8assage i Horsens fra 395,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
i Horsens

Professionel massage
i Horsens

Massør kører hjem til dig

Presseomtale

DR logo
Børsen_logo
jyskebank tv
Jyllands-posten
berlingske
TV 2 logo

Covid-19 retningslinjer - læs mere

Sådan fungerer massage i Horsens

Mød dine massører i Horsens

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage i Horsens her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Massage i Horsens

Massage i det kulturelle Horsens

Det er altid lidt af et eventyr at komme til Horsens; Horsens er ikke bare Danmarks 8. største by, det er også en af de ældste og måske endda den smukkeste. I hvert fald målt på den rige kultur, de naturskønne omgivelser og mange muligheder for velvære og frihed. Horsens kan lidt af det hele. Den kan være idyllisk og gammeldags, moderne og innovativ, højlydt og afslappet. Nogle gange det hele på engang. Den kan være terapi for krop og sind, og så kan den byde på et hav muligheder; alt fra shopping, kunst, koncerter, sport, delikatesser, kultur, gåture ved vandet og meget mere.

Noget der virkelig har sat Horsens på landkortet, er det rige kulturliv i byen. FÆNGSLET i Horsens, er en kulturdestination som er særligt velbesøgt, både af borgerne i Horsens, men også af besøgende fra hele landet. FÆNGSLET danner ramme om mange kulturelle oplevelser for alle, høj som lav. Og så har det en spændende historie med sig, som virkelig kan fornemmes, når man træder ind bag murene.

 

Bag murene, i det historiske Horsens Statsfængsel

Et besøg i Fængselsmuseet giver mulighed for at komme helt tæt på livet bag tremmer – både som fange og som ansat. Ved et besøg i de gamle urørte fængselsceller, kan du få et indblik i fangernes fascinerende historier fra det 150 år gamle fængsel. Hele sanseapparatet bliver bragt i spil, ved et besøg i museet; historierne kan ses, lugtes og høres. Historierne bliver fortalt gennem samtaleanlæg, skærme og telefoner. De tidligere indsatte har i den grad sat deres spor bag murene bl.a. med deres urørte budskaber på væggene og så kan du opleve den imponerende fortælling om Carl August Lorenzen, også kendt som flugtkongen, som gravede sig vej ud på den anden side af fængselsmuren.

FÆNGSLET har vundet priser for sin spændende måde at formidle historierne på og er ovenikøbet Europas største fængselsmuseum. Den gamle sygeafdeling er blevet omdannet til et vandrerhjemmet SleepIn FÆNGSLET, hvor man kan få lov at opleve at overnatte i en af de gamle celler og Spisehuset 8F er FÆNGSLET’s cafe, hvor du kan nyde mad med fokus på lokale råvarer.

 

FÆNGSLET – et kulturelt mekka

Udover fængselsmuseet, danner FÆNGSLET ramme om mange forskellige events hvert år. Horsens er særligt kendt for den årlige Middelalderfestival og de store koncerter, som begge er begivenheder er der trækker folk til fra nær og fjern. Bag murene har artister som blandt andet Metallica, Aerosmith og Rammstein givet store koncerter og Danmarks største middelalderfestival fylder fængselsgårdene med boder, bål og god stemning.

I vintersæsonen afholdes også et stort årligt julemarked med mere end 200 boder i de gamle værkstedsbygninger og om sommeren, afholdes festivalen Wall Of Sound ude på græsarealerne.

I løbet af året danner FÆNGSLET ramme om utallige konferencer og møder; der afholdes teambuilding i Fælgelsgården og foredrag, firmafester og messer i Snedkeriet.

Horsens er en by der er med på noderne, og derfor er RaskRask et oplagt koncept at bringe til byen. Horsens er gode til at benytte nye tiltag som er klimavenlige, skaber mere frihed i hverdagen og højner livskvaliteten. Vores dygtige behandlere er alle uddannet inden for de 3 samme behandlingstyper. Velvære massagefysiurgisk– og sportsmassage. De to sidstnævnte minder meget om hinanden. Kig i kalenderen og se, hvornår du har tid til, at vi kommer forbi dig.