Firmamassage i hele Danmark | Skræddersyede Løsninger | RaskRask

Firmamassage
Skræddersyet til jeres behov

Få en professionel massør til virksomheden eller i hjemmet, når det passer jer. Vi tilpasser booking, betaling og behandler til jeres behov.

Skriv din e-mail her – så sender vi straks mere info samt et særligt tilbud.

Sådan fungerer det

Kontakt os i dag

Lad os sammen finde den løsning, der passer bedst til jeres virksomhed

Vi kører til jer

Massøren kører ud til jeres virksomhed med massagebriks og -olie

Massage tilpasset jer

Med afspændte og glade medarbejdere øges produktiviteten og trivslen

Mød Ulf og Companyons

Se hvordan massør, Christine, hjælper virksomheden Companyons med at holde medarbejderne i topform med en massageordning på kontoret

Hvorfor vælge RaskRask?

 • Designet til den moderne virksomhed

  Designet til den moderne virksomhed

  Vi har hjulpet tusindvis af mennesker af med deres smerter, og vi kan gøre det samme for dig og dine ansatte. Vi står altid klar ved telefonen, hvis I mangler vejledning.

 • Fik vi sagt fleksibilitet?

  Fik vi sagt fleksibilitet?

  Bestil en spontan massage, hvis der skulle opstå akutte behov. I kan også lave en fast aftale hver uge eller måned.

 • Priser der virker for alle

  Priser der virker for alle

  Tilpas en massageordning til jeres team og budget - vælg et klippekort eller lav en fast plan. Prisen inkluderer transport, massagebriks, massageolie og support. Priser fra 224,- pr. 30 min. massage.

 • Slap af i gode hænder

  Slap af i gode hænder

  Alle vores massører er selvfølgelig professionelle, eksaminerede, nøje udvalgte og forsikrede, så I er altid i gode hænder.

 • På arbejdet eller i hjemmet

  På arbejdet eller i hjemmet

  I kan bestille massøren til at komme ud på arbejdspladsen eller hjem til den enkelte medarbejder – så er der velvære både i og uden for arbejdstiden.

Citater fra kunder

Boost jeres teams energi og velvære med en RaskRask-massage

Giv os et kald - og giv jeres kollegaer endnu en god grund til at elske deres job

Boost jeres teams energi og velvære med en RaskRask-massage

Giv os et kald - og giv jeres kollegaer endnu en god grund til at elske deres job

Udvalgte partnere

Vores massører har hjulpet 50+ firmaer med virksomhedsmassage i hele Danmark. Vores massageordning er karakteriseret ved at være velfungerende, ukompliceret og stabil - dermed tilfredsstiller vi netop de krav som erhvervslivet stiller.

René

René Martin

Account Manager

Vil I vide mere om firmamassage?
Kontakt os

Kontakt os

René Martin

Account Manager

Vil I vide mere om firmamassage?
Kontakt os

Skriv os en mail Ring på +45 93 88 00 63
René

Spørgsmål

Mere om firmamassage

Hvad er firmamassage?

En aktivitet, der altid er et hit på arbejdspladsen, fra fabrikken til hovedkontoret, er firmamassage, også kendt som massage til erhverv eller en massageordning. Massageberøringen er let, men stadig dejlig terapeutisk og afslappende.

Firmamassage er ikke den samme som den wellness-massage, du oplever i spa. Wellness-massage involverer brugen af ​​æteriske olier for at fremme afslapning gennem både kraften i berøring og dufte.

Firmamassage involverer ikke medarbejdere, der tager alt tøj af eller blød musik, stearinlys og olier. Massagen varer mellem 20 og 60 minutter og fokuserer på bestemte områder af kroppen, der har tendens til at være under belastning fra at arbejde i et kontormiljø. Ryggen, skuldre, arme og hænder kan f.eks. være belastet. Ikke nødvendigvis fra at løfte en tung vægt, men fra mere gentagne stillesiddende opgaver, der skal udføres dagligt.

Firmamassage er baseret på fysiurgisk massage, der giver dyb massage uden smerte, og øger blodgennemstrømningen til musklerne.

Fordelene ved firmamassage

Firmamassage er en investering i dit vigtigste aktiv – dit personale.

 

Firmamassage i hele landet

RaskRask er etableret i det meste af landet med et større antal massører i Aalborg, Aarhus, Odense og København.

Århus, Aarhus eller bare Smilets By. Aarhus er den næststørste by i Danmark med et indbyggertal på 273.077. Det er en studieby med et hurtigt voksende erhvervsliv. I Aarhus hjælper vi alle slags virksomheder med at passe godt på medarbejderne. Mange af vores massører har været med os helt fra begyndelsen. De har gennem tiden opbygget en stor erfaring og kan hjælpe fra hjertet af Aarhus og helt ud til yderkanterne Viby, Risskov og Holme.

Firmamassage i Aalborg

Aalborg eller Ålborg er en by i rivende udvikling. Tæller man Nørresundby er byen nået op på 137.053 indbyggere og er Danmarks fjerdestørste by. Nordens Paris er placeret i Region Nordjylland og var derfor et naturligt førstevalg, da RaskRask besluttede sig for at udvide konceptet fra Østjylland til andre dele af landet i 2017. I dag har RaskRask et større antal massører i og omkring Aalborg, som hver dag står klar til at hjælpe borgerne i Aalborg, Svenstrup, Vadum og Vodskov. Holder jeres virksomhed til i andre dele af Nordjylland, kan vi stadig hjælpe. Kontakt os i dag, så finder vi en løsning.

Firmamassage i Odense

Odense er Danmarks tredjestørste by og den største by på Fyn. Den tæller 178.210 indbyggere og har et areal på 304,3 km2. Byen er blandt andet kendt for at være H.C. Andersens fødeby, men byder på et væld af andre kulturelle oplevelser som Odeon og OB. Snart kan letbanen bringe odenseanerne fra Hjallese til Tarup. Ofte bliver Odense kaldet den grønne hovedstad. Omgivelserne virker som terapi på sjælen.

Firmamassage i København

Vores smukke hovedstad er hjemsted for 717.698 indbyggere, når man medregner Frederiksberg Kommune. Byen er kendt for Tivoli, Nyhavn, Nationalmuseet og meget mere. Siden 2017 har RaskRask været en del af bybilledet og hjælper dagligt store og små virksomheder i Storkøbenhavn, fra Strøget til Kastrup og hele vejen til Hvidovre. Vi sparer jer for trafik- og parkeringsbøvl. Vi kommer til jer i hele Københavnsområdet.