firmamassage

Firmamassage
på jeres vilkår

Få en professionel massør til din virksomhed når det passer ind i din kalender.

Reducér stress og sygefravær med en fleksibel massageordning. Vores service kan skræddersyes til netop din virksomheds behov.

Sådan fungerer det

Some Text

Lad os tage en snak, så vi kan tilpasse en løsning til netop jer.

Massøren kører til jeres virksomhed, med massagebriksen under armen.

Med afslappede og glade medarbejdere, øges produktiviteten.

massage
firmamassage

Hvorfor vælge RaskRask?

 • Designet til den moderne virksomhed

  Designet til den moderne virksomhed

  Vi har hjulpet tusindvis af mennesker af med deres smerter, og vi kan gøre det samme for dig og dine ansatte. Vi står klar ved telefonen, hvis I mangler vejledning.

 • Fik vi sagt fleksibilitet

  Fik vi sagt fleksibilitet

  Bestil en spontan massage, hvis der skulle opstå akutte behov. Eller lav en fast aftale hver uge eller måned. Der er selvfølgelig ingen binding.

 • Priser der virker for alle

  Priser der virker for alle

  Tilpas en massageordning til dit team og budget - vælg et klippekort eller lav en fast plan. Prisen inkluderer transport, massagebriks, massageolie og support. Priser fra 197,50 pr. 30 min. massage.

 • Slap af i gode hænder

  Slap af i gode hænder

  Alle vores massører er selvfølgelig professionelle, eksaminerede, nøje udvalgte og forsikrede, så I er altid i gode hænder.

 • På arbejdet eller hjemme

  På arbejdet eller hjemme

  I kan bestille massøren ud på jeres arbejdsplads eller hjem til den enkelte medarbejder – så er der velvære både i og uden for arbejdstiden.

Citater fra kunder

Boost dit teams energi og velvære med en RaskRask-massage

Giv os et kald, og giv dine kollegaer endnu en grund til at elske, hvad de laver.

Boost dit teams energi og velvære med en RaskRask-massage

Giv os et kald, og giv dine kollegaer endnu en grund til at elske, hvad de laver.

Udvalgte samarbejdspartnere

Vores massører har hjulpet 50+ firmaer med virksomhedsmassage i hele Danmark. Vores massageordning er karakteriseret ved at være velfungerende, ukompliceret og stabil - dermed tilfredsstiller vi netop de krav som erhvervslivet stiller.

René

René Martin

Account Manager

Vil I vide mere om firmamassage?
Kontakt os

Kontakt os

René Martin

Account Manager

Vil I vide mere om firmamassage?
Kontakt os

Skriv os en email Ring på 93 88 00 63
René

Spørgsmål

Hvad er firmamassage?

Mere om firmamassage

Der er fordele og ulemper ved alle former for aktiviteter, som virksomheder deltager i, alt i håb om positivt at fremme medarbejdernes trivsel. Ikke alle aktiviteter passer dog til alle medarbejdere.

Der er en aktivitet, der ved indførelsen til en arbejdsplads, fra fabrikken gulv til hovedkontor, altid er et hit: firmamassage, også kendt som massage til erhverv eller en massageordning.

Hvad er firmamassage?

Firmamassage er ikke den samme som den wellness massage, du oplever i spa.

Wellness massage involverer brugen af ​​æteriske olier for at fremme afslapning gennem både kraften i berøring og lugt. Massageberøringen er let, men stadig dejlig terapeutisk og afslappende.

Firmamassage involverer ikke medarbejdere, der tager alt tøj af eller blød musik, stearinlys og olier. Massagen varer mellem 20 og 60 minutter og fokuserer på bestemte områder af kroppen, der har tendens til at være under belastning fra at arbejde i et kontormiljø. Bagsiden, skuldre, arme og hænder kan f.eks. være belastet. Ikke nødvendigvis fra at løfte en tung vægt, men fra mere gentagne stilleopgaver, der skal udføres dagligt.

Firmamassage er baseret på fysiurgisk massage, der giver dyb massage uden smerte, der øger blodgennemstrømningen til musklerne, restituerer dem, men også slapper af dem på samme tid.

Fysiurgisk massage har en lang og respekteret historie, dens stamtavle er kendt inden for terapeutiske kredse som værende den massage, der kan håndtere mange forskellige former for smerter, spændinger og problemer med kroppens bløde væv.

Er det det værd?

På den ene side lyder det hele herligt, at dine medarbejdere kan masseres tilbage til fuld produktivitet.

Du har ret til at være skeptisk. Massage er jo forbundet med folk som falder i søvn eller føler sig over afslappet.

Dette er ikke tanken bag firmamassage. I virkeligheden handler kontorbaseret massage om sindet, lige så meget som det handler om spændte muskler.

Massage og kraften i berøring har eksisteret i lang tid. Mange hundrede år faktisk. Som helbredende terapi blev massagens kraft antaget at have været brugt i Indien i omkring 3.000 f.Kr., hvis ikke før. Hvis du tager et øjeblik til at undersøge alle kulturer og folk gennem årtusinderne, vil du opdage, at massage er en del af manges helbredelses- og sundhedssystemer.

Det har stadig potentialet til at være det i dag – og nu hvor du ved, at kontorbaseret massage ikke er den samme som en dag i spa – hvilke fordele kan massage til erhverv som bibringe?

Fordelene ved firmamassage

Det modsatte er sandt. Medarbejderne er ikke kun fraværende sjældnere, men de bevares i længere tid, og folk vil også gerne arbejde for din virksomhed. Med en engageret arbejdsstyrke og en stærk velværekultur har du medarbejdere, der ønsker at blive, og du vil også have talent klar ved din dør.

Firmamassage er en investering i dit vigtigste aktiv – dit personale.