Mobil massør | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Mobil massør
Massage i dit hjem

Velvære på dine vilkår

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke ydelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores massage

Massage i dit hjem

Med RaskRask kan du nemt og bekvemt booke en mobil massør til dit hjem, så du kan få mere velvære på dine vilkår. Du kan vælge mellem en række dygtige massører med forskellige kompetencer, der kommer direkte til din hjemmeadresse eller et andet sted, der passer dig. Det gør det nemt at få en afslappende massage, når det passer ind i din kalender. Alle vores massører er professionelle og kvalitetetssikrede, så du er sikret en god behandling. Vælg den massør med de kompetencer, der passer bedst til dine ønsker.

Spar tid, energi og penge

Når en mobil massør kommer til dig slipper du for at skulle besøge en massageklinik. Det giver dig mulighed for at få en professionel massage i vante omgivelser, hvilket kan være mere afslappende end at skulle forlade hjemmet. Du slipper for at skulle transportere dig og lede efter en parkeringsplads. Udekørende massage kan både spare dig tid, energi og penge.

Fordele ved udekørende massage

Læs vores fem gode grunde til at vælge en mobil massør:

Tilgængeligt: En mobil massør kommer til dig, så du slipper for at skulle tænke på transport. Dette gør det nemt for dig at få en massage, selvom du f.eks. har en travl hverdag eller bor et sted uden massageklinikker i nærheden.

Fleksibelt: Du kan booke en mobil massør på det tidspunkt, der passer dig bedst, uanset om det er om aftenen, i weekenderne eller på helligdage. Det gør det nemt for dig at få massage, når du har tid i kalenderen og behov for behandling.

Tilpasset til dig: Du kan vælge mellem forskellige massører, massagetyper og varigheder. Det gør det nemmere for dig at få en massage, der passer præcis til dine behov og ønsker, uanset om du ønsker en dybdegående sportsmassage, en afslappende wellness-massage eller noget helt tredje.

Afslappende: Det at få en massage i hjemlige omgivelser kan være mere afslappende, da du ikke skal bekymre dig om at skulle pakke tasken og forlade hjemmet. Du kan blot lægge dig til rette og slappe af i dit eget hjem, mens massøren gør sit arbejde og øger din velvære.

Kvalitetssikret: RaskRask har udelukkende professionelle massører, der har gennemgået en uddannelse inden for massage og har stor viden indenfor deres fag. Du kan derfor være sikker på at være i gode hænder.

Se frem til mere velvære

Book din mobile massør fra RaskRask i dag. Derefter vil massøren komme hjem til dig på det aftalte tidspunkt og sted og give dig en afslappende behandling tilpasset lige netop dig.

Mød dine massører

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Det siger kunderne om os

Start din massage her