingerne.
af Martin
04. Feb. 2022
Behageligt og professionel
af Matilde Fevre
03. Feb. 2022
Super smart! Nemt bookingsystem, nemt at få tid og dygtig behandler.
af Lone Bergmann Andreasen
02. Feb. 2022
Rigtig dejlig behandling.
af Malene Iversen
01. Feb. 2022
Dejligt med en aftale om massage hjemme. Lever fuldt ud op til mine forventninger.
af Mia Mørk Arendt Kristensen
31. Jan. 2022
Vi har igen haft besøg af Inge og det var ligesom sidste gang en fornøjelse
af Liuwina
28. Jan. 2022
Helt perfekt! Jeg havde en super god oplevelse! Det er så nemt og ligetil og bare rart at man ikke skal ud til et sted, men at det kan foregå hjemme.
af Thor Thiim Hansen
28. Jan. 2022
Super let booking og rigtig dygtig massør!
af Sara Møller
26. Jan. 2022
Fungerer super med hjemmebesøg og Inge giver en skøn (gravid) massage. Efter behandling har jeg haft færre muskelspændinger og smerter.
af hvidovre
26. Jan. 2022
Superfin oplevelse med Pernille K to gange. Meget grundig nem at tale med, virker meget professionel
af susanne
18. Jan. 2022
Meget dygtig seriøs massør der rammer de rigtige punkter. Kan klart anbefales.
af Betina
15. Jan. 2022
Vi har lige haft Monika på besøg og sikke en behagelig oplevelse😊 Det var ikke sidste gang!
af Rita
10. Jan. 2022
Dejligt massage jeg har bestilt tid igen. Venlig hilsen Rita.
af Anne Karoline Iversen
29. Dec. 2021
Søren J. Århus er en virkelig dygtig massør, som i høj grad kan anbefales
af Lotte Harders
21. Dec. 2021
Fantastisk og kompeten. Dejligt at det kan udføres i mit eget hjem.
af Toft
14. Dec. 2021
Super godt, anbefaler på det varmeste.
af Karin Jessen
09. Dec. 2021
Jeg har nu haft besøg af Lykke nogle gange og hun har fået min ryg i form igen så jeg igen kan få sovet om natten. Lykke kan lige finde de ømme muskler og gør et fantastisk arbejde. Kan ihvertfald kun anbefale hende. Super godt.
af Inger bøje jensen
02. Dec. 2021
Svært at vide om det hjælper men tilfreds indtil videre
af Anne-Lise Clausen
29. Nov. 2021
En Fantastisk oplevelse og super god massage
af Andreas Laursen
28. Nov. 2021
Fantastisk service, muligheder og personale.
af Julie M
27. Nov. 2021
Monika er den bedste massør!
af Jazz
24. Nov. 2021
Fint tilbud og kompetente behandlere overvejende, jeg har både været heldig og uheldig, men da det er muligt atskifte behandler er det jo frit valg og dermed gode mulighedder for at finde denrette person.
af Nana Andrés
19. Nov. 2021
Havde besøg af Bartosz til 45 minutters massage. Han var enormt sød og professionel og virkelig dygtig. Udover det var en god behandling, var han også dygtig til at forklare, hvad han gjorde og hvorfor. Pønser allerede på at booke ny tid.
af Maria Christensen
18. Nov. 2021
Verdens bedste massage af Julian! Så dygtig og behagelig. Kan klart anbefale!
af Kirstine Torp Gundersen
15. Nov. 2021
Det er første gang jeg benytter mig af en personlig træner, og har været lidt nervøs for at kaste mig ud i det. Mille har været virkelig dygtig og behagelig at være sammen med. Hun har sammensat nogle gode programmer og været en motivator hele vejen.
af Rasmus bager
12. Nov. 2021
Havde besøg af alexandru og det var virkelig en god massage og rigtig hyggelig fyr 😉
af Rikke Mortensen
09. Nov. 2021
Så nemt, og rigtig gode priser. Lykke er min massør og hun er super god, og lytter meget til hvad jeg har brug for. Hun får mig til at føle mig tryg, hvilket er så vigtigt i den situation. Jeg er en tilfreds kunde.
af Dennis Bruun
08. Nov. 2021
Super service and nice to talk to and good massage
af Maha Abdallah
07. Nov. 2021
Rigtig god massage. Oksana kommer altid til tiden og behagelig at få massage af.
af Lotte Bruun
07. Nov. 2021
Super behandling.
af Kristina M
05. Nov. 2021
Rigtig god oplevelse med Carsten, han hjalp og med hold i nakke. Han er flink, og man føler sig godt tilpas. Klart anbefales :)
af Dorthe Jørgensen
04. Nov. 2021
Super godt. Ulla er så god. 🤗🤗🤗
af Gitte Berger
02. Nov. 2021
Jeg har fået virkelig god massage af Pia, som var meget hjælpsom, da jeg sidder i kørestol.
af maria
01. Nov. 2021
Pia er fantastisk! I dag var 2. gang, jeg fik fornøjelsen af at mærke, hvor dygtig hun er til at læse en krop og personen i den og tilpasse massagen efter det.
af Jan
30. Okt. 2021
Sød og kompetent,kan lige finde hvor problemet er
af Marietta
29. Okt. 2021
Poul er meget dygtig samtidig med han er meget behagelig. Han lytter og kan få fat i det der gør ondt. Dejligt at kunne bevæge hovedet igen efter 60 minutters effektiv massage
af Allan Mogensen
29. Okt. 2021
Tina var fantastisk omsorgsfuld og meget kompetent og dygtig. Det skal vi helt sikkert bruge igen😊.
af Katja Hansen
23. Okt. 2021
Behagelig og dygtig massør
af Charlotte
22. Okt. 2021
Fantastisk og hovedpine forsvandt efter 45 min.effektiv massage
af Irene García García
19. Okt. 2021
Michael F er meget dygtig og god til at spotte hvor din krop har brug for at blive løsnet - også når det ikke er der hvor du selv tror. En meget behagelig og dybdegående massage der også løsner op følelsesmæssigt.
af Sannie
19. Okt. 2021
Super behagelig oplevelse
af Sanne
18. Okt. 2021
Helt fantastisk oplevelse med Brian M! Han har virkelig fået løsnet op for mine alt for spændte muskler. Virkelig professionel, behagelig og informativ. Helt klart ikke sidste gang!
af SEAN
17. Okt. 2021
Fantastisk behagelig massage i hjemmet.
af Jeanette Carlsen
15. Okt. 2021
Havde en rigtig god behandling, og følte hun satte sig ind i hvad jeg havde behov for. Ikke sidste gang jeg bruger dem.
af glenny
14. Okt. 2021
Kan kun sige at jeg er yderst tilfreds marika kan sku sit håndværk min ryg er bedre end den har været længe
af Julie
13. Okt. 2021
God og afslappende graviditetsmassage hos Katja. Hun er både sød, behagelig og snaksaglig.
af kunde
13. Okt. 2021
Super god service og har prøvet både fantastiske massager og yoga timer!
af Marlene Engelbreth Madsen
13. Okt. 2021
Fuldstændig fantastisk massage af Per!
af Stine Østergaard
11. Okt. 2021
Jeg har haft besøg af Kenneth op til flere gange, for at få buk med min kroniske hovedpine. Virkelig sød og tiltalende, professionel, som kan sit kram og lytter til ens behov
af Rolf milson
11. Okt. 2021
Fantastisk massage og massør (Tine), man føler sig virkelig godt tilpas, kan anbefales på det varmeste
af alex
11. Okt. 2021
Endnu en gang massage på ryggen og nakken føles lettere . ⭐⭐⭐⭐⭐
af Jacob
08. Okt. 2021
Jeg har nu benyttet mig af Serkan for anden gang - og konklusionen er den samme som før. Serkan viser en professionel og behagelig oplevelse, hvor han deler sin viden og lytter til kunden. Jeg kan varmt anbefale hans service!
af Kunde
04. Okt. 2021
En god og grundig behandling
af OleLund
02. Okt. 2021
Enkelt og nemt koncept, - dejligt at I kører ud til ens private adresse og giver behandling!! Dygtig massør!!
af Dorthe �
30. Sep. 2021
Fedt koncept, massage i eget hjem. Fantastisk massage af Aviaja, hver gang 😊
af Rikke
30. Sep. 2021
Jeg fik en grundig massage af Rikke H. i mit hjem inkl. vejledning og forslag til øvelser, og hun havde god fornemmelse for mine problemer og ramte mange trykpunkter. Jeg har døjet med min lænd i årevis og har både brugt fysioterapeut og kiropraktor, men lige lidt har det hjulpet - jeg føler Rikke fik løsnet op omkring knudepunktet, og jeg anbefaler hende gerne til andre.
af Martin Erichsen
29. Sep. 2021
Det var bare helt i orden
af alex
29. Sep. 2021
Modtog en 45 min ryg/nakke massage af Sarah S . Hun er rigtig behagelig , rolig og får godt fat i musklerne, bindevæv og myoserne.⭐⭐⭐⭐⭐ 😉
af Stine Østergaard
27. Sep. 2021
Det er bare SÅ nemt - bestil tid og de kommer hjem til mig, tryg i egne omgivelser… virkelig godt koncept! Jeg havde besøg af Kenneth til at afhjælpe min kroniske hovedpine, virkelig professionel, flink, let at snakke med og behagelig type Varm anbefaling herfra
af HELENE
23. Sep. 2021
Virkelig god massage og god service, nemt og lige til når man booker
af Brian Glob
23. Sep. 2021
Jeg have besøg af Kinza. For anden gang idag. Jeg syns hun er rigtige god og for fat i de rette øme punkter. Ligeledes er hun god til at vejlede. Jeg er super tilfreds med hende. Vi satte musik på tvet og fik en god lang snak om vin og vejr. Kroppe har det dejligt efter sådan en omgang med massag af Kinza.Jeg skal helt sikkert bukke Kinza igen.
af lasse johansen
21. Sep. 2021
Rigtig god massage og behagelig mand, som kommer hjem til en. God til at tale med.
af Gine Bryld
21. Sep. 2021
Vi fik parmassage på skift af Henrik, som passede perfekt ind i en travl hverdag med en 3 mdr baby. Henrik var professionel og behagelig - en rigtig god oplevelse.
af Nanna
20. Sep. 2021
Meget professionel behandling som er tilpasset mig og mine behov. ⭐️
af Signe Møller
20. Sep. 2021
Hurtig og nem bestilling. Yderst kompetent og behagelig massør.
af Charlotte carlsen
17. Sep. 2021
Fie er yderst kompetent massør, og får min varmeste anbefaling.
af Tina højgaard
13. Sep. 2021
Behagelig behandling
af Frederikke
12. Sep. 2021
Dejligt igen 🤩
af mygind
11. Sep. 2021
Fantastisk koncept med massage hjemme hos dig selv udført af flink og professionel massør
af Inga Bøttcher
08. Sep. 2021
Go behandling. Venlig og behagelig. Go massage.👍
af Kristina D. Sørensen
08. Sep. 2021
Fem stjerner til Søren
af Anders Chr. Jensen
06. Sep. 2021
Fin klipning af Nebiat, som kom til tiden, var meget venlig og ryddede pænt op efter sig. Absolut meget tilfreds og kan varmt anbefale hende.
af Dorthe
06. Sep. 2021
Dygtig massør og fantastisk koncept med massage i eget hjem.
af Marianne Jensen
04. Sep. 2021
Bedste frisør jeg nogensinde er blevet klippet af hun kan trylle mine krøller frem, hun er sød smilende og behagelig frisør
af Mikala og Torben
02. Sep. 2021
Nem og simpel booking via hjemmesiden. Fin service med påmindelse m.m. Professionel og dybdegående massage.
af Ann Amstrup
01. Sep. 2021
Dygtig massør der kan sit kram og går op i at yde den bedste service. De bedste anbefalinger herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
af Trine Nygaard
29. Aug. 2021
En rigtig god massage. :)
af Helle Selchau
29. Aug. 2021
Virkelig god service . Nemt at booke og super at få massage i hjemmet. Just er virkelig at anbefale . Han kan sit kram og er et super dygtigt og behageligt menneske. 👍👍
af Laila Kristensen
28. Aug. 2021
Et hjemmebesøg. En helt igennem rigtig god oplevelse med Brian… igen! Det er bare skønt at det foregå i eget hjemme, der er tid. Og ro på. Kan varmt anbefales.
af Mollie
26. Aug. 2021
Virkelig godt som altid. Ser frem til næste gang
af A. Hestkjær
25. Aug. 2021
Meget professionel behandlere som jeg sagtens kan anbefale.
af jannie
24. Aug. 2021
I det senenere års tid har vi 6 personer jævnligt brugt RaskRask massage via gavekort GoDream/SmartBox. Nu er vi blevet oplyst at vi ikke fremadrettet kan benytte os af gavekort. De ønsker os ikke som kunder hvis vi ikke direkte bestiller og betaler til RaskRask. Jeg undrer mig over at RaskRask er tilmeldt en ordning med gavekort hvis ikke kunderne kan gøre brug af det ! Det er sikkert ikke lovligt og måske en sag man bør gå videre med... Gavekortene er selvfølgelig alle indenfor udløbsdato og på alle måder gyldige. For jer andre der ønsker at benytte RaskRask så viser det mig at penge i den grad går frem for service, det kan i så tænke over når i vælger hvem jeres udbyder skal være. RaskRask har hermed mistet 6 kunder og det skulle undre mig om vi er de sidste...
af Thomas Hansen
23. Aug. 2021
Havde bestilt tid til en massage for 3 måneder siden der først blev godkendt for så at blive aflyst 15 min senere med teksten “book a later date” Forsøgte så at booke igen for 9 dage siden alt er godt, bliver dig kontaktet søndag. Med besked om at tiden skal flyttes en time frem. For at han kan få det til at passe. Her til morgen bliver jeg så kontaktet igen, datteren er syg, hvilket jo kan ske. Men alt i alt. P jeg sige at jeg ikke er imponeret.
af Charlotte Schønemann
19. Aug. 2021
Helle er bare mere end fantastisk 👏🏻👏🏻 Helt sikkert at vi bruger raskrask og Helle igen
af Trine
18. Aug. 2021
Rigtig god oplevelse. Nemt at bestille tid og massør. Alt fungerer så nemt med bekræftelse og betaling, servicen har været i top og så har jeg fået rigtig god massage hver gang.
af Annie Sørensen
17. Aug. 2021
Absolut velvære af allerbedste kvalitet. Kan kun anbefales.
af Thomas
16. Aug. 2021
Super god massage.
af Niels Henrik lisbjerg
13. Aug. 2021
Det skal gøre nasss men så bliver det godt😎😎😎😎
af Lone
13. Aug. 2021
dejlig oplevelse sød og venlig person
af Anina
13. Aug. 2021
Dejlig oplevelse :)
af Peter Andersen
12. Aug. 2021
Tja, hvad skal jeg sige, det er lidt svært at tage seriøst. Nu havde jeg endelig lettet bagen fra sofaen og skulle have samtale iht. fremtidig træning og da det er hele familien som trænger til træning kunne dette være oplagt. Men men men Første bookning via Facebook gik ikke igennem eller jeg blev smidt af systemet. Så ringede jeg til RaskRask og de var da søde til at booke en tid. Familien og jeg venter spændt til dagen hvor tiden er aftalt, får da også et link 2 min. før tid logger jeg ind på mødet og venter og venter men her udebliver vores aftale og vi logge af efter 13 minutter, vi prøvede også linket med en direkte besked til træneren og her er der stadig ikke svaret. Det er SK…… træls når man havde afmeldt sine planer og familien havde ændret deres. I skrivende stund får jeg en besked at der ikke var nogen i chatten da I var forbi. Sikke noget vrøvl, Vi var på chatten kl 18:58 til 19:13. RaskRask har muligvis kunder NOK og måske er succesen mere end hvad kan klares Øv øv øv Vi er dog en del skuffet, over den ringe kontakt og manglende besked
af EvilMsMe
12. Aug. 2021
Super afslappende oplevelse. Kamille havde helt styr på hvad jeg havde brug for. Jeg har allerede bestilt en ny tid.
af HJ
11. Aug. 2021
Super massage. Kan varmt anbefale RaskRask. Det er så nemt, det foregår i eget hjem, og massagen er fantastisk. Har haft besøg to gange af to forskellige massører, og de var begge super effektive. 👍👍👍👍👍
af Charlotte Danty
10. Aug. 2021
2 gange har min mand og jeg booket Serkan til massage. Han er super dygtig har styr på anatomien og lytter til hvad man har brug for.
af Kunde
09. Aug. 2021
Super god oplevelse. Vidar er virkelig dygtig og behagelig
af Gerlev borger
08. Aug. 2021
God frisør med god hukommelse! Altid et godt resultat!
af Signe fra Århus
05. Aug. 2021
God massage, proff massør 👍🏻
af Poul Frost
05. Aug. 2021
jeg er godt tilfreds poul
af Inge
05. Aug. 2021
Kompetent massør, let og overskuelig hjemmeside, nemt at bestille /afbestille.
af Hanne Bygge Jensen
03. Aug. 2021
Dejlig massage, tak .
af Pia Mortensen
03. Aug. 2021
Vi er super glade for Johann som er massør. Der er også en rigtig god kundeservice når man ringer til raskrask og de hjælper glædeligt en.
af Helle Bruun
02. Aug. 2021
Rigtig god oplevelse .
af Henrik
26. Jul. 2021
Super professionel, behagelig og kan tage fat. Virkelig gode anbefalinger fr min side
af Ulla Schammel
22. Jul. 2021
Fantastisk tryg og god massage med hyggeligt og rart selvskab, Jeg blev ekstremt afslappet👍
af Henriette Brink Larsen
22. Jul. 2021
Har været glad hver gang jeg har brugt RaskRask og kan varmt anbefale det til andre
af Ann
21. Jul. 2021
Julien giver en grundig og dybdegående massage. Jeg har bestilt en ny tid.
af Lars Christiansen
18. Jul. 2021
Nem og hurtigt, kan sagtens anbefales
af Frode
16. Jul. 2021
Dygtig og flink
af KB
15. Jul. 2021
Altid virkelig god massage. Helt fantastisk for ømme muskler, bliver virkelig masseret igennem.
af Claus Rasmussen
08. Jul. 2021
Virkelig dejligt !
af Kim jørgensen
07. Jul. 2021
Verdensklasse
af Christina Grønvaldt
05. Jul. 2021
Skøn massage
af Tine Asmussen
04. Jul. 2021
En virkelig god og professionel massage.
af Sara
04. Jul. 2021
Altid skøn massage, - der tilpasses vores ønsker.
af Irene Christensen
01. Jul. 2021
Super Dejligt
af Kirstine Marie Svinth
01. Jul. 2021
Jeg synes det fungerer rigtig godt at blive masseret i eget hjem. Det er ikke sidste gang
af Marco Jensen
29. Jun. 2021
Fil aflyst min første tid hos massøreren MEN… efter noget tid fik jeg et tilbud på 1 times GRATIS massage af Josefine, hvilket var super oplevelse. Meget behagelig og professionel massør som hed Anne Marie . Tusind tak fra en glad kunde 🙏🏻
af Vivi Højberg
28. Jun. 2021
Udmærket dejligt.
af Puk Johansen
24. Jun. 2021
Go service, go massage, overholder tiden..
af Susanne Dan
23. Jun. 2021
Super behagelig person. Er rigtigt god og giver vejledning til hvad man selv også kan gøre.
af Marie
22. Jun. 2021
Rigtigt god oplevelse som altid! :)
af Tina Manning
22. Jun. 2021
Meget dygtig massør
af Lene Schonnings
22. Jun. 2021
Super god behandling udført af en sød og behagelig massør.
af Erik Eisenberg Jacobsen
21. Jun. 2021
Super oplevelse med relativt nystartet massør, Thomas C. Kompetent og behagelig. Det bliver en dacapo!
af Marian
20. Jun. 2021
Fantastisk services. Varmt anbefales:-)
af Nathasia
17. Jun. 2021
Endnu en skøn omgang massage af Aviaja. Hun er så god, til at få alle mine knuder/myoser/spænding løst. Kan varmt anbefale hende som massør.
af H. Ponn
15. Jun. 2021
Serkan er virkelig dygtig og behagelig. Han har god fornemmelse for hvor der er problemer. Allerede efter første gang mærkede jeg stor forskel.
af Grethe Jensen
15. Jun. 2021
Behagelig blød massage der sætter gang i blodomløbet. Hilsen Grethe
af Søren
14. Jun. 2021
Havde booket en tid halvanden måned i forvejen, da det var første ledige tid. Har virkelig dårlig ryg. 2 timer før planlagt tid, bliver min tid aflyst pga. massøren skal med sin kæreste til kiropraktor !! Undskyld mig men troede det var voksne mennesker. Havde ellers fået anbefalet dette firma men det bliver ikke her jeg lægger mine penge.
af Aniq Farooqi
12. Jun. 2021
Julien er den bedste massør jeg har haft længe! Han kom til tiden, han havde en behagelig personlighed og var meget opmærksom på mine problemområder. Han afhjalp alle mine gamle sportsskader og jeg føler mig allerede bedre tilpas.Det er ikke sidste gang jeg booker ham!
af Mikkel Jensen
12. Jun. 2021
Første behandling var helt i top, og det gav 5 stjerner.Men, bookede igen, Som så blev flyttet til dagen efter, uden begrundelse. Denne tid blev så aflyst 4 minutter før den skulle starte, pga sygdom, sent, men okay, man kan jo blive syg. Tiden blev lavet om til ugen efter, det fik jeg på SMS, dog er der ikke dukket massør op. Så nu må jeg nok se om jeg ikke kan finde en anden løsning.
af Meimei Mikkelsen
12. Jun. 2021
Har haft besøg af Alexandra to gange. Høj faglighed og venlighed. Godt setup med at få folk ud i hjemmet.
af Dorte Keller
11. Jun. 2021
Som altid en fornøjelse. Kompetent og nærværende massør. Effektiv uden at være hårdhændet. Jeg er fan!
af Jens Jørgensen
11. Jun. 2021
Rigtig godt koncept. Dygtig massør
af Marianne Schive
10. Jun. 2021
Fantastisk oplevelse Meget dygtig massør Har allerede bestilt min tredje gang massage
af Pia Jørgensen
08. Jun. 2021
Super dygtig massør som forstår at finde de rigtig ømme steder
af kunde
08. Jun. 2021
Jeg bruger Rask Rask når min mor skal have massage. Den massør, der nu har været hos hende to gange er meget positiv og har ingen problemer med, at min mor er en ældre dame, der ikke altid husker så godt, og vi er helt trygge ved, at Kamille kommer hos min mor, også selvom vi ikke altid kan være til stede. Vh EF
af Thomas Vedel Jensen
08. Jun. 2021
Jeg har lige fået 75 minutters massage af Thomas C. og det var verdensklasse. Jeg havde enormt ondt i lænden, og Thomas formåede at reducere smerterne betragteligt allerede efter første massage. Der er ikke tale om feel good massage, hvor man bliver lullet i søvn. Han tager fat og jeg kan tydelig mærke det har hjulpet gevaldigt. Jeg har allerede booket næste tid med ham senere på ugen.
af Jacob Trolle
07. Jun. 2021
Igen en super massage 👍
af Louise Winstedt
07. Jun. 2021
Super god og proff massage - kan kun anbefales*!
af Bodil
07. Jun. 2021
Supermassage, tak
af Berit
03. Jun. 2021
Henrik er en virkelig god massør. Han lægger samme kræfter og energi i massagen som sidst. Jeg er meget tilfreds, og vil klart anbefale ham.
af Maria
01. Jun. 2021
Lækker massage følte mig som et nyt menneske bagefter
af kunde
01. Jun. 2021
Julien is really good! He can adjust to your needs and focus where it is needed. My needs where more towards sports massage and I can notice the difference from before and after. I completely recommend him and I have booked him several time.
af ove N.
01. Jun. 2021
Det var atter en fornøjelse, at blive masseret af en så kompetent massør, som Thomas. Han fandt alle steder, hvor der virkelig var et behov for massage. Kan kun anbefale ham på det kraftigste
af Camilla
31. Maj. 2021
Kæmpe anbefaling af raskrask. Fik i dag en skøn massage af Sarah S. En times gennemført massage med fokus på de områder jeg har haft flest problemer med. Sarah er god til at gå i dybden og lytte til ens problemer. Det er bestemt ikke sidste gang jeg vil bruge raskrask, dejligt koncept.
af Richard Flinck
26. Maj. 2021
Virkelig en god oplevelse . Fuld tilfreds
af Lise
26. Maj. 2021
Virkelig god massage
af Leif Zuum
26. Maj. 2021
Kan kun varmt anbefales
af Carsten
25. Maj. 2021
Rigtig godt. Vil anbefale det til alle. Ordentligt og god service og behandling.
af kunde
25. Maj. 2021
Den behandling Marika giver er ud over det sædvandlige fin og kompetent. Hendes massage giver velvære og lindre de gener jeg har henvendt mig med. Og hendes råd i forhold til hvordan jeg forebygger de gener jeg har er guld værd.
af HG
23. Maj. 2021
Dejligt 👌🏼👌🏼👌🏼
af Nick JJ
21. Maj. 2021
Raskrask viser hvor positiv de er, og vil hurtig finder en god løsning efter et mindste fejl eller med vores kommunikation fejl. Jeg fik min super dejlig og effektiv massage/behandling af en af deres super dygtig massør. Fremover vil jeg bruge raskrask og kan varme anbefales:) Jeg vil ønske jeg kunne give 6 stjerner:)
af Pernille
20. Maj. 2021
Fremragende! Som altid :)
af Anne-mette Varney
20. Maj. 2021
Fantastisk god massage med udgangspunkt i personlig behov. Nemt at booke og så nemt i eget hjem.
af Pia Skram
20. Maj. 2021
Prøvet 3 forskellige massører og der er virkelig stor forskel, men alt i alt en rigtig god oplevelse.
af Krista Hald
20. Maj. 2021
Jan var god til at tage fat og fik kørt en dejlig fuldkropsmassage igennem uden at det gik for hurtigt.
af Stine A.
19. Maj. 2021
Igennem Raskrask fandt jeg Esther, Hun tager fat og får løsnet de spændte muskler jeg ofte har i nakke, skuldre og ryg. Her får du den tid, som du har betalt for, da Esther hellere vil give et minut for meget end et minut for lidt.
af Helle N.
19. Maj. 2021
Pia er meget professionel, så jeg kan varmt anbefale hende.
af Kristine
19. Maj. 2021
Den bedste professionelle massage jeg har prøvet
af Andreas Rose Hensen
18. Maj. 2021
Super dygtig massør og flink person!
af Nick JJ
18. Maj. 2021
Super ærligt på min første booking hos raskrask Odense. Jeg blev ringet op at min massør måtte afløst, men der skulle være en anden ledig til senere aften, og jeg blev lovet at hun skulle ringe tilbage angående med en anden massør, men ingen ringer tilbage. Jeg fik fri fra arbejde for at have den massage pga min voldsom spændinger i nakken/skulder/ryggen. Super ærligt man ikke får den behandling som man blev lovet.
af Sara Søgaard
18. Maj. 2021
Har været under Asads kyndige hænder flere gange og er fuldt ud tilfreds med behandlingen. De varmeste anbefalinger.
af Miss B👍🏽
16. Maj. 2021
Bestilte graviditetsmassage til min veninde, som var super tilfreds og glad for oplevelsen.Massøren var god til at lytte til min venindes “problemer” og masserede blidt disse væk.Tak for en god oplevelse RaskRask :)
af Jens Chr
15. Maj. 2021
Nærvær, til tiden, teknisk finesse. God dialog mellem hånd og krop.
af kunde
13. Maj. 2021
Super good massage!
af Ulrik Nielsen
13. Maj. 2021
Rigtig god behandling og Amad er super flink, kompetent og professionel!
af Anette Larsen
10. Maj. 2021
Super professionelt behandling og kan stærkt anbefales
af Sarah Friis
08. Maj. 2021
Bedste koncept længe. God massage og professionel massør.
af SEDAGHAT MONIR HAMED
07. Maj. 2021
Det var rigtig godt
af Nadja Marie Asvig Storm
06. Maj. 2021
Har prøvet det flere gange nu, og det lever op til alle mine forventninger. Høj faglighed og så bliver det ikke nemmere, end når de kommer hjem til ens adresse! Bedste anbefalinger her fra.
af Anna Lise Devantie
04. Maj. 2021
Stjernerne taler for sig selv Mega dygtig massør og et behageligt menneske. Vidar kan varmt anbefales
af Jacob Vagn Nielsen
01. Maj. 2021
Fremragende service og kanon dygtig behandler i Serkan.
af Else
30. Apr. 2021
Serkan har Igennem lang tid givet mig massage - det er på tide, at jeg siger et par rosende ord. Serkan er virkelig dygtig, professionel og altid nærværende - med en stor viden om sit felt. Hertil kommer hans behagelige væremåde, som gør enhver massage til en glæde 😊 👍👍 Else
af Louise Lacour
30. Apr. 2021
Rigtig god behandling.
af Palle Nielsen
29. Apr. 2021
Modtog en god massage fra en dygtig og kompetent massør der er venlig og rar under hele forløbet, kan varmt anbefale at blive masseret af Anita fra RaskRssk.
af Ulla Holm
26. Apr. 2021
Super let at booke - skønt at få masssage hjemme - sæd og dygtig massør!
af Charlotte
23. Apr. 2021
Super super god massage. Sød og venlig massør
af Nathalie
22. Apr. 2021
Jeg fik massage af Pia, og det var bare super professionelt, afslappende, hyggeligt og med kæmpe positiv effekt. Jeg bookede næste tid med det samme. Tak!
af Mette
22. Apr. 2021
Simpelthen så god en oplevelse!
af Dorte Pfeiffer-Jensen
22. Apr. 2021
Jeg har haft besøg af Kamille idag og hun var så god til af give massage og løse op i min venstre skulder. Det kan godt anbefales 😀😀💐
af Torben
17. Apr. 2021
Behagelig og professionel.
af Camilla Grøndahl Christensen
17. Apr. 2021
Virkelig god oplevelse. Nemt at bestille, alt fungerede og det var en lækker massage
af Sofie S
16. Apr. 2021
Havde besøg af Pia C dagen inden min skriftlige eksamen. Jeg var træt i min ryg og nakke af at sidde så meget ved computeren for at læse og af at løfte mine piger op hele tiden. Dagen efter da jeg vågnede op var jeg meget mere afslappet i kroppen og uden de irriterende spændinger jeg havde ophobet over lang tid. Det er ikke sidste gang jeg booker hende - hun lytter, er behagelig at have på besøg og tager godt fat.
af Christina Lund Rasmussen
16. Apr. 2021
Fremragende massage
af Jesper Sørensen
15. Apr. 2021
Meget kompetent og behagelig
af Gitte Bruus
15. Apr. 2021
Skøn massage. God til at finde trickerpunkter. Min anden gang
af Denis
14. Apr. 2021
Fungerer super.
af Cat
14. Apr. 2021
Et super koncept, med stor fleksibilitet og lydhørhed overfor behov. Professionelt.
af Dije
13. Apr. 2021
Jeg har i dag haft en rigtig dejlig og dybdegående massage af Aviaja. Hun er super dygtig og kom helt i dybden. Udover at være rigtig sød og imødekommende, så var hun punktlig, hvilken er et stort plus, i og med at jeg har haft andre øv oplevelser med andre massører. Jeg kan helt klart anbefalede Aviaja til dig som vil have en massør som lytter til dine ønsker og samtidig kan masserer. Alt i alt, har jeg haft en rigtig god oplevelse, og det er ikke sidste gang jeg booker Aviaja.
af Allan
13. Apr. 2021
Rigtig god massage og meget professionelt.
af Monique Matz
12. Apr. 2021
Fantatisk og afslappende oplevelse! Beth var så dygtig og går op i sit arbejde med passion! Hun er behagelig og nede på jorden! Skal helt klart bestille en tid hos hende igen! Kan klart anbefales!
af Randi Møller Christiansen
10. Apr. 2021
Så god!!! Effektiv, og en sød behandler.
af kunde
09. Apr. 2021
God massage.
af Susanne Wener Hansen
09. Apr. 2021
Fantastisk koncept og lækker massage af kompetent behandlerKan kun anbefale
af Monika
07. Apr. 2021
Helt fantastisk og dejligt nemt at få massage hjemme hos sig selv
af Per Løvgren
06. Apr. 2021
Smertefri booking og meget kompetent massør der dukkede op punktligt
af Birgitte Petersen
03. Apr. 2021
Fuld tilfredshed med Simon han er venlig, imødekommen og faglig dygtig
af Embla Johanne Hansen
03. Apr. 2021
God oplevelse.
af Malene Skov N�rgaard
02. Apr. 2021
Nemt og overskueligt.
af kirsten
01. Apr. 2021
Jeg fik 1 Times massage af Tatiana . Jeg havde en rar følelse i ryggen bagefter - mine muskler i skulderen føltes blødere
af Else
29. Mar. 2021
Det er på tide at sige nogle ord om Serkan, hvis massage jeg har fået regelmæssigt i lang tid.Kort og godt: Serkan er professionel, dygtig, yderst venlig, vel vidende og meget nærværende.Else Herbst
af Søren Chr. Madsen
29. Mar. 2021
Igen god massage
af Marcus
28. Mar. 2021
I dag var anden gang jeg har fået massage af Julien. Det kan bestemt anbefales. Julien er dygtig, stille og rolig samt forbavsende stærk og meget grundig. I dag har han hjulpet mig af med stærke smerter som 14 dages fysioterapiøvelser ikke har gjort noget for. Julien er derudover en rar og sympatisk massør at invitere ind i sit hjem, og der vil jeg gøre igen en anden gang.
af Ulla Lønberg
27. Mar. 2021
Positiv og engageret træning med udgangspunkt i mine behov og med realistiske mål.
af Hans
24. Mar. 2021
God og grundig massage
af Ruth
24. Mar. 2021
Det er rigtig godt, og så kommer de hjem til en, i stedet for man skal køre til dem. Super dejligt
af Leif
22. Mar. 2021
Massøren kom til tiden var behagelig og professionel, det var en god oplevelse.
af Trine
20. Mar. 2021
Super nem booking proces med den information man har brug for som kunde.
af Rikke
19. Mar. 2021
Super god oplevelse. Vil helt klart gøre brug af det igen. Fedt, at fe kommer hjem til én privat.
af Sara Christensen
19. Mar. 2021
Super koncept. Hvorfor gå til en massør, når du kan få massage i eget hjem uden transport
af Charlotte
14. Mar. 2021
Super god massage
af Sulli Gee
13. Mar. 2021
Super god oplevelse. Hver gang
af Stinne
12. Mar. 2021
Kompetent, høflig og professionel
af Tina
03. Mar. 2021
Fin vejrtrækningsøvelser manglede lidt alm massage af ryg/skulder .Har mange infiltrationer som jeg gerne ville have løst op .
af Camilla Nielsen
20. Feb. 2021
Dejlig massage men massøren kom 1 time for sent og kunne ikke få fat på hende.
af Lars Kaastrup
18. Dec. 2020
Super competent massage Eliana is a professional, knows what she's doing, is rather quiet and very polite.A very pleasant experience.
af Bente
18. Dec. 2020
super god behandling. ER meget opmærksom på mine ønsker. Giver rigtig mange gode råd. Helt i top
af Signe
17. Dec. 2020
Har brugt Raskrask til bestilling af gravid massage og par massage. Har booket Rikke V. Som behandler hver gang og kan virkelig anbefale hende. Hun er virkelig dygtig og professionel. Er et kæmpe plus at behandleren kommer hjem til en.
af Asal Asghari
16. Dec. 2020
Det er et super godt koncept , og jeg er meget taknemmelig overfor den fremragende service jeg får hver gang
af Anja
15. Dec. 2020
———————————
af Ole Jensen
11. Dec. 2020
Som sædvanligt nyttigt ok meget kompetent :-)mvhOle
af Stig Hjermind
10. Dec. 2020
Kan ikke være bedre
af Kenneth Bach
08. Dec. 2020
Helt fantastisk kundeservice, hvor de forlænger perioden for indløsning af gavekort grundet Corona. 1000 tak.
af Ida Marie
06. Dec. 2020
God massage og behagelig behandler (Just👍)
af Sascha Munch Petersen
05. Dec. 2020
Jeg har brugt RaskRask op til flere gange. Det er ren wellness for sjælen.
af Jane
05. Dec. 2020
Torben gav massage til hele familien og alle 4 var meget tilfredse. God afslapning for alle- Kan varmt anbefales.
af Michal
04. Dec. 2020
Super massage
af Marie Graff
04. Dec. 2020
Vi vil fremadrettet booke massage til os i firmaet en gang om mdr. Det er virkelig fantastisk.
af Charlotte Emborg Blaabjerg Gottfredsen
01. Dec. 2020
Alex er bare så dygtig og behagelig.... og er så glad for at jeg har fundet ham denne gang... trængte så utrolig meget.... tak søde Alex💪💪💪💪😄😄🙏
af Mogens
29. Nov. 2020
Fungere, nemt og behageligt. God service og behandling. Kan kun anbefales.
af Tim Espensen
28. Nov. 2020
En god gang massage....massøren kom til tiden var velforberedt og kunne sit håndværk.En rigtig god oplevelse.
af Boguslaw Sobota
27. Nov. 2020
Hen va flink og saglig.
af Camilla Sølvsten Gregersen
25. Nov. 2020
Super kompetent og professionel
af Kristian
25. Nov. 2020
Virkelig god oplevelse!
af kunde
24. Nov. 2020
Virkelig god massage, søde og smilende massører. Oplevede at de blev nød til at aflyse min tid, men efter nogle beskeder frem og tilbage fik vi lavet en ny tid. Så virkelig god og hurtig service 🙂👍
af Gitte Christiansen
23. Nov. 2020
Igen en fornøjelse at få Jacob til at hjælpe med mine smerter
af KIMMI
20. Nov. 2020
Igen en super dejlig behandling
af Mette Mundberg
16. Nov. 2020
Jeg har nu prøvet raskrask 2 gange og de fungerer super godt. Jeg har fået massage af Kamille begge gange. Hun er rigtig dygtig, sød og professionel. Det er så lækkert at man kan få massage hjemme hos sig selv.
af A. Jensen
14. Nov. 2020
Helt fantastisk at jeg kan få min selvforkælelse hjem i trygge rammer☺️
af J. Ebbesen
13. Nov. 2020
Nemt at booke. God behandling. God og fair pris.
af Susanne Hemmingsen
11. Nov. 2020
Endnu en god massage hos Kamille!
af Annica Nielsen
11. Nov. 2020
Skønt med massage i eget hjem så man slipper for transport. Det er en tryg ordning, hvor man kan se billeder af og læse om alle behandlerne inden man vælger én. Jeg kan varmt anbefale RaskRask!
af Bente Harild
10. Nov. 2020
Jeg elsker konceptet at jeg i mit eget hjem, i Fred og ro, kan få behandling.
af Henriette
09. Nov. 2020
Har i dag modtaget 75 min sportsmassage af Allan - en virkelig god og professionel oplevelse!
af kunde
09. Nov. 2020
Yderst venlige og professionelle
af Natasja Andersen
06. Nov. 2020
Nemt og rimelig pris 👍🏻 Og virkelig god massage
af Louise Degn
06. Nov. 2020
God massage, men har aldrig oplevet at de er kommet til tiden. Første gang 1 time for sent, anden gang 25 minutter...
af Heidie Johansen
05. Nov. 2020
Andet forsøg med ny massør Det var helt klart en meget bedre oplevelse end første gang, massøren var meget informativ, og fortalte gerne om hvorfor at man havde ondt eller hvordan den smerte opstod. Han var venlig og spurgte ind til hvad der var brug for og gav hans mening til hvordan problemområderne skulle gribes and. Jeg vil helt klart bestille ham til en ny omgang massage.
af berl ziberberg
04. Nov. 2020
kommer til tider og er dukti til massege
af Stine
04. Nov. 2020
Mia er både sød og dygtig. Mia fandt roden til mine problemer og massagen har virkelig hjulpet. Derudover er hun rar og fortæller gerne om sig selv, men er heller ikke bange for stilhed.
af Lars
31. Okt. 2020
Det virker bare perfekt for os som kunne få en tid der passer vores arbejde og gør det muligt for os at få en omgang tiltrængt massage som vi nu har genbooket 3.tid af.
af Monica Fernandez Jernberg
30. Okt. 2020
Meget, meget tilfreds! Virkelig god og professionel massage.
af Ida Larsen
30. Okt. 2020
Dygtigt og effektiv massør, Med mange gode tibs til hvad jeg selv kan gøre for at komme af med de smerter jeg har. Super godt tilfreds. Det er ikke sidste gang jeg skal have en massør ud i mit hjem. Det er nemt.
af Lone Buller Bøgelund Larsen
27. Okt. 2020
Meget sød og dygtig professionel massør jeg har haft besøg af.
af Signe J�rgensen
26. Okt. 2020
sød massør og god behandling
af Poul diemer-harild
23. Okt. 2020
Virkelig god massage. Skal helt sikkert booke en tid igen 😃
af Christina
23. Okt. 2020
Er yderst tilfreds - har virkelig hjulpet min ryg og skulder
af Anbohi
22. Okt. 2020
Min massør er meget grundigt og finder hurtigt de steder i kroppen som skal have en ekstra opmærksomhed.
af Steen Pedersen
20. Okt. 2020
Dejligt og behagelig. Og gode til at forklare hvad han gjorde.
af Henrik
18. Okt. 2020
Super god omgang massage
af Jens Kristian
16. Okt. 2020
Fantastisk koncept 💪👍😃
af Regitze Fiskbæk
15. Okt. 2020
Genialt koncept som virker
af KK
13. Okt. 2020
Fin massage. Søg og venlig massør
af Frederikssund
12. Okt. 2020
Meget dygtig og pålidelig massør
af Udlevering
12. Okt. 2020
Kompetent og professionel behandling
af Niels
12. Okt. 2020
Jeg har allerede tidligere skrevet en anmeldelse og den står jeg ved
af Cathrine
11. Okt. 2020
Super nemt og bekvemt. Nem og overskuelig hjemmeside. Kvalificeret og behageligt personale. Kræver, at man har lidt plads, men det er vel forventeligt.
af Connie Larsen
11. Okt. 2020
Super massage...lone er meget impatisk og meget kompetent .. Glæder mig til næste behandling . Connie Larsen
af kunde
10. Okt. 2020
Super fin oplevelse!!
af Bente Leschly
09. Okt. 2020
Sarah har givet mig en rigtig dejlig massage, som har løsnet og gjort godt.
af Sara
08. Okt. 2020
God oplevelse
af Vibeke
08. Okt. 2020
Professionel behandling & Administration der Hurtig følger op hvis en tid aflyses/ penge skal refunderes. Nem og hurtig betaling med mobilepay efter behandling.
af Merete Møller
07. Okt. 2020
Forrygende - jeg kan få luft!
af Pernille
06. Okt. 2020
Super god og professionel massage!
af Else
06. Okt. 2020
Meget ros til Johann for en rigtig god og professionel massage. Else
af Maria Becker
03. Okt. 2020
Fantastisk dybdegående massage, og meget sød og professionel massør! Min nakke, ryg og skulder trængte SÅ meget til blive fri for spændinger og infiltrationer, her efter to graviditeter tæt på hinanden. Kan varmt anbefale!!
af Jonna Grønbæk Larsen
03. Okt. 2020
Super-idé. Nemt at bestille tid, og virkelig venlige og kompetente massører. Det virker bare ❤️
af Pia Hendrichsen
02. Okt. 2020
Professionel massage i hjemmet. Booking, SMS-reminder og betaling fungerer perfekt. Et virkeligt godt koncept.
af Lone
02. Okt. 2020
Rigtig god massage og dejligt nemt at det kan forgå derhjemme
af Ann-Mari
30. Sep. 2020
Det er den bedste måde at få behandling på. Professionel behandler der kommer hjem til dig. Det allerbedste er, at man er hjemme og kan slappe af og nyde det når behandlingen er slut. Absolut anbefalelsesværdig 👍💪😊
af Tinna Mosegaard Bjørn
30. Sep. 2020
Jeg er meget tilfreds Mette er en sød pige og god til at give massage Hilsen Tinna
af Jess Poul Boel
29. Sep. 2020
Det var super godt
af Mikkel Simmelsgaard
28. Sep. 2020
Super god og dygtig til at finde smerte punkterne.
af Trine
28. Sep. 2020
Genialt koncept og en super god massør!
af Claus
25. Sep. 2020
Super skøn massage
af Marianne Øhlenschlæger
19. Sep. 2020
Rigtig god massage
af Karina Jo Gransten
16. Sep. 2020
Super behandling. Har prøvet det to gange. Og det er perfekt.
af Helle
15. Sep. 2020
Behagelig og dygtig massør
af Bettina Ambus
15. Sep. 2020
Virker super og har fået en fantastisk god massør Julian 🙏
af Lise Hansen
11. Sep. 2020
Det fungerer bare godt. Dygtig massør, nemt at bruge. Kan varmt anbefales
af Heidi & Allan
11. Sep. 2020
Det er så nemt med massage hjemme. God massør der tager godt fat.
af kunde
11. Sep. 2020
Vi er utrolig glad for Anna, hun er meget dygtig og rammer spot on og vækker kroppen til vitalitet.
af Thomas Münster
10. Sep. 2020
RaskRask er et super fedt koncept, uanset årsag til, at du ikke selv kan besøge behandleren. Min hustru og jeg har brugt deres mulighed for massage i hjemmet flere gange. I en travl hverdag med børn og arbejde, er det ikke nemt at finde pasning og tid til at forkæle sig selv. Derfor har vi fået massage i hjemmet kl 20 på hverdage, når børnene alligevel er lagt i seng.Fantastisk koncept!
af kunde
06. Sep. 2020
Første gang jeg forsøgte var det så skønt og alt fungerede. De sidste 3 gange har været helt til hest. 2 af gangene kommer massøren en time for sent, så jeg ikke kunne nå min massage og den blev aflyst, raskrask’s kontorpersonale er søde og hjælpsomme ift at finde en anden ny massør, der kan komme en anden dag. Juhu dejligt tænker jeg, men da massøren ankommer er hun tydeligt utilfreds med ikke at kunne parkere lige ved døren, og kommenterer jeg ikke har informeret om der ikke er parkering ved døren, virker dertil tydeligt irriteret over at skulle slæbe briks op på 3. Sal... Dette trods min adresse var oplyst og det altid er muligt at få plads i nærheden... øv, med så lav professionalisme, ellers lyder det jo som alletiders koncept.
af Thi Tu
01. Sep. 2020
Dejligt dybtgående massage, sjældent at jeg har været tilfreds med massage, men dette er virkeligt godt
af Sandy F. Petersen
01. Sep. 2020
Pernille er en god massør stille og rolig person er der til tiden, kan varm anbefale raskrask
af Gorm Lykke Østergaard
31. Aug. 2020
Havde meget ondt i ryg len og ben efter lidt længere tids overanstrengelse og dette gik væk stort set lige efter massagen. Jeg valgte derfor at få en op følgende massage en uge senere og her kunne det konstanters at smerten var væk.Den bedste anbefaling fra mig
af Helene Gregrsen
31. Aug. 2020
De største anbefalinger herfraVirkelig god service fra virksomheden bag og jeg har derudover kun haft positive oplevelser med massørerne, som er professionelle, imødekommende og dygtige.
af Bente
28. Aug. 2020
Kenn er god til ,at gøre opmærksom på,hvor man kan sætte ind selv .
af John jonsson
27. Aug. 2020
Kom til tiden , var dygtig og lyttende,og behagelig høflig , har bestilt en behandling mere 👍👍
af Mia Damborg
26. Aug. 2020
God service! Og perfekt man kan få det passet ind , fks. Eftermiddag og aften. Dejlig massøren kan komme hjem til ens bopæl 👍
af kunde
26. Aug. 2020
Pålidelig og dygtig. Kommer med god information til øvelser og udstrækning der kan hjælpe
af Kristine Kjærsgaard
24. Aug. 2020
Super godt koncept. Overskuelig hjemmeside. Fremragende Massør, som vidste hvad hun havde med at gøre. Vil til enhver tid anbefale Raskrask.
af Camilla Bargholz
23. Aug. 2020
Rigtig god oplevelse
af Linette-Michelle Raun Jensen
21. Aug. 2020
Vi havde bestilt to timer massage og hvor var det skønt! Stuen blev lavet om til et massage hjørne og afslappetheden indtog. Massøren kom til tiden, og med rolighed føltes stemning dejlig. Vil klart anbefale Raskrask - nu går vi på weekend med opløste lemmer og nyt sind 😍!
af Rikke Bartholomæussen
20. Aug. 2020
Fantastisk koncept, træning hjemme hos dig selv lige når det passer dig. Stine A er fantastisk, gode øvelser der er tilpasset den enkelte og altid klar med en variant samtidig med at hun er fysioterapeut studerende og har fokus på at øvelserne udføres korrekt
af Claus Holbek
18. Aug. 2020
Det har været en fantastisk god oplevelse - MEN jeg synes bare ikke det holder så længe
af Henning Skov
18. Aug. 2020
Dygtig massør
af Jasmina
17. Aug. 2020
Når man finder det perfekte match. Jeg har nu prøvet raskrask nogle gange og de sidste to gange har været fabelagtige. Mia er yderst professionel, god til at spotte hvor og hvad der er behov for at arbejde med. Hun kan tage ved og er meget behagelig at snakke mee.
af kunde
17. Aug. 2020
Fedt koncept. Fantastiske Louise er en super skøn og meget empatisk del af massør teamet. Skønt med mulighed for køb af 10 turs klippekort og dermed også at få massage til en rigtig god pris ☆☆☆☆☆
af Kasper R. H. Lorenzen
16. Aug. 2020
Super koncept med hjemmemassage, professionelt og venligt personale der gør et godt stykke arbejde til en god pris
af Susanne Frandsen
16. Aug. 2020
Fantastisk koncept. Alle pengene værd. 5 stjerner herfra.
af Charlotte Rasmussen
14. Aug. 2020
Vores massør er så dygtig og meget behagelig. Der bliver taget hensyn til hvad man har brug for og der bliver taget god tid. Så dejlig en oplevelse. Kan klart anbefale det til andre travle mennesker, da det hele forgår hjemme !! Tak for en lækker oplevelse siger vi bare !!!
af Martin Tom Larsen
14. Aug. 2020
Marta er en meget dygtig massør og jeg er fuldt tilfreds med behandlingen.
af Marina
12. Aug. 2020
God service, nemt at finde ud af på hjemmesiden og god pris for at slippe for transport!
af EN
12. Aug. 2020
Det er rigtig god massage. Alle skulle prøve det.
af Snedker
12. Aug. 2020
Tak kommer gerne igen
af Maria Kristine Viskinde
11. Aug. 2020
Tjekket og grundig fysioterapeut. Nemt at booke. God massage i hjemmelige omgivelser. Nem afregning.
af Erik Dyrvig
09. Aug. 2020
Daniel er bare super god👍
af Rachel Brown
09. Aug. 2020
Great massage! Emma is the best!
af Nir Meyouhas
09. Aug. 2020
God dyb massage . Just er en gød massør som lytter til mine ønsker
af Lone
07. Aug. 2020
Det var en rigtig fin oplevelse med en professionel massør.
af Gitte Hansen
05. Aug. 2020
Har fået massage og det var super nem. Booker 100% en ny tid
af Bettina Kuntz
04. Aug. 2020
sød og dygtig behandler
af Marlene
04. Aug. 2020
Fantastisk massage. Dygtig og kompetent massør
af Helle M.
04. Aug. 2020
Har idag haft besøg af Marlene for anden gang🙂 Igen en skøn oplevelse med total harmoni🌟 Jeg er fan BIG time👏💥🤩🤗
af Signe Dall
04. Aug. 2020
Vi, jeg og mine 2 døtre, havde i dag fornøjelsen af at blive masseret af Sarah som kører i Randers området. Sarah var fantastisk, der blev med stor opmærksomhed fokuseret på hver af vores ønsker og behov - kan kun give Sarah 5-stjerne herfra det var fantastisk.
af Tania
03. Aug. 2020
Det var været helt perfekt og den hjælp jeg søgte med store ømme muskler har gjort underværker. Han er punktlig og ved hvad han laver. Vil sige han er meget professionel. Tak .
af Camilla Morén
03. Aug. 2020
Skøn massage og Emma kan virkelig tá fat så man bliver helt løsnet op🙌🏻🤩🤩
af Ilse Weinschenck Hansen
01. Aug. 2020
Massage i eget hjem af kompetente og fantastisk gode Dorte. Alle burde unde sig selv den oplevelse.
af Janni Urfeldt
31. Jul. 2020
Anden gang jeg får massage af Poul A. Denne gang i en time. Han er en meget kompetent, ærlig og nærværende person. Jeg kommer helt sikkert til at bruge ham igen. Og jeres koncept er alletiders. Tak
af kunde
31. Jul. 2020
Super aftaler hjemme, super massage, sø massør. Kan klart anvefales
af Helle
31. Jul. 2020
Virkelig fantastisk og god massage - super dygtig behandler :-)
af Lillian Wiese
29. Jul. 2020
Virkelig dejlig massage - mine fødder føles som at gå på skyer :-) og min nakke har det meget bedre :-)
af Søren Nedergaard
27. Jul. 2020
Mette i 9000 gør et dejligt stykke arbejde, vi glæder os til at byde hende velkommen igen, vi har nu haft glæde af hende 2 gange, musklerne bliver rørt godt igennem :-)
af Maj-Brit
27. Jul. 2020
Super massage. Tak Jessica :-)
af Lea Kluckow
27. Jul. 2020
Dejlig oplevelse, dygtig massør og professionel. Han vidste hvad han gjorde og løsnede spændingerne.
af Anne Meldgaard
24. Jul. 2020
På alle måder en glimrende oplevelse og virkelig god massage. Hertil gode råd ift. helbred generelt.
af Anni Birgitte Møller
23. Jul. 2020
Det fungerer upåklageligt! Det er nemt og praktisk at få besøge hjemme. Dejligt med muligheder på flere forskellige tidspunkter.
af susie christensen
22. Jul. 2020
Super dejlig massage af søde Tetiana
af Celina
21. Jul. 2020
Så dejlig service! Du booker bare en tid, og så kommer din massør hjem til dig! Jeg har haft besøg af Julie K to gange nu, og hun er så dygtig. God til at lyttet til mine behov, og god til at finde mine spændinger i ryggen. Derud over kommer hun med nogle brugbare anbefalinger! Jeg er meget tilfreds, og bestemt ikke sidste gang jeg får massage derfra 😆
af Alice Carlslund
20. Jul. 2020
Fremragende massage med deraf følgende smertelindring
af Ulla Knudsen
17. Jul. 2020
Vi havde besøg af Kamille idag og fik den dejligste massage. Vi kan varmt anbefale Kamille
af Christina
17. Jul. 2020
Dejlig oplevelse. Behandleren kom til tiden med godt humør, og massagen levede op til forventningerne. Meget professionelt.
af ULLA BITSCH KOLTE
17. Jul. 2020
Et dejligt koncept, hvis man ikke kan gå - og i det hele taget!! Fik en times god kropsmassage 🧚
af Lene
16. Jul. 2020
Dygtig og Professionelt som varmt kan anbefales.
af Christine Stampe
11. Jul. 2020
Gode massører. Dejligt at de kommer hjem til en. Nemt at booke tid. Vil gerne anbefale RaskRask.
af birgitte christensen
10. Jul. 2020
Super dejligt
af Kenneth Kristensen
07. Jul. 2020
Nemt og bekvemt
af Diana
07. Jul. 2020
Super skønt og mega lækkert at man allerede er hjemme når behandlingen er færdig😊
af Lisbet
02. Jul. 2020
Trausti er en superdygtig massør/ fysioterapeut. Pejlede sig hurtigt ind på problemet og fik løsnet godt op. Bookede med det samme en ny tid, da der var value for money. Han får min varmeste anbefaling. Og RaskRask fungerer nemt og upåklageligt.
af Kathrine Marie Søndergaard
30. Jun. 2020
Super nemt og effektivt
af Kamilla Emde
29. Jun. 2020
Enkel og nemt at bestille og dejligt man ikke skal ud af døren. God massage og godt humør.
af Kristina Holm van de Wal
29. Jun. 2020
Det var super massage, han er god og flink mand 😊
af kunde
29. Jun. 2020
Super dygtig👍🏼
af Jesper
27. Jun. 2020
Velfungerende model for levering af "hjemmeservice" - og frem for alt kompetente massører!
af Lene Nielsen
26. Jun. 2020
Konceptet med massage i eget hjem er fantastisk
af Gitte
26. Jun. 2020
God massage hvor der virkelig bliver taget hånd om problem områderne
af kunde
25. Jun. 2020
Helt ok, er tilfreds...
af Mia Barklund
24. Jun. 2020
Fantastisk koncept - dygtige massører.
af Marie-Louise
22. Jun. 2020
23.6.2020 Go stil!!! Jeg har fået en snak med RaskRask, en undskyldning og en go kompensation. Det er dejligt at opleve et firma der tar hånd om problemer og ser kunderne ------------------------------------------------------------ 22.6.29202 stjerner :-/Kennie er stadig en gudbenådet massør der kan sit kram, men tiden havde han ikke styr på så istedet for de aftalte 75 min, blev jeg spist af med 55. (af forskellige årsager kan jeg ikke bare kravle på biksen igen)Det er sindssygt dårlig firmastrategi og jeg bruger ham ikke igen. Beklager
af kunde
21. Jun. 2020
A great massage without the rassle of getting out of the house.
af Peter
21. Jun. 2020
God oplevelse gennem hele processen
af Heidi Lennhart
19. Jun. 2020
Nemt og tidsbesparende. Dygtig massør
af Hellemai Iza
19. Jun. 2020
Opdagede denne service ved en tilfældighed. Søgte Google efter hjemmemassør og så dukkede denne hjemmeside op. Simpelthen fantastisk idé når man som jeg, er udfordret efter en hofteoperation, at man kan finde en massør der kan komme hjemme til en. Og så er prisen ikke engang skruet op selvom det er kørsel. Fantastisk service.
af John Hejselbæk
19. Jun. 2020
God profesionelle behandling.
af Jarlstrøm
18. Jun. 2020
Super god og glad massør
af Elvira
18. Jun. 2020
Vidar er fantastisk. Bedste anbefalinger herfra
af kunde
15. Jun. 2020
Jeg føler mig tryg ved ham og han er effektiv
af Benjamin Biegel
15. Jun. 2020
Super god service! Kan kun anbefales :)
af kunde
13. Jun. 2020
Super god behandling
af Ferdie Vazquez
12. Jun. 2020
positiv og god oplevelse igen
af Birgitte Knudsen
11. Jun. 2020
Raskrask! V/Mette F ! Jeg er utrolig glad for hendes dygtige og professionelle, massage, hvor hun kommer i dybden og allerede efter første behl. Går det bedre!. Hun er utrolig sød og imødekommende,Glæder mig til næste behl. Fantastisk koncept med hjemme behl.samt at briksen er med! Og kommer til dig når man har brug for det!. BK
af Martin Ziegler Øding
11. Jun. 2020
Genialt koncept
af Lene Lauridsen
11. Jun. 2020
Fantastisk massage. Dejligt nemt når det er hjemme ved en selv
af Helle Kristensen
10. Jun. 2020
Super med massage hjemme. Jeg har nu fået massage 2 gange af Michal. Det vil jeg forkæle mig selv med 1-2 gange om måneden. Der bliver løsnet godt op.
af Sara
09. Jun. 2020
Fuldstændig fantastik massage! Tusind tak til Mette, du er simpelthen såå dygtig! Kh Sara
af Trivesdu
08. Jun. 2020
Super dygtig og kompetent massør Julia - kan varmt anbefales
af Anja Wahl Jensen
07. Jun. 2020
Tak det hjalp! Nu kan jeg få armene over hovedet igen!
af Brian Karma Kriger Nielsen
05. Jun. 2020
Igen en super god massage hvor man kan mærke erfaringen kommer til sin ret. Max antal stjerner herfra👍😊
af Freddy Damkjær
05. Jun. 2020
Dygtig og behagelig
af Wiola Anna
04. Jun. 2020
Jeg kan virkelig rekommandere RaskRask og deres service, med massører der kommer hjem til dig! Du får professionel massage af meget dygtige og specialiserede massører, uanset hvad dit problem er, eller du bare vil have afslappende massage. Gør en investering i din helse og book en massage i dag. Du kommer ikke at fortryde det!!”
af Rikke
03. Jun. 2020
Lækkert at I kommer hjem til mig og virkelig god massage
af PBL
03. Jun. 2020
Kan kun anbefale RaskRask - de er dygtige og kommer til tiden, hvilket vi sætter stor pris på i en travl hverdag.
af kunde
02. Jun. 2020
Super dejlig massage 👌🏻Pernille er en fantastisk sød pige og perfekt til sit arbejde🌟🌟🌟🌟🌟🌷
af Jani Foss Jacobsen
02. Jun. 2020
Fantastisk koncept - nemt og gode massører. Stor bredde i massage typer.
af Olav
01. Jun. 2020
En helt igennem skøn oplevelse. Christina, vores massør, er gennem-professionel og dygtig. Anbefaler varmt
af Christer Odden
23. Maj. 2020
Jeg fik 45 minutter af Henrik, det var meget rar og hyggelig. Han fokuserede på de områder jeg havde fortalt ham og han gav mig gode tips til hvordan jeg selv kan lave nogle øvelser derhjemme. Han kom til tiden og havde alt udstyr med, og han sprittet af alt og havde mundbind på.Jeg kan virkelig anbefale tjenesten og Henrik.
af Anna Langhorn
19. Maj. 2020
Massagen er skøn. Konceptet med, at massøren kommer i ens hjem er perfekt for en travl mor. Jeg har brugt gavekort fra raskrask til barselgave med stor succes. Jeg oplever super god service og hurtige svartider, når jeg har haft brug for at kontakte dem med spørgsmål.
af Gitte Pedersen
14. Maj. 2020
Det fungerer bare.
af Heidi
14. Maj. 2020
Jeg er vild med konceptet omkring, at massøren kommer til mig. Det fungerer vildt godt i en travl hverdag. Det er nemt at booke en massør, og hvis jeg ikke er kræsen omkring hvilken massør der skal komme, så har jeg kunne få tid lige præcis når det har passet mig. Massagen har været fantastisk og prisen er acceptabel. På hjemmesiden har jeg manglet, at der havde været en tydelig prisvejledning. Jeg fandt først prisen da jeg skulle ind og booke behandlingen, på den enkelte massør.
af kunde
14. Maj. 2020
Ulla er den mest kompetente massør jeg har haft. Hun er meget blid, men hun kommer helt i dybden hvor hun skal. Jeg kan klart anbefale Ulla , fordi hun giver massage er ikke gør ondt og stadig får løsnet alle ens udfordringer.
af Mikkel christensen
13. Maj. 2020
Nemt at booke og ingen vente tid. Vigtigst af alt, gode og flinke massører.
af Helene Vedel Nielsen
12. Maj. 2020
Just amazing body work in my home, so effortless and great
af Lise
11. Maj. 2020
Altid en god oplevelse. Perfekt i en travl hverdag.
af Betina Liliendal
09. Maj. 2020
Genialt koncept - det bliver ikke mere afslappet end at få behandling hjemme hos sig selv 👏🏼👏🏼👏🏼
af kunde
08. Maj. 2020
👍🏻👍🏻👍🏻
af kunde
07. Maj. 2020
Nem og overskuelig hjemmeside, og generelt bare en rigtig god og professionel oplevelse!!
af Rikke
07. Maj. 2020
Super konceptMeget dygtig massør - prof. En helt igennem godt oplevelse
af Gitte Berger
06. Maj. 2020
Jeg er meget tilfreds med Marta. Til gengæld er det lidt svært at finde ud af booke. Er de grå tider ledige? Jeg vil gerne booke Marta 25/5. Jeg har prøvet at skrive SMS til hende. Er set korrekt. Venlig hilsen Gitte Berger
af Kristina Rasmussen
05. Maj. 2020
Fantastisk koncept, hvor massagen foregår i eget hjem. Anders fra Aalborg-området er min favorit-massør, han er utrolig dygtig og meget behagelig at snakke med, hvilket gør oplevelsen endnu bedre!
af kunde
04. Maj. 2020
Yderst professionel. Virkelig lækker gravid massage. Har nu modtaget massage 2 gange, og virkelig lækkert. Kan kun anbefales herfra
af Winnie Koblauch
03. Maj. 2020
Igen en fantastisk oplevelse af massage med Nick. Føler mig som et nyt menneske. Han er super god, samtidig med han er sød og rar. Glæder mig til om 14 dage. Kæmpe tak til Nick.
af Dinny Dissing Woning
01. Maj. 2020
Super god massage og elsker det kan være i vores hjem. Brian er fantastisk og fokusere på der hvor behovet er. :)
af Jesper Hertz
01. Maj. 2020
Johann 5/5 - virkelig god massør og super flink
af Jens Rohr
01. Maj. 2020
Gode massører, super service, nem betalingsløsning - kanon koncept!
af Bo-Tikken
30. Apr. 2020
Perfekt massage, fjernede hovedpine på 30 min. Købt klippekort. Virker superlet med booking og betaling.
af Sarah leth
30. Apr. 2020
Meget behagelig oplevelse - vil klart gøre brug af en anden gang
af Susanne Frandsen
29. Apr. 2020
Fantastisk oplevelse. Det er i hvert falde ikke sidste gang ,jeg skal have besøg af masøgeren Tetiana ,hun får 5 ***** herfra.
af Stine Bøttiger Mørck
29. Apr. 2020
Bedste massage til dato💪🏼👏🏻Skal helt bestemt anvendes en anden gang..
af Ole Lynggaard
28. Apr. 2020
profesionelt
af Eva Maria
28. Apr. 2020
Jeg er yderst tilfreds med den massage jeg har fået. der bliver lyttet til ens problemområder og der er valuta for pengene. mine varmeste anbefalinger til Aviaja der er en rigtig god Massør.
af Christina Grønvaldt
28. Apr. 2020
Super god service og skøn massage. Der er stadig lidt problemer med booking med klippekort via PC
af kunde
28. Apr. 2020
Super god massage - igen 😊
af Louise Jørgensen
26. Apr. 2020
Fint koncept. Til tiden, nemt med betaling og god service
af Rasmus Friis-Elkjær
26. Apr. 2020
Fantastisk nemt og bekvemt.
af mona bak
23. Apr. 2020
Super god oplevelse igen 🌟
af Mette
22. Apr. 2020
Genialt koncept. Dejligt at man kan få massage i sit eget hjem - vi har 2 små børn så det kan være svært at finde et 'hul' hvor man ville kunne komme afsted ud i byen til en omgang massage. Professionel og behagelig.
af Jesper Have
21. Apr. 2020
Har brugt Rask-rask i over et år (Johnny som kører i Himmerland). ALT er bare super nemt - bookede over nettet første gang- efterfølgende har jeg bare booket ny tid direkte hos Johnny efter massagen. Altid til tiden og hjemme hos en selv. Han har briks osv med - eneste man selv skal sørge for er et håndklæde og et lagen. Og så er der betaling via MobilePay - det bliver ikke nemmere.
af Helle Christiansen Østergaard
20. Apr. 2020
Har brugt Randi fra RaskRask fast en gang i måneden det sidste 1.5 år. Randi har hjælper med at holde min spændings hovedpine i skak. Er vil med konceptet hvor massøren kommer hjem til mig.. Det er så meget nemmere i en travl hverdag.. Det var også det der gjorde jeg valgte RaskRask til at starte med..
af PSH
20. Apr. 2020
Nemt at booke. Super sød massør og mega dygtig! Kan varmt anbefales.
af Lho Jansberg
19. Apr. 2020
Jeg har været meget tilfreds, og håber jeg snart kan få behandling igen, håber I kontakter mig når jeg kan være tryg ved behandling, jeg har kun 40% lungekapacitet. M.v.h. Lho Jansberg.
af Ellinor Tøndering
26. Mar. 2020
Vi er vildt begejstrede for "vores" Bettina og vil glæde os til hver gang, hun kommer her. Yderst kompetent, venlig og behagelig at være sammen med.
af Consumer
22. Mar. 2020
Jeg havde en god oplevelse og det var dejlig nemt at booke en tid. Det eneste minus er de 11 mails jeg har fået efter den ene behandling. Jeg ved godt at det er en foretning, men jeg synes det er alt for meget.
af Rosita Andreasen
12. Mar. 2020
God service og sød massør.
af Tine
10. Mar. 2020
Fedt koncept! At slippe for transport og samtid få en rigtig dygtig og kvalificeret massør. Det er da helt fantastisk 👍🏻
af Malene Iversen
09. Mar. 2020
Dejligt med massage i hjemmet. Intet pres med at nå frem til en aftale - aftale kommer til dig. Skøn og rolig atmosfære.
af Emily
09. Mar. 2020
Super god og professionel massage. Virkelig venlig og rar massør!!
af Anna Lise Mikkelsen
08. Mar. 2020
Rigtig god behandling, kan kun anbefales. Venligst Anna Lise
af kunde
07. Mar. 2020
Alle 6 stk tøser her syntes vores massør var fantastisk
af Ilse Thorup
05. Mar. 2020
Mette gjorde det igen helt fantastisk!🤗 Jeg døjede med uro i benet om natten, og efter en gang massage, havde Mette klaret det!!👋🏻😁. Så jeg giver Mette den største anbefaling!!
af kunde
04. Mar. 2020
Juan is the best!
af kunde
04. Mar. 2020
Rigtig dygtig
af Rikke Raunbak
03. Mar. 2020
Mega nemt og dejlig massage
af Sara Wahl
03. Mar. 2020
Igen havde jeg en fantastisk oplevelse med Olivia. Hun er super dygtig! Fremadrettet vil jeg uden tvivl booke hende, så snart jeg har brug for massage. Tusinde tak for god behandling.
af Stephani
02. Mar. 2020
Altid tilfreds. Har prøvet 3 forskellige massører og har været super tilfreds hver eneste gang.
af Ole Stein
01. Mar. 2020
Super service, billigt og fantastisk behandling - gik fra 2xmorfinpille, 2xmuskellindrende, 2xpanodil og 2xibuprofen (syg blanding, I know men lægens vejledning), til 1xmuskellindrende og 1xibuprofen dagen efter...massør gik helt i dybden og fik løsnet muskler i ben så nerver kunne komme fri igen og stoppe med at brænde. Kan varmt anbefales.
af Kathrine Zøllner
21. Feb. 2020
Super kompetent massør og rigtig oplevelse med RaskRask 👌🏻
af Anne Bay
20. Feb. 2020
Jon er kanon 👍
af Annette
18. Feb. 2020
Rigtig god massør med faglig viden om tingene. Dog en del forsinket ift aftalt tid, men vi fik tiden i den anden ende i stedet.
af Connie
16. Feb. 2020
Vi er så tilfredse med Alex. Varm anbefaling herfra.
af Jan Lund
16. Feb. 2020
Super god og grundig behandling. Vi er lige kommet hjem fra skiferie og alle fik en virkelig god massage (2 voksne og 2 børn).
af Brian Nielsen
14. Feb. 2020
Hurtigt og nemt, god service😎
af Mia
14. Feb. 2020
Positiv oplevelse både med ordning og massage
af maria a
13. Feb. 2020
Fantastisk massage som kunne mærkes!Fik massage af Christine, som virkelig kan tage fat. Det var lige hvad min ømme ryg havde brug for - super koncept og service.
af kunde
13. Feb. 2020
Jeg har kun ros til overs for RaskRask
af Joachim Krøyer
13. Feb. 2020
Bestilte en parmassage til min kæreste og mig. Det var en super dejlig oplevelse, massøren var venlig og grundig. Både min kæreste og jeg havde døjet med forskellige spændinger og han hjalp os begge med individuelle behandlinger. Virkelig godt koncept, kommer helt sikkert til at bruge det igen 😊
af Jannie Joachim Jensen
12. Feb. 2020
ER YDERST UTILFREDS med dette firma. Vi havde bestilt, en massør, til at komme kl 11:45 til min søsters polterabend. 8:39 får jeg en bekræftelse på at han kommer. 11:55, dvs 10 min efter planlagt tid, bliver jeg ringet op at han alligevel ikke kommer, da han ikke kan nå det den dag. Er ret irriteret og spørger om en evt. Kompensation da det ligesom ødelægger noget af denne polterabend. Ja jeg kan få lidt rabat på en efterfølgende tid. Der er bare lige den hage. At de ikke længere har en massør der kører i min søsters område (Horsens). Jeg spørger hvad med ham vi bestilte???? Jamen han har valgt ikke At arbejde hos dem længere. Hvilket jeg mener nok ikke lige er blevet besluttet den dag. Så den "fine" rabat jo lige 0, når ikke der kan komme nogen ud. Jeg vil ALDRIG anbefale dette firma til andre, da det er så upprofessinelt som det kan være.
af Hannahl
07. Feb. 2020
Fantastisk koncept når man går hjemme med en baby og har svært ved at komme hjemmefra for lang tid ad gangen.
af Line Egelund Bjørk
07. Feb. 2020
Raskrask er simpelthen et dejligt koncept. Du kan være hjemme i trykke omgivelser, hvornår det passer. Vi har benyttet Dorthe, og hun er bare smadder god! Det er ikke sidste gang vi booker igennem Raskrask
af kunde
04. Feb. 2020
God og omsorgsfuld behandling😊
af Bergfjord Bibi Eik
20. Jan. 2020
Xarin er professionel og kompetent. Massagen er lille ø i en stressfuld hverdag.
af Maria
19. Jan. 2020
Det er den dejligste luxus man kan give sig selv. Jeg har nu haft besøg af Marika 2 gange. Hun er meget nærværende og lyttende og forstår hvad min krop har behov for.
af A. Nielsen
14. Jan. 2020
Fantastisk nem service
af Birgitte Meyer Bartholdy
10. Jan. 2020
Min mand fik i julegave en behandling af sine børn. Efter et hjertestop er hans krop stiv af kontraktioner, så han intet kan selv. Henrik kom og masserede ham i en times tid, og det har været så godt at vi nu har anskaffet et klippekort til flere behandlinger. Vh, Konen
af Susanne
09. Jan. 2020
Har en fast massør, som virkelig kan tage fat. Har fået mange behandlinger og er meget tilfreds.
af Konrad Gislason
07. Jan. 2020
En gennemgående fin oplevelse
af Ruth
06. Jan. 2020
Fem stjerner.. Vh. Ruth.
af Tommy Pedersen
05. Jan. 2020
Super god massage
af Camilla
04. Jan. 2020
Emma var både sød og meget dygtig massør!
af Sofie Østergaard
17. Dec. 2019
Super nemt og virkelig dygtige
af Stefan
16. Dec. 2019
Dygtig og professionel.
af Henriette Arnbjerg Nielsen
15. Dec. 2019
Supergod behandling til en fair pris. Kan kun anbefales!
af Christina Arnesen
15. Dec. 2019
Super super god massør 🌟🌟🌟
af Salah abd Al-Amir
12. Dec. 2019
I er den besdste
af Mette Madsen
11. Dec. 2019
Fin og nem service. Bestillings- og betalingssystemet fungerer upåklageligt. Dygtige medarbejdere (har haft besøg af Tatiana og Jessica) De arbejder på forskellig vis, men resultatet er effektivt og godt
af Tina
08. Dec. 2019
Anden gang denne mdr jeg får massageDet er absolut alle pengene værd at investerer i at man har det godt ❤️Klart anbefaling ✔️
af Inger Risager
08. Dec. 2019
En rigtig positiv oplevelse, meget afslappende og jeg biliver hørt. dejligt.
af Brian Jensen
05. Dec. 2019
En super god oplevelse hele vejen!
af Charlotte
05. Dec. 2019
Helene er så sød, behagelig og dygtig. Det er nemt både at booke og betale via mobilepay. Kan kun anbefale at få behandlinger i eget hjem - det er så afslappende.
af Pernille Madsen
04. Dec. 2019
Kendte ikke firmaet, men var så dårlig, at jeg ikke magtede, at gå/køre.Bookningen gik nemt. Jeg valgte en bestemt medarbejder ( men det behøver man ikke) indtastede mit postnummer - og fik overblik over ledige tider. Valgte en tid, som jeg fik en bekræftigelse påI dag kom Jessica til aftalt tid, hun stillede op og gik i gang. Jeg kunne godt mærke, at hun er uddannet og trænet. Langsomt fik hun masseret ind på “problemet” hvorefter hun aktivt og effektivt manipulerede mine led.Hun var dygtig, rar og meget omgængelig, var særdeles tryg ved at have hende i mit hjem
af Evy Lilli
01. Dec. 2019
En rigtig god masage glæder mig til næste gang v h Evy Amtorp
af Christina Nielsen
27. Nov. 2019
Meget kompetent og imødekommende massør. Nem bestilling og betaling👍
af Stine Hansen
23. Nov. 2019
Jeg har bestilt massagetid, da jeg stod med et akut problem og to timer før aflyser behandler, Anne-Marie, da hun havde andre planer og ‘havde glemt’ hun havde en aktiv kalender. Jeg havde pænt takket nej til tilbud hos andre behandlere, som efterfølgende havde givet deres tider til andre. Jeg kommer helt sikkert ikke til at bruge deres service igen!
af Michael
22. Nov. 2019
Helt fantastisk 👍har haft besøg af Ulla. Hun er tip top dygtig. Kan varm anbefales hvis du har arvæv 👍👍👍
af Natascha Christensen
20. Nov. 2019
Fantastisk og behagelig oplevelse!
af Anette Ørtoft
20. Nov. 2019
Britta forstår at finde de ømme punkter, jeg er rigtig godt tilfreds med hende.
af Marlene Panduro
20. Nov. 2019
Det er nu anden gang José har været hos mig, og jeg vil give ham de varmeste anbefalinger. Ikke nok med at han er smadder dygtig og fagligt rigtig god til sit job, så er han også en meget behagelig person og rar at føre en samtale med.
af Mohammed
18. Nov. 2019
Altid en fornøjelse med Per. Fremragende. 5/5
af Jens Jacob Prasse
18. Nov. 2019
Afhængighedsskabende. Jeg er allerede ved at få abstinenser 🙂 Kan ikke få bookingappen til at virke. Jeg vil gerne booke en mandag eller fredag. Mvh Jens Jacob Prasse
af Lone G
16. Nov. 2019
Super dejligt at massøren, som er meget professionel kommer til ‘en i stedet for at man skal komme til dem
af Linda Og Jan Krusager
12. Nov. 2019
Dygtig massør, meget tilfreds med behandlingerne.
af Helle Ordon Sørensen
11. Nov. 2019
Super godt. Jeg har to gange haft besøg af Christine L. og kan kun anbefale hende. Hun tager godt ved, er nærværende og lyttende.
af LISELOTTE NIELSEN
06. Nov. 2019
Super dygtig og behagelig mand
af Ulla
02. Nov. 2019
Super nemt og velfungerende koncept. Dygtige massører, godt udvalg af tider og fair priser
af Casper Bennick
23. Okt. 2019
Dygtige massør!! De får mine varmeste anbefaldninger
af Kunde
17. Okt. 2019
God og afslappende oplevelse. Hun er sød og god til at give råd til kroppen. Dejligt at blive mødt med positivetet og åbenhed overfor mine spørgsmål og så fik man også en god snak. Massagen virker godt på mine smerter i min ryg og lænd.tak for denne oplevelse 👍😊
af Tanja Nielsen
13. Okt. 2019
Nemt og virkelig faglig godt.
af Sofie
11. Okt. 2019
Juan er rigtig dygtig og sørgede hele tiden for jeg var godt tilpas. :-) meget professionel og rigtig god massage
af Joan Genart
11. Okt. 2019
Får bare den bedste behandling af Rikke 😊
af Jon Andersen
25. Sep. 2019
Jeg har været i et forløb med store smerter og gener. Det er nu næsten helt væk og har det meget bedre. Rar og venlig og Gitte K er super dygtig! Venligst Jon Andersen
af KATRINE HAUDGAARD
22. Sep. 2019
Jeg kan varmt anbefale RaskRask😊 Jeg har haft Daniel på besøg 2 gange og er super tilfreds😊 Rigtig god behandling👍🏻👍🏻😊
af Katja
20. Sep. 2019
Super behagelig massør og vi følte os virkelig godt tilpas efter behandlingen. Vi glæder os til næste gang.
af kunde
14. Sep. 2019
Min mand fik en kvinde han syntes ikke hun kunne tage ordentlig fat og hun var meget opsat hvordan han trak vejret hvor vi havde bestil en nydelse og ikke skulle ligge og lave vejr øvelser
af Nanna Østergaard
11. Sep. 2019
Enormt god og professionel service. Jeg har brugt dem meget i forbindelse med min maratontræning. Dygtige massører, som altid leverer en god vare, alt efter mit personlige behov. Jeg kan varmt klart anbefale RaskRask til andre.
af Michel Hammeken Klinner
05. Sep. 2019
Super god massage, super billigt og det bliver bragt lige til døren. Bedre kan det jo ikke være!
af kunde
04. Sep. 2019
Fantastisk !!!
af Maria Bohse
30. Aug. 2019
Dybdegående massage som har afhjulpet mine problemområder. Jeg har fået massage flere gange.
af Rikke Glud
27. Aug. 2019
Det er så nemt at booke en tid og så kommer der en uddannet massør lige til døren. Når dertil kommer at massagen er god og virker til bedre velvære, så kan det jo ikke være bedre. Jeg kan kun anbefale raskrask som din massør
af Brian Bixby
25. Aug. 2019
Det er nemt og godt.
af Sandra Persson
16. Aug. 2019
Kan på det varmeste anbefale Juan, dygtig massør som vi helt sikkert bestiller igen ved behov.
af Karin Kirstine Christiansen
15. Aug. 2019
I dag besøgt Marcus fra Odense mig i mit private hjem. Det var en fantastisk kompetent massør,der efter min vurdering hade stor fokus på det enkelte menneske, fysiske og psykiske behov. Kan varmt anbefales 👍
af Nina Bjerre
14. Aug. 2019
Jeg havde besøg af Vidar, som er professionel, enormt dygtig og vidende. Jeg følte mig i gode hænder og ja, det var bare virkelig god massage. Kan klart anbefales.
af Vibeke Hagemann Nielsen
07. Aug. 2019
Juan er en meget dygtig massør og trust me. Jeg har prøvet mange - han har en baggrund som fysioterapeut i Argentina og kan virkelig gøre en forskel. Hermed mine varmeste anbefalinger .
af Anne Trampedach
31. Jul. 2019
Super oplevelse. Hele setuppet med booking og betaling er super smart! Massøren var rigtig god og venligt. Kan anbefale raskrask!
af Minna Hanna
23. Jul. 2019
Casper var rigtig god og professionel. Massagen gjorde lidt ondt synes jeg, men det skyldes nok alle de spændinger jeg har. Kan varmt anbefales.
af Maja Sonderskov
12. Jun. 2019
Fin service og god behandling. Jeg fik god service og en behagelig oplevelse sidste gang jeg fik massage ved raskrask.Rikke var en dygtig og god behandler. Kan godt anbefale
af Margit
06. Jun. 2019
Det var en meget dejlig massage og kan varmt anbefales
af Zenia Barbara
26. Maj. 2019
Det var meningen en veninde og jeg skulle ha' haft massage hjemme hos hende. Hun var desværre nødt til at aflyse. Jeg kontakter massøren og spørger om det kan rykkes hjem til mig. Det var intet problem. Jeg møder en yderst behagelig og professionel person. Som hurtigt spottede hvor mine problemer i ryggen var og fik gjort noget effektiv ved dem. Massøren fortæller efter endt massage, at de faktisk ikke kører ud til hvor jeg bor, men grundet omstændighederne med en veninde der aflyste, så ville han gerne. Det er jeg MEGET taknemmelig for! Det var nemt at bestille tid på hjemmesiden. Der har de sidste par dage været små beskeder fra Raskrask.dk omkring massagen. Det er virkelig professionelt og jeg kan trygt anbefale andre at benytte sig af Raskrask.dk
af Jane Østergaard Davidsen
24. Maj. 2019
Havde en dejlig oplevelse med rask rask. Det var nemt at booke og massøren kom til tiden og var super dygtigt. Dejligt at kunne gøre det i mit eget hjem. Vil helt klart anbefale rask rask 👌🏻
af Nadia Dybro Svendsen
24. Maj. 2019
God oplevelse! Tiden blev overholdt, dygtig massør og god service fra Rask Rask🙌🏻
af Mette
02. Maj. 2019
Jeg bestilte en gravid massage og var opmærksom på at de havde skrevet at de ikke brugte de specielle gravidbrikse. angiveligt grundet at det kan give et tryk i ryggen. Men som de skrev gav de mange af disse massager og man kunne ligge enten på maven eller siden, hvilket ganske vist undrede mig lidt. Jeg blev dog lejret på maven med puder (mine egne) under skulderne/brysterne og under maven. Men det var altså bare ikke godt. nu kan jeg kun svare for mig selv, men jeg kunne ikke på noget tidspunkt ligge tilpas behageligt til at jeg kunne slappe af i hele kroppen. Derudover havde jeg ondt i maven flere timer efterfølgende fordi jeg har ligget og spændt. Det skal siges at massøren var sød, rar og dygtig. Jeg giver 3 stjerne fordi jeg sagens kunne finde på at bruge raskrask igen, men ikke i gravid tilstand. Hvis de skal fortsætte med at tilbyde gravide massage bør de anskaffe sig de ordentlige brikse. Men igen, ville ikke tøve med at bruge dem i ikke gravid tilstand.
af Nina I
02. Apr. 2019
Skønt koncept. Det er nemt at bestille. Prisen er rimelig og kundeservicen er i top. Den massør jeg har er fantastisk og meget professionel. Han ved enormt meget om sit fag og om hvordan kroppen er opbygget. Så jeg føler mig tryg...Kan klart anbefales.
af Charlotte Dahl Søby
29. Mar. 2019
Jeg fik sådan en god behandling hos Vidar. Nu har jeg ikke ondt mere i nakke og skulder. Så det er så fantastisk. Jeg vil også sige at mit første match med massage ikke var så god, men at firmaet var så god til at håndtere det at det hele endte super godt. Så jeg kan klart anbefale dem.
af Sanne
13. Mar. 2019
Kan varmt anbefales. Fik massage af Teti, hun er så dygtig.
af Mike Larsen
28. Jan. 2019
fantastik oplevelse. havde læst alle de gode anmeldelser her på trustpilot og det levede virkelig op til ens forventninger. Det var virkelig god service og bestilte tid kl 22 om aftenen dagen efter kom der en god massør som vidste hvad han lavede, Johnny. Kan stærkt anbefale jer og ikke sidste gang jeg bruger jer :)
af Maja
20. Nov. 2018
Ikke helt hvad jeg håbede på.Har bestilt massage til gravide. Desværre var præmisserne ikke optimale: briksen var almindelig ( dvs., uden udskæring til maven) desuden var der ikke fokus/ indblik på den gravide krop.Jens var meget sød og kompetent indenfor fysiurgisk massage men det var ikke det, jeg havde brug for på daværende tidspunkt. Så jeg har det svært med at anbefale denne type ydelse Rask rask tilbyder.Ellers kunne det være en mulighed.
af Hanne Marie Houkjær
13. Nov. 2018
Ikke langt fra man tænker "jeg trænger til massage" til en dygtig massør står i ens stue med en god og ny massagebriks. Straks jeg havde fået massage første gang bestilte jeg den næste tid. Jeg har kunnet booke fra dag til dag. Og hvilken massage! Veluddannede massører med stor erfaring. Det er en stor luksus at massøren kommer hjem til mig. Ikke noget venteværelse og ingen transport. Min varmeste anbefaling.
af Kaylee Pearson (Happy Duck)
22. Okt. 2018
Super nemt at booke. De kommer hjem til dig selv og giver en super god massage!
af Anders
19. Okt. 2018
Jeg var vist ikke verdens letteste kunde. Jeg havde et par gavekort på hhv. 500 og 300 kroner og ville gerne booke to massagetider til hver 400 kroner, så jeg kunne ikke umiddelbart konvertere gavekortene og massagerne én til én. Men jeg fik god hjælp fra kundeservice. Da jeg så dagen efter ville ændre min booking, hjalp de mig igen, så jeg fik det, som jeg ville have det :)
af CAROLINA PIHL OLSEN
17. Okt. 2018
Super nemt at booke, hurtigt og lækkert. Indtil videre en rigtig god oplevelse :-)
af Bo Barckman
27. Aug. 2018
Dejlig booking proces, samt en rigtig dejlig massage vores firma fik. Alt var smerte frit...også prisen! Kan klart anbefales!
af iben
15. Aug. 2018
En dejlig time med lindrende dybdemassage og indlevelse i, hvad mine muskler har gang i. Morten skaber et professionelt miljø om sig og har rolige, stærke strøg, der vidner om indsigt i kroppens mange lag og belastninger. Iben Lassesen
af B. N. Rasmussen
11. Aug. 2018
En rigtig god massage og en rigtig god oplevelse generelt. Jan fra RaskRask.dk kan bestemt anbefales. Birte, Hvidovre.
af Susan Borgen Paulsen
10. Aug. 2018
Kan kun anbefale RaskRask.dk for de første 2 behandlinger, af en kompetent og fantastisk massør - jeg var totalt knudret igennem lang tid, flere steder i min krop - nu er der åbnet for sluserne - så skønt og vil efter ferie fortsætte mine behandlinger - det er min gave til mig selv - bedre end en shoppetur eller pandekager eller hvad man bruger penge på.. Tak siger jeg
af Camilla
07. Aug. 2018
Meget uprofessionelt. Aldrig nogle ledige tider - når vi endelig har booket blev aftalen blevet aflyst på dagen begge gange. (Vi bor i Greve - så ikke fordi det langt fra byen) Samt det umuligt at komme i kontakt med dem. Spild af penge det gavekort jeg har fået, da vi heller ikke kan få pengene retur.
af Men Li T PIERRE
05. Jun. 2018
Hurtig reaktion fra Raskrasks side på min klage med tilfredsstillende forklaring, nedslag i prisen og en rigtig god massageoplevelse på den oprindeligt aftalte dato. Tak for opfølgningen og forståelse af kunden! Jeg har - selvfølgelig - lavet en ny massageaftale.
af Men Li T PIERRE
27. Maj. 2018
Min booking aftalt en måned i forvejen, blev ændret af Raskrask til en anden dag og et andet tidspunkt uden forudgående telefonisk kontakt! Uprofessionelt.
af Christine L B Sørensen
26. Apr. 2018
Fleksibelt og professionelt. Gode massører, der går op i at give den bedst mulige behandling.
af Rikke, massør
26. Apr. 2018
Super god massage af gode massører og meget professionelt firma bag. De bedste anbefalinger herfra:-) Rikke, der selv er massør
af Lena
22. Jan. 2018
Marcus er bare verdensklasse, super dygtig - tak for det!
af Anita
05. Dec. 2017
Fik et gavekort d 14/10 2017, på dette tidspunkt var der 2 behandler i min by. Da jeg ville benytte gavekortet, var de to behandler ikke længere en del at raskrask.dk, Jeg kontaktede raskrask pr. sms, fik svar dagen efter og havde pengene på min konto et par dage efter. super god stil !!!!
af Jonas Møller Manicus
09. Nov. 2017
Fik 75 minutters perfekt massage af Marcus fra København. Intet at klage over. Mødestabil, dygtig og rar at være sammen med.
af Anne Stine McEwan
23. Okt. 2017
Jeg har her til aften haft Marcus på besøg som var utrolig serviceminded, behagelig og gav fantastisk massage samtidig med god rådgivning ift mine fysiske skavankler.Jeg har allerede anbefalet ham til 4 veninder 😉Raskrask.dk jeg er vild med jeres koncept (massage i eget hjem), det er nemt at booke, mange aftentider og en god pris!Tak for det! 😀👍🏼
af Frederikke Fleur
14. Sep. 2017
Super super lækkert! Jeg havde brug for en rigtig dybegående massage for at få løsnet ryggen, skuldre og nakken op! det må man sige jeg fik gjort! Jeg havde en kanon oplevesle med jeres massør Johannes, han kom smilede ind af døren og lyttede til mine ønsker. Jeg kan helt klart anbefale ham! Jeg glæder mig ihvertfald allerede til næste gang! top karakter her fra :-)
af Louise
22. Aug. 2017
FANTATISK KONCEPT 👌 Jeg fik helt undtagelsesvis en massage på dagen jeg bestilte. Det var kanon service når man har store smerter 👌 Jeg bestilte en massør der kunne hjælpe mig af med smerter i skuldre, som fra røvet mig min søvn. Ind af døren kom TORBEN, en helt fantastisk oplevelse, han er dygtig og kompetent hele vejen. Torben hørte min historie, begyndte så sin massage, hele vejen fortalte han hvad om hvad der kom til at ske, læste min krop, pga de store smerter i mine skuldre vekslede han i massage af dem og resten af kroppen, hvilket gjorde det til en behagelig oplevelse. Vil du have en behagelig massage og løst dine problemer, så er Torben det perfekte valg.
af Xenia Roberts
22. Jan. 2016
Jeg har været rigtig glad for RaskRask. Jeg bestilte i første omgang en massage, men pga. en misforståelse fik jeg ikke helt den behandling jeg havde bestilt. Jeg forklarede problemet, og en uge efter fik jeg en ny massage gratis. De var super søde og forstående, og jeg kan klart anbefale dette sted hvis du har brug for dygtige og søde fysioterapeuter til at løse dit problem. Bare husk at forklare hvad du ønsker. Thumbs up!
af Lise
12. Jan. 2016
Jeg fik en massage af Kathrine, hvilken jeg var meget positivt overrasket over. Kathrine kom smilende ind ad døren, spurgte til mit problem og gik ellers igang. Undervejs fortalte hun om de forskellige muskelgrupper, hvilket gjorde mig klogere på, hvad hun lavede, såvel som ting jeg skal forsøge at undgå i fremtiden for at undgå spændinger. Jeg fik også en nem lille øvelse, jeg kan give mig i kast med. Det var nemt, hurtigt, billigt og godt! Jeg glæder mig næsten til næste gang jeg har ondt og brug for massage! :)
af Stine Nielsen
12. Nov. 2015
Jeg har haft ondt i ryggen i et par dage, hvorefter jeg bestemte mig for at gøre noget ved det. Jeg bookede en tid til massage hos Kathrine allerede den efterfølgende morgen, og hun var super dygtig, professionel og sød. Forstod virkelig at tage hensyn til mine problematikker bl.a. ift. hypermobilitet og slidgigt. Kan klart anbefales :) .
af Bettina Jensen
08. Nov. 2015
Jeg har tre lørdage i træk fået behandling af Mathilde. Super professionel behandling, hvilket har resulteret i, at mine problematikker i ryg og lænd, er væk. Fantastisk at muligheden er der for, at sin fysioterapeut kommer hjem til sig, og så på en lørdag. Ligeledes betaler man en overkommelig pris, og man skal ikke henvises fra lægen. Jeg er meget tilfreds, og kan varmt anbefale RaskRask.dkDe bedste hilsner fra Bettina
af Thomas K
18. Okt. 2015
Det var lang ventetid hos mine to fysser. Det tog mig 3 minutter at booke en Fys hos Raskrask.dk til dagen efter ! God service god behandling Super rart for os brugereMvh Thomas
af Niels Riber
30. Sep. 2015
Nemt at booke med kort varsel. Rådene var rigtig gode
af Louise Juhl
29. Sep. 2015
Meget kompetent og venligt personale.Fantastisk koncept der sparer tid. Kan til enhver tid anbefales.
af Bettina
25. Sep. 2015
Jeg har haft besøg af Kathrine et par gange nu, og kan varmt anbefale hende og raskrask.dk. Det er nemt, billigt og professionelt. Jeg er mere end tilfreds :-)
af Alexander
22. Sep. 2015
Jeg havde akut brug for hjælp da jeg en morgen vågnede op med ryg/nakke smerte.Senere samme dag havde jeg en meget professional fys hjemme ved mig der gav en rigtig god behandling og oplevelse.Kan anbefales!
af Kasper Thomsen
16. Sep. 2015
Har benyttet mig af RaskRask.dk og kan varmt anbefale de dygtige bahandlere. Booke en tid direkte fra websitet til en hjemme-massage, ee medbringer selv udstyr som briks osv. og gør det ekstra nemt for "patienten".RaskRask får de bedste anbefalinger herfra!Kasper Thomsen
af Katrine Seistrup
08. Sep. 2015
Skøn massage i eget hjem når det passer ind i en travl hverdag. Meget dygtig og lyttende fys. Kan varmt anbefales!
af Patrick Møller Andersen
22. Jun. 2015
Har været rigtig godt tilfreds med min oplevelse af RaskRask. Ikke nok med at selve massagen var i top, var terapeuten også rigtig god til at informere omkring behandlingen og checke op på resultatet. Desuden har jeg været i dialog efter behandlingen angående forebyggelse af eventuelle nye skader og/eller problemer.
af Iben
09. Jun. 2015
Virkelig en god ide med et sådan koncept, til alle dem der ikke kan komme ud af døren når de har ondt. Rigtig god behandling og opfølgning! Kan klart anbefales.
af Daniel SBL
23. Apr. 2015
Jeg er imponeret og deres hurtige respons og professionelle fysioterapeuter. Konceptet holder og det har aldrig været nemmere for mig at få tid til massage. I en hektisk hverdag med små børn er det det rene luksus at tage sig tid til massage. Men når massagen ringer på døren og kun kræver præcis 30 minutter af din tid i din egen stue - uden nogen som helst forberedelse eller transport - ja, så er det ikke længere nogen undskyldninger for at 'få det gjort'. healthyhomie har mine varmeste anbefalinger.