Massage Horsens | RaskRask.dk

Massage i dit hjem
i Horsens

(800+ anmeldelser)

JP logo
fyens stifstidende logo
lokal avisen logo
berlingske logo
jyskebank tv logo
ekstra bladet logo
70+ massører
400+ postnumre
300,000+ minutter

Anmeldelser

Faste Lave Priser

Med i prisen: transportudgifter, massagebriks, massageolie

45min massage pris
60min massage pris
75min massage pris
2 timers parmassage pris

NOGLE AF DINE MASSØRER

Dine massører er nøje udvalgte, eksamineret og forsikret af . Så du er altid i gode hænder.

raskrask massør Ulla

KØBENHAVN

ULLA

raskrask massør Johannes

KØBENHAVN

JOHANNES

raskrask massør Rikke

AARHUS

RIKKE

raskrask massør Adriana

FYN

ADRIANA

MASSAGE I HORSENS

Det er altid lidt af et eventyr at komme til Horsens. Horsens er ikke bare Danmarks 8. største by, det er også en af de ældste og måske endda den smukkeste. I hvert fald målt på den rige kultur, de naturskønne omgivelser og mange muligheder for velvære og frihed. Horsens kan lidt af det hele. Den kan være idyllisk og gammeldags, moderne og innovativ, højlydt og afslappet. Nogle gange det hele på engang. Den kan være terapi for krop og sind og så kan den byde på et hav muligheder. Alt fra shopping, kunst, koncerter, sport, delikatesser, kultur, gåture ved vandet og meget mere. For et innovativ koncept som RaskRask, er det en stor fornøjelse at være kommet til Horsens. Byen indeholder de perfekte rammer for et udekørende koncept som vores, og vi glæder os rigtig meget til at komme rundt i hele byen. Vores dygtige behandler er alle uddannet inden for de 3 samme behandlingstyper. Velvære massage, fysiurgisk og sportsmassage. De to sidstnævnte minder meget om hinanden. Kig i kalenderen og se, hvornår vi kan komme forbi dig.

Massage har en lang historie

Massagebehandlingens historie kan spores over 5000 år tilbage, hvor mænd og kvinder i mange forskellige lande brugte olier og urter til at massere muskelsmerter væk. Det betragtes som en af de tidligste former for smertelindring, samt en måde at skabe en følelse af fred og velvære på.

Massage har været anset som en del af kinesisk medicin i mindst 3000 år. I nogle af de ældste kinesiske medicinske bøger er det et af de emner, der er dækket mest udførligt. Det er blevet opdaget, at kinesiske Amma teknikker blev praktiseret så langt tilbage som 3000 år før Kristus. Det kinesiske medicinske samfund fortsætter med at forbedre disse teknikker, kaldet “Amma”, og betragter brugen af massage som en integreret del af det kinesiske sundhedssystem.