Massage for to - RaskRask

Professionel massage for to

200+ behandlere i hele Danmark

house-iconI dit hjem
office-iconFirmamassage

Massage i hjemmets trygge rammer, når det passer dig. Til øget velvære og lindring af stress og spændinger.

200+ behandlere

Forsikret af Tryg logo

Skjold

Du og dit hjem er forsikrede under behandlingen.

Læs mere

Kvalitetsgaranti

Badge

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse hver gang.

Læs mere

Presseomtale

TV2 logo Børsen logo ALT. logo Femina logo Jyllands Posten logo Berlingske logo

Professionel massage for to
på dine vilkår

Forkæl dig selv med en professionel og kvalitetsbevidst massage i hjemmets trygge rammer. Eller få en massageordning på arbejdspladsen, der øger medarbejdernes trivsel og velvære.

Kunde der indtaster adresse

Indtast din adresse

Vælg mellem massage til privat og erhverv og find den løsning, der passer til dig.

Kunde og behandler mødes

Vi kører hjem til dig

Behandleren medbringer det nødvendige udstyr og tilpasser behandlingen til dig.

Behandler der giver massage til kunde

Altid i gode hænder

Alle vores behandlere er nøje udvalgte, eksaminerede og forsikrede af Tryg logo

Professionel massage for to
til alle behov

Vores behandlere kører hjem til dig eller til din arbejdsplads med det nødvendige udstyr, så du kan nyde en tryg og professionel behandling, når det passer dig. Til priser hvor alle kan være med.

Mød dine behandlere

200+ professionelle behandlere, står klar til at hjælpe dig i hele landet.

RaskRask behandler Emma B
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Julien
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Gitte K
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Vidar
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Beth
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Aviaja
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Sophie
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Oksana S
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Renata
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Mesha
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Karina A
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Faith
Trustpilot 5-stars

Alle behandlere er sundhedsfagligt uddannede, nøje udvalgte og forsikrede af Tryg logo Indtast din adresse for at se alle vores behandlere i dit område.

Book Massage for to

En pause fra hverdagen

Har du og din partner en travl hverdag, hvor det er svært at finde tid til at slappe af og bare at være? I de travle hverdage er det rigtig vigtigt indimellem at trække sig og fokusere på alle de gode ting, der er omkring os. Det er ikke altid nemt at finde ro og velvære i hverdagen – men hos os bringer vi velvære til døren! Gør noget godt for jer selv – og giv hinanden noget særligt og afslappende at se frem til med en omgang velvære bragt lige til døren.

Massage for to til den lille familie

Hvornår har I sidst gjort noget godt for jer selv? Hos RaskRask tilbyder vi massage for to, som foregår på skift af én professionel massør, som I selv vælger. Det er en god løsning til den travle familie, hvor der er små børn, der konstant kræver jeres opmærksomhed. Ved at få en massør til hjemmet, kan den ene part få en massage, mens den anden tager sig af børnene eller andre gøremål. Efterfølgende kan I bytte roller. Det er den perfekte løsning til at få mere overskud og slippe af med spændinger i den travle hverdag med arbejde, børn, huslige pligter og de mange andre gøremål. At booke en massage søndag aften eller mandag morgen vil med sikkerhed give jer overskud til at klare ugens kommende gøremål.

Fordele ved parmassage

Massage aktiverer blodkredsløbet, udskiller affaldsstoffer og mindsker spændinger i musklerne og kroppen. Når man bruger sin krop og energi i hverdagen, er det rigtig vigtigt at slappe af – både for at få energi til kroppen, men også for at slippe hverdagens stress og jag. Tag en tiltrængt pause sammen. Jeres kroppe og sind har brug for at puste ud og ånde. Her får du 10 måder til at undgå udbrændthed på.

Fingeren på pulsen

Modtag særlige tilbud og gode råd til en sund hverdag med mere velvære.

Forkæl dig og din partner med parmassage

Parmassage er også en god løsning til dig, der “bare” gerne vil forkæle din partner med lidt wellness og afslapning. Det er en rigtig dejlig oplevelse at dele med hinanden, og er perfekt til jer der vil have en særlig og romantisk date-night i weekenden. Vores massør kommer hjem til jer og jeres hyggelige omgivelser og rammer, og masserer først den ene, og så den anden. Om I gør det før eller efter en hyggelig middag – det er helt op til jer. I vil helt sikkert få trukket stikket fuldstændig, og komme ud med fornyet energi og overskud. Herefter kan I slappe af, være til og bare nyde hinanden.

Til en du holder af

Du kan også bruge “massage for to” til at vise en ven eller veninde, hvor meget du værdsætter dem.  En massage til dig og din veninde, er helt sikkert en dejlig oplevelse at dele med hinanden. Du kan overraske din veninde – eller I kan sammen booke én af vores massører hjem til én af jer. Vores massør vil først massere én af jer, og derefter den anden. Det er den ultimative velvære hjemme i stuen bragt til jer. Findes der en bedre start eller afslutning på en god dag med én, du holder rigtig meget af?

I sikre hænder

Vi arbejder hårdt på at sikre, at du får en god og professionel massageoplevelse, uanset hvilken massør du vælger. Vores massører er uddannet til at give dig den bedste mulige behandling, og de er altid glade for at lytte til dine ønsker og behov. Så uanset om du har brug for en afslappende massage, en dybdegående sportsmassage eller noget helt tredje, kan du være sikker på at få en god oplevelse hos RaskRask. Husk, din partner og dig behøver ikke få samme type massagebehandling, når I får en massage for to.

Massage for to i Danmark
Raskrask team

Vi passer godt på behandlerne så de kan passe godt på dig

Kom med bag kulissen og mød holdet bag RaskRask, som hverdag arbejder på at give dig og behandlerne de bedste forhold.

Læs mere

Det siger kunderne

Det er afgørende for os, at du får en god oplevelse hver eneste gang. Læs her hvad vores kunder siger om os.

Hvorfor vælge RaskRask?

Find tid til professionel massage for to

Indtast din adresse og find en behandler i dit område.

Til toppen