Massage i Næstved fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
i Næstved

Professionel massage
i Næstved

Massør kører hjem til dig

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo når du booker velvære via RaskRask.

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke oplevelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores massage i Næstved

Massage hjemme i din egen stue

Massage i Næstved

Næstved ligger på Sydsjælland nær Susåens udløb. Før i tiden var det en gammel dansk købstad, der siden er vokset sig stor og nu er hjemsted for 43.507 indbyggere. Det er dermed blevet til Danmarks 15. største by i dag. Næstved er samtidig den næststørste by i regionen og anses for at være en betydelig handels og industriby med et stort opland. Næstved kan således lidt af det hele. Byen er moderne og nostalgisk på engang og er særlig rig på middelalderlig arkitektur. Flere museer, teatre og årlige kulturarrangementer pryder byen, og man keder sig aldrig, når man er i Næstved.

Hos RaskRask er vi glade for, at vi nu kan tilbyde vores service i hele byen. Vores dygtige massører bor selv i lokalområdet og kender således atmosfæren og folket. De smukke naturskønne områder, den rige kultur og de mange gamle bygninger har en terapeutisk effekt på krop og sjæl. Det er altid en smule befriende at bevæge sig rundt i Næstved. Bedre rammer kan man næsten ikke ønske sig for et udekørende massage koncept som RaskRask. Hvad enten du har brug for massage i hjemmet, i sommerhuset eller måske på kontoret, så står vi altid klar til at hjælpe dig.

Nem og bekvem massage

Vi samarbejder med dygtige, lokale massører i hele landet. Vores koncept er at vi udelukkende kommer ud til vores kunder, frem for at have klinikker. Vi møder både op i privaten, hotellet og arbejdspladsen. Dette giver vores kunder en større frihed og muligheden for at spare penge. Samtidig slipper man for at skulle ud af døren med smerter. I takt med den moderne teknologis indtog på markedet, er det blevet muligt at skabe en platform, som hurtigt forbinder kunde og massør i hele landet.

Stort udvalg af massage ydelser

RaskRask arbejder på at kunne tilbyde den mest fantastiske massage i Næstved og omegn. Fra start til slut i processen er du i centrum. Det betyder at du let kan bestille, du undgår transport og behandlingen finder sted hos dig. For at åbne op for dine tanker omkring massage, kan vi fortælle dig at vi blandt andet foretager gravid massage, men også massage efter fødsel. RaskRask konceptet åbner også op for at du kan få massage på hotel, eller en forkæle din partner eller veninde med en parmassage i for eksempel et sommerhus.

Læs mere om vores mange massagebehandlinger og find din favorit på vores hjemmeside.

Massagebriks i en lejlighed i Næstved
Kunden har sparet tid ved at booke en hjemmemassage

Om RaskRask

RaskRask startede ud som et iværksætter projekt i Aarhus tilbage i 2015. Siden da, har konceptet vundet flere start-up priser, deltaget i DR programmet “Løvens Hule” 2020, samt formået at nå ud til hele landet – fra Aarhus til København, hvorfra vi allerede har hjulpet flere tusinde kunder landet over. Hos RaskRask, lægger vi nemlig vægt på, at kunden er i centrum. Af den grund, har vi valgt at skaffe os af med dyre klinikker, og kommer i stedet ud til folk, dér hvor de er. På den måde, slipper du for både transport, parkering og lange ventetider. Det synes vi er  smart. Og så kan du få mere tid til hvad der virkelig gælder. Det synes vi er rigtig velvære.

Nyt liv til dine muskler

Muskler, der er trætte, overbrugte eller på anden måde ømme, kan slappe af og blødgøres gennem kropsmassage på lige fod med en traditionel wellness-massage. Det kan hjælpe ømme muskler efter en hård træning eller til fordel for en gammel sportsskade. Derudover øger det immunsystemets funktionalitet og gør dig mere bevidst om din positionering og kropsholdning. Massage stimulerer lymfesystemet, som hjælper immunsystemet med at beskytte kroppen. På den måde har en kropsmassage et utal af fordele for både den fysiske og mentale tilstand. En kropsmassage er samtidig et godt værktøj til at blive mere bevidst på omkring kroppens anatomi såvel som dens begrænsninger.

Tag en snak med din massør

Da vi alle er forskellige, er der tit forskel på, hvordan vi ønsker vores massage – både hvad angår velvære og fysiurgisk massage. Nogen vil gerne have hårdt fat i det dybere bindevæv, mens andre nyder bedre af en mere overfladisk massage. Derfor er det bedste du kan gør, at snakke med massøren. Jo bedre massøren kender dig, jo bedre kan han eller hun tilpasse massage behandlingen. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om den type behandling vi tilbyder og de massører vi samarbejder med. Vi lytter altid til vores kunder.

Mød dine massører i Næstved

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Det siger kunderne om os

Massage i Næstved

Start din massage i Næstved her