Gravid Massage | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Gravid-massage
i dit hjem

Professionel massage

Velvære på dine vilkår
- Vi anvender som udgangspunkt almindelig briks, hvor du ligger på siden

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo når du booker velvære via RaskRask.

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke oplevelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores massage

Hvad er Graviditetsmassage?

Gravidmassage ligner almindelig wellness-massage, der har til formål at afslappe spændte muskler, lette ømme punkter, forbedre cirkulation og mobilitet, og bare få dig til at have det godt. Men graviditetsmassage er også tilpasset behovene hos gravide kvinder og deres skiftende organer, hvor massører justerer deres teknikker i overensstemmelse hermed.

En uddannet massør ved, hvor en gravid kvindes ømme og opsvulmede pletter sandsynligvis vil være og kan være i stand til at yde en vis lettelse. Massøren vil også vide, hvilke teknikker og områder der skal undgås.

Hvad er fordelene ved massage under graviditeten?

At få en graviditetsmassage kan også sætte dig i en mere afslappet sindstilstand for at hjælpe dig med at overskue alle de store ændringer, der foregår i dit liv.

Forskning på terapeutiske fordele ved massage til gravide er begrænset, men små studier tyder på, at graviditetsmassage kan:

– Forbedre humøret og sænke stressniveauet
– Reducere prænatal depression og angst
– Sænke risikoen for tidlig fødsel og lav fødselsvægt hos spædbørn af kvinder med prænatal depression
– Reducere hævelse i benene (efter fodmassage)

Hvornår kan jeg få en graviditetsmassage?

Teknisk set kan du modtage massage under hele graviditeten. Der kan selvfølgelig være tilfælde, hvor man anbefaler at du venter, men det vil være en individuel vurdering mellem dig og massøren. Har du fx bækkenløsning, feber eller andre lignende komplikationer, bør du undlade massage indtil du har rådført dig med din læge. Der kan sågar være fordele ved massage så sent som i 8. og 9. måned, da det er med til at afstresse din krop, så den bedre kan slappe af og samle kræfter til fødslen.

Gravid kvinde på vej til massage
Massage af gravid kvindes ben

Gravidmassage kan hjælpe

Der er mange fordele ved at få regelmæssige massagebehandlinger, imens du er gravid – det løsner op i spændt muskulatur, letter ømme områder, forbedrer blodcirkulation og mobilitet, og får dig generelt til at føle dig bedre tilpas. At bære et barn i kroppen ændrer dit tyngdepunkt og gør, at din muskulatur sættes under uvant pres i din ryg, nakke, mavemuskler og skuldre. I forbindelse med graviditeten løsnes dine ledbånd også, hvilket gør at dine bækkenled er mindre stabile, ændrer din kropsholdning og trækker dit bækken fremad. Disse stressende faktorer gør, at du med garanti vil opleve både en fysisk og psykisk forløsning ved gravidmassage hos RaskRask.

Hvordan skal jeg ligge under massagen?

Som udgangspunkt anvender RaskRask massører en almindelig massagebriks, hvor du ligger på siden. Nogle af vores massører har dog en special briks med hul, så du kan ligge på maven. Ønsker du at vide, hvilken briks massøren har, er du velkommen til at kontakte os. Foretrækker du, at massøren anvender en almindelig briks, kan du blot skrive det i kommentarfeltet, når du booker.

Er det sikkert for mig at få massage?

Hvis du beslutter dig for at få en massage, er det vigtigt at fortælle din massageterapeut, hvilke områder af din krop har brug for opmærksomhed. Lad straks massøren vide, hvis noget – herunder din position – giver ubehag under massagen.

Vær dog opmærksom på, at der ikke anbefales massage, hvis du oplever følgende:

– Du har risiko for blodpropper eller knoglebrud
– Du har en hudskade eller en tilstand, der kan forværres ved gnidning. Disse omfatter forbrændinger, åbne sår, hudinfektioner eller eksem
– Du har haft en allergisk reaktion på massageolier

Hvis du er bekymret for, om det ville være okay for dig at blive masseret som gravid, anbefaler vi at du taler med din læge.

Mød dine massører

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Det siger kunderne om os

Start din massage her