Massageordning - RaskRask

Massageordning
Velvære på arbejdspladsen

Med en massageordning fra RaskRask kommer en af vores dygtige massører ud til jeres arbejdsplads, når det passer jer bedst.

Vores massør medbringer både olie og massagebriks, og bidrager til et mere afslappet og produktivt arbejdsmiljø i jeres firma.

Skriv din e-mail her – så sender vi straks mere info samt et særligt tilbud.

Sådan fungerer det

Kontakt os i dag

Lad os sammen finde den løsning, der passer bedst til jeres virksomhed

Vi kører til jer

Massøren kører ud til jeres virksomhed med massagebriks og -olie

Massage tilpasset jer

Med afspændte og glade medarbejdere øges produktiviteten og trivslen

Massage på arbejdspladsen

Massageordning på arbejdspladsen betyder flere engagerede medarbejdere. Det kan endvidere give øget arbejdsindsats og mindre sygefravær. Med en massageordning til jeres virksomhed, kan I selv vælge en løsning, der passer lige til jer.

 • Personalegode
 • Øget arbejdsindsats
 • Fleksible tider

Vejledende pris for 30 minutter

224,- ekskl. moms

Massage i hjemmet

Til de medarbejdere, der har ekstra travlt og trænger til ekstra forkælelse, der tilbyder vi massage i hjemmet. Den enkelte medarbejdere kan via vores brugervenlige hjemmeside finde tider, der passer.

 • Nem bookingsystem
 • Afslapning i vante omgivelser
 • Direkte booking fra hjemmesiden

Vejledende pris for 45 minutter

375,- ekskl. moms

Sådan kan I finansiere en massageordning

Massør kunde giver hånd

Virksomheden betaler

Virksomheder rundt i landet vælger at finansiere en massageordning for deres medarbejdere med henblik på at skabe et større arbejdsglæde. Det viser sig nemlig, at der er mange fordele forbundet med massage i arbejdstiden. Ikke kun for medarbejderne, men også firmaet. Hvis jeres virksomhed vælger at finansiere en massageordning for jeres medarbejderne, så sørger vi for at sende en faktura i slutningen af hver måned i forhold til de antal timer I har booket i løbet af den pågældende måned.

Medarbejderen betaler

Medarbejderne kan også finansiere massagebehandlinger selv. Det kan enten gøres via nettolønnen eller via en bruttolønsordning, alt efter hvad de foretrækker. Hvis medarbejderne foretrækker at betale via nettolønnen, så sender vi hver medarbejdere en Mobilepay anmodning efter endt behandling.

Delt betaling

I har også muligheden for at dele betalingen mellem arbejdsgiver og medarbejder. Hvordan fordelingen skal se ud er helt op til jer. For eksempel kunne medarbejderne betale deres andel med Mobilepay, hvor den resterende del af betalingen vil blive sendt som en samlet faktura til virksomheden i slutningen af måneden.

Bruttolønsordning

Få mere velvære for mindre

Spar din skatteprocent

35-42%

Gennem en bruttolønsordning kan medarbejderne selv betale for massageordningen og dermed spare skatten. Med en bruttolønsordning trækkes medarbejderen nemlig i sin bruttoløn, som er tilsvarende massagens pris, inden der betales skat. Medarbejderne opnår en besparelse på 35-42% af prisen alt afhængig af deres skatteprocent. Bruttolønsordningen løber over 12 måneder.

Massage som bruttolønsordning
Massør og kunde snakker

Mød Ulf og Companyons

Se hvordan massør, Christine, hjælper virksomheden Companyons med at holde medarbejderne i topform med en massageordning på kontoret.

Hvorfor vælge en massageordning fra RaskRask

 • Designet til den moderne virksomhed

  Designet til den moderne virksomhed

  Vi står klar med en løsning jeres virksomhed, så I kan få medarbejdere med mere overskud I hverdagen. Ring til os, hvis I har brug for vejledning.

 • Fik vi sagt fleksibilitet?

  Fik vi sagt fleksibilitet?

  Lav en fast plan med en fast massør og det interval I ønsker, eller book en aftale, når behovet opstår.

 • Priser der virker for alle

  Priser der virker for alle

  Massageordningen tilpasses efter jeres behov og ønsker – få en fast plan og massør, eller få en mere fleksibel løsning med vores klippekort. Transport, massagebriks, massageolie og support er med i prisen. Priser fra 224,- pr. 30 min. massage.

 • Slap af i gode hænder

  Slap af i gode hænder

  Med RaskRask’s massører er I altid i de bedste hænder, da alle vores massører er naturligvis professionelle, eksaminerede, nøje udvalgte og forsikrede.

 • På arbejdet eller i hjemmet

  På arbejdet eller i hjemmet

  I har friheden til at bestemme lokationen. Det betyder at I både kan bestille massagen til arbejdspladsen, hjem til den enkelte medarbejder eller til et helt tredje sted – det er velvære på jeres vilkår.

Det siger kunderne om os

Boost jeres teams energi og velvære med en massageordning fra RaskRask

Giv os et kald - og giv jeres kollegaer endnu en god grund til at elske deres job

Boost jeres teams energi og velvære med en massageordning fra RaskRask

Giv os et kald - og giv jeres kollegaer endnu en god grund til at elske deres job

Udvalgte partnere

Vores massører har hjulpet 50+ firmaer med virksomhedsmassage i hele Danmark. Vores massageordning er karakteriseret ved at være velfungerende, ukompliceret og stabil - dermed tilfredsstiller vi netop de krav som erhvervslivet stiller.

Simon Rasmussen

Account Manager

Vil I vide mere om en massageordning?
Kontakt os

Kontakt os

Simon Rasmussen

Account Manager

Vil I vide mere om en massageordning?
Kontakt os

Skriv os en mail Ring på +45 93 88 00 63

Spørgsmål

Mere om en massageordning