Massage i Horsens fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
i Horsens

Professionel massage
i Horsens

Massør kører hjem til dig

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo når du booker velvære via RaskRask.

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke oplevelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores massage i Horsens

Massage i Horsens, i dit hjem

Horsens er en by der er med på noderne. I RaskRask har vi fået øjnene op for dig og derfor har vi bragt vores koncept til Horsens. I gode til at benytte nye tiltag som er klimavenlige, skaber mere frihed i hverdagen og højner livskvaliteten. Derfor tilbyder vi nu vores service, nær dig. Vores dygtige behandlere er alle uddannet inden for de 3 samme behandlingstyper sportsmassage, fysiurgisk massage og velvære massage. Kig i kalenderen og se, hvornår du har tid til, at vi kommer forbi dig.

Nakke- og rygmassage i Horsens

Rigtig mange jobs er efterhånden rutinepræget og ensformige. I en erhvervsby som Horsens, hvor mange er beskæftiget af kontorjobs beskæftiger, er det vigtigt at få rørt korpus. Her tænker de fleste nok på motion. Motion er en af flere nøgler til at du kan holde dig frisk og rørlig. Massage er også en nøgle til dette. En nakkemassage eller en rygmassage kan i den grad gøre underværker for de ømme kontor skuldre.

Få mest muligt ud af tilværelsen i horsens

Få fuldt udbytte af dit liv! for at kunne tage alle indtryk ind og bearbejde dem bedst muligt, er det vigtigt at du det meste af tiden er på 100%. Hvis du ikke helt kan få krop og sjæl op på de 100% og har svært ved at finde vejen dertil, så er RaskRask klart til at hjælpe. Vi tror på at vi kan få dig helt op igen. Oplev en massage, fra en af vores dygtige massører, i nærheden af dig i Horsens.

Bestil massage nemt, enkelt og billigt.

God massagebriks, der er klar til at blive brugt
Kunden nyder en massage i lejligheden i Horsens

Stort udvalg af massage ydelser i horsens

Vi har velvære massagen til de, som ønsker at slappe- og stress af i hjemmet. Vi har sportsmassage til alle motionister og sportsentusiaster, og vi har den mere dybdegående fysiurgiske massage til dem, som døjer med længerevarende spændinger og myoser. Fælles for alle behandlingstyper er, at vi altid bestræber os på at levere den højeste kvalitet lige meget hvor i landet vi kommer rundt. Med andre ord er der lidt for enhver smag, men altid med samme gode service og høje kvalitet.

Prøv en sportsmassage

Har du ondt i musklerne efter en hård omgang i fitnesscenteret? Har du brug for at kunne restituere hurtigt for at kunne komme videre? Med en sportsmassage fra RaskRask, fokusere massageterapeuten generelt på et specifikt problemområde, som du præsenterer, som regel forbundet med en slags sportsaktivitet, såsom styrke, løb eller stræk. Her går massøren ind og trykker på de berørte områder, således at kroppen får udskildt de affaldsstoffer, der giver muskelømhed.

Læs mere om vores udbud af massager her!

Tag en snak med din lokale massør

Da vi alle er forskellige, er der tit forskel på, hvordan vi ønsker vores massage – både hvad angår velvære og fysiurgisk massage. Nogen vil gerne have hårdt fat i det dybere bindevæv, mens andre nyder bedre af en mere overfladisk massage. Derfor er det bedste du kan gør, at snakke med massøren. Jo bedre massøren kender dig, jo bedre kan han eller hun tilpasse massage behandlingen. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om den type behandling vi tilbyder og de massører vi samarbejder med. Vi lytter altid til vores kunder.

Mød dine massører i Horsens

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Det siger kunderne om os

Massage i Horsens

Start din massage i Horsens her