Massage i Aarhus fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask
100% quality garanteret

Professionel massage
i Aarhus

Professionel massage
i Aarhus

Massør kører hjem til dig

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer massage i Aarhus

Spar vente- og rejsetid med en massage i dit hjem i Aarhus

 • Massage til ethvert behov

  Du kan få en dybdegående fysiurgisk- eller sportsmassage. Konceptet åbner også op for mange andre behandlingsformer. Eller en helt almindelig wellness eller velvære massage – afhængigt af dit behov. Uanset hvor i Aarhus og omegn, du befinder dig, kan du få massage bragt ud. I stuen eller endda på kontoret – hvis du ønsker firmamassage til din arbejdsplads. RaskRask – fordi vi vil gøre sundhed og velvære til en leg i Smilets By.

 • Massage leveret til døren i aarhus

  Vi danskere benytter os i stigende grad af at bestille forskellige ting på internettet, til levering i hjemmet. Det er en løsning som har bredt sig i mange retninger. Konceptet findes nu også i massagebranchen. RaskRask konceptet går i sin enkelthed ud på at lette dig for besværet. Det besvær du i mange tilfælde ville opleve, ved at skulle ind til en klinik/behandlingssted. Vi letter dig for byrden, for vores massør kommer hjem til dig, i dit hjem i Århus. Massøren kommer på aftalte adresse, til aftalte dag og tidspunkt. Det er nu blot at vente og så kan du ellers nyde din massagebehandling når tiden er inde.

 • Hvor kan jeg få massage i aarhus

  Du kan bestille en wellness massør til dit arbejde, din stue eller på stranden i Risskov hvis det skulle være. Vores koncept bygger på at du kan få hjælpen hvor og hvornår du ønsker det. Wellness hos RaskRask er aldrig langt væk.
  Er du typen, der ikke bryder dig om dybdegående massage, hvor der bliver taget hårdt fat, så er en wellness orienteret massage lige noget for dig.

Massør har opstillet briks i sin patients hjem i Aarhus
Mand fra Aarhus modtager massage i sit hjem
 • Vi bringer massøren hjem til dig

  Vi kender alle til stress, smerter og spændinger. Det er et stigende problem blandt Århusianerne. Den travle hverdag i Århus kan gøre det svært at overskue først at finde en massør, og så at bruge rejsetid og ventetid på at få massagen til at passe ind. Den del ændre RaskRask på, med dette massagekoncept. Derfor har vi skabt et nytænkende koncept for massage i hjemmet, hvor massøren kommer hjem til dig, har alt det nødvendige udstyr på og udfører behandlingen efter dit behov. Du behøver ikke længere at gå på kompromis med dit velvære. Fra sofaen af kan du let og overskuelig udvælge den massør med de evner, som passer til de kropslige udfordringer du har. Se andre kunders Trustpilot anmeldelser og vælg trygt en massør

 • Glem alt om ventetider og transport

  Sammen med autoriserede fysioterapeuter og eksaminerede massører, har vi gjort det muligt for dig at spare ventetid og rejsetid, når du har brug for en massage. RaskRask ordner alt inden for kundesupport, IT og administration. Det betyder at vores dygtige massører kan fokusere på det de er bedst til og holder mest af at gøre – at hjælpe dig.

 • WELLNESS MASSAGE AARHUS

  Vi i RaskRask ønsker at det skal blive nemmere for dig at få en wellness massage. Faktisk har vi gjort det så nemt, at du blot skal bruge din mobil nogle sekunder før aftalen ligger på plads og vi bringer wellness massagen til dig inden for ganske få dage. Vi bringer dig de bedste wellness massører, hvor end du er i Aarhus og omegn. Hvad enten du bor i Viby, Tilst eller Risskov, så kender vi vejen, og kommer glædeligt forbi, når det passer dig. Tag et kig i vores online kalender, og afsæt tid til selvforkælelse. Kroppen sætter pris på det.

Mød dine massører i Aarhus

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage i Aarhus her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

RaskRask.dk Aarhus

CVR 37119954


Universitetsbyen 7
8000 Aarhus C


Tlf: 93 88 00 63


info@raskrask.dk


Åbningstider - kundeservice:
Mandag-fredag 09:00-17:00

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Massage i Aarhus

RASKRASK – ET NYT KONCEPT FOR MASSAGE I AARHUS

Hvad er RaskRask?

Vi er et nytænkende Aarhus-koncept, som har tilpasset massage til det moderne samfund. Vi har gjort det nemmere end aldrig før at modtage massage i en travl og hektisk hverdag. I tæt samarbejde med fysioterapeuter samt nogle af de bedste massører, har vi gjort det muligt at bestille sundhedsorienteret og kvalitetsbevidst massage til hvor end du er i Aarhus og omegn. Alle vores behandlere fungerer selvstændigt. Derfor er det også forskelligt, hvordan behandling bliver grebet an, samt hvilke olie og produkter der bliver brugt. Vi har en politik om, at det er kunden der er i centrum. Derfor gør vi meget ud af lytte til dine behov, for at give dig så god en oplevelse som muligt.

Her kommer vi rundt

Indtil videre bringer vi massage ud i de større byer. Du kan få massage i København, massage i Aalborg, massage i Odense, men vores vision er give alle i Danmark muligheden for massage i hjemmet. Du kan finde flere informationer om, hvilke områder og postnumre de forskellige massører dækker under lokationer. Vi tilbyder flere forskellige typer af massage, og du kan helt selv vælge hvilken type der passer bedst til dig. Vælg mellem sportsmassage, fysiurgisk massage, firmamassage, gravid massage, massage på hotel, massage for mødregrupper, massage efter fødsel, rygmassage, nakke massage, parmassage og eventmassage.

Aarhus By

Aarhus er en af Skandinaviens ældste byer. Der bor ca. 330 tusind indbyggere i Aarhus kommune, og med et beboertal på 264.000 er Aarhus Danmarks næststørste by. Aarhus er en meget historisk by, og der kan findes spor af beboelse helt tilbage til år 700. Det har været en havneby i århundrede og fik købstad statues i 1400 tallet. Byens navn har også historie, det kommer fra ordet Aros, som betyder åens munding på olddansk. Centrum af byen ligger ved en ådal, hvor med tilbygning langs Aarhus Å. Det ville have funktion som et strategisk forsvars punkt mod invadere fra havet, med mulighed for at lave baghold på ankommende skibe. Forstæder til byen bugter sig i landskabet omkring Aarhus Å. Tæt på byen med bakket terræn ligger marselisborg skov og Riis skov. Længere vest af ådalen ligger Brabrand Sø og Årslev Engsø. Områder som Trøjborg og Frederiksbjerg er attraktive områder for studerende, som ønsker at bo tæt på midtbyen og uniparken, mens områder som Viby, Risskov og Egå mere tiltrækker par og børnefamilier.

Aarhus er en by kendt for mangfoldighed. Byens mange områder er inspireret af alt lige fra sydeuropæiske kultur til områder med mere moderne arkitektur og studievenlige boliger. I Latinerkvarteret, som er den ældste og nordligste del af Aarhus, finder man et stort udvalg af restauranter og specialforretninger. På samme måde bærer øgadekvarteret præg af nogle af de samme træk. Det meste af bebyggelsen er opført i 1800-tallet. Byen skiftede officielt navn i januar 2011, og bliver derfor stavet med double a i stedet for å. Det skyldes at man ville imødekommende den stigende globalisering og tale mere til den internationale verden, hvilket på mange måder har båret frugt, da byen i 2017 blandt andet kan kalde sig for europæisk kulturhovedstad.

En sundere by

Er man mere til grønne naturområder, eventuelt med sportsfaciliteter, så er det værd at tage en tur forbi Langenæs. Bydelen er placeret i den sydvestlige del af Aarhus C og er afgrænset af Søndre Ringgade, Skanderborgvej, Marselis Boulevard og Brabrand. Andre interessante områder i Aarhus er Møllevangen og Marselisborg, som blandt andet er kendt for Marselisborg gymnasium og lystbådehavnen. Aarhus tilbyder borgerne en lang række gratis tilbud, som kan hjælpe med alt fra rygestop, til motion og sociale aktiviteter. Kommunen alene beskæftiger over 7000 medarbejdere inden for Sundhed og Omsorg. Derudover kommer en lang række private tiltag

Byen i vækst

Det er blandt andet det rige studieliv samt de mange uddannelsesmuligheder, som trækker mange unge til byen. I 2012 var Aarhus Uni det største universitet af studerende indmeld, og rangeret i top 100 på flere betydningsfulde ranglister. Aarhus by stopper ikke med at vokse, og flere og flere studerende kommer til byen hvert år. Der blev taget en beslutning i byrådet, og planerne er store. Nylige planer indkludere tilbyggelse af letbane således at sporvognene kommer tilbage til byen.

Kulturhovedstaden Aarhus

Udover at være en by med fantastiske muligheder for uddannelse, har byen lang historie som kulturby. Aarhus står for en andel festivaler og andre events og har to af de mest besøgte museums i den gamle by og Aarhus kunstmuseum. Derudover har byen flere samfunds centre, biblioteker og et teater, alsammen med til at gøre byen til den kultur skat det er i dag. Derudover er områder som Frederiksbjerg, latinerkvarteret og lignende områder kendt for deres karakteriske udstråling og atmosfære. Særligt latinerkvarteret som er opkaldt efter området af samme navn i Paris og derved har mange af det samme sydeuropæiske charme og udtryk. I sammenhæng med alt det har Aarhus blevet tildelt titlen “European capital of culture”, hvor bygningen “Fonden” er bygget for at kunne være vært til denne ære. Her er der et længere program med planer for fremtidige events, forelæsninger og lignende for yderligere at sprede kulturlivet i byen og have et centrum for alt hvad vi står for.

MASSAGE ER GODT FOR KROP & SIND

Massage eller massageterapi er manipulation af kroppens bløde væv. Herunder led og ledbånd, muskler, sener, og bindevæv. Massøren skaber fornyet flow i muskulaturen ved at bearbejde kroppens spændinger og myoser. Massage er en af verdens ældste behandlingsformer og måske den mest naturlige form for smertestillende behandling. Tænk at det første man gør når man får krampe i benet eller støder albuen på noget, er at massere det beskadiget eller ømme område. Denne naturlige reaktion, som sidder dybt i os alle, danner grundlaget for professionel massage som vi kender det i dag. Massage er velvære og afslapning af øverste skuffe, men det er i lige så høj grad en investering i kroppen fysiske helbred.

Ved at løsne op i de stive muskler og led, og samtidigt skabe fornyet flow i blodcirkulationen, kan de fleste smerter fra sports- og arbejdsrelateret skader lindres effektivt. Det samme gælder hovedpine og smerter i forbindelse med gigt. Gentagende behandlinger har en lindrende effekt på kroppen og kan i mange tilfælde være ligeså effektivt som smertestillende medicin. I et studie fra 2003 fandt man ud af, at massageterapi rettet mod rygsmerter mindskede behovet for smertestillende medicin med 36%. I forhold til skader har massage både en lindrende og en katalyserende effekt. Det er dog vigtigt at bemærke, at har man pådraget sig en skade som endnu ikke er undersøgt hos lægen, så anbefaler vi, at du gør det med det samme.

Massage afhjælper dog ikke forstuvninger eller brud. Har man fået diagnosticeret skaden kan massage derimod hjælpe healingsprocessen hurtigere i mål, samt lindre de medfølgende gener og smerter.

Stress, depression og angst – Aarhus er hektisk

Det overrasker nok ikke så mange længere, at massage er yderst effektivt mod stressrelaterede lidelser. Massage påvirker kroppens biokemi. En undersøgelse med 500 deltagende fortaget af Touch Research Institute viste at et stresshormon faldt med 53 procent, mens niveauet af serotonin og dopamin steg (serotonin og dopamin er de neurotransmitter som reducerer stress). Så driver man fx en virksomhed, der har utroligt travlt vil stress blive kroppens naturlige respons, hvilket kan have negative på en ens forretning. For at sikre sig en sund forretning, kan man med fordel booke vores firmamassage, hvor vores massører kommer ud på arbejdspladsen og hjælper medarbejderne til at mindske stress i krop og sind.

Afhængigt af ønsker og behov, anvendes forskellige teknikker og behandlingsformer. Er man for eksempel overbelastet eller har fået en forstrækning, så kan en professionel sportsmassage, med fokus på det dybere vævslag, forbedre og forkorte healingsprocessen. Mens en mere velværeorienteret massage, med bløde greb og strøg, er rettet mod personer med mentale spændinger som stress og depression.

Er du øm efter massage? Tag det roligt og drik vand

Efter din massage er det en god ide at blive liggende et par minutter til kroppen finder sit normale tempo igen. Det er ikke unormalt at man kan blive en smule øm efter massage. Specielt hvis ikke man er vant til det. Ligesom med træning vil det gå over efter et par dage. Og der er ikke noget farligt ved det. Tvært i mod, er det et signal om, at musklerne skiller sig af med affaldsstofferne.

De fleste har sikkert hørt, at det er en god ide at drikke vand efter en omgang massage. Det skyldes at kroppen udskiller affaldsstoffer fra musklerne, som ryger over i blodet, og herefter skal nedbrydes og udskilles med urinen. Der er dog ingen nyere forskning, som tyder på, at det skulle være specielt godt at drikke vand lige efter massage. Omvendt er der hellere ikke ingen forskning, som ser at det ikke skulle være godt. Så råddet må være, at hvis du har lyst til at drikke vand efter din massage, så gør det. Men det er ikke et must.

Raskrask – massage frederiksbjerg

Hos RaskRask kan man få bragt de bedste massører lige til døren i hele Aarhus C. og omegn, Heriblandt er Frederiksbjerg. Vi kommer hjem til dig med briks inden for få dage efter bestilling. Vi kommer også gerne forbi arbejdspladsen, hvis du foretrækker det. Vi tilbyder sportsmassage og fysiurgisk massage, og du kan altid kontakte os for at høre mere om dine muligheder. RaskRask anvender nyt koncept for at kunne tilbyde dig en fantastisk massage i Aarhus C, i samarbejde med vores dygtige massører. De kommer hjem til dig og giver dig muligheden for at slappe af i dit eget hjem.

Gaderne og byen

Bydelen Frederiksbjerg ligger placeret i Aarhus C, hvor området er afskåret fra den indre by via banegraven. Frederiksbjerg forbindes til indre by via 2 broer – Bruuns Bro og Frederiks Bro. Man anser normalt Frederiksbjerg for at være opdelt i 2 kvarterer – Frederiksbjerg øst og vest.

I bydelen findes tre større butiksgader – Frederiks Allé, Jægergårdsgade samt MP Bruuns Gade. Bydelen består primært af lejlighedskomplekser på 3-6 etager. Dette vil dog ikke blive et problem, vi levere til alle hjem, uanset om det er kælderen eller øverste etage. I det gamle Frederiksbjerg som befinder sig syd for Jægergårdsgade findes dog også mindre byggerier og byhuse. Ligeledes rummer indfaldsgaden Frederiks Allé en håndfuld restauranter, kiosker, grillbarer og værtshuse.

Sport og massage i frederiksbjerg

Frederiksbjerg har fornyligt fået sit eget sportscollege. Elite Sports Akademi Aarhus – eller bare ESAA som det kaldes. Det har længe været et ønske for Aarhus kommune at etablere et sportscollege. Det er ikke tilfældigt at det netop blev Frederiksbjerg som blev hjemsted for det nye college. Rent logistisk giver det nemlig en række muligheder i forhold til de nærliggende sportsforeninger og klubber. På samme måde ligger der både svømme stadion, boldbaner, og idrætshaller i nærheden. Desuden er flere af Team Danmarks behandlingstilbud placeret i området.

Dette er en perfekt mulighed for at kontakte RaskRask og lave en bestilling, hvor du kan få en af vores dygtige massører frem til din dør, og få massagen i dit eget hjem under dine vilkår. Her kan du vælge mellem fysiurgisk massage og sportsmassage, udført af vores dygtige massører køre fra Aarhus C og omegn.

Frederiksbjerg fortid

Frederiksbjerg blev vedlagt til Aarhus i 1874, da byens grænser blev flyttet væk syd fra jernbanen værftet. Byen var på bristepunktet for udvidelse grundet den accelererende industrialisering og befolkningstilvækst, og nye byggegrunde blev hårdt tiltrængt. Denne udvikling inspireret byrådet til at vedtage en strategi for større byplanlægning, noget der var hidtil uhørt i Aarhus og Danmark generelt.

Raskrask – Massage i Aarhus Nord

Aarhus Nord eller bare Aarhus N er en større bydel i Aarhus, som er kendt for områderne Christiansbjerg, Skejby og Trøjborg. Fælles for dem alle er, at de deler postdistriktet 8200. Også områder som Vejlby, Egå, Skæring og Risskov er at finde i den nordlige del af Aarhus. Disse områder har dog deres egne selvstændige postnumre og omfatter derfor ikke førstnævnte postdistrikt. Lisbjerg, Brendstrup, og Kasted deler også postnummeret 8200, men ligger til gengæld under sit eget landdistrikt, og hænger ikke sammen med Aarhus by.

Aarhus Nord ligger, som navnet indikerer, nord for Aarhus centrum. Det er det højest beliggende postdistrikt i byen. Bydelen bestod oprindeligt af en række mindre landsbyer og gårde, som med tiden er vokset sammen i forbindelse med industrialiseringen. Området huser til dags omkring 33.000 indbyggere. RaskRask tilbyder massage i alle områder af Aarhus nord, hvor dygtige massører køre fra Aarhus C. Du kan bestille fysiurgisk massage og sportsmassage, og skal ikke tænke på lokation, da vores massører kommer til dig.

Lidt historie om Aarhus Nord

En af Aarhus’ ældste bydele, Christiansbjerg, bestod fra 1500- til 1800-tallet primært af landbrug og græsningsarealer, mens den mere traditionelle bydannelse først opstod i 1900-tallet. I 30’erne og 40’erne opførte man en række nyere huse og boligbyggerier. Det resulterede i, at Christiansbjerg udviklede sig i retning af en egentlig bydel. Christiansbjerg består desuden af 3 bykvarterer: Katrinebjerg, Riisvangen og Vorrevangen.

Nogle af de mere karakteristiske kendetegn i området er det trafikerede knudepunkt, Stjernepladsen, Storcenter Nord, Danmarks Radio (DR) samt det gamle murstensbygget vandtårn på Randersvej. Derudover ligger der en række uddannelsesinstitutioner i området – heriblandt Danmarks Medie og Journalisthøjskole.

Firmamassage i Aarhus

FIRMAMASSAGE AARHUS

Danskerne er fraværende fra arbejdspladsen 2 millioner dage om året som følge af rygproblemer. Rygdiagnoser er den hyppigste årsag til at folk tilkendes førtidspension. Omkring halvdelen af de, som arbejder foran en computer dagligt, har døjet med museskader, som følge af forkert positionering og overbelastning. Massage modvirker og forebygger disse lidelser, inden de udvikler sig.

Vi kender alle det, at man kan blive en smule slidt af at arbejde i den samme stilling for lang tid af gangen. Sidder man fx foran computeren i mange timer om dagen, og glemmer man samtidigt at være opmærksom på kropsholdning og positionering, så opstår der hurtigt spændinger, myoser og ømme muskler. Samtidig kan det føre til træthed og hovedpine. Derfor er det vigtigt at man er opmærksom på kroppens signaler og sørger for at efterkomme dem.

Har mine medarbejdere brug for firmamassage

Hvis du eller dine medarbejdere kan nikke genkendende til nogle af disse punkter, så tøv ikke med at kontakte os:

Firmamassage for glade og energiske medarbejdere

Vi bringer de bedste massører til din virksomhed i hele Aarhus og omegn. Hos RaskRask kan I bestille en sundhedsorienteret firmamassage til fordelagtige priser – Vores koncept bygger på, at massøren kommer til dig, når det passer dig. Vi har dermed sparet klinikomkostninger og har ikke noget ud-af-huset-gebyr. Vi har til gengæld de bedste massører, til de bedste priser.

Vi anbefaler at I laver en fast aftale fx hver 14. dag, eller 1 gang om måneden. Der er ingen binding på vores aftale, og vi bestræber os altid på at efterkomme særlige ønsker og behov. Derfor er I altid velkommen til at kontakte os, hvis I har spørgsmål, eller ønsker at høre mere om muligheder for en massageordning til jeres virksomhed.

Firmamassage har mange fordele:

Return On Investment

Der er på mange måder alt at vinde ved en massageordning til virksomhedens medarbejdere. Undersøgelse viser, at ved at arbejde med trivsel og sundhed på arbejdspladsen, fremmer man kvaliteten og effektiviteten hos medarbejderne. Det er lettere at forebygge end at helbrede. Samtidig forebygger fysiurgisk massage også mere alvorlige skader, samt mindsker risikoen for funktionsnedsættelse senere i livet. Ligeledes kan det være med til at gøre virksomheden attraktiv i forhold til rekruttering og fastholdelse af medarbejdere og ledere, gennem Employer Branding. Med en firmamassage sørger vi for at dine medarbejdere altid er i topform. Vi kommer til jer med briks og massageolie, og bestræber os altid på at imødekomme jeres ønsker og behov.

Hvilken massageform skal jeg vælge?

Hos RaskRask tilbyder vi flere forskellige massageformer hvor vores massører som minimum blander tre grundlæggende massageteknikker. Sportsmassage, fysiurgisk massage eller velvære massage. Der kan være stor forskel på, hvordan man foretrækker sin behandling. Nogle ønsker måske en dybdegående velvære massage, som for andre minder mere om en fysiurgisk massage. Derfor er det altid en god ide at afstemme med sin massør, så målet med massagen bliver indfriet bedst muligt.

Aarhus natteliv, byens centrum

Aarhus har stor variation på nattelivet, og der er noget for enhver smag. Hvis man er til de små alkohol-shops, eller en lille hyggelig bar, kan det findes på en af byens mindre gader, men hvis man er til klubber og høj musik kan det findes tættere på byens centrum. Der er også altid mulighed for at finde mad af mange forskellige arter. Fra en billig hotdog på gadehjørnet til finere restauranter, nogle har endda åbne til langt ud på natten.

AARHUS FYSIURGISK MASSAGE

Aarhus C kan være en stressende by at bo i, larm, mennesker alle steder og der sker altid noget i den indre bydel. Kombineret med arbejde, spændinger og en hovedpine, er det ikke overraskende at enhver kunne gå ned med stress. Sammen kan det føre til langvarige lidelser, som kun gør det hele værre. Fysiurgisk massage er ikke kun godt imod alle former for smerte og spændinger, men har en en indvirkning på det mentale helbred.

Hos RaskRask kan du bestille den bedste massage i Aarhus C, og vi tilbyder at du kan modtage den i dit eget hjem. Her får du din fysiurgisk massage i trygge rammer, og skal ikke bøvle med at tage ned på en klinik med ondt i ryggen, vores massører kommer til dig.

En fysiurgisk massage, hvor musklerne bliver masseret godt igennem efter hård træning, er med til at sænke niveauet af inflammation – kroppens reaktion på lokale vævsskader. Derved afhjælpes musklerne til at komme sig hurtigere, samtidig med at ømheden mindskes betydeligt.

Fysiurgisk massage kan gøre mange ting for kroppen og er med til at behandle kroppens anatomiske opbygning. Fokuspunktet er at arbejde på de mange spændinger og ledsmerter der kan samle sig rundt omkring på kroppen. Vores massører tager flere forskellige teknikker i brug under massagen, for at tilpasse behandlingen til dine bestemte behov og ønsker.

Arbejdspladser giver skader over tid – Få fysiurgisk massage i Aarhus

Selvfølgelig kan man komme til skade på en arbejdsplads med meget fysisk udfoldelse. Man skal ikke glemme at det også sker på kontoret, hvis man sidder meget ned, eller sidder dårligt. Ømhed, spændinger og hovedpiner kan være en del af hverdagen, og disse signaler af vigtige at holde øje med da de kan varsle en større skade. Men det er ikke kun fysisk krævende arbejdspladser der kan medføre skader.

Det er ikke noget vi går og tænker over meget, men kontorarbejde og lignende kan skabe spændinger i kroppen, især ryg, skulder og nakke. Det sker oftest fordi vi ikke ligger mærker til at kroppen bliver overbelastet fra dag til dag, når man sidder på kontoret, og på et tidspunkt sætter smerte sig ind. En fysiurgisk massage med fokus på dybdegående bevægelser og træk, kan forebygge og hjælpe mod disse spændinger.

Ved hjælp af en fysiurgisk massage kan du reducere chancen for en skade, og få kroppen ovenpå igen. Sådan forebygger du også imod fremtidige spændinger og smerte der kan forekomme. Hvis du allerede har påtaget en skade, kan fysiurgisk massage hjælpe kroppens naturlige helingsproces, så du kan komme tilbage på arbejde hurtigst muligt.

Wellness og sportsmassage i Aarhus

VELVÆRE OG WELLNESS MASSAGE I AARHUS

Hos RaskRask har vi gjort det nemmere at finde tid til en velvære massage. Faktisk er det så nemt, at du med få klik på computeren kan bestille en professionel velvære massage hjem til dig med bare få dages varsel. Vi kommer også til arbejdspladsen, hotellet, eller hvor end du befinder dig. Du kan få velvære massage med din partner, du kan velvære massage på stranden. Det er helt op til dig.

Vi bringer velværemassøren til dig, så du slipper for at skulle ned på klinikken. I stedet kan du nyde en afstressende og beroligende massage fra en af vores specialister i trygge og vante rammer. Velvære på dine vilkår. Massage med en velvære-orienteret tilgang er dejligt afslappende og egner sig særligt til dem, som ønsker at koble helt fra og få afstresset kroppen.

Velvære for enhver i Aarhus

Hos RaskRask mener vi, at alle skal have mulighed for tilgå sundhed og velvære i en travl og hektisk hverdag. Derfor synes vi det giver mest mening, at det behandlingen foregår på dine præmisser. Vi har en ambition om, at det på sigt skal være muligt at bestille sundhed og velvære med bare få dages varsel i hele Danmark. Indtil videre dækker vi de største byer i Danmark og altså derfor også Aarhus – inklusiv flere ydre områder. Se listen nedenfor. Eller under ”massører” på hjemmesiden.

Hvorfor en wellness massage?

Er du typen, der ikke bryder dig om dybdegående massage, hvor der bliver taget hårdt fat, så er en wellness orienteret massage lige noget for dig.

En massage med fokus på wellness er lig med sundhed og velvære, du finder ikke en bedre massage i Aarhus C.

Wellness massage er klassisk afslappende massageterapi for både krop og sjæl. De ømme og spændte muskler løsnes langsomt op, blodcirkulationen forbedres, mens kroppen og sindet afstresses. Udover at være dejligt afslappende, så har det en lang række fordele for kroppens helbredsmæssige tilstand. Blandt andet giver det grundlag for en bedre søvn, et lavere stress niveau, samt mere overskud og energi. Derudover påvirker det blodforsyningen til hudens celler, hvilket resulterer i en mere frisk og sund hud med fornyet glød.

AARHUS SPORTSMASSAGE

Når man motionere vil der danne sig ophobninger af affaldsstoffer og mælkesyre i musklerne, som kroppen normalt er okay til at komme af med. Men efter længere perioder vil disse samlinger begynde at være for meget til at kroppen kan køre det hele selv. En sportsmassage kan være den hjælp din krop har brug for. Med bestemte teknikker kan en sportsmassage øge blodomløbet og effektivt reducere spændinger og syre der har samlet sig. Hvad end du dyrker regelmæssig eller intense sport er en sportsmassage lige hvad du får brug for.

Hvornår skader typisk opstår og hvad du kan gøre

De fleste former for træning især styrke-træninger medføre at muskelfibrene bryder ned, og skal genopbygges stærkere. Ved at modtage en sportsmassage hjælper du kroppen med at hele disse fibre, og reducere ømheden både nu og fremadrettet. Smerte er en hel naturlig del af livet, men de fleste af dem er der gode måder at undgå. Mange smerter sker når en bevægelse udføres forkert eller et muskelområde bliver overbelastet. Et kendt eksempel er ens knæ efter langvarige løbeture. Dette er vigtigt at holde øje med da smerte kan være forårsaget af skader, eller føre til dem. Ved at modtage en sportsmassage nedsætter du disse risici markant. Hvad kan jeg gøre hvis jeg får en skade?

Er du kommet til skade som resultat af træninger eller fysisk arbejde, kan en sportsmassage være med til at gøre genoptræning hurtigere, og være med til at hele kroppens væv. Skader forekommer oftest når ens muskler er blevet udsat for, for meget stress i et løft eller lignende. En sportsmassage er designet til at få kroppen tilbage på rette spor, og giver ro i muskulaturen.

Bedre resultat med en sportsmassage

Hele pointen med træning er at genopbygge ens muskler, og få en stærkere krop. Den dybdegående massage teknik reducere hævelser og smerter i kroppen, og giver dig mulighed for gå til den hver eneste dag. Professionelle sportsudøver har stort set altid en massør ansat, som skal fremme denne mulighed for at styrke sin krop hver dag. Massøren udgøre en vigtig del af et team.