Massage i Aarhus fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
i Aarhus

Professionel massage
i Aarhus

Massør kører hjem til dig

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke ydelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores massage i Aarhus

Massage til ethvert behov

Du kan få en dybdegående fysiurgisk- eller sportsmassage. Konceptet åbner også op for mange andre behandlingsformer. Eller en helt almindelig wellness eller velvære massage – afhængigt af dit behov. Uanset hvor i Aarhus og omegn, du befinder dig, kan du få massage bragt ud. I stuen eller endda på kontoret – hvis du ønsker firmamassage til din arbejdsplads. RaskRask – fordi vi vil gøre sundhed og velvære til en leg i Smilets By.

Massage leveret til døren i aarhus

Vi danskere benytter os i stigende grad af at bestille forskellige ting på internettet, til levering i hjemmet. Det er en løsning som har bredt sig i mange retninger. Konceptet findes nu også i massagebranchen. RaskRask konceptet går i sin enkelthed ud på at lette dig for besværet. Det besvær du i mange tilfælde ville opleve, ved at skulle ind til en klinik/behandlingssted. Vi letter dig for byrden, for vores massør kommer hjem til dig, i dit hjem i Århus. Massøren kommer på aftalte adresse, til aftalte dag og tidspunkt. Det er nu blot at vente og så kan du ellers nyde din massagebehandling når tiden er inde.

Hvor kan jeg få massage i aarhus

Du kan bestille en wellness massør til dit arbejde, din stue eller på stranden i Risskov hvis det skulle være. Vores koncept bygger på at du kan få hjælpen hvor og hvornår du ønsker det. Wellness hos RaskRask er aldrig langt væk.
Er du typen, der ikke bryder dig om dybdegående massage, hvor der bliver taget hårdt fat, så er en wellness orienteret massage lige noget for dig.

Massør har opstillet briks i sin patients hjem i Aarhus
Mand fra Aarhus modtager massage i sit hjem

Vi bringer massøren hjem til dig

Vi kender alle til stress, smerter og spændinger. Det er et stigende problem blandt Århusianerne. Den travle hverdag i Århus kan gøre det svært at overskue først at finde en massør, og så at bruge rejsetid og ventetid på at få massagen til at passe ind. Den del ændre RaskRask på, med dette massagekoncept. Derfor har vi skabt et nytænkende koncept for massage i hjemmet, hvor massøren kommer hjem til dig, har alt det nødvendige udstyr på og udfører behandlingen efter dit behov. Du behøver ikke længere at gå på kompromis med dit velvære. Fra sofaen af kan du let og overskuelig udvælge den massør med de evner, som passer til de kropslige udfordringer du har. Se andre kunders Trustpilot anmeldelser og vælg trygt en massør

Glem alt om ventetider og transport

Sammen med autoriserede fysioterapeuter og eksaminerede massører, har vi gjort det muligt for dig at spare ventetid og rejsetid, når du har brug for en massage. RaskRask ordner alt inden for kundesupport, IT og administration. Det betyder at vores dygtige massører kan fokusere på det de er bedst til og holder mest af at gøre – at hjælpe dig.

Wellness massage Aarhus

Vi i RaskRask ønsker at det skal blive nemmere for dig at få en wellness massage. Faktisk har vi gjort det så nemt, at du blot skal bruge din mobil nogle sekunder før aftalen ligger på plads og vi bringer wellness massagen til dig inden for ganske få dage. Vi bringer dig de bedste wellness massører, hvor end du er i Aarhus og omegn. Hvad enten du bor i Viby, Tilst eller Risskov, så kender vi vejen, og kommer glædeligt forbi, når det passer dig. Tag et kig i vores online kalender, og afsæt tid til selvforkælelse. Kroppen sætter pris på det.

Mød dine massører i Aarhus

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Det siger kunderne om os

RaskRask.dk Aarhus

CVR 37119954


Universitetsbyen 7
8000 Aarhus C


Tlf: 93 88 00 63


info@raskrask.dk


Åbningstider - kundeservice:
Mandag-fredag 09:00-17:00

Massage i Aarhus

Firmamassage i Aarhus

Wellness og sportsmassage i Aarhus

Start din massage i Aarhus her