Massage Aarhus | RaskRask.dk

Dit Velvære, Dine Vilkår

MASSAGE AARHUS

FÅ EN MASSAGE

SÅDAN FUNGERER DET

massage therapist on a bike

Bestil online og massøren kører til dig - med massagebriks.

massage therapist coming to your home

Alle massører er nøje udvalgte, så du er altid i gode hænder.

massage therapist giving a massage

Kom stress og spændinger til livs i hjemmets trygge rammer.

NOGLE AF DINE BEHANDLERE

raskrask massør Christine
CHRISTINE
5 stars
raskrask massør Mikkel
MIKKEL
5 stars
raskrask massør Rikke
RIKKE
5 stars
raskrask massør Stine
MARTE
5 stars

VÆRDI

MERE TID

Spar ventetid og rejsetid. Se kalenderen, og bestil tid når det passer dig.

HOS DIG

Din behandler kommer til dig! Sports, fysiurgisk og velvære massage i dit hjem eller på dit kontor.

DEN RETTE BEHANDLER

Alle dine massører er nøje udvalgte, baggrundstjekket, og har en sundhedsfaglig tilgang.

Den rette pris

Vi har gode priser, da behandleren sparer behovet for en dyr klinik.

HER KOMMER VI RUNDT

Indtil videre dækker vi kun Aarhus. Det er planen, at vi i løbet af 2017 tager konceptet videre til resten af landet med start i København.

Du kan finde flere informationer om, hvilke områder de forskellige behandlere dækker under behandlere.

Bor du i nærheden af Aarhus, men fremgår dit postnummer ikke af listen, kan du altid forsøge at kontakte os på telefon – vi kan muligvis finde en løsning, hvis du bor på grænselandet til smilets by.

AARHUS C OG MASSAGE

Aarhus er en af Skandinaviens ældste byer. Og samtidig en af de yngste på gennemsnitsalder. Det er blandt andet det rige studieliv samt de mange uddannelsesmuligheder, som trækker mange unge til byen. I 2012 var Aarhus Uni det største universitet af studerende indmeld, og rangeret i top 100 på flere betydningsfulde ranglister.

Områder som Trøjborg og Frederiksberg er attraktive områder for studerende, som ønsker at bo tæt på midtbyen og uniparken, mens områder som Viby, Risskov og Egå tiltrækker par og børnefamilier.

EN SUNDERE BY

Aarhus tilbyder borgerne en lang række gratis tilbud, som kan hjælpe med alt fra rygestop, til motion og sociale aktiviteter. Kommunen alene beskæftiger over 7000 medarbejdere inden for Sundhed og Omsorg. Derudover kommer en lang række private tiltag.

KULTURHOVEDSTADEN AARHUS

Udover at være en by med fantastiske muligheder for uddannelse, har byen lang historie som kulturby. Aarhus står for en andel festivaler og andet events, og har to af de mest besøgte museum, i den gamle by, og Aarhus kunstmuseum. Derudover har byen flere samfunds centre, biblioteker og et thater, altsammen med til at gøre byen til den kulturhovedstad det er i dag.

I sammenhæng med alt det har Aarhus blevet tildelt titlen “European capital of culture”, hvor bygningen “Fonden” er bygget for at kunne være vært til denne ære. Her er der et længere program med planer for fremtidige events, forelæsninger og lignende, for at yderlig sprede kulturlivet i byen, og have et centrum for alt hvad vi står for.

AARHUS NATTELIV, BYENS CENTRUM

Aarhus har et stor variation i dens natteliv, men noget for enhver smag. Hvis man er til de små alkohol shops, eller en lille hyggelig bar kan det findes på en af byens mindre gader, men hvis man er til klubben og høj musik kan det findes tætter på byens centrum. Det er også altid mulighed for at finde mad af mange arter. Fra en billige hotdog på gadehjørnet, til finere restauranter, nogle hvilke har åbne til langt ud på natten.

HVAD ER RASKRASK – AARHUS MASSAGE

Vi er et nytænkende Aarhus-koncept, som har tilpasset sundheds- og velværeydelelser til det moderne samfund. Vi har gjort det nemmere end aldrig før at modtage behandling i en travl og hektisk hverdag. I tæt samarbejde med fysioterapeuter samt nogle af de bedste massører, har vi gjort det muligt at bestille sundhedsorienteret og kvalitetsbevidst massage til, hvor end du er i Aarhus og omegn.

MERE END BARE MASSAGE I AARHUS

Massage eller massageterapi er manipulation af kroppens bløde væv. Herunder led og ledbånd, muskler, sener, og bindevæv. Behandleren skaber fornyet flow i muskulaturen ved at bearbejde kroppens spændinger og myoser. Massage er en af verdens ældste behandlingsformer og måske den mest naturlige form for smertestillende behandling.

Tænk at det første man gør, når man får krampe i benet eller støder albuen på noget, er at massere det beskadiget eller ømme område. Denne naturlige reaktion, som sidder dybt i os alle, danner grundlaget for professionel massage, som vi kender det i dag. Massage er velvære og afslapning af øverste skuffe, men det er i ligeså høj grad en investering i kroppen fysiske helbred.

TYPISK ANVENDELSE AF MASSAGE

Massage anvendes til mange forskellige symptomer – både fysiske og psykiske.


Her er nogle af de mest almindelige:

ØMME MUSKLER OG BEHANDLINGER

En dybdegående massage, hvor musklerne bliver masseret godt igennem efter hård træning, er med til at sænke niveauet af inflammation – kroppens reaktion på lokale vævsskader. Derved afhjælpes musklerne til at komme sig hurtigere, samtidig med at ømheden mindskes betydeligt.

SMERTER OG GENTAGENDE BEHANDLING

Ved at løsne op i de stive muskler og led, og samtidigt skabe fornyet flow i blodcirkulationen, kan de fleste smerter fra sports- og arbejdsrelateret skader lindres effektivt. Det samme gælder hovedpine og smerter i forbindelse med gigt. Gentagende behandlinger har en lindrende effekt på kroppen og kan i mange tilfælde være ligeså effektivt som smertestillende medicin. I et studie fra 2003 fandt man ud af, at massageterapi rettet mod rygsmerter mindskede behovet for smertestillende medicin med 36%

SKADER OG ET FORSVAR IMOD DEM

I forhold til skader har massage både en lindrende og en katalyserende effekt. Det er dog vigtigt at bemærke, at har man pådraget sig en skade som endnu ikke er undersøgt hos lægen, så anbefaler vi, at du gør det med det samme. Massage afhjælper ikke forstuvninger eller brud. Har man fået diagnosticeret skaden kan massage derimod hjælpe healingsprocessen hurtigere i mål, samt lindre de medfølgende gener og smerter.

STRESS, DEPRESSION OG ANGST – AARHUS ER HEKTISK

Det overrasker nok ikke så mange længere, at massage er yderst effektivt mod stressrelaterede lidelser. Massage påvirker kroppens biokemi. En undersøgelse med 500 deltagende fortaget af Touch Research Institute viste at stresshormonet kortisol faldt med 53 procent, mens niveauet af serotonin og dopamin steg (serotonin og dopamin er de neurotransmitter som reducerer stress).

IMMUNFORSVARET OG PÅVIRKNING

Da massage mindsker niveauet af stresshormoner, som har en negativ effekt på immunforsvaret, har massage ligeledes en positiv effektiv på immunforsvaret. For eksempel fandt man ud af at studerende, som var stresset op til en eksamen, havde et bedre immunforsvar og mindre angst, hvis de modtog massage i tiden op til.

BLODTRYKKETS BEHANDLINGSMULIGHEDER

Der er efterhånden lavet en del undersøgelser som viser markante forbedringer af blodtrykket, ved personer som får regelmæssig massage. Pudsigt nok er resultaterne i de fleste tilfælde bedst hos mændene – hvilket forskerne ikke har en forklaring på.

Afhængigt af ønsker og behov, anvendes forskellige teknikker og behandlingsformer. Er man for eksempel overbelastet eller har fået en forstrækning, så kan en professionel sportsmassage, med fokus på det dybere vævslag, forbedre og forkorte healingsprocessen. Mens en mere velvære orienteret massage, med bløde greb og strøg, er rettet mod personer med mentale spændinger som stress og depression.

ER DU ØM EFTER MASSAGE?

Efter din massage er det en god ide at blive liggende et par minutter til kroppen finder sit normale tempo igen. Det er ikke unormalt at man kan blive en smule øm efter massage. Specielt hvis ikke man er vant til det. Ligesom med træning vil det gå over efter et par dage. Og der er ikke noget farligt ved det. Tvært i mod, er det et signal om, at musklerne skiller sig af med affaldstofferne.


Læs mere om ømhed efter massage her.

HUSK AT DRIKKE NOK VAND

De fleste har sikkert hørt, at det er en god ide at drikke vand efter en omgang massage. Det skyldes at kroppen udskiller affaldsstoffer fra musklerne, som ryger over i blodet, og herefter skal nedbrydes og udskilles med urinen. Der er dog ingen nyere forskning, som tyder på, at det skulle være specielt godt at drikke vand lige efter massage. Omvendt er der hellere ikke ingen forskning, som ser at det ikke skulle være godt. Så råddet må være, at hvis du har lyst til at drikke vand efter din massage, så gør det. Men det er ikke et must.

AARHUS AKUT TID

Som noget nyt kan du nu efterspørge en akut tid hos RaskRask. Har du brug for behandling her og nu, så vil vi forsøge at hjælpe dig med en S.O.S besked til vores behandlere. Er der nogen ledige, får du besked inden for en time. Det koster 50% ekstra. Kan det ikke lade sig gøre på dagen, plejer det at kunne en af de følgende dage.