Massage i Horsens fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask
100% quality garanteret

Professionel massage
i Horsens

Professionel massage
i Horsens

Massør kører hjem til dig

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer massage i Horsens

 • Massage i Horsens, i dit hjem

  Horsens er en by der er med på noderne. I RaskRask har vi fået øjnene op for dig og derfor har vi bragt vores koncept til Horsens. I gode til at benytte nye tiltag som er klimavenlige, skaber mere frihed i hverdagen og højner livskvaliteten. Derfor tilbyder vi nu vores service, nær dig. Vores dygtige behandlere er alle uddannet inden for de 3 samme behandlingstyper sportsmassage, fysiurgisk massage og velvære massage. Kig i kalenderen og se, hvornår du har tid til, at vi kommer forbi dig.

 • Nakke- og rygmassage i Horsens

  Rigtig mange jobs er efterhånden rutinepræget og ensformige. I en erhvervsby som Horsens, hvor mange er beskæftiget af kontorjobs beskæftiger, er det vigtigt at få rørt korpus. Her tænker de fleste nok på motion. Motion er en af flere nøgler til at du kan holde dig frisk og rørlig. Massage er også en nøgle til dette. En nakkemassage eller en rygmassage kan i den grad gøre underværker for de ømme kontor skuldre.

 • Få mest muligt ud af tilværelsen i horsens

  Få fuldt udbytte af dit liv! for at kunne tage alle indtryk ind og bearbejde dem bedst muligt, er det vigtigt at du det meste af tiden er på 100%. Hvis du ikke helt kan få krop og sjæl op på de 100% og har svært ved at finde vejen dertil, så er RaskRask klart til at hjælpe. Vi tror på at vi kan få dig helt op igen. Oplev en massage, fra en af vores dygtige massører, i nærheden af dig i Horsens.

  Bestil massage nemt, enkelt og billigt.

God massagebriks, der er klar til at blive brugt
Kunden nyder en massage i lejligheden i Horsens
 • Stort udvalg af massage ydelser i horsens

  Vi har velvære massagen til de, som ønsker at slappe- og stress af i hjemmet. Vi har sportsmassage til alle motionister og sportsentusiaster, og vi har den mere dybdegående fysiurgiske massage til dem, som døjer med længerevarende spændinger og myoser. Fælles for alle behandlingstyper er, at vi altid bestræber os på at levere den højeste kvalitet lige meget hvor i landet vi kommer rundt. Med andre ord er der lidt for enhver smag, men altid med samme gode service og høje kvalitet.

 • Prøv en sportsmassage

  Har du ondt i musklerne efter en hård omgang i fitnesscenteret? Har du brug for at kunne restituere hurtigt for at kunne komme videre? Med en sportsmassage fra RaskRask, fokusere massageterapeuten generelt på et specifikt problemområde, som du præsenterer, som regel forbundet med en slags sportsaktivitet, såsom styrke, løb eller stræk. Her går massøren ind og trykker på de berørte områder, således at kroppen får udskildt de affaldsstoffer, der giver muskelømhed.

  Læs mere om vores udbud af massager her!

 • Tag en snak med din lokale massør

  Da vi alle er forskellige, er der tit forskel på, hvordan vi ønsker vores massage – både hvad angår velvære og fysiurgisk massage. Nogen vil gerne have hårdt fat i det dybere bindevæv, mens andre nyder bedre af en mere overfladisk massage. Derfor er det bedste du kan gør, at snakke med massøren. Jo bedre massøren kender dig, jo bedre kan han eller hun tilpasse massage behandlingen. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om den type behandling vi tilbyder og de massører vi samarbejder med. Vi lytter altid til vores kunder.

Mød dine massører i Horsens

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage i Horsens her

Massage i Horsens

Massage i det kulturelle Horsens

Det er altid lidt af et eventyr at komme til Horsens; Horsens er ikke bare Danmarks 8. største by, det er også en af de ældste og måske endda den smukkeste. I hvert fald målt på den rige kultur, de naturskønne omgivelser og mange muligheder for velvære og frihed. Horsens kan lidt af det hele. Den kan være idyllisk og gammeldags, moderne og innovativ, højlydt og afslappet. Nogle gange det hele på engang. Den kan være terapi for krop og sind, og så kan den byde på et hav muligheder; alt fra shopping, kunst, koncerter, sport, delikatesser, kultur, gåture ved vandet og meget mere.

Noget der virkelig har sat Horsens på landkortet, er det rige kulturliv i byen. FÆNGSLET i Horsens, er en kulturdestination som er særligt velbesøgt, både af borgerne i Horsens, men også af besøgende fra hele landet. FÆNGSLET danner ramme om mange kulturelle oplevelser for alle, høj som lav. Og så har det en spændende historie med sig, som virkelig kan fornemmes, når man træder ind bag murene.

 

Bag murene, i det historiske Horsens Statsfængsel

Et besøg i Fængselsmuseet giver mulighed for at komme helt tæt på livet bag tremmer – både som fange og som ansat. Ved et besøg i de gamle urørte fængselsceller, kan du få et indblik i fangernes fascinerende historier fra det 150 år gamle fængsel. Hele sanseapparatet bliver bragt i spil, ved et besøg i museet; historierne kan ses, lugtes og høres. Historierne bliver fortalt gennem samtaleanlæg, skærme og telefoner. De tidligere indsatte har i den grad sat deres spor bag murene bl.a. med deres urørte budskaber på væggene og så kan du opleve den imponerende fortælling om Carl August Lorenzen, også kendt som flugtkongen, som gravede sig vej ud på den anden side af fængselsmuren.

FÆNGSLET har vundet priser for sin spændende måde at formidle historierne på og er ovenikøbet Europas største fængselsmuseum. Den gamle sygeafdeling er blevet omdannet til et vandrerhjemmet SleepIn FÆNGSLET, hvor man kan få lov at opleve at overnatte i en af de gamle celler og Spisehuset 8F er FÆNGSLET’s cafe, hvor du kan nyde mad med fokus på lokale råvarer.

 

FÆNGSLET – et kulturelt mekka

Udover fængselsmuseet, danner FÆNGSLET ramme om mange forskellige events hvert år. Horsens er særligt kendt for den årlige Middelalderfestival og de store koncerter, som begge er begivenheder er der trækker folk til fra nær og fjern. Bag murene har artister som blandt andet Metallica, Aerosmith og Rammstein givet store koncerter og Danmarks største middelalderfestival fylder fængselsgårdene med boder, bål og god stemning.

I vintersæsonen afholdes også et stort årligt julemarked med mere end 200 boder i de gamle værkstedsbygninger og om sommeren, afholdes festivalen Wall Of Sound ude på græsarealerne.

I løbet af året danner FÆNGSLET ramme om utallige konferencer og møder; der afholdes teambuilding i Fælgelsgården og foredrag, firmafester og messer i Snedkeriet.

De første beretninger om horsens

Det kan dokumenteres at der siden 900 tallet har fundet bebyggelse sted i Horsens. Byens historie må derfor sandsynligvis gå længere tilbage. Efter middelalderen udviklede byen sig i retning af at blive en købstad. En sådan prestige, krævede indflydelse fra kongeriget og betød en lang række fordele for særligt byens borgere, samt erhvervslivet. Historisk set er Horsens en gammel industriby. På baggrund netop af byens fortid, er Horsens industrimuseum blevet skabt.

Industrialiseringen i Horsens

Mange år efter middelalder og senere hen købstadsstatus, kom industrialiseringen til Horsens. Moderniseringen af havneområdet gjorde det muligt at få store leverancer af råvarer til byens fabrikker. Det drejede sig blandt andet om råvarer til jernstøberi og tobaksblade. I denne periode blev et stort slagteri også til i Horsens. Slagteriet er der stadig den dag i dag, men under det velkendte navn Danish Crown.

Det moderne Horsens

Der er som sagt løbet meget vand gennem åen, siden byens første spadestik. Horsens er i dag meget mere end blot industri, til trods for at industrien stadig lever i bedste velgående. Kultur- og forenings tilbuddene er mange, spisesteder, caféer og barer tilbydes nu også i stor stil. Butikslivet omkring strøget samt butikscenteret, Bytorv Horsens fortjener også et par ord. Alt dette samlede, er med til at skabe liv i centrum af Horsens.