fbpx

Professionel massage
i dit hjem

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

DR logo
Børsen_logo
jyskebank tv
Jyllands-posten
berlingske
TV 2 logo

Sådan fungerer det

massage værdier
 • Døjer du med spændinger og smerter i hverdagen?

  Stresset fra en travl hverdag kan ramme os alle. Vi går ofte rundt med skavanker og ømhed i kroppen, men får sjældent gjort noget ved det. Massage er blandt de mest effektive måder at komme smerterne til livs. Massage påvirker nemlig kroppens muskler og bindevæv, og benyttes derfor både til afstresning og smertelindring samt til behandling af skader, spændinger og myoser.

 • Spar rejsebesværet

  Hos RaskRask tilbyder vi dig muligheden for at få massage i dit hjem, hvor og hvornår, du ønsker det. På den måde sparer du både tiden og besværet ved at rejse til og fra klinikken, og kan i stedet slappe helt af og fuldt ud nyde din massage – i trygge og hjemlige omgivelser.

 • Kvalitetsgaranti

  Alle vores massører er nøje udvalgte, certificerede og forsikrede gennem Tryg. Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære. Skulle du mod forventning ikke tilfreds med din behandling, så får du en ny. Læs mere om kvalitetsgarantien her.

 • Vores massører lytter til dig

  De bedste resultater under en massage opnås altid, når forventningerne mellem dig og massøren er afstemt til fulde. Vores massører lytter til dine ønsker før og under massagen, og giver ekstra opmærksomhed til de områder, som du føler har behov for det.

 • Spar penge med et klippekort

  Ofte vil én behandling ikke være nok, når du lider af spændinger og ømhed i kroppen. Vi vil gerne gøre det billigere og nemmere for dig at opnå velvære og slippe stressen. Med et af vores klippekort kan du både spare penge, og tilmed droppe bekymringen om at skulle gennemføre betaling fra gang til gang.

 • Nem og hurtig support

  Hos RaskRask sætter vi en ære i at levere god kundeservice. Du er altid velkommen til at  kontakte os med stort og småt. Du kan træffe os direkte i tidsrummet 08.30 til 18.00 alle hverdage. Eller få hjælp af vores eksterne support til kl. 22.

Mød dine massører

180+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

3376 anmeldelser

Se alle anmeldelser

Det siger kunderne om os

Velvære starter her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Nyt koncept for massage

Hvad er RaskRask?

RaskRask er en ny og smart måde at tilgå massage, der sparer dig for rejsetiden og samtidig giver dig 5-stjernet massage til en bedre pris. Vi har skabt et website, hvor man hurtigt og enkelt kan danne sig et overblik over massører, områder og ledige tider. Og så har vi flyttet klinikken og massøren hjem i din egen stue. Vi mener nemlig at velvære eller hold i nakken ikke bør forbindes med myldretid og rejsebesvær.

Her kommer vi rundt

Vi dækker alle de største postnumre i Danmark og bringer massage til i langt de fleste store byer. Få en massør hjem til dig i København, massage i Aalborg, massage i Odense, og vi stopper ikke før vi kan give dig massage uanset hvor du bor. Se informationer om, hvilke områder og postnumre de forskellige massører dækker under lokationer. Vi tilbyder flere forskellige former for massage behandlinger, og det er op til dig, hvilken behandling der passer bedst til dig. Vælg mellem sportsmassagefysiurgisk massagefirmamassage, gravid massage, massage på hotel, massage for mødregrupper, massage efter fødsel, rygmassage, nakke massage, parmassage og eventmassage.

Ude godt hjemme bedst

Om du vælger sportsmassage, fysiurgisk massage eller velvære massage er det vigtigt at have øje for helhedsoplevelsen. Det er vigtigt, at man sætter de rette rammer, hvis man ønsker at opnå fuld udbytte af behandlingen. Derfor er tid og sted to af de vigtigste faktorer, da det ofte er afgørende for vores ro og tryghed. Mange af os kan have for vane at springe ud og genoptage dagens gøremål, så snart vi har forladt klinikken. Det er en dårlig ide. Selvom kroppen kan føles ti år yngre efter en time på massagebriksen, så har den stadig godt af at finde tilbage i sit eget tempo. Ved at give kroppen ro efterfølgende får den mulighed til at tilpasse sig behandlingen og finde tilbage i sit eget tempo. Derved opnår man det bedste resultat af behandlingen. Det bedste man kan gøre er at læne sig tilbage og slappe af i en halv times tid inden man genoptager fysiske aktiviteter.

Det er blot blandt en af mange årsager til vi kører ud og besøger dig og ikke omvendt. Vi tager os af GPS, myldretid og parkeringspladser, så du får de bedste forudsætninger for en god og afstressende behandling.

Den bedste smertelindring

Massage er en af tidens ældste behandlingsformer og virker ved at det påvirker kroppens muskler og bindevæv. Massage kommer i mange former og bruges typisk som afstressende selvforkælelse eller som smertelindring og behandling af skader, spændinger og myoser. Flere og flere har efterhånden fået øjnene op for de mange fordele ved massage. I en tid, hvor vi forlanger mere og mere af os selv, oplever flere af os i stigende grad problemer med ryg og lænd. Massage er et fantastisk værktøj her, fordi det både er forebyggende, smertelindrende og med til at gøre dig opmærksom på kroppens holdning og positionering. Massage er et fantastisk værktøj til at holde både krop og sjæl i balance.

Massage har mange gange vist sig lige så effektiv som smertelindrende medicin.

Massage til enhver anledning

Hvad enten I mangler massage til firmaet, sportsklubben eller til mødregruppen, så har vi altid jeres ryg. Vi møder gerne op til løb, crossfit, teambuilding, og hvor der ellers måtte være brug for os. Vi har naturligvis altid et smil og det nødvendige udstyr med. Hen over sommeren 2017 har vi også deltaget i forskellige velgørenhedsarrangementer i Aarhus. I maj måned var vi en tur forbi Wings for Life løbet, hvor der blev samlet penge ind til bekæmpelse af rygmarvsskader. Og i september var vi til Student Life Fair på Aarhus Universitet for at løsne lidt op i de hårdtarbejdende studerende. Vi forsøger at finde tid, når der er brug for os, så hvad end anledningen måtte være, så bestræber vi os på at finde den helt rette løsning til lige netop jeres arrangement.

Er sundhed blevet det nye sort

Aldrig før har der været så mange motionister og sportsentusiaster tilmeldt landets sportsklubber og organisationer, som der er i dag. Vi propper indkøbskurven med økologi og fedtfattige produkter, mens vi gladeligt betaler flere hundrede kroner om måneden for at okse rundt nede i fitnesscenteret.

Man kunne fristes til at sige, at sundhed og motion er blevet en folkesygdom. Og det kan der faktisk være noget om. For trods intentionerne om et godt helbred, så lader flere og flere alligevel til at blive ramt af stress, spændinger, rygproblemer og lignende krops relaterede lidelser. Mange af os glemmer nemlig, trods vores store stræben på sundhed og motion, at lytte til kroppens signaler. Og ender først med at reagere på problemet når skaden er sket.

Vi har de bedste intentioner om at være sunde, men sundhed er mange ting. Når vi stormer rundt nede i fitnesscenteret eller står ind over køkkenbordet og hakker rødløg, så glemmer vi ofte at kroppen betaler en pris. Sundhed handler dermed ikke kun om motion og sund kost. Det handler ligeså meget om at passe på kroppen.

Sportsmassage

Sportsmassage

Sportsmassage er en effektiv og dybdegående massage for dig, som døjer med ømhed, overbelastninger, inflammationstilstande, gamle skader eller ønsket om en bedre form og personlige resultater. Sportsmassagen er til dig som føler for noget velvære for kroppen, ligemeget om du er den store tastaturkriger på kontoret eller elitesportsudøver. Sportsmassagen hjælper mod muskelspændinger i ryg, nakke, skuldre, ben, lænd og i sædemusklerne. Derudover så hjælper det mod myoser og inflammationstilstande, da det øger blodgennemstrømningen og giver musklerne ilt og næringsstoffer.

Den dybe massage hjælper kroppen med at pumpe brugt og størknet blod ud af kroppen ved hjælp af venepumperne. Dernæst skaber massagen en blodcirkulation, som medfører varme. Varmen vil udvide blodkarrene i kroppen, som vil give musklerne det naturlige flow.

“Hellere styrte end undvære massage”

Sportsmassage har i mange år været en integreret del af den professionelle sportsscene.

Under Tour de France 2017 fortalte Michael Valgren til DR, hvordan massage var nøglen til at komme igennem tre ugers cykelløb. “Jeg vil hellere styrte end at undvære massage”, udtalte han dengang. Med andre ord er massagen simpelthen det, der får rytterne ud af sengen om morgenen.

Som tidligere nævnt behøver man dog hverken køre 200 kilometer på cykel eller være topatlet for at føle den befrielse, der følger med en dybdegående massage af muskelvævet. Vi producerer alle affaldsstoffer og overbelaster musklerne hver dag, hvad enten vi cykler, løber, går, løfter eller bare sidder for længe i den samme stilling.

Sportsmassage er den ideelle behandlingsform til dig, som vil af med muskelspændinger, øge fleksibiliteten og reducere risikoen for smerter og hævelser i led og muskler. Regelmæssig massage holder musklerne smidige, sunde og raske ved blandt andet at øge blodcirkulationen, og derved føre iltet blod rundt i kroppen, og ved at nedbryde sammenvoksninger og gammelt arvæv.

Snak med din massør

Din behandler vil ofte bruge en kombination af bindevævsmassage og klassisk massage for at manipulere og rehabilitere muskler, sener og ledbånd. Det varierer dog fra person til person, hvordan man foretrækker sin behandling – nogen ønsker en mere overfladisk behandling, mens andre gerne vil have, at der bliver taget hårdere fat. Derfor er det bedste man du gøre at snakke med sin massør, så behandlingen bliver tilpasset dig og din krop.

Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er dybdegående massage som på mange måder minder om sportsmassagen. Med dybe fingertryk og faste, langsomme strøg, bliver fysiurgisk massage mange gange anvendt som en effektiv smertelindrende behandling mod en lang række fysiske lidelser.

Her tages udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning, hvilket gør det til et alletiders redskab mod smerter og spændinger, som resultat af længerevarende overbelastning, der har sat sig godt fast. Massøren koncentrerer sig om det dybere lag af muskel- og bindevævet og frigiver herved ophobet affaldsstoffer og skaber fornyet flow i muskulaturen. Ved regelmæssig brug kan det i mange tilfælde være ligeså effektivt som smertestillende medicin – og langt sundere.

Fælles for de to massageformer er, at de begge løsner spændinger i dine muskler. Samtidig giver det dig en bedre kropskontakt og så øger det musklernes evne til at reparere sig selv. Når kroppen udsættes for overbelastning, virker dybdegående massage afspændende og smertelindrende – hvad enten det gælder sport, arbejde, graviditet eller andet. Med en fysiurgisk massage kan du opnå forøget blodgennemstrømning i kroppen, øget bevægelighed, aftagende ømhed og smerter, styrket immunforsvar og ikke mindst et nedsat blodtryk. Det er klart at alt dette ikke kommer med en enkelt behandling, men får man masseret kroppen igennem en gang eller to om måneden, vil man hurtigt mærke en forskel på kropsholdning, energiniveau og generel velbefindende.

Det kan måske være svært at gennemskue om man skal vælge en fysiurgisk massage eller en sportsmassage, da de minder meget om hinanden. Husk derfor altid at vejlede dig hos din massør, så han eller hun bedst muligt kan indfri forventningerne til behandlingen. Samtidig kan du få råd og vejledning til, hvordan du får en bedre holdning og positionering og dermed slipper for spændinger og smerter fremadrettet.