Firmamassage i hele Danmark | Skræddersyede Løsninger | RaskRask
Massage i firma af professionel massør

Firmamassage
Skræddersyet til jeres behov

Få en professionel massør til virksomheden, når det passer jer. Vi tilpasser booking, betaling og behandler til jeres behov.

Skriv din e-mail her – så sender vi straks mere info samt et særligt tilbud.

Sådan fungerer vores firmamassage

Kontakt os i dag

Lad os sammen finde den løsning, der passer bedst til jeres virksomhed

Vi kører til jer

Massøren kører ud til jeres virksomhed med massagebriks og -olie

Massage tilpasset jer

Med afspændte og glade medarbejdere øges produktiviteten og trivslen

Massage på arbejdspladsen

Massøren kører til jeres arbejdsplads og giver behandling i arbejdstiden. I vælger selv antal timer, dage og tidsrum, der passer jer. Massøren har briks og olie med. Medarbejderne står for lagen og håndklæde. På den måde opnår i den bedste pris.

 • Bedste pris
 • Minimal administration
 • Adgang til jeres eget bookingsystem

Vejledende pris for 30 minutter

224,- ekskl. moms

Massage i hjemmet

Massøren kører hjem til den enkelte medarbejder og giver behandling. Via vores hjemmeside kan I frit bestille tid, når det passer jer. Massage i hjemmet kan være en fordel for jer, som ofte er på farten eller blot ønsker massage i vante rammer.

 • Fleksibilitet
 • Minimal administration
 • Book direkte fra hjemmesiden

Vejledende pris for 45 minutter

375,- ekskl. moms

Sådan kan I finansiere en massageordning

Massør kunde giver hånd

Virksomheden betaler

Mange virksomheder vælger at finansiere en massageordning for sine medarbejdere med henblik på at reducere antal sygedage, skabe mere trivsel og større arbejdsglæde. Vælger I denne løsning sender vi en samlet faktura I slutningen af hver måned på det antal timer I har booket i løbet af den pågældende måned.

Medarbejderen betaler

Medarbejderen kan også finansiere massagebehandlingerne selv via sin nettoløn eller gennem en bruttolønsordning. Ønsker medarbejderen at betale via nettolønnen sender vi hver medarbejdere en mobilepay anmodning efter endt behandling.

Delt betaling

I har også mulighed for at dele betalingen mellem medarbejder og virksomhed. I bestemmer selv, hvordan fordelingen skal se ud. Medarbejderen kan betale deres andel via mobilepay. Den resterende del af regningen sendes til virksomheden på en samlet faktura i slutningen af hver måned.

Bruttolønsordning

Få mere velvære for mindre

Spar din skatteprocent

35-42%

Skal medarbejderne selv betale for massageordningen, kan de gøre det via en bruttolønsordning og spare skatten. Med en bruttolønsordning trækkes medarbejderen i sin bruttoløn tilsvarende massagens pris, inden der betales skat. Medarbejderen opnår dermed en besparelse på 35 - 42% af prisen afhængigt af medarbejderens skatteprocent. En bruttolønsordning løber over 12 måneder.

Massage som bruttolønsordning
Massør giver rådgivning til firma om massage via bruttolønsordningen

Mød Ulf og Companyons

Se hvordan massør, Christine, hjælper virksomheden Companyons med at holde medarbejderne i topform med en massageordning på kontoret.

Hvorfor vælge RaskRask?

 • Designet til den moderne virksomhed

  Designet til den moderne virksomhed

  Vi har hjulpet tusindvis af mennesker af med deres smerter, og vi kan gøre det samme for dig og dine ansatte. Vi står altid klar ved telefonen, hvis I mangler vejledning.

 • Fik vi sagt fleksibilitet?

  Fik vi sagt fleksibilitet?

  Med massageordning hos RaskRask kan I lave en fast aftale hver uge eller måned, men I kan også lave en spontan aftale, når behovet opstår.

 • Priser der virker for alle

  Priser der virker for alle

  Tilpas en massageordning til jeres team og budget - vælg et klippekort eller lav en fast plan. Prisen inkluderer transport, massagebriks, massageolie og support. Priser fra 224,- pr. 30 min. massage.

 • Slap af i gode hænder

  Slap af i gode hænder

  Alle vores massører er selvfølgelig professionelle, eksaminerede, nøje udvalgte og forsikrede, så I er altid i gode hænder.

 • På arbejdet eller i hjemmet

  På arbejdet eller i hjemmet

  I kan bestille massøren til at komme ud på arbejdspladsen eller hjem til den enkelte medarbejder – så er der velvære både i og uden for arbejdstiden.

Det siger kunderne om os

Boost jeres teams energi og velvære med en RaskRask-massage

Giv os et kald - og giv jeres kollegaer endnu en god grund til at elske deres job

Boost jeres teams energi og velvære med en RaskRask-massage

Giv os et kald - og giv jeres kollegaer endnu en god grund til at elske deres job

Udvalgte partnere

Vores massører har hjulpet 50+ firmaer med virksomhedsmassage i hele Danmark. Vores massageordning er karakteriseret ved at være velfungerende, ukompliceret og stabil - dermed tilfredsstiller vi netop de krav som erhvervslivet stiller.

Simon Rasmussen

Account Manager

Vil I vide mere om firmamassage?
Kontakt os

Kontakt os

Simon Rasmussen

Account Manager

Vil I vide mere om firmamassage?
Kontakt os

Skriv os en mail Ring på +45 93 88 00 63

Spørgsmål

Mere om firmamassage

Hvad er firmamassage?

En aktivitet, der altid er et hit på arbejdspladsen, fra fabrikken til hovedkontoret, er firmamassage, også kendt som massage til erhverv eller en massageordning. Massageberøringen er let, men stadig dejlig terapeutisk og afslappende.

Firmamassage er ikke den samme som den wellness-massage, du oplever i spa. Wellness-massage involverer brugen af ​​æteriske olier for at fremme afslapning gennem både kraften i berøring og dufte.

Firmamassage involverer ikke medarbejdere, der tager alt tøj af eller blød musik, stearinlys og olier. Massagen varer mellem 20 og 60 minutter og fokuserer på bestemte områder af kroppen, der har tendens til at være under belastning fra at arbejde i et kontormiljø. Ryggen, skuldre, arme og hænder kan f.eks. være belastet. Ikke nødvendigvis fra at løfte en tung vægt, men fra mere gentagne stillesiddende opgaver, der skal udføres dagligt.

Firmamassage er baseret på fysiurgisk massage, der giver dyb massage uden smerte, og øger blodgennemstrømningen til musklerne.

Fordelene ved firmamassage

Firmamassage er en investering i dit vigtigste aktiv – dit personale.

 

Firmamassage i hele landet

RaskRask er etableret i det meste af landet med et større antal massører i Aalborg, Aarhus, Odense og København.

Firmamassage i Aarhus

Århus, Aarhus eller bare Smilets By. Aarhus er den næststørste by i Danmark med et indbyggertal på 273.077. Det er en studieby med et hurtigt voksende erhvervsliv. I Aarhus hjælper vi alle slags virksomheder med at passe godt på medarbejderne. Mange af vores massører har været med os helt fra begyndelsen. De har gennem tiden opbygget en stor erfaring og kan hjælpe fra hjertet af Aarhus og helt ud til yderkanterne Viby, Risskov og Holme.

Firmamassage i Aalborg

Aalborg eller Ålborg er en by i rivende udvikling. Tæller man Nørresundby er byen nået op på 143.598 indbyggere og er Danmarks fjerdestørste by. Nordens Paris er placeret i Region Nordjylland og var derfor et naturligt førstevalg, da RaskRask besluttede sig for at udvide konceptet fra Østjylland til andre dele af landet i 2017. I dag har RaskRask et større antal massører i og omkring Aalborg, som hver dag står klar til at hjælpe borgerne i Aalborg, Svenstrup, Vadum og Vodskov. Holder jeres virksomhed til i andre dele af Nordjylland, kan vi stadig hjælpe. Kontakt os i dag, så finder vi en løsning.

Firmamassage i Odense

Odense er Danmarks tredjestørste by og den største by på Fyn. Den tæller 178.210 indbyggere og har et areal på 304,3 km2. Byen er blandt andet kendt for at være H.C. Andersens fødeby, men byder på et væld af andre kulturelle oplevelser som Odeon og OB. Snart kan letbanen bringe odenseanerne fra Hjallese til Tarup. Ofte bliver Odense kaldet den grønne hovedstad. Omgivelserne virker som terapi på sjælen.

Firmamassage i København

Vores smukke hovedstad er hjemsted for 717.698 indbyggere, når man medregner Frederiksberg Kommune. Byen er kendt for Tivoli, Nyhavn, Nationalmuseet og meget mere. Siden 2017 har RaskRask været en del af bybilledet og hjælper dagligt store og små virksomheder i Storkøbenhavn, fra Strøget til Kastrup og hele vejen til Hvidovre. Vi sparer jer for trafik- og parkeringsbøvl. Vi kommer til jer i hele Københavnsområdet.

Firmamassage i Kolding

Kolding er Danmarks syvende største by og udgør sammen med Fredericia, Vejle, Billund, Haderslev, Vejen og Middelfart det der kaldes Trekantsområdet. Kolding er blandt andet kendt for kunst- design- og arkitekturmuseet Trapholt samt det historiske Koldinghus. Som historieinteresseret er Christiansfeld ved Kolding også et besøg værd. Byen er blevet optaget på UNESCO Verdensarvsliste som Europas smukkeste Brødremenighedsby.
Om jeres firma ligger i Kolding eller i én af de andre byer i Trekantsområdet, så hjælper vi jer med at finde en professionel massør til jeres massageordning.

Firmamassage i Vejle

Vejle har meget at byde på. De har smuk natur, hvor du kan vandre, køre mountainbike og klatre. De har shoppingmuligheder, en hyggelig havnefront og storslået arkitektur. Blandt andet finder du ved Vejles havnefront den ikoniske bygning Fjordenhus, som er hovedsæde for Kirk Kapital A/S. Har I også en virksomhed i Vejle, Jelling, Hedensted eller Egtved, hjælper vi jer hellere end gerne med at lave en massageordning til jeres behov.