Professionel massage i Næstved

i dit hjem eller på arbejdspladsen

Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch. 1162 anmeldelser
house-iconI dit hjem
office-iconFirmamassage

Massage i hjemmets trygge rammer, når det passer dig. Til øget velvære og lindring af stress og spændinger.

200+ behandlere

Forsikret af Tryg logo

Skjold

Du og dit hjem er forsikrede under behandlingen.

Læs mere

Kvalitetsgaranti

Badge

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse hver gang.

Læs mere

Presseomtale

TV2 logo Børsen logo ALT. logo Femina logo Jyllands Posten logo Berlingske logo

Velvære på dine vilkår i Næstved

Forkæl dig selv med en professionel og kvalitetsbevidst massage i hjemmets trygge rammer. Eller få en massageordning på arbejdspladsen, der øger medarbejdernes trivsel og velvære.

Kunde der indtaster adresse

Indtast din adresse

Vælg mellem massage til privat og erhverv og find den løsning, der passer til dig.

Kunde og behandler mødes

Vi kører hjem til dig

Behandleren medbringer det nødvendige udstyr og tilpasser behandlingen til dig.

Behandler der giver massage til kunde

Altid i gode hænder

Alle vores behandlere er nøje udvalgte, eksaminerede og forsikrede af Tryg logo

Massage til alle behov

Vores behandlere kører hjem til dig eller til din arbejdsplads med det nødvendige udstyr, så du kan nyde en tryg og professionel behandling, når det passer dig. Til priser hvor alle kan være med.

Mød dine behandlere i Næstved

200+ professionelle behandlere, står klar til at hjælpe dig i hele landet.

RaskRask behandler Marika
Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.
RaskRask behandler Keld
Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.
RaskRask behandler Suzi
Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.
RaskRask behandler Jacob
Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.
RaskRask behandler Karina A
Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.
RaskRask behandler Steen
Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.
RaskRask behandler George
Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.
RaskRask behandler Anette N
Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.
RaskRask behandler Adrian A
Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.
RaskRask behandler Anne-Marie
Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.
RaskRask behandler Benedikte
Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.
RaskRask behandler Nicolai A
Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Alle behandlere er sundhedsfagligt uddannede, nøje udvalgte og forsikrede af Tryg logo Indtast din adresse for at se alle vores behandlere i dit område.

Kunden har sparet tid ved at booke en hjemmemassage

Om RaskRask

RaskRask startede ud som et iværksætter projekt i Aarhus tilbage i 2015. Siden da, har konceptet vundet flere start-up priser, deltaget i DR programmet “Løvens Hule” 2020, samt formået at nå ud til hele landet – fra Aarhus til København, hvorfra vi allerede har hjulpet flere tusinde kunder landet over. Hos RaskRask, lægger vi nemlig vægt på, at kunden er i centrum. Af den grund, har vi valgt at skaffe os af med dyre klinikker, og kommer i stedet ud til folk, dér hvor de er. På den måde, slipper du for både transport, parkering og lange ventetider. Det synes vi er  smart. Og så kan du få mere tid til hvad der virkelig gælder. Det synes vi er rigtig velvære.

Nyt liv til dine muskler

Muskler, der er trætte, overbrugte eller på anden måde ømme, kan slappe af og blødgøres gennem kropsmassage på lige fod med en traditionel wellness-massage. Det kan hjælpe ømme muskler efter en hård træning eller til fordel for en gammel sportsskade. Derudover øger det immunsystemets funktionalitet og gør dig mere bevidst om din positionering og kropsholdning. Massage stimulerer lymfesystemet, som hjælper immunsystemet med at beskytte kroppen. På den måde har en kropsmassage et utal af fordele for både den fysiske og mentale tilstand. En kropsmassage er samtidig et godt værktøj til at blive mere bevidst på omkring kroppens anatomi såvel som dens begrænsninger.

Tag en snak med din massør

Da vi alle er forskellige, er der tit forskel på, hvordan vi ønsker vores massage – både hvad angår velvære og fysiurgisk massage. Nogen vil gerne have hårdt fat i det dybere bindevæv, mens andre nyder bedre af en mere overfladisk massage. Derfor er det bedste du kan gør, at snakke med massøren. Jo bedre massøren kender dig, jo bedre kan han eller hun tilpasse massage behandlingen. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om den type behandling vi tilbyder og de massører vi samarbejder med. Vi lytter altid til vores kunder.

Fingeren på pulsen

Modtag særlige tilbud og gode råd til en sund hverdag med mere velvære.

Massage hjemme i din egen stue

Massage i Næstved

Næstved ligger på Sydsjælland nær Susåens udløb. Før i tiden var det en gammel dansk købstad, der siden er vokset sig stor og nu er hjemsted for 43.507 indbyggere. Det er dermed blevet til Danmarks 15. største by i dag. Næstved er samtidig den næststørste by i regionen og anses for at være en betydelig handels og industriby med et stort opland. Næstved kan således lidt af det hele. Byen er moderne og nostalgisk på engang og er særlig rig på middelalderlig arkitektur. Flere museer, teatre og årlige kulturarrangementer pryder byen, og man keder sig aldrig, når man er i Næstved.

Hos RaskRask er vi glade for, at vi nu kan tilbyde vores service i hele byen. Vores dygtige massører bor selv i lokalområdet og kender således atmosfæren og folket. De smukke naturskønne områder, den rige kultur og de mange gamle bygninger har en terapeutisk effekt på krop og sjæl. Det er altid en smule befriende at bevæge sig rundt i Næstved. Bedre rammer kan man næsten ikke ønske sig for et udekørende massage koncept som RaskRask. Hvad enten du har brug for massage i hjemmet, i sommerhuset eller måske på kontoret, så står vi altid klar til at hjælpe dig.

Nem og bekvem massage

Vi samarbejder med dygtige, lokale massører i hele landet. Vores koncept er at vi udelukkende kommer ud til vores kunder, frem for at have klinikker. Vi møder både op i privaten, hotellet og arbejdspladsen. Dette giver vores kunder en større frihed og muligheden for at spare penge. Samtidig slipper man for at skulle ud af døren med smerter. I takt med den moderne teknologis indtog på markedet, er det blevet muligt at skabe en platform, som hurtigt forbinder kunde og massør i hele landet.

Stort udvalg af massage ydelser

RaskRask arbejder på at kunne tilbyde den mest fantastiske massage i Næstved og omegn. Fra start til slut i processen er du i centrum. Det betyder at du let kan bestille, du undgår transport og behandlingen finder sted hos dig. For at åbne op for dine tanker omkring massage, kan vi fortælle dig at vi blandt andet foretager gravid massage, men også massage efter fødsel. RaskRask konceptet åbner også op for at du kan få massage på hotel, eller en forkæle din partner eller veninde med en parmassage i for eksempel et sommerhus.

Læs mere om vores mange massagebehandlinger og find din favorit på vores hjemmeside.

Massagebriks i en lejlighed i Næstved
Raskrask team

Vi passer godt på behandlerne så de kan passe godt på dig

Kom med bag kulissen og mød holdet bag RaskRask, som hverdag arbejder på at give dig og behandlerne de bedste forhold.

Læs mere

Det siger kunderne

Det er afgørende for os, at du får en god oplevelse hver eneste gang. Læs her hvad vores kunder siger om os.

Hvorfor vælge RaskRask?

Find tid til velvære i Næstved

Indtast din adresse og find en behandler i dit område.

Til toppen