Rygmassage fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask
100% quality garanteret

Rygmassage
i dit hjem

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer vores massage

 • RaskRask bringer rygmassage til dit hjem

  Rygsmerter er en normal problematik for de fleste danskere. Hele 80% oplever på et tidspunkt rygsmerter, hvilket har stor betydning for hverdagen. Dette skyldes at ryggen er den del af kroppen, der altid er under belastning af den ene eller anden form. Vi er afhængige af en velfungerende ryg, i alt hvad vi laver; når vi går, sidder og står. Stød, uheldige løft, dårlig holdning, udsatte arbejdsstillinger og overanstrengelse kan udsætte rygmuskulaturen for stress og skabe muskelspændinger og smerter.

 • Hvordan fungerer rygmassagen?

  Massage kan gøre underværker i forhold til ryg- og lændesmerter. Ubehandlede rygsmerter kan brede sig til resten af kroppen, og nedsætte mobiliteten betydeligt. Smerterne kan også forekomme ved intens træning og manglende restitution. Disse kan forebygges med en sportsmassage.

  Dog, ved længerevarende rygsmerter er der risiko for, at udvikle kroniske rygsmerter, hvorfor det er vigtigt, at få gjort noget ved problemet hurtigst muligt. Massagen bør komme til dig, når du har brug for det. RaskRask bringer professionelle massører ud til dig, så du kan få en rygmassage, uanset hvor du befinder dig i Danmark.

 • Hvor kan jeg bestille massage?

  Vi bringer rygmassage til din dør i hele landet og er at finde i de største byer København, Aarhus, Aalborg eller Odense. Dog kommer vi også ud lokalt og dér hvor du er – find din nærmeste massør her!

 • Fordele ved rygmassage

  Rygmassage hjælper smerter i ryggen, fordi massage løsner op i spændingerne, så musklerne får optimal mulighed for at restituere og genopbygge sig. Herved forbedres kroppens egen helingsproces, så du hurtigt kan få det bedre. Massage kan dermed være med til at løse spændingsproblematikker i rygmuskulaturen, således at dit bevægemønster bliver normaliseret. Ud over fysiske fordele har visse former for massage vist sig at hjælpe psykisk gennem afslapning og øget produktion af endorfiner (kroppens “naturlige morfin”), som fungerer som en naturlig form for smertestillende – nyttige for mennesker med både akutte rygproblemer og kroniske rygsmerter.

 • Massage terapi er en godkendt behandling

  Massage terapi er bliver mere og mere accepteret i det medicinske samfund, som en troværdig behandlingsform for mange typer af rygsmerter og/eller som et supplement til andre medicinske behandlinger. Der har tidligere været skepsis omkring behandlingsformen, da det ikke har været muligt at lave en placebobehandling på samme måde, som man kan med medicin, hvorfor det er svært at skabe evidens på området. Forskning viser dog, at massage terapi har flere potentielle sundhedsmæssige fordele for folk med ondt i ryggen.

 • Rygmassage som medicin

  Blandt de mange fordele, er øget blodgennemstrømning og cirkulation, hvilket bringer nødvendige ernæring til muskler og væv. Dette hjælper i restitutionen ved muskelømhed efter en fysisk aktivitet eller skade i vævet. En anden vigtig fordel ved rygmassage er nedsættelse af spændinger i musklerne. Denne muskelafslapning kan forbedre fleksibiliteten, mindske smerter forårsaget af stramme muskler og endda forbedre ens søvn. Øget endorfinniveau – et af hjernens smertedæmpende peptider er også en positiv effekt fra massagen. Ud over at smertedæmpe, har endorfiner også en positiv effekt på humøret, da det kan give en følelse af lyst, succes og energi.

 • Prøv et massage-klippekort

  Er smerterne ekstra alvorlige, kan du med fordel vælge et klippekort til 5 eller 10 rygmassager, således at massøren har mulighed for at komme helt i dybden med din problematik.

  RaskRask har gjort det muligt at modtage rygmassage i dit hjem, så du slipper for ventetid og rejsetid til en fornuftig pris. Vores professionelle massører kører til dig med briks, så du kan slappe af og nyde din behandling og få dine ryggener under kontrol.

Mød dine massører

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

LÆS MERE OM FORDELENE VED RYGMASSAGE

Massage er godt mod slidgigt

Slidgigt i rygsøjlen eller ”spinal arthritis” er nedbrydning af brusken mellem facetledene i den bageste del af rygsøjlen. Terapeutisk rygmassage kan hjælpe med at reducere slidgigtrelaterede smerter ved at forbedre cirkulation i området og reducere stress og muskelspændinger.

Rygmassage hjælper også på Fibromyalgi

Fibromyalgi kan påvirke mennesker forskelligt, men er normalt karakteriseret ved smerter, stivhed, træthed og/eller søvnproblemer. Patienten føler typisk udpræget smerte i specifikke “ømme punkter”. En rygmassage kan ramme disse ømme punkter og mere generelt opløse spændinger og stivhed i hele kroppen, hvilket bevirker færre smerter.

Husk at kontakte din læge

Selvom massage er forholdsvist sikkert, er det altid en god idé først at tjekke med din læge, før du begynder på en massage behandling, hvis du er i tvivl. Der er nogle begrænsninger for hvornår du kan modtaget massage, såsom (men ikke begrænset til): Nylig operation, smitsom hudsygdom, udslæt, åreknuder, osteoporose eller ikke-helede sår.

Muskelbelastning i lænden eller øvre ryg

De fleste episoder af akut lændesmerter er forårsaget af muskelbelastning, såsom fra løft af en tung genstand, en pludselig bevægelse eller et fald. Lændesmerter kan være meget alvorlig og vare i flere timer, flere dage eller endda adskillige uger. Mange døjer også med spændinger i den øvre rygmuskulatur pga. meget stillesiddende arbejde ved computeren, der giver en ensartet form for muskelarbejde, der enten betyder mange gentagelser eller statisk arbejde for muskulaturen. Det gælder både for øvre ryg- og lændemuskulaturen, at når den overbelastes over tid eller udsættes for en pludselig stor belastning, sker der ofte en reaktion i rygmuskulaturen.

Ved mange gentagne belastninger over tid har muskulaturen ikke mulighed for at restituere og genopbygge sig, hvorfor der ophobes affaldsstoffer i muskulaturen og der dannes muskelspændinger. Disse spændinger kan være smertefulde og indskrænke bevægeligheden i ryggen. En rygmassage kan løsne op i disse spændinger og hjælpe dig med at genvinde bevægeligheden i ryggen.

Læs mere om 5 øvelser mod smerter i ryggen.